Sevgi abla dün yediklerin aşağı yukarı yazıyorum :
6 TAHIL.4 ET.2 SÜT.1 MEYVE.1 YAĞ
Yani tahıl olarak 1 fazla,et 1 fazla,süt 1 eksik,meyve 2 eksik yağı saymıyorum..Bence verdiğim formüle uygun belenmen daha iyi olacak..
Senin formülün 5 tahıl,3 et,3 süt,3 meyve,3 yağ ablacımm.
Gurbetçiçeği senin formül sevgi abla ile aynı canım..Kusura bakma şu an bile zor bakıyorum oğlum hiç rahat bırakmıyor..
Merhaba Sevgicim, nasılsın?
Merhaba canım,iyiyim teşekkür ederim.Sen nasılsın?.Menülerin çok güzel,kavala kurabiyesini ben de çok severim.Geçmiş olsun,adaçayıyla gargara yap,boğaz ağrısına iyi gelir.Dün yorulduğundan olmuştur,kış geliyor hastalıklar başladı.
Geçmiş olsun canım canına bir şey olmamış çok şükür.Gerçi malda canın yongasıdır derler atalar ama.Çıkacak kan damarda durmuyor,o maddi hasar olacakmış demek ki.Klima ve cereyan beni de hasta eder.Adamcağız iş görüşmelerinden yüzünü göremiyor.Seni yanından ayırmak istememiş bence.Evet bence de ucuz atlatmışsın.Ben seneler önce kavaladan geleni yemiştim,buradan da alıyorum ama o lezzette değil.Teşekkür ederim ben de iyiyim. Bizimkiler yapıyorlar. Tam kavala değil ama, gayet güzel :) Dün bütün gün ya arabada ya da eşimin odasında klima altında kaldım. Klima beni hasta ediyor. Yarına geçer. Teşekkür ederim tavsiyen için....
geçen hafta arabama kamyon çarptı. Arka kapıda hasar oluştu. Servise gönderdik haliyle. Dün de kardeşimin okulundan bir belge almam gerekiyordu. Eşimin arabasını kullanmak istemedim, O da bana şoförlük yaptıKarşılığında da bütün gün ofisinde kalmam gerekti. Dur şimdi seni eve bırakıcaam, yok bırakamıcaam şoför gelsin o bıraksın, az daha otur erken çıkarız diye diye akşama kadar tuttu beni... 1 kavala kurabiyesi ile kurtardığıma şükrediyorum
Canım şimdi de bir ara öğün yapacağım,acıktım.Sence ben az mı yiyorum,sizinkilerin yanında yazmaya utanıyorum.Merhaba Kızlar
Dün resmen eşimle birlikte mesai yaptım, akşam da O' nunla birlikte eve girince size yazma imkanım olmadı... Bu sabah 4 gibi uyanıp eşimi seyahate gönderdim. Uykum kaçtı 7 ye kadar oturdum, sonra da uyuyunca haliyle geç uyandım.
Bersemicim, misafirin ardından evde kalan kalorili yiyecekleri komşulara dağıtıyoruz ki biz yemeyelim şeker
Sevgicim, tuzlu kurabiyeyi sevmedim, zaten mantıyı da yemişsinSabahla öğle arasında ara öğün yapmasan nasıl olur?? Bu arada Sevgicim az yeyip verdiğimiz kilolar yemeye başlayınca fazlasıyla geri dönüyor yakın zamanda deneyimlemiştin, hatırlatayım Ama yaptığın kepekli yoğurt bir gün önce çok kaçırdıysan telafi için o güne mahsus yapılabilir bence.
Dallidacım, fazla bir şey yediğini sanmıyorum. O 1 kilo bugün gitmiş olmalı. Bir gece önce yediğimiz tuzlu, ya da tatlı bir şey ertesi güne bu şekilde yansıyabilir.
Gülfurencim, listeler için teşekkür ederimÇok iyi gidiyorsun. İstediğin kiloya geleceğine inanıyorum tatlım Hangi semtte oturuyorsun Allah aşkına?? İzmir' de de komşuluk bittiyse hiç bir yerde kalmamış olması gerek artık... Bizim evlerimizin kapısı kapanmaz özellikle yazları. Herkes birbirinin evinde çat kapı.
