Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Günaydın Kızlar Bu sabah yine geç uyandım. Suyumu içtim, kahvaltı yapacağım. Canım bir şey istemiyor aslında, yine de yerim bi şeyler...

Merhaba Belgin, afiyet olsun. Saat 18 den sonra yememek gerçekten işe yarıyor.

Sağ ol canım , amin... Size de geçmiş olsun. Sevgi' nin formül işe yarıyor. Adaçayı gargarası. Ben de sabah çayımı karanfilli içiyorum genelde. Teşekkür ederim. İnşaallah tartıya da yansır. Geçen hafta sonu baya bir kaçamak yapmıştım. Umarım eritmeyi başarmışımdır...

Biz de çok mutlu olduk şekercim.
Hmmm, Narlıdere İzmir' in en kozmopolit semtlerinden. Eskiden çok gece kondu vardı orada, yıkıp o blokları yaptılar. Göç edip gelenler de var, bankada çalışan da. Az daha ileri gidip Güzelbahçe' ye gelseymişsin ya. Komşu olurduk ne güzel Ama ben eminim zaman içinde burada da güzel dostluklar kuracaksın. Amin..

Yeni eşyalarını iyi günlerde kullan canım

Yürüyüşten geldim

Amin

Günaydın değerli arkadaşlarım
Kahvaltım:2 dilim kepekli ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 domates,1tç keten tohumu,1çk tarçın
Ara:1 elma
Bugün Leslie ile 5 mil yapmayı düşünüyorum...

Afiyet olsun canım

Çok teşekkür ederim Dallidacım Amin, hepimiz birlikte inşaallah

Sağ ol canım Aaaa. Aşk olsun, zaten çok önemli değildi. 1 haftayı geçti işte, araba da dün çıktı servisten. Arka tampona da çarpmışlardı belki hatırlarsın, yamuktu. Onu yaptılar, kapıyı yaptılar hem cila da atmışlar iyi oldu

Amin canım, sağ ol. Bugün dönecek inşaallah

Kahvaltımı yaptım.

Sabah:
400 ml. limonlu su

Kahvaltı:
2 dl. ekmek
1,5 dl. peynir
1/2 domates
5-6 dal maydanoz
2 bardak çay

Kimse yokken,bende gidip ütü yapacağım...sonra bir dışarıda çıkıp,market alışverişimi yapacağım...görüşürüz kızlar

Kusura bakmayin arkadaslar dün hic giremedim, sevgi abla bahsetmis , alis verise gittim , bol bol biber, domates aldim ve bir kac cesit tursu yaptim, busabahda camideydim, persembeleri sohbet vardiya, az önce geldim. masallah dünden bu güne kac safa yazmissiniz. Serapcim gecmis olsun canim Allah bir daha göstermesin, kazadan beladan korusun, neyseki araban yenilenmis Dallidacim seninde oglun okula baslayacakti degilmi, umarim okul hayati basarili gecer, canim, ayni zamanda gülfurenin ogluda baslayacakti , Rabbim ikisinede zihin acikligi versin.

Sevgi ablacigim, dün hocamla görüsebildim, MÜBAREK OLSUN DEDI; cok sevindim. Ayrica bir kac gündür seni cok azimli görüyorum Allah bozmasin masallah, yürüyüsler, menüler hepsi güzel. Bense iki gündür düzgün menüler olusturamadim, tatli istegim fazlaydi, normalde sevmem ama , az önce camiden geldikten sonra baktim , regl olmusum ( bütün suclu oydu ) onun icin bu sabah iki bardak su ictim, ücüncüyede tarcin koydum ictim insallah bugün ise yarar.
Kahvaltidan önce : 3 bardak su
Kahvaltida : 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalik, sivri biber, 5 zeytin , cay
Ara : 1 nektarin, 1 muz, bir bardak süt ( meyvelerin üzerinede biraz tarcin koydum.
Öglen : bir kase tarhana corbasi, iki biber dolmasi, yogurt
Ilkindi : 1 elma, 10 tane findik
Aksamada : ton balikli salata düsünüyorum

Ellerine sağlık canım. Afiyetle tüketin

teşekkür ederim, amin ..

Şekerim menün güzel, afiyet olsun. Öğle yemeğinden 2 saat sonra 1 çk. toz tarçını tekrar içmen gerekiyor. Alkali diyette bu şekilde tavsiye edilmişti hatırlarsan. Öğle yemeğini takip eden 1. saatte yeşil çay, 2. saatte toz tarçın...

Dallidacım kahvaltıdan sonra gelemedim çünkü bir arkadaşımın düğünü var ve davetli listesinin bir kısmını aramam için bana gönderdi. Telefon kulağıma yapıştı Öğleden sonra dışarı çıkmam gerekecek. Kardeşimin görümcesi doğum için hastaneye gidecekmiş. Orada olsam iyi olur. O yüzden öğle yemeğimi erken yedim.

