hayırlı akşamlar hanımlar.diyetinize dikkat edin.1 gün kaldı.ceza yemeyelim
ben 6 dan sonra yememe kararı aldım.
ara 1 şeftali
ara 4-5 kaşık sütlaç az şekerliydi
oğluma yapmıştşm
yemek yemedim sonrada
Hastalığın ve kaza için geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..Çocuklaar hastaydı şimdi bana geçti..Boğazım yanıyor ve biraz şişti..:2:
Bir ara Taylan Kümelinin listesini uyguladım bu tarifine benzer tarif vardı ..Hala da yapıyorum çok güzel..İçine elma da koyup şeker veya bal koymadan ocakta pişirdiğinde çok güzel oluyor..
Bu arada sen de çok iyi gidiyorsun maşallahh arkadaşım..
Ben bugün de tam formülümü uyguladım..Sabah listemi yazarım..Gerçekten tekrar bir araya geldiğimiz için mutluyum..Bana çok güzel moral oldu..Serap narlıdereye taşındım canım..Gerçekten insanlar burada çok soğuk..Belki zaman ile bir,iki kişi çıkar..Aman hayırlı olanı Allah naip etsinn..Ben kışlık hiç yapamadım..Hala yerleşemedim eksiklerim var..Küçük oğlum ile yapışık ikiz durumundayız..Koltukların kumaşını seçmeye gittik..Haftaya cumaya inşallah teslim edecekler..Kendimi yeni evlenmiş gibi hissediyorum..Balayına da gitseydik iyiydiii..
Halılarım ve doğal gazlı ocağımı aldım mı iş başvuruları için hazırlanmaya başlayacağım..
Yürüyüşten geldim
AminMaşAllah sende çok iyi gidiyorsun.enin zaten kilo problemin olmadı.Hayırlısıyla koltukların vaktinde gelir inş .Allah hayırlı komşular ve huzur nasip etsin.Şimdi her mevsim her şey bulunuyor ama hazırlıkta iyi oluyor.Daha bazı şeyler için vakit geçmedi, yaparsın .Benim ortanca oğlanda aynı Emirhan gibiydi,anaokuluna verdikten sonra biraz rahatlamıştım.Hala ama ilişkilerimiz çok farklı ve sıcaktır,emin ol seninki de öyle olacak.
Allah hayırlı ekmek kapıları açsın.Eşyalarını da güle güle kullan.
Günaydın değerli arkadaşlarım
Kahvaltım:2 dilim kepekli ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 domates,1tç keten tohumu,1çk tarçın
Ara:1 elma
Bugün Leslie ile 5 mil yapmayı düşünüyorum...
Eşinin doğumunu şimdiden kutlarım,Rabbim hayırlı,sağlıklı ,mutlu bir ömür nasip etsin...tabii ki seninle beraber
Biz de seni seviyoruz
Amin...Amin....
Merhaba Serap,çok geçmiş olsunçok özür dilerim,şimdi geçmişi okudum..
Allah kavuştursun canım
Günaydın Serapçığım,burda mısın?gidip benimkilere kahvaltını hazırlayım,yine geleceğim
Kahvaltımı yaptım.
Sabah:
400 ml. limonlu su
Kahvaltı:
2 dl. ekmek
1,5 dl. peynir
1/2 domates
5-6 dal maydanoz
2 bardak çay
Kusura bakmayin arkadaslar dün hic giremedim, sevgi abla bahsetmis , alis verise gittim , bol bol biber, domates aldim ve bir kac cesit tursu yaptim, busabahda camideydim, persembeleri sohbet vardiya, az önce geldim. masallah dünden bu güne kac safa yazmissiniz.Serapcim gecmis olsun canim Allah bir daha göstermesin, kazadan beladan korusun, neyseki araban yenilenmis Dallidacim seninde oglun okula baslayacakti degilmi, umarim okul hayati basarili gecer, canim, ayni zamanda gülfurenin ogluda baslayacakti , Rabbim ikisinede zihin acikligi versin.