Klpkrmcim, yürüyüş iyi gelir... Börek ve pilav üst üste pek iyi olmamış tabii, ama bunları unutup kaldığımız yerden devam ederiz
Gurbetçim severim seni şekercimTokat yok, toz tarçın var sabahları suyun içinde 1 çay kaşığı. Sende çok işe yaramıştı, hatırlatayım canım
Geçmiş olsun canım canına bir şey olmamış çok şükür.Gerçi malda canın yongasıdır derler atalar ama.Çıkacak kan damarda durmuyor,o maddi hasar olacakmış demek ki.Klima ve cereyan beni de hasta eder.Adamcağız iş görüşmelerinden yüzünü göremiyor.Seni yanından ayırmak istememiş bence.Evet bence de ucuz atlatmışsın.Ben seneler önce kavaladan geleni yemiştim,buradan da alıyorum ama o lezzette değil.
Ne dersin yavaş yavaş toparlamaya başladım mı?
Canım şimdi de bir ara öğün yapacağım,acıktım.Sence ben az mı yiyorum,sizinkilerin yanında yazmaya utanıyorum.
Yok zaten akşam baklavayı da yemedim,baklava konusunda iddialıyımdır.Teşekkür ederimAman artık alıştık İstanbul' da çiziksiz araba yok Aynen dediğin gibi, bugün de Ankara' ya geçti. Bizimkilerin yaptığı un kurabiyesine daha yakın, kavala' dan az daha yumuşak. Bol bademli. Şimdilik deneme, biraz kilo verince denersin
İyi gidiyorsun, daha iyi olacaksın eminim. Gülfuren' in verdiği sisteme uygun beslenirsen çok güzel sonuç alacaksın bence. Senin sorunun tahıl, ekmek... Kontrol altına ancak bu listeyle alırsın gibi geliyor bana.. Sen ne dersin?
Ara öğün?? Öğle yemeği zamanın değil mi? Sen ne yediysen onu yaz bence, az mı çok mu konuşur düzeltiriz. Sanki biz mükemmel miyiz Allah aşkına?? Sen çok şekersin yaaa
Yok zaten akşam baklavayı da yemedim,baklava konusunda iddialıyımdır.
evet tahıla bir düşkünlüğüm var malesef.İnşAllah bu listeyle olacak ,yer değiştirilebiliyor, bu yüzden öğle sonu karnımı iyice doyurup akşamı hafif atlatmayı düşünüyorum.Yürüyüşe de başladım,bugün 10000 adıma tamamlamaya çalışacağım.Benim kilo almamın diğer bir nedeni de akşam yemeğini akşam geç yiyoruz .Akşamı hafif atlatırsam belki kilo verebilirim.
Canım zaten sabahtan beri yediklerimi yazdım .Şimdi de;
1sütlü Türk kahvesi
3 hurma ve
4 küçük erik yedim.
1 süt gurubu ve 2 meyve hakkıım da gitti.Öğleni bilerek geciktiriyorum,3-4 arası yiyeceğim.
Ellerine sağlıkBiraz ara vereceğiz işte, sonra senin bu listede 1 dl. baklava da yer bulacaktır eminim. Gülfuren açıklamasını yapar. Yürüyüş yapman çok iyi oluyor. Gün geçtikçe kendini daha iyi hissetmene sevindim
Afiyet olsun
Bence öğünlerini düzenli yapsan daha iyi olacaktır. Akşam yemeğinden korkma. Evdekileri beklememe durumun olabilir mi? ben beklemiyorum şahsen. Onları beklersem 21 de ancak sofraya oturuyoruz. Senin şu 53333 ' ü güne dağıtmak lazım. Gülfuren örnek liste vermişti ya... Onun gibi mesela.
Ayça Kaya' nın kitabını almıştım, ama okumaya zamanım olmamıştı. Şimdi elime aldım da, Sevgicim sen bu kitabı al istersen. Çok işine yarayacak. Bak mesela ne diyor:
"Yemeğinizi saate göre yemeyin. Saate göre yemek yediğinizde aklınız hep yiyeceklerde kalır. İkide bir saate bakarsınız ve hep, şimdi bunu yersem 3 saat sonra ne yiyebilirim diye düşünürsünüz. Bu şekilde hep daha fazla yiyebilirsiniz ve bir süre sonra yemek için yaşamaya başlarsınız. Ama yemeği vücut saatinize göre ayarladığınızda yaşamak için yersiniz. Yemek için acıkma duygunuzu bekleyin ve yemeği acıktığınızda yiyin!"
"ALINTIDIR"
Canım aslında öğünler arasında 3 saat kadar ara veriyorum.Verilen miktarı sadece 2 ana öğün 3 ara öğün olarak alıyorum.Yoksa kalori olarak yeteri kadar alıyorum.Bakalım bu şekilde sonuç ne olacak .Değişiklik olmazsa tekrar konuşuruz şeker.
Anladım canım vucut saatimizi dinleyeceğiz yani.Kitabın ismi ne ,zayıflama kitaplarına onu da ekleyeyim,belki bu işe yarar.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?