Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

selam kizlar bisey diyevem samimiyetle.burda dunden beri yazdiklarinizi okuyorum sevgi abla dallida gurbet serap gulfuren ve bi arkadas daha vardi agfetsin beni tam adini yazamiyorum butun samimi yazilarinizdan oturu sizi kutluyorum.butun yazilanlara samimi sekilde cevap yaziyorsunuz.usenmeden.sizi sanalda da bulmus olsamda sizi seviyorum arkadaslarim.sizleri yakindan tanimak isterdim

Belgin bizde seni tanıdığımıza çok mutluyuz.Kimbilir,dediğin belki bir gün olur.Bizler Serap,Gulfuren,Dalida Gurbet birbirimizi yaklaşık 1 senedir tanıyoruz ve yazışmalarımız bazen özel mesaj şeklinde de devam ediyor.inşAllah seninle de zamanla aynı noktaya gelir.Diğer arkadaşımız klpkrm 'yi bizde yeni tanıyoruz .Arkadaşlarım için şunu söyleyebilirim,hepside çok özel ,değerli ve güzel insanlar.Şahsen ben artık sanal dünya arkadaşlığı olarak bakmıyorum.Seviyeli ve kıymetli bu insanları tanıdığım içinde çok mutluyum.Benim pek çok acıma ortak oldular ve destek oldular .Bir gün yazılarını görmesem telaşlanıyorum.Ben de kendi adıma seni seviyorum yeni arkadaşım....

Son düzenleme:
Öğlen yediklerimi de yazayım:
köfte

4 kaşık yeşil fasulye
2 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
kuzukulağı
1 et,2tahıl 1 yağ hakkımda gitti.
Geriye kalan 1süt ve 1 tahıl ve 1 meyve hakkımı da akşam yiyeceğim.Böylelikle bu günü de bitireceğim inş.Cuma bakalım tartı bize ne gösterecek....:26::26::26::26::26:

börek 2 dilimdi ama ben dün 10bin adımla onu hallettiğime inanıyorum

su an 6585 adımda 4.91km gösteriyor ortalama 5000 adımda 4 kmdir heralde

Teşekkür ederiz Belgincim Ben de kendi adıma seni tanıdığıma memnun olduğumu söylemeliyim Birbirimizi önemsiyor ve değer veriyoruz. Sen de bizim için önemlisin, bizimle olduğun sürece biz de mümkün olduğunca yanında olmaya çalışacağız

Gurbetim neredesin,bugün bayağı merak ettim seni,sabahta girmedin.Önemli bir şey yoktur....

Aynen, neredesin şeker??

Afiyet olsun canım... Et nereden geldi? Fasulyenin içinden mi? Günü toparlamak için tüm günün menüsünü yazalım mı?? Sabah ne yediğini hatırlamıyorum şu an. Sanki günü komple görsek daha iyi olacak. Ama sen yine gün içinde yedikçe yaz, bu beni de motive ediyor..

iyi aksamlar kızlar
bugün de misafirim vardı kahvaltıya geldi
sonra bi arkadasa ugradık anca giriyorum
kahvaltıya misfair olunca biraz abarttım gibi
bi tane simit 1 yumurta beyaz peynir domates salatalık yedim
simiti yemeyeydim eyiydi ama ben su misafir gelince ve misifirliğe gidince boğazıma hakim olamıyorum diyetteyim diyemiyorum yaaa utanıyorum buna bi cözüm bulmam gerek

öğlen de arkadasa gittik orda bi kurabiye ve kasarlı börek yedim
aksam yemegi yemiycem
yada meyve ve yoğurt yerim cok acıkırsam
cok sağlıksız besleniyorum farkındayım yarın daha düzenli ve saglıklı menüyle karsınızda olucam söz veriyorum
bugün 6580 adım atmısım aksama bunu 10 bine tamamlıycam

11.09.2013

Sabah:
400 ml. limonlu su

Kahvaltı:
2 dl. ekmek
1 dl. peynir
1 tabak salata (roka, fesleğen, yarım domat, maydanoz, pul biber ve 1 tk. z.yağı)

