Allah Allah, anlamadım gitti. Bir tuhaflık var ama..
Benim BEĞEN butonum da yok olduama fare ile üstüne gidersem ortaya çıkıyor
Evet,aynenteşekkür ederim oğlum pazartesi başlayacak inşallah:)şimdilik sadece anaokulu ve birinci sınıfları başladılar
Seninkinde de varBende de benim + görünmüyor. Sitede değişiklik yaptılar sanırım. Beğen butonum yoktu kaç gündür. Bugün olması gereken yerde üzerine gelince ortaya çıkıverdi
Afiyet olsun canım. Bugün ekmek yemedin sanırım... Yürüyüş için tebrik ederim
Hmmm, başarılar diliyorum yakışıklı delikanlıyaO çok akıllı bir çocuk annesi, eminim kolayca uyum sağlayacak ve çok başarılı olacak Allah' ın izniyle
Allah'tan problemiz,mutlu,başarılı olacağı ve kolayca uyum sağlayacağı bir öğretim yılı diliyorum inş.
Çok teşekkür ederiz,inşallah
Eşim camiden geldi,gidip sofrayı kuracağımherkese afiyet olsun
Tamam canım, namaz vakti ve sonra benimde salata felan yapmam lazım,sofrayı hazırlayacağım.Sonra görüşürüz arkadaşlar.......Çok teşekkür ederiz,inşallah
Eşim camiden geldi,gidip sofrayı kuracağımherkese afiyet olsun
Ben de çıkıyorum Kızlar. Herkese iyi akşamlar diliyorum
Umarım bu gece tüm ülkemizde sakin, güzel geçer ve biz uyurken birileri ölmez... Sevgiyle, huzurla, umutla dolu güzel bir gelecek için dua edelim. Allah bizleri savaşlardan, içimizdeki kavgalardan ve kavgayı isteyenlerden korusun
sana da maşallah sevgi ablacımMaşallah benimde 7 bin adıma yaklaştı.Bencede halletmişsin.
Canım köfteyi görmedin galiba.Hediye istediğin gibi bulabildin mi?
Diyette değiliz şeker. Zaten öyle bile olsa, kimseye diyetteyiz demiyoruz. Arkadaş ya da ailemiz ellerinde olmadan bilinç altlarının talimatı ile diyeti sabote etme eğiliminde oluyorlar. Biz canımız istemediğini ya da sevmediğimizi söylemeyi tercih ediyoruzBiraz battı balık yan gider durumu olmuş... Sabah ki simitle kalsaymış.... Neyse, bugün bitti. Yarın tahılsız gün öneriyorum.Sabah kahvaltısında yenilebilecek 2 dl. ekmek dışında başka tahıl yemezsen bugünü telafi etmiş olabilirsin. Bol sebze, salata ve öğünlerde proteinle bugün telafi edilebilir görünüyor...
Canım çok teşekkür ederim,yavaş yavaş anlayacağız galiba.
Buna göre sabahtan beri.:
süt:1 grup
10 badem:1 yağ
1 parça peynir:1et
1 yumurta:1 et
2 dilim ekmek:2 tahıl
Buna göre 1 süt,2 tahıl,2 et,1 yağ grubundan tüketmişim.
Geriye 3 tahıl,2 süt,,1 et,2 yağ gurubu ve 3 meyve grubundan yiyebilirim.
Gulfuren kilo azaldıkça yediğimiz miktar değişiyor mu?
Teşekkür ederim ben de iyiyim. Bizimkiler yapıyorlar. Tam kavala değil ama, gayet güzel :) Dün bütün gün ya arabada ya da eşimin odasında klima altında kaldım. Klima beni hasta ediyor. Yarına geçer. Teşekkür ederim tavsiyen için....
