Günaydın Dalidam nasılsın?
Günaydın Sevgi ablacığımiyiyim ama çok yorgunum....Elazığ'nın havası beni çarpıyor alışmışım İstanbulun havasına.....alışana dek,sürüneceğim herhalde bizden 20-30m ilerde yeni bina yapıyorlar,işçiler sağ olsunlar saat 6:30 da iş başı yapıyorlar uyu uyuyabilirsen sen ne yapıyorsun?
Sevgi abla,sen yürümüşsun ne güzelbugün hiç halim yok...ama mecburen yine dışarda çıkacağız...birazdan kahvaltı edip,oğlanı berbere götüreceğiz....sonra akrabamla buluşup halı bakmaya gideceğiz
Oksijen çarpıyordur,alıştık zehirli gazlarla dolu havaya.Ben de köye gittiğimde baş ağrısı çekerim.Ben yürüyüşten geldim,biraz dinlendim,hem seni takip ediyorum hem de kahvaltı yapıyorum.Sabah ki öğünle arasında 3 saat olsun diye bekledim.
Kolay gelsin umarım istediğin gibi bir model ve kalitede bulursun.Afiyet olsun canım.Alında benimde halim yoktu,fakat yürüdüğüm günler uykudan uyandıran bacak ağrılarımın olmadığını görüyorum.Hem Serap'ın vereceği cezadan tırsıyorum,bu defa çok ciddi
Afiyet olsun, bende mayhoş tattaki dondumaları severim,vişne limon gibi.Benim akşam askerdeki yeğenim dağıtıma gelmişti,o vardı.Bayramda yaptığım baklavanın bir kısmını şerbetlememiştim ,ünlü bir marka plastik kutu içinde saklıyordum. Onu şerbetledim,ama ben yemedim.Bazen şerbetli tatlıların üzerine limon sıkar yerimAynen....afiyet olsunbende şimdi çayı demliyorum aslında ben bu saatlere kalmamam lazım,yarından sonra kahvaltımı saat 9 da yapacağım inşallah eşim evde ya...okular da tatil olunca biraz gevşek davranıyorum dün akşam bende 1 dondurma yedim...buralarda vişne dondurması meşhurdur,dayanamadım 1 top yedim
Teşekkür ederim,inşallah:13:aynen öyle...ben de yürüyüş yapmadım zamanlarda bütün vücüdüm acıyor...eeee,biraz disiplin şartbu arada Serap iyidir inşallah,onun da migreni varmış..
Afiyet olsun, bende mayhoş tattaki dondumaları severim,vişne limon gibi.Benim akşam askerdeki yeğenim dağıtıma gelmişti,o vardı.Bayramda yaptığım baklavanın bir kısmını şekerle memiştim,ünlü bir marka plastik kutu içinde saklıyordum. Onu şerbetledim,ama ben yemedim.Bazen şerbetli tatlıların üzerine limon sıkar yerim
Migreni hafta sonu kötüydü galiba.Dün dışarıda işinin olduğunu yazmıştı. Senin de var migrenin değil mi?Fesleğen çayının çok iyi geldiğini duymuştum,dene istersen
Menümü da yazayım:
Kahvaltı:1 tatlı kaşığı keten tohumu,1 çay kaşığı tarçın(iştahım açıldığı gibi....tarçın bende her her zaman işe yarar)
*2 dilim kepekli ekmekle tost,5 zeytin,1 yumurta,domates,1 çorba kaşığı kuru yüzüm...
Ara:karpuz
Öğlen:1 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek,salata....
Menün güzel,ben de yazayım:
yürüyüş öncesi:
150 ml.süt
10 badem
Kahvaltıdan önce:
1 BARDAK SICAK SU+1 TATLI KAŞIĞI ELMA SİRKESİ+YARIM ÇAY KAŞIĞI ZENCEFİL
kahvaltı:
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 parça keçi peyniri
domates,acı cin biber
tarçınlı çayi
Tamam canım ,afiyet olsun,sana kolay gelsin.Evet,dün dışardaydı...yorulmuş olabilirevet,benim de migrenim var..hatta dün reyhanları ayıkladım ya...kokusu yüzünden yavaş yavaş başım ağrımaya başladı
Sevgi ablacığım,benim çayım demlendi..eşimi de uyandırayım,kahvaltı edip çıkacağız...sonra görüşürüz
Bildiğim kadarıyla hastaneye gitmesi lazım.Daha önce randevu almıştı.Önemli bir şey yoktur inşAlllah.Sevgi abla,Blackseea den haber var mı?günlüğüne de girmiyor...merak ettim:44::44:
Bir ziyaretçimiz vardı...uzun süre bizi takip etti..şimdi gitti...kimdir acaba?
Sevgi abla,sen yürümüşsun ne güzelbugün hiç halim yok...ama mecburen yine dışarda çıkacağız...birazdan kahvaltı edip,oğlanı berbere götüreceğiz....sonra akrabamla buluşup halı bakmaya gideceğiz
Aynen....afiyet olsunbende şimdi çayı demliyorum aslında ben bu saatlere kalmamam lazım,yarından sonra kahvaltımı saat 9 da yapacağım inşallah eşim evde ya...okular da tatil olunca biraz gevşek davranıyorum dün akşam bende 1 dondurma yedim...buralarda vişne dondurması meşhurdur,dayanamadım 1 top yedim
Menümü da yazayım:
Kahvaltı:1 tatlı kaşığı keten tohumu,1 çay kaşığı tarçın(iştahım açıldığı gibi....tarçın bende her her zaman işe yarar)
*2 dilim kepekli ekmekle tost,5 zeytin,1 yumurta,domates,1 çorba kaşığı kuru yüzüm...
Ara:karpuz
Öğlen:1 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek,salata....
Migreni hafta sonu kötüydü galiba.Dün dışarıda işinin olduğunu yazmıştı. Senin de var migrenin değil mi?Fesleğen çayının çok iyi geldiğini duymuştum,dene istersen
Menün güzel,ben de yazayım:
yürüyüş öncesi:
150 ml.süt
10 badem
Kahvaltıdan önce:
1 BARDAK SICAK SU+1 TATLI KAŞIĞI ELMA SİRKESİ+YARIM ÇAY KAŞIĞI ZENCEFİL
kahvaltı:
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 parça keçi peyniri
domates,acı cin biber
tarçınlı çayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?