Ara:
1 sade Türk kahvesi
1 maden suyu

Ara:
1 Küçük kase diyet sütlaç
10 tane üzüm

Akşam:
Kabak yemeği
Yoğurt
Salata

Eminim daha önce de pek çok yerde okuyup dinlemişsinizdir. Ben de ilk kez denedim. Tadından memnun kaldım ve sizinle paylaşmak istedim.
Diyet Sütlaç Tarifi :
1 su bardağından biraz eksik süt
2 küçük yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tk. toz pişebilen tatlandırıcı
1 çk. tarçın

Süt ve yulaf ezmesini sos tenceresine koyup pişinceye kadar karıştırdıktan sonra tatlandırıcıyı ekliyoruz. Bir iki taşım daha kaynadıktan sonra kaseye döküp üzerine tarçın serpiyoruz. Ben ılık tükettim eminim soğuyunca daha güzel olacaktır.
Not: Tatlandırıcı olmasa bile çok güzel olacaktır. Biraz ılınınca 1 tk. bal ilave edilebilir.

ben de cok mutluyum sizi tanıdıgıma kızlar
klpkrm nicim cok zor ama üye olmak icin aklıma ne geliyosa yazdım bu nick baskasına aitttir uyarısı sebebiyle bu nicke mecbur kaldım
kalpkırma nın sesli harfleri yok
bu aklıma geldi ama bana zeynep diyebilirsiniz

börek 2 dilimdi ama ben dün 10bin adımla onu hallettiğime inanıyorum

su an 6585 adımda 4.91km gösteriyor ortalama 5000 adımda 4 kmdir heralde
Maşallah benimde 7 bin adıma yaklaştı.Bencede halletmişsin.
Canım köfteyi görmedin galiba.Hediye istediğin gibi bulabildin mi?

Son düzenleme:

Diyette değiliz şeker. Zaten öyle bile olsa, kimseye diyetteyiz demiyoruz. Arkadaş ya da ailemiz ellerinde olmadan bilinç altlarının talimatı ile diyeti sabote etme eğiliminde oluyorlar. Biz canımız istemediğini ya da sevmediğimizi söylemeyi tercih ediyoruz Biraz battı balık yan gider durumu olmuş... Sabah ki simitle kalsaymış.... Neyse, bugün bitti. Yarın tahılsız gün öneriyorum.Sabah kahvaltısında yenilebilecek 2 dl. ekmek dışında başka tahıl yemezsen bugünü telafi etmiş olabilirsin. Bol sebze, salata ve öğünlerde proteinle bugün telafi edilebilir görünüyor...

SERAP canım hepsini bir araya toparladım.
akşam:
yoğurt,1 kaşık kepek,1 meyve yiyeceğim.Toplamda5333 yemem gerekiyor

Memnun oldum Zeynep

Maşallah benimde 7 bin adıma yaklaştı.Bencede halletmişsin.

Canım köfteyi görmedin galiba.Hediye istediğin gibi bulabildin mi?

Aaaa evet, görmemişim. Sen söyleyince dönüp tekrar baktım Afiyet olsun canım..
Buldum bir kaç şey, henüz almadım. Muhtemelen cumartesi alacağım. Şimdilik terlik gibi görünüyor. Çünkü spor salonunda duşta kullandığı terlik artık yok Hazır eksiği varken alayım bari

Merhaba arkadaşlarben geldimMerhaba Sevgi abla :)merhaba Serap :)merhaba Zeynep :)

Son düzenleme:

Oh be nasıldı diye öyle düşünüyordum.Bir isim olması iyi oldu.

Henüz geçmişi okumadım,herkes iyidir inşallah.Benim halı işim başka güne kaldı,akrabamın işi çıktı....az kaldı berberi dövecektim ya,5 dakika içinde oğlumu tıraş ettiara makasla seyrettirin diyorum,ara makasım yok diyorben normal makasla yapıyorum diyorolmaz diyorum,olur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…