geçen hafta arabama kamyon çarptı. Arka kapıda hasar oluştu. Servise gönderdik haliyle. Dün de kardeşimin okulundan bir belge almam gerekiyordu. Eşimin arabasını kullanmak istemedim, O da bana şoförlük yaptıKarşılığında da bütün gün ofisinde kalmam gerekti. Dur şimdi seni eve bırakıcaam, yok bırakamıcaam şoför gelsin o bıraksın, az daha otur erken çıkarız diye diye akşama kadar tuttu beni... 1 kavala kurabiyesi ile kurtardığıma şükrediyorum
Teşekkür ederimAman artık alıştık İstanbul' da çiziksiz araba yok Aynen dediğin gibi, bugün de Ankara' ya geçti. Bizimkilerin yaptığı un kurabiyesine daha yakın, kavala' dan az daha yumuşak. Bol bademli. Şimdilik deneme, biraz kilo verince denersin
İyi gidiyorsun, daha iyi olacaksın eminim. Gülfuren' in verdiği sisteme uygun beslenirsen çok güzel sonuç alacaksın bence. Senin sorunun tahıl, ekmek... Kontrol altına ancak bu listeyle alırsın gibi geliyor bana.. Sen ne dersin?
Yok zaten akşam baklavayı da yemedim,baklava konusunda iddialıyımdır.
evet tahıla bir düşkünlüğüm var malesef.İnşAllah bu listeyle olacak ,yer değiştirilebiliyor, bu yüzden öğle sonu karnımı iyice doyurup akşamı hafif atlatmayı düşünüyorum.Yürüyüşe de başladım,bugün 10000 adıma tamamlamaya çalışacağım.Benim kilo almamın diğer bir nedeni de akşam yemeğini akşam geç yiyoruz .Akşamı hafif atlatırsam belki kilo verebilirim.
selam kizlar bisey diyevem samimiyetle.burda dunden beri yazdiklarinizi okuyorum sevgi abla dallida gurbet serap gulfuren ve bi arkadas daha vardi agfetsin beni tam adini yazamiyorum butun samimi yazilarinizdan oturu sizi kutluyorum.butun yazilanlara samimi sekilde cevap yaziyorsunuz.usenmeden.sizi sanalda da bulmus olsamda sizi seviyorum arkadaslarim.sizleri yakindan tanimak isterdim
Belgin bizde seni tanıdığımıza çok mutluyuz.Kimbilir,dediğin belki bir gün olur.Bizler Serap,Gulfuren,Dalida Gurbet birbirimizi yaklaşık 1 senedir tanıyoruz ve yazışmalarımız bazen özel mesaj şeklinde de devam ediyor.inşAllah seninle de zamanla aynı noktaya gelir.Diğer arkadaşımız klpkrm 'yi bizde yeni tanıyoruz .Arkadaşlarım için şunu söyleyebilirim,hepside çok özel ,değerli ve güzel insanlar.Şahsen ben artık sanal dünya arkadaşlığı olarak bakmıyorum.Seviyeli ve kıymetli bu insanları tanıdığım içinde çok mutluyum.Benim pek çok acıma ortak oldular ve destek oldular .Bir gün yazılarını görmesem telaşlanıyorum.Ben de kendi adıma seni seviyorum yeni arkadaşım....
iyi aksamlar kızlar
bugün de misafirim vardı kahvaltıya geldi
sonra bi arkadasa ugradık anca giriyorum
kahvaltıya misfair olunca biraz abarttım gibi
bi tane simit 1 yumurta beyaz peynir domates salatalık yedim
simiti yemeyeydim eyiydi ama ben su misafir gelince ve misifirliğe gidince boğazıma hakim olamıyorum diyetteyim diyemiyorum yaaa utanıyorum buna bi cözüm bulmam gerek
öğlen de arkadasa gittik orda bi kurabiye ve kasarlı börek yedim
aksam yemegi yemiycem
yada meyve ve yoğurt yerim cok acıkırsam
cok sağlıksız besleniyorum farkındayım yarın daha düzenli ve saglıklı menüyle karsınızda olucam söz veriyorum
bugün 6580 adım atmısım aksama bunu 10 bine tamamlıycam
11.09.2013
Sabah:
400 ml. limonlu su
Kahvaltı:
2 dl. ekmek
1 dl. peynir
1 tabak salata (roka, fesleğen, yarım domat, maydanoz, pul biber ve 1 tk. z.yağı)
Ara:
1 sade Türk kahvesi
1 maden suyu
Ara:
1 Küçük kase diyet sütlaç
10 tane üzüm
Akşam:
Kabak yemeği
Yoğurt
Salata
Eminim daha önce de pek çok yerde okuyup dinlemişsinizdir. Ben de ilk kez denedim. Tadından memnun kaldım ve sizinle paylaşmak istedim.
