Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Evet,aynenteşekkür ederimoğlum pazartesi başlayacak inşallah:)şimdilik sadece anaokulu ve birinci sınıfları başladılar

Allah'tan problemsiz,mutlu,başarılı olacağı ve kolayca uyum sağlayacağı bir eğitimve öğretim yılı diliyorum inş.

Son düzenleme:
aynen
Hmmm, başarılar diliyorum yakışıklı delikanlıya O çok akıllı bir çocuk annesi, eminim kolayca uyum sağlayacak ve çok başarılı olacak Allah' ın izniyle

Teşekkür ederizİnşallah

Ben de çıkıyorum Kızlar. Herkese iyi akşamlar diliyorum

Umarım bu gece tüm ülkemizde sakin, güzel geçer ve biz uyurken birileri ölmez... Sevgiyle, huzurla, umutla dolu güzel bir gelecek için dua edelim. Allah bizleri savaşlardan, içimizdeki kavgalardan ve kavgayı isteyenlerden korusun

Amin canım.......

Maşallah benimde 7 bin adıma yaklaştı.Bencede halletmişsin.

Canım köfteyi görmedin galiba.Hediye istediğin gibi bulabildin mi?
sana da maşallah sevgi ablacım
10 bine ne kalmış

dimi diyette değiliz sadece sağlıklı besleniyoruz
önerilerini dinliycem inşallah
yarın sabah harici tahıl yok
hatta karbonhidratsız bir gün geçirsem mükemmel olur
dukan diyeti persembesi gibi
cumaya da tartıda yüzüm güler
ayyy ben sizi cok sevdim kızlar
iyi ki beni de aldınız 1 yıllık dostlugunuzun arasına

hayırlı akşamlar hanımlar.diyetinize dikkat edin.1 gün kaldı.ceza yemeyelim
ben 6 dan sonra yememe kararı aldım.
ara 1 şeftali
ara 4-5 kaşık sütlaç az şekerliydi
oğluma yapmıştşm
yemek yemedim sonrada

Listeler boya ve kiloya göre..Sabah kaç kiloda listen değişecek söylerim Sevgi abla..

Hastalığın ve kaza için geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..Çocuklaar hastaydı şimdi bana geçti..Boğazım yanıyor ve biraz şişti..:2:

Ben de Seraba katılıyorum..Bu sayılara dikkat edersen bu sefer olacak Sevgi abla inşallah..

Süper şu yürüyüşe ben de başlayabilsem..

Aramıza hoş geldin..Biz de seni seviyoruz..Sevgi abla,Serap,Dallida ve gurbetçiçeği değerli insanlardır..Klpkrm ve sen de aramıza hoş geldin..Ben de bu topik için teşekkür ediyorum..Kısa bir aradan sonra tekrar sizlerle buluştum..

Sevgi ablanın dediği gibi..Buradaki samimiyet gerçek alemde malesef yok ..

Bizim formüle göre bir simit 4 dilim ekmek demek..Gerisini sen hesapla canım..İstersen sende boyuna kilona göre Ayça Kaynın formlünü uygulayabilirsin..

Bir ara Taylan Kümelinin listesini uyguladım bu tarifine benzer tarif vardı ..Hala da yapıyorum çok güzel..İçine elma da koyup şeker veya bal koymadan ocakta pişirdiğinde çok güzel oluyor..

Bu arada sen de çok iyi gidiyorsun maşallahh arkadaşım..

Benim oğlumda bu sene 6.sınıfa gidecek..İnşallah senin oğlun ve benim oğlum için de güzel bir başlangıç olur..Allah tüm okuyanlara güzel bir sene nasip etsin..

Dallida cuma hepimize fark atmayı kafaya koydun sanırım..

Aminnnn.

Haydi bakalım cuma ne olacak??

Ben bugün de tam formülümü uyguladım..Sabah listemi yazarım..Gerçekten tekrar bir araya geldiğimiz için mutluyum..Bana çok güzel moral oldu..Serap narlıdereye taşındım canım..Gerçekten insanlar burada çok soğuk..Belki zaman ile bir,iki kişi çıkar..Aman hayırlı olanı Allah naip etsinn..Ben kışlık hiç yapamadım..Hala yerleşemedim eksiklerim var..Küçük oğlum ile yapışık ikiz durumundayız..Koltukların kumaşını seçmeye gittik..Haftaya cumaya inşallah teslim edecekler..Kendimi yeni evlenmiş gibi hissediyorum..Balayına da gitseydik iyiydiii..

Halılarım ve doğal gazlı ocağımı aldım mı iş başvuruları için hazırlanmaya başlayacağım..

Geçmiş olsun canım,kış yaklaşıyor hastalıklar başladı.Adaçayı boğaz ağrılarına çok iyi geliyor.Çocuklara her sabah 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi verirsen hem bağışıklık sistemleri kuvvetleniyor,hemde kansızlık yaşamıyorlar.aYRICA DENE DÜZENLİ VER BOYLARININ NASIL UZADIĞINA HAYRET EDECEKSİN.aYRICA BEN HALA ÇOCUKLARIM ÖKSÜRMEYE BAŞLADIĞINDA HEMEN ŞURUP GİBİ ARA ARA PEKMEZ İÇMELERİNİ SAĞLARIM,ÇABUCAK GEÇER.Hele gece yatmadan verdiğinde gece öksürmüyorlar.Yine büyük harf yazmışım kusura bakma.
İnşAllah bu sefer olacağına ben de inanıyorum sizlerin desteğ
Yürüyüşten geldim

MaşAllah sende çok iyi gidiyorsun.enin zaten kilo problemin olmadı.Hayırlısıyla koltukların vaktinde gelir inş .Allah hayırlı komşular ve huzur nasip etsin.Şimdi her mevsim her şey bulunuyor ama hazırlıkta iyi oluyor.Daha bazı şeyler için vakit geçmedi, yaparsın .Benim ortanca oğlanda aynı Emirhan gibiydi,anaokuluna verdikten sonra biraz rahatlamıştım.Hala ama ilişkilerimiz çok farklı ve sıcaktır,emin ol seninki de öyle olacak.
Allah hayırlı ekmek kapıları açsın.Eşyalarını da güle güle kullan.

Günaydın değerli arkadaşlarım
Kahvaltım:2 dilim kepekli ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 domates,1tç keten tohumu,1çk tarçın
Ara:1 elma
Bugün Leslie ile 5 mil yapmayı düşünüyorum...

Peki canım sen bilirsin. Ben çıkıyorum Sevgicim. Bu hafta eşimin doğum günü, hediye seçmem lazım. Hazır yokken rahat rahat bakayım.

Görüşmek üzere, öptüüüm
Eşinin doğumunu şimdiden kutlarım,Rabbim hayırlı,sağlıklı ,mutlu bir ömür nasip etsin...tabii ki seninle beraber
Biz de seni seviyoruz

Amin...Amin....

ı Merhaba Serap,çok geçmiş olsun çok özür dilerim,şimdi geçmişi okudum..
Allah kavuştursun canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…