Henüz geçmişi okumadım,herkes iyidir inşallah.Benim halı işim başka güne kaldı,akrabamın işi çıktı....az kaldı berberi dövecektimya,5 dakika içinde oğlumu tıraş etti ara makasla seyrettirin diyorum,ara makasım yok diyor ben normal makasla yapıyorum diyor olmaz diyorum,olur diyor
GURBET iyiymiş,turşu kuruyormuş,selamı var kızlar......
Teşekkür ediyor bitirebilire girecekmiş,şu anda domates biberlerle boğuşuyorum diyor,hepinize selamı var.Aleyküm selamOh ne güzel. Bu sene ben hiç bir şey yapmadım yaaaa. Ne zaman yapacaksam artık. En azından domates işini yapaydım iyiydi de... Gurbetçim kolay gelsin canım
Canım tel ile görüştüm,çok merak etmiştik...Yine geldim:)aşağıda Serapd+,Sevgi liebe+ gözüküyor:44::44::44:
Aleyküm selamOh ne güzel. Bu sene ben hiç bir şey yapmadım yaaaa. Ne zaman yapacaksam artık. En azından domates işini yapaydım iyiydi de... Gurbetçim kolay gelsin canım
Aynen..olan oğluma olduHay AllahNe yapacaksın, iyisini buluncaya kadar denemeye devam. Nasılmış bol akrabalı hayat? Sevdin mi? Bilmediğin bir şehirde sana çok yardımcı oluyorlar, bence şanslısın...
GURBET iyiymiş,turşu kuruyormuş,selamı var kızlar......
Canım tel ile görüştüm,çok merak etmiştik...
Canın sağolsun,bizler göndeririz...
Aynen..olan oğluma olduçok şikayetçi değilim...dün konuşuyorduk,burda 200 ev varmış rahat girip çıkabileceğim artık zamanla, tanımadıklarımı tanıyacağım bence de şanslıyım en beğendim şey baskı yapmıyorlar...eşim daha problemli bu konuda,şunu giyinme,bunu giyinme...rahat rahat topuklu ayakkabılarımı giyebiliyorum zaten boyum 1,72,birden 1,80 olup veriyorum şaka bir yana,mutluyum...oğlum da okula sorunsuz başlarsa çok çok mutlu olacağım
Aleyküm selamkolay gelsin Gurbet,afiyetle yiyin
Sevgicim, 53333 e göre uygun. Akşam geçiştirme işine sıcak bakmadığımı söylemiştim ama sen bunu denemek istiyorsun. Menün güzel, afiyet olsun
Onu anladım,anlayamadığımı neden aşağıda sizin isimlerinizin sonunda + işareti var?
Bu arada benim menümde bir değişiklik oldu ...akşam öğlen'le yer değiştirdi.
Öğlen:tavuk eti,1 su bardağı yoğurt,salata
Ara:2 elma
Akşam:1 kase mercimek çorbası,salata
Gece:üzüm
Bugün dışarda 1,5 saat yürüdüm...
Seninkinde de var.??????Onu anladım,anlayamadığımı neden aşağıda sizin isimlerinizin sonunda + işareti var?
Yürüyüşünü yapmışsın,menün de güzel.Bu arada benim menümde bir değişiklik oldu ...akşam öğlen'le yer değiştirdi.
Öğlen:tavuk eti,1 su bardağı yoğurt,salata
Ara:2 elma
Akşam:1 kase mercimek çorbası,salata
Gece:üzüm
Bugün dışarda 1,5 saat yürüdüm...
Çok teşekkür ederim
Vaaaay, 200 ev hiç fena değil. Evet zamanla tanışırsınız. Doğuda kadınlar daha süslü, Urfa' ya gittiğimde buradakinden daha çok süsleniyorumTadını çıkar, yakışır arkadaşıma Eşin kıskançlığından karışıyor, napalım kıskanacak artık biraz Aaa başlamadı mı daha? Açılmadı mı okullar?
Teşekkür ederim canım sen yine görünmüyorsun aşağıda.....
Seninkinde de var.??????
Yürüyüşünü yapmışsın,menün de güzel.
Kocanın kıskanması normal,insanın eşi güzel olunca
Evet,aynenteşekkür ederim oğlum pazartesi başlayacak inşallah:)şimdilik sadece anaokulu ve birinci sınıfları başladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?