Sevgi ablacigim, dün hocamla görüsebildim, MÜBAREK OLSUN DEDI; cok sevindim.Ayrica bir kac gündür seni cok azimli görüyorum Allah bozmasin masallah, yürüyüsler, menüler hepsi güzel. Bense iki gündür düzgün menüler olusturamadim, tatli istegim fazlaydi, normalde sevmem ama , az önce camiden geldikten sonra baktim , regl olmusum ( bütün suclu oydu ) onun icin bu sabah iki bardak su ictim, ücüncüyede tarcin koydum ictim insallah bugün ise yarar.
Kahvaltidan önce : 3 bardak su
Kahvaltida : 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalik, sivri biber, 5 zeytin , cay
Ara : 1 nektarin, 1 muz, bir bardak süt ( meyvelerin üzerinede biraz tarcin koydum.
Öglen : bir kase tarhana corbasi, iki biber dolmasi, yogurt
Ilkindi : 1 elma, 10 tane findik
Aksamada : ton balikli salata düsünüyorum
Afiyet olsun,kolay gelsin canım.Günaydın değerli arkadaşlarım
Kahvaltım:2 dilim kepekli ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 domates,1tç keten tohumu,1çk tarçın
Ara:1 elma
Bugün Leslie ile 5 mil yapmayı düşünüyorum...
Allah mubarek etsin,çok sevindim senin adına. Gurbet kaçamak çok olmadıysa zaten tartıya yansır.Menün bence güzel,afiyet olsun.Turşuları da ağız tadıyla hayırlı misafirlerle yiyin inş.Kusura bakmayin arkadaslar dün hic giremedim, sevgi abla bahsetmis , alis verise gittim , bol bol biber, domates aldim ve bir kac cesit tursu yaptim, busabahda camideydim, persembeleri sohbet vardiya, az önce geldim. masallah dünden bu güne kac safa yazmissiniz.Serapcim gecmis olsun canim Allah bir daha göstermesin, kazadan beladan korusun, neyseki araban yenilenmis Dallidacim seninde oglun okula baslayacakti degilmi, umarim okul hayati basarili gecer, canim, ayni zamanda gülfurenin ogluda baslayacakti , Rabbim ikisinede zihin acikligi versin.
Sevgi ablacigim, dün hocamla görüsebildim, MÜBAREK OLSUN DEDI; cok sevindim.Ayrica bir kac gündür seni cok azimli görüyorum Allah bozmasin masallah, yürüyüsler, menüler hepsi güzel. Bense iki gündür düzgün menüler olusturamadim, tatli istegim fazlaydi, normalde sevmem ama , az önce camiden geldikten sonra baktim , regl olmusum ( bütün suclu oydu ) onun icin bu sabah iki bardak su ictim, ücüncüyede tarcin koydum ictim insallah bugün ise yarar.
Kahvaltida : 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalik, sivri biber, 5 zeytin , cay
Ara : 1 nektarin, 1 muz, bir bardak süt ( meyvelerin üzerinede biraz tarcin koydum.
Afiyet olsunKahvaltımı yaptım.
Sabah:
400 ml. limonlu su
Kahvaltı:
2 dl. ekmek
1,5 dl. peynir
1/2 domates
5-6 dal maydanoz
2 bardak çay
Allah hayırlısıyla kurtarsın inşAllah,Bebeğiniz sağlıklı doğsun ve dört gözle büyüsün,bahtı açık olsun.Darısı sana inş. şeker.Kolay gelsinDallidacım kahvaltıdan sonra gelemedim çünkü bir arkadaşımın düğünü var ve davetli listesinin bir kısmını aramam için bana gönderdi. Telefon kulağıma yapıştıÖğleden sonra dışarı çıkmam gerekecek. Kardeşimin görümcesi doğum için hastaneye gidecekmiş. Orada olsam iyi olur. O yüzden öğle yemeğimi erken yedim.
Öğle:
Mantarlı omlet (130 gr. mantar, 1 yumurta, 1 yk z.yağı)
1 kase roka salatası
Akşama evde olursam salata+ızgara. Hastanede çakılı kalırsam Allah ne verdiyse
Merhaba Gurbet,iyi dileklerin için teşekkürlerKusura bakmayin arkadaslar dün hic giremedim, sevgi abla bahsetmis , alis verise gittim , bol bol biber, domates aldim ve bir kac cesit tursu yaptim, busabahda camideydim, persembeleri sohbet vardiya, az önce geldim. masallah dünden bu güne kac safa yazmissiniz.Serapcim gecmis olsun canim Allah bir daha göstermesin, kazadan beladan korusun, neyseki araban yenilenmis Dallidacim seninde oglun okula baslayacakti degilmi, umarim okul hayati basarili gecer, canim, ayni zamanda gülfurenin ogluda baslayacakti , Rabbim ikisinede zihin acikligi versin.