Öğle:
Mantarlı omlet (130 gr. mantar, 1 yumurta, 1 yk z.yağı)
1 kase roka salatası

Akşama evde olursam salata+ızgara. Hastanede çakılı kalırsam Allah ne verdiyse

Günaydın değerli arkadaşlarım
Kahvaltım:2 dilim kepekli ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 domates,1tç keten tohumu,1çk tarçın
Ara:1 elma
Bugün Leslie ile 5 mil yapmayı düşünüyorum...
Afiyet olsun,kolay gelsin canım.
Allah mubarek etsin,çok sevindim senin adına. Gurbet kaçamak çok olmadıysa zaten tartıya yansır.Menün bence güzel,afiyet olsun.Turşuları da ağız tadıyla hayırlı misafirlerle yiyin inş.
Gulfuren Allah senin çocuğunada hayırlı,başarılı bir eğitim ve öğretimyılı versin.Bu dileklerim aynı zamanda Zeynep ve Belgin'e de.

Kahvaltımı yaptım.

Sabah:
400 ml. limonlu su

Kahvaltı:
2 dl. ekmek
1,5 dl. peynir
1/2 domates
5-6 dal maydanoz
2 bardak çay
Afiyet olsun
Allah hayırlısıyla kurtarsın inşAllah,Bebeğiniz sağlıklı doğsun ve dört gözle büyüsün,bahtı açık olsun.Darısı sana inş. şeker.Kolay gelsin

Merhaba Gurbet,iyi dileklerin için teşekkürlerRabbim senin evlatlarına da zihin açıklığı,ömür böyü başarılar nasip etsin inşallah :)turşularınızı da afiyetle iyiyin
Sorun değil canımAllah kurtarsınhayırlı olsun!!
Teşekkür ederimbende seni kutlarım Sevgi ablacığımmaşallah hem menülerin hem sporun güzel

Menümü da yazayım:
Öğlen:1 kase mercimek çorbası,1 kase salata,1 dilim ekmek
Ara:2 elma
1 fıncan çedene kahvesi....
Akşam:6 yemek kaşığı z.yağlı fasulye,salata,1 su bardağı yoğurt,1 dilim ekmek
Ara:üzüm
Su:2,5 l oldu ...son bir hafta çok su içemedim...
Spor:leslie ile yürüyemedim çünkü sular kesildi.Onun yerine normal tempoda 1,5 saat yürüdüm.

Ben yarın tartıdan çok umutlu değilim...şimdiden cezamı seçsem iyi olurama haftaya inşallah güzel bir sonuçla karşınıza çıkacağımçok spor yapmam lazım,çoooook....

Arkadaşına da mutluluklar dilerim!!bir ömür boyu bir yastıkta kocasınlar!!:123::123::123::123:

annesine kavuşmuştur inşallahdarısı senin başına arkadaşım

Allah hayırlısıyla kurtarsın inşAllah,Bebeğiniz sağlıklı doğsun ve dört gözle büyüsün,bahtı açık olsun.Darısı sana inş. şeker.Kolay gelsin

Amin Sevgicim. Amin, Allah razı olsun

Sorun değil canımAllah kurtarsınhayırlı olsun!!

Sağ ol canım. Hiç üzmedi annesini maşallah. Hemen geldi

Afiyet olsun. Menün güzel olmuş. Bence umutsuz olma. Bu psikolojimiz de bizi olumsuz etkiliyor. Yarın sabah herkesin güzel sonuçlarla geleceğinden eminim

Arkadaşına da mutluluklar dilerim!!bir ömür boyu bir yastıkta kocasınlar!!:123::123::123::123:

annesine kavuşmuştur inşallahdarısı senin başına arkadaşım

Çok teşekkür ederim Dallidacım. Bugün hep güzel işlerle uğraştık. Hepimiz için, her günümüz böyle olsun

Bugün:
Sabah:
400 ml. limonlu su

Kahvaltı:
2 dl. ekmek
1,5 dl peynir
1/2 domat
Maydanoz

Öğle:
Mantarlı omlet
salata
18 gr. bitter

Ara:
1 çb. süt
10 badem

Akşam:
Peynirli salata (1 yk. dolmalık fıstıkla)
2 dl. etimek

Canım çok tatlı isterse biraz siyah üzüm yiyeceğim.

Reglim hala bitmedi. Tatlı krizim devam ediyor. Bu akşamı atlatırsam çok sevineceğim

İyi akşamlar Kızlar

Sevgicim, bugün hiç menü bildirmemişsin... Kaçamak olabilir mi acaba? Yarın sabah güzel haber bekliyorum canım

Sevgicim, bugün hiç menü bildirmemişsin... Kaçamak olabilir mi acaba? Yarın sabah güzel haber bekliyorum canım

Canım kaçamak değilde giremedim.
Yürüyüş öncesi 1 bardak süt
SABAH:
2 dilim tam buğday ekmeği
1 parça peynir
5 adet zeytin
Domates

ARA:
10 adet badem

Öğlen:
1 Dilim ekmek
5 kaşık yeşil fasülye ( yumurta kırdım )
Domates

Akşam:
1 tabak peynirli çoban salata
2 dilim ekmek
1 salkım üzüm
4 adet erik

Menüleriniz çok güzelafiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…