Diyet Sütlaç Tarifi :
1 su bardağından biraz eksik süt
2 küçük yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tk. toz pişebilen tatlandırıcı
1 çk. tarçın
Süt ve yulaf ezmesini sos tenceresine koyup pişinceye kadar karıştırdıktan sonra tatlandırıcıyı ekliyoruz. Bir iki taşım daha kaynadıktan sonra kaseye döküp üzerine tarçın serpiyoruz. Ben ılık tükettim eminim soğuyunca daha güzel olacaktır.
Not: Tatlandırıcı olmasa bile çok güzel olacaktır. Biraz ılınınca 1 tk. bal ilave edilebilir.
Aynen..olan oğluma olduçok şikayetçi değilim...dün konuşuyorduk,burda 200 ev varmış rahat girip çıkabileceğim artık zamanla, tanımadıklarımı tanıyacağım bence de şanslıyım en beğendim şey baskı yapmıyorlar...eşim daha problemli bu konuda,şunu giyinme,bunu giyinme...rahat rahat topuklu ayakkabılarımı giyebiliyorum zaten boyum 1,72,birden 1,80 olup veriyorum şaka bir yana,mutluyum...oğlum da okula sorunsuz başlarsa çok çok mutlu olacağım
Aleyküm selamkolay gelsin Gurbet,afiyetle yiyin
Bu arada benim menümde bir değişiklik oldu ...akşam öğlen'le yer değiştirdi.
Öğlen:tavuk eti,1 su bardağı yoğurt,salata
Ara:2 elma
Akşam:1 kase mercimek çorbası,salata
Gece:üzüm
Bugün dışarda 1,5 saat yürüdüm...
Umarım bu gece tüm ülkemizde sakin, güzel geçer ve biz uyurken birileri ölmez... Sevgiyle, huzurla, umutla dolu güzel bir gelecek için dua edelim. Allah bizleri savaşlardan, içimizdeki kavgalardan ve kavgayı isteyenlerden korusun
hayırlı akşamlar hanımlar.diyetinize dikkat edin.1 gün kaldı.ceza yemeyelim
ben 6 dan sonra yememe kararı aldım.
ara 1 şeftali
ara 4-5 kaşık sütlaç az şekerliydi
oğluma yapmıştşm
yemek yemedim sonrada
Geçmiş olsun canım,kış yaklaşıyor hastalıklar başladı.Adaçayı boğaz ağrılarına çok iyi geliyor.Çocuklara her sabah 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi verirsen hem bağışıklık sistemleri kuvvetleniyor,hemde kansızlık yaşamıyorlar.aYRICA DENE DÜZENLİ VER BOYLARININ NASIL UZADIĞINA HAYRET EDECEKSİN.aYRICA BEN HALA ÇOCUKLARIM ÖKSÜRMEYE BAŞLADIĞINDA HEMEN ŞURUP GİBİ ARA ARA PEKMEZ İÇMELERİNİ SAĞLARIM,ÇABUCAK GEÇER.Hele gece yatmadan verdiğinde gece öksürmüyorlar.Yine büyük harf yazmışım kusura bakma.Listeler boya ve kiloya göre..Sabah kaç kiloda listen değişecek söylerim Sevgi abla..
Hastalığın ve kaza için geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..Çocuklaar hastaydı şimdi bana geçti..Boğazım yanıyor ve biraz şişti..:2:
Ben de Seraba katılıyorum..Bu sayılara dikkat edersen bu sefer olacak Sevgi abla inşallah..
Süper şu yürüyüşe ben de başlayabilsem..
Aramıza hoş geldin..Biz de seni seviyoruz..Sevgi abla,Serap,Dallida ve gurbetçiçeği değerli insanlardır..Klpkrm ve sen de aramıza hoş geldin..Ben de bu topik için teşekkür ediyorum..Kısa bir aradan sonra tekrar sizlerle buluştum..