Sorun değil canımDallidacım kahvaltıdan sonra gelemedim çünkü bir arkadaşımın düğünü var ve davetli listesinin bir kısmını aramam için bana gönderdi. Telefon kulağıma yapıştıÖğleden sonra dışarı çıkmam gerekecek. Kardeşimin görümcesi doğum için hastaneye gidecekmiş. Orada olsam iyi olur. O yüzden öğle yemeğimi erken yedim.
Öğle:
Mantarlı omlet (130 gr. mantar, 1 yumurta, 1 yk z.yağı)
1 kase roka salatası
Akşama evde olursam salata+ızgara. Hastanede çakılı kalırsam Allah ne verdiyse
Teşekkür ederimAfiyet olsun,kolay gelsin canım.
Allah mubarek etsin,çok sevindim senin adına. Gurbet kaçamak çok olmadıysa zaten tartıya yansır.Menün bence güzel,afiyet olsun.Turşuları da ağız tadıyla hayırlı misafirlerle yiyin inş.
Gulfuren Allah senin çocuğunada hayırlı,başarılı bir eğitim ve öğretimyılı versin.Bu dileklerim aynı zamanda Zeynep ve Belgin'e de.
Afiyet olsun
Allah hayırlısıyla kurtarsın inşAllah,Bebeğiniz sağlıklı doğsun ve dört gözle büyüsün,bahtı açık olsun.Darısı sana inş. şeker.Kolay gelsin
Allah hayırlısıyla kurtarsın inşAllah,Bebeğiniz sağlıklı doğsun ve dört gözle büyüsün,bahtı açık olsun.Darısı sana inş. şeker.Kolay gelsin
Sorun değil canımAllah kurtarsın hayırlı olsun!!
Menümü da yazayım:
Öğlen:1 kase mercimek çorbası,1 kase salata,1 dilim ekmek
Ara:2 elma
1 fıncan çedene kahvesi....
Akşam:6 yemek kaşığı z.yağlı fasulye,salata,1 su bardağı yoğurt,1 dilim ekmek
Ara:üzüm
Su:2,5 l oldu ...son bir hafta çok su içemedim...
Spor:leslie ile yürüyemedim çünkü sular kesildi.Onun yerine normal tempoda 1,5 saat yürüdüm.
Ben yarın tartıdan çok umutlu değilim...şimdiden cezamı seçsem iyi olurama haftaya inşallah güzel bir sonuçla karşınıza çıkacağım çok spor yapmam lazım,çoooook....
Arkadaşına da mutluluklar dilerim!!bir ömür boyu bir yastıkta kocasınlar!!:123::123::123::123:
annesine kavuşmuştur inşallah darısı senin başına arkadaşım
Sevgicim, bugün hiç menü bildirmemişsin... Kaçamak olabilir mi acaba?Yarın sabah güzel haber bekliyorum canım
Bugün:
Sabah:
400 ml. limonlu su
Kahvaltı:
2 dl. ekmek
1,5 dl peynir
1/2 domat
Maydanoz
Öğle:
Mantarlı omlet
salata
18 gr. bitter
Ara:
1 çb. süt
10 badem
Akşam:
Peynirli salata (1 yk. dolmalık fıstıkla)
2 dl. etimek
Canım çok tatlı isterse biraz siyah üzüm yiyeceğim.
Reglim hala bitmedi. Tatlı krizim devam ediyor. Bu akşamı atlatırsam çok sevineceğim
İyi akşamlar Kızlar
Menüleriniz çok güzelCanım kaçamak değilde giremedim.
Yürüyüş öncesi 1 bardak süt
SABAH:
2 dilim tam buğday ekmeği
1 parça peynir
5 adet zeytin
Domates
ARA:
10 adet badem
Öğlen:
1 Dilim ekmek
5 kaşık yeşil fasülye ( yumurta kırdım )
Domates
Akşam:
1 tabak peynirli çoban salata
2 dilim ekmek
1 salkım üzüm
4 adet erik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?