Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Hay Allah Ne yapacaksın, iyisini buluncaya kadar denemeye devam. Nasılmış bol akrabalı hayat? Sevdin mi? Bilmediğin bir şehirde sana çok yardımcı oluyorlar, bence şanslısın...

Aleyküm selam Oh ne güzel. Bu sene ben hiç bir şey yapmadım yaaaa. Ne zaman yapacaksam artık. En azından domates işini yapaydım iyiydi de... Gurbetçim kolay gelsin canım
Teşekkür ediyor bitirebilire girecekmiş,şu anda domates biberlerle boğuşuyorum diyor,hepinize selamı var.
Serap benim menüye bir şey demedin....

Hay Allah Ne yapacaksın, iyisini buluncaya kadar denemeye devam. Nasılmış bol akrabalı hayat? Sevdin mi? Bilmediğin bir şehirde sana çok yardımcı oluyorlar, bence şanslısın...
Aynen..olan oğluma olduçok şikayetçi değilim...dün konuşuyorduk,burda 200 ev varmış rahat girip çıkabileceğimartık zamanla, tanımadıklarımı tanıyacağımbence de şanslıyımen beğendim şey baskı yapmıyorlar...eşim daha problemli bu konuda,şunu giyinme,bunu giyinme...rahat rahat topuklu ayakkabılarımı giyebiliyorumzaten boyum 1,72,birden 1,80 olup veriyorumşaka bir yana,mutluyum...oğlum da okula sorunsuz başlarsa çok çok mutlu olacağım
GURBET iyiymiş,turşu kuruyormuş,selamı var kızlar......

Aleyküm selamkolay gelsin Gurbet,afiyetle yiyin

Sevgicim, 53333 e göre uygun. Akşam geçiştirme işine sıcak bakmadığımı söylemiştim ama sen bunu denemek istiyorsun. Menün güzel, afiyet olsun

Bu arada benim menümde bir değişiklik oldu ...akşam öğlen'le yer değiştirdi.
Öğlen:tavuk eti,1 su bardağı yoğurt,salata
Ara:2 elma
Akşam:1 kase mercimek çorbası,salata
Gece:üzüm
Bugün dışarda 1,5 saat yürüdüm...

Canın sağolsun,bizler göndeririz...

Çok teşekkür ederim

Vaaaay, 200 ev hiç fena değil. Evet zamanla tanışırsınız. Doğuda kadınlar daha süslü, Urfa' ya gittiğimde buradakinden daha çok süsleniyorum Tadını çıkar, yakışır arkadaşıma Eşin kıskançlığından karışıyor, napalım kıskanacak artık biraz Aaa başlamadı mı daha? Açılmadı mı okullar?

Onu anladım,anlayamadığımı neden aşağıda sizin isimlerinizin sonunda + işareti var?

Seninkinde de var Bende de benim + görünmüyor. Sitede değişiklik yaptılar sanırım. Beğen butonum yoktu kaç gündür. Bugün olması gereken yerde üzerine gelince ortaya çıkıverdi

Afiyet olsun canım. Bugün ekmek yemedin sanırım... Yürüyüş için tebrik ederim

Onu anladım,anlayamadığımı neden aşağıda sizin isimlerinizin sonunda + işareti var?
Seninkinde de var.??????
Yürüyüşünü yapmışsın,menün de güzel.
Kocanın kıskanması normal,insanın eşi güzel olunca

Evet,aynenteşekkür ederimoğlum pazartesi başlayacak inşallah:)şimdilik sadece anaokulu ve birinci sınıfları başladılar

Evet,aynenteşekkür ederimoğlum pazartesi başlayacak inşallah:)şimdilik sadece anaokulu ve birinci sınıfları başladılar

Hmmm, başarılar diliyorum yakışıklı delikanlıya O çok akıllı bir çocuk annesi, eminim kolayca uyum sağlayacak ve çok başarılı olacak Allah' ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…