Sevgi ablanın dediği gibi..Buradaki samimiyet gerçek alemde malesef yok ..
Bizim formüle göre bir simit 4 dilim ekmek demek..Gerisini sen hesapla canım..İstersen sende boyuna kilona göre Ayça Kaynın formlünü uygulayabilirsin.
Bir ara Taylan Kümelinin listesini uyguladım bu tarifine benzer tarif vardı ..Hala da yapıyorum çok güzel..İçine elma da koyup şeker veya bal koymadan ocakta pişirdiğinde çok güzel oluyor..
Bu arada sen de çok iyi gidiyorsun maşallahh arkadaşım..
Ben bugün de tam formülümü uyguladım..Sabah listemi yazarım..Gerçekten tekrar bir araya geldiğimiz için mutluyum..Bana çok güzel moral oldu..Serap narlıdereye taşındım canım..Gerçekten insanlar burada çok soğuk..Belki zaman ile bir,iki kişi çıkar..Aman hayırlı olanı Allah naip etsinn..Ben kışlık hiç yapamadım..Hala yerleşemedim eksiklerim var..Küçük oğlum ile yapışık ikiz durumundayız..Koltukların kumaşını seçmeye gittik..Haftaya cumaya inşallah teslim edecekler..Kendimi yeni evlenmiş gibi hissediyorum..Balayına da gitseydik iyiydiii..
Halılarım ve doğal gazlı ocağımı aldım mı iş başvuruları için hazırlanmaya başlayacağım..
Eşinin doğumunu şimdiden kutlarım,Rabbim hayırlı,sağlıklı ,mutlu bir ömür nasip etsin...tabii ki seninle beraberPeki canım sen bilirsin. Ben çıkıyorum Sevgicim. Bu hafta eşimin doğum günü, hediye seçmem lazım. Hazır yokken rahat rahat bakayım.
Görüşmek üzere, öptüüüm
Biz de seni seviyoruzselam kizlar bisey diyevem samimiyetle.burda dunden beri yazdiklarinizi okuyorum sevgi abla dallida gurbet serap gulfuren ve bi arkadas daha vardi agfetsin beni tam adini yazamiyorum butun samimi yazilarinizdan oturu sizi kutluyorum.butun yazilanlara samimi sekilde cevap yaziyorsunuz.usenmeden.sizi sanalda da bulmus olsamda sizi seviyorum arkadaslarim.sizleri yakindan tanimak isterdim
Merhaba Serap,çok geçmiş olsunTeşekkür ederim ben de iyiyim. Bizimkiler yapıyorlar. Tam kavala değil ama, gayet güzel :) Dün bütün gün ya arabada ya da eşimin odasında klima altında kaldım. Klima beni hasta ediyor. Yarına geçer. Teşekkür ederim tavsiyen için....
geçen hafta arabama kamyon çarptı. Arka kapıda hasar oluştu. Servise gönderdik haliyle. Dün de kardeşimin okulundan bir belge almam gerekiyordu. Eşimin arabasını kullanmak istemedim, O da bana şoförlük yaptıKarşılığında da bütün gün ofisinde kalmam gerekti. Dur şimdi seni eve bırakıcaam, yok bırakamıcaam şoför gelsin o bıraksın, az daha otur erken çıkarız diye diye akşama kadar tuttu beni... 1 kavala kurabiyesi ile kurtardığıma şükrediyorum
Allah kavuştursun canımTeşekkür ederimAman artık alıştık İstanbul' da çiziksiz araba yok Aynen dediğin gibi, bugün de Ankara' ya geçti. Bizimkilerin yaptığı un kurabiyesine daha yakın, kavala' dan az daha yumuşak. Bol bademli. Şimdilik deneme, biraz kilo verince denersin
İyi gidiyorsun, daha iyi olacaksın eminim. Gülfuren' in verdiği sisteme uygun beslenirsen çok güzel sonuç alacaksın bence. Senin sorunun tahıl, ekmek... Kontrol altına ancak bu listeyle alırsın gibi geliyor bana.. Sen ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?