Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Canım kendi cezanı kendin vermişsin zaten...Erken yediğin için daha eritebilirsin,bende şimdi evi adımlayacağım.

tesekkur ederim.insallah bu saatten sonra yemeyecegim.
sabah
1 tane kucuk tost domates cay
ara yok okuldaydim
gelince 2 kucuk dolma 1 dilim ekmek a yagli salta yarim kase yogurt
1 elma
sonra yedigim malum sey.......
bugun 10 bardakta su icecegim ins

Gurbette vermiş tarifi bak biber salçasını unutmuştum,sende içine girebilecek başka bir sebze ekleyebilirsin.
Canım bahsedilen bu tarif bu tarif eminim biliyorundur.
Bu tarifte çok güzel.Abla demende bir mahsur yok tabii,aksine beni bu kadar yakın gördüğünüz için seviniyorum.İstediğin gibi hitap edebilirsin,hiç problem değil.

Tatlın birde sütlü tatlıysa pek problem olmaz diye düşünüyorum,kendi adıma.Diğer arkadaşlar ne diyecekler bakalım.

simdi okudum sevgi abla cok guzel ve pratik tarifler tekrar tesekurler.benim boyle pratik ve guzel tariflete cok ihtiyacim olacak bu sene

Hayır 1 dilim ekmek 1 tahıl Sevgi abla..Sabah güzel maşallah..

Merhaba Gülfüren,ben çıkıyorum ama bir selem vermek istedim

Merhaba canım..Benim küçük oğlumdan rahat rahat bakamıyorum..Gördüm seni ama çıkmam gerekti..Aleyküm selam...

Hangi marka halı alacaksın..Ben leke tutmayan istiyorum..Malum çocuklar küçük..

Sabah:2 dilim ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,domates,salata
Ara: 1 ince dilim karpuz
Öğlen:1 kase mercimek çorbası,salata
Bugün yine çarşıya çıkacağım bu yüzden yürüyüşe gitmedim...

Mrenü güzel..

Kolay gelsin canım,istediğin halıyı bulursun inşAllah.Çarşıda gezmek insanı çok yoruyor.Menün çok güzel,afiyet olsun
Gulfuren anladım canım ,şekerli çayı da 1 tahıl kabul etmişsin.

Sevgi abla ben gelene kadar sen anlamışsın zaten.

Ara:2 elma
Akşam:tavuk eti,1 su bardağı yoğurt,salata
Ara:karpuz
Bugünün menüsünü :)

Biz böyle gidersek fazlalık kalmayacak..

Akşam neden yoğurt ve kepek ile geçiriyorsun..Benim verdiğim sistemi yapmayı düşünüyor musun?

Önemli değil bersemi.. Hepimizin sıkıntısı aynı inşallah burada istediğimiz kilolara gelip sırf sohbet ederiz..

Akşam az yersem belki daha çabuk kilo veririm diye düşündüm.Hem ara ve öğle öğününde çok kaçırdım gibi geldi.Sizlerin yediğine bakınca ben çok yiyorum galiba....

iyi aksamlar kızlar

bugün kızımı okuldan aldım onu ve oğlumu kayınvalideme bırakıp casrıya cıktım
2 gibi bi arkadasa cay icmeye uğradım
e tabi cayın yanında ıspanaklı börek ikram etti
cok actım yedim
aksam eve 6 da geldim
kayınvalidem tavuklu pilav yapmıs onu da yedim ayranla
yani bugün tam bi fiyasko
ama daha bisey yemem
6 ya kadar baya dolastım ama
simdi de biraz hareket edicem
tlf cantadaydı tam saymamıs galiba 3800 adım gösteriyo
bugün onu on bine tamamlıycam

Sevgi ablaaaa bak tarifin söhret oldu. denemeyen kalmadi, cokta tutuldu ablacim ögleden sonraki ara biraz fazla olmus gibi, gülfurenin dedigi gibi sana verdigi listeden hesaplayarak hem saglikli beslenirsin , vücudun icin gerekli miktarda karbonhidrat, protein, vitamin vs.. almis olursun , hemde kilo verirsin. Biz aslinda kendi basimiza dengeleyemiyoruz. Gülfurencim benim boyuma ve kiloma görede listen varmi canim daha önce sordum ama galiba gözünden kacti. Belkide bende bu sekilde deneyebilirim.

dallidacim hali begenemedinmi canim , tabi yeni bir sehir tanimiyorsun heryeri, taniyincaya kadarda bol bol yürümüs olursun
Bu leke tutmayan halilar hangisiymiski , varmi öyle birsey varsa bende alayim bari adi , markasi nedir acaba... Bende koltuklari yeni degistirdimya, eski halim pek uymuyor, degistirmeyi düsünüyorum bende

serapcim gelememis hala, isleri bitiremedi galiba seraaappp reglim yaklasiyor ve ben gene nutella krizlerindeyim napcazzz ki ordan bana bir osmanli tokati gönderseneee

Akşam kepekli yoğurdun yanına 1 haşlanmış yumurta ,küçük bir parça tavuk yedim,duyurulur.Daha sonra protein yağ grubufelan yazacağım,bakalım kaç birim yemişim,üç aşağı beş yukarı.....

10000 adıma tamamlarsan biraz kurtarırsın gibi geliyor.Börek kaç dilimdi?
Canım benim tavuk mütavazi bir şekilde benim mutfakta pişiyordu.Onu sen ünlü yaptın şekerim.Patlıcanlıyı ve diğerlerini de denede onlarıda ünlü yap.Koltuklarını güle güle kullan.
Gulfuren yediklerimi fırsat bulabilirsen bir yorumlayabilir misin?

cok az yuruyebildim sonrada oglumun atst kalan yarim simitini yrdim ya.bakiyorum sende aksam yemissin sevgi abla.

Yoğurdun yanına 1 haşlanmış yumurta ve yarım yumurta kadar tavuk eti yedim.

Sabah yürüyüşümü yaptım ,5000 adım atmışım kaç kilometre yapar kızlar tahminen.
Yürüyüşe gitmeden:
150 ml süt
10 tane badem yedim.
Hepiniz uykudasınız galiba.Bende yatacaktım tekrar ama kızımı dersaneye göndermem lazım.Birazdan kahvaltımı yapayım.

Yürüyerek tatlıyı erittin zaten:13:
Tatlın birde sütlü tatlıysa pek problem olmaz diye düşünüyorum,kendi adıma.Diğer arkadaşlar ne diyecekler bakalım.
Bence de
Merhaba canım..Benim küçük oğlumdan rahat rahat bakamıyorum..Gördüm seni ama çıkmam gerekti..Aleyküm selam...

Hangi marka halı alacaksın..Ben leke tutmayan istiyorum..Malum çocuklar küçük..
Sorun değilhala bilemiyorum...Sevgi abla Koyunlu markasını önerdi
Akşam az yersem belki daha çabuk kilo veririm diye düşündüm.Hem ara ve öğle öğününde çok kaçırdım gibi geldi.Sizlerin yediğine bakınca ben çok yiyorum galiba....
Bi dene Sevgi abla :)
Merhaba,sıkma canınızaman zaman hepimiz kaçamaklar yapıyoruz
Aynen öyle Gurbet...genelde zor beğenen bir insanım....hatta eşim bana takılıyor*beni nasıl beğendin ben şaşırdım*diyorSevgi abla Koyunlu markasını önerdi,gidip bakacağımevet,bol bol yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…