Canım ya sağol üşenmemişsin uzun uzun yazmışsın..Çok teşekkür ediyorum..Efsax diye bir arkadaş domates diyeti diye bir diyet eklemişti..Saat başı yiyorsun onda 3 günde 1 kilo verdim..Acaba onu mu yapsam..Söylediğin de doğru ben tahılda 1,2 fazla gidiyorum..Tramboline de tekrar başlayayım..Sen süpersin listelerin çok güzel..
Şu an diyetisyene gitmek istemiyorum..Biraz daha dikkat edeyim bakalım ne olacak?Aslında oğlum ile beraber tenis kursuna yazılmak istiyoruz..Okul düzene girsin benim kursumda belli olsun..Tenise başlayacağım..
Sağol canım..Ara ara moraller bozuluyor..Abartı yemiyorum ama serabında dediği gibi demek ki tam uymak lazım..
Kıyamam tam bir gazi oldu desene..Bence de futboldan bir süreliğine uzak dursun..Çocuk işte koşacak,oynayacak.Onları tutmak mümkün değil..Benim de küçük çok hareketli maşallah..
Sen maşallah çok iyi gidiyorsun..Cuma günü birinci kim olacak bakalım?
Yürüyüşe de çıktın mı tamamdır..Liste de güzel..Gitsin kilolar..
Dallida bugün hiç girmedi değil mi?Hayır olsun bakalım?
Unuttum yazmayı eşimde Canan Karatayı izlemiş söyledikleri hoşuna gitmiş..Bugün karatay yapalım diyor..Sizden yapan oldu mu?
Günaydın arkadaşlar
Dün giremedim çünkü sabah misafirlerim geldi(habersiz)ve saat 5:30 da gittiler....bugün da öğlenden sonra gireceğim çünkü oğlanı dişçiye götürmek lazım(dişi çok sallanıyor,çektirmek lazım)...geçmişi okumadım,herkes iyidir inşallahSerapciğim,ilgine çok teşekkür ederim
Öpüldünüz
canim bencede cok mantikli söyledikleri, bende denedim ama uzun süreli denemeler olmadi, karatay kahvaltisini yapinca insan gercekten 4-5 saat acikmiyor ve araögün ihtiyaci hissetmiyor, aslinda yapilabilir bir diyet bulgurada izin verdigi icin misafirlikte bile yiyecek bir seyler bulabiliyorsun, cesiti bol, her ortamda ac kalmadan karatayi uygulayabiliyorsun. aslen bende sabah kahvaltisinda ekmek yemesem karatay oluyor benimkide , bu aralar araögün yapmiyorum, iki ögün yemeye calisiyorum, meyvede kisitli yiyorum tek yanlisim sabah ekmek yemem oluyor anlayacaginUnuttum yazmayı eşimde Canan Karatayı izlemiş söyledikleri hoşuna gitmiş..Bugün karatay yapalım diyor..Sizden yapan oldu mu?
Sabah mi ? , habersizmi, saat 5,30 kadar miGünaydın arkadaşlar
Dün giremedim çünkü sabah misafirlerim geldi(habersiz)ve saat 5:30 da gittiler....bugün da öğlenden sonra gireceğim çünkü oğlanı dişçiye götürmek lazım(dişi çok sallanıyor,çektirmek lazım)...geçmişi okumadım,herkes iyidir inşallahSerapciğim,ilgine çok teşekkür ederim
Öpüldünüz
Bence kesin verdin, cünkü bu menülerle vermemis olamazsin, reglin yakinsa göbegin ondan sistir yada kabizlik durumun varsa oda olabilir. Allah kavustursun ogluna canim, bende kizim berlinden gelirken yapmistim, insan özlüyor, en sevdigi yemekleri yapiyor, benimki pizza istemisti, seninki daha kolaymis, yumurtanin kacamaginada can kurban valla yap bacim ondan bir sey olmaz, haftasonlari benimde kacamaklarim oluyor, onun icin en azindan haftaici dikkatli olmaya calistim bu hafta, yarin sabah tartilacagim iyiki cünkü yarin aksam kina , cumartesi haciya gidecek olan arkadasimin yemek daveti var , aksamada dügün var anlayacagin gene dolu dolu haftasonu beni bekliyor, söz veriyorum kacamaklarida en aza indirgeyecegim,Sabah:
400 ml. su
Kahvaltı:
1,5 dl. ekmek
1,5 dl. peynir
1 tk. labne
1 domates
1/2 tk. bal
3 bardak tarçınlı yeşil çay
Ben hiç kilo vermiş gibi değilim kızlar. Göbeğim gayet yerinde, sapasağlam duruyor
Oğlum cumartesi günü dönecek. Bugün dolabını tamamen boşaltıp içini sileceğim. Yarın da temizlik var, odasını cts. gecesine hazırlamak istiyorum. Yatağını özlemiştir kuzumDün gece konuştuk. En çok hangi yemeği özledin, ne yapayım sana dedim. Yemeği boşver burada kahvaltı yok, kahvaltıda omlet yap bana dedi. Pazar sabahı güzel bir kahvaltı hazırlarım artık. Eee korkarım kaçamak şimdiden belli oldu
Ah Sevgi abla,keşke öyle olsa...ama trafik ışıkları tuhaf bir şekilde çalışmaya başladılarYürüyüşümü yaptım,geldim dinleniyorum. Dalida bugün inşaatta çalışmaya ara verildi galiba.Bugün adım sayarı takmıştım,10000 adımın üstünde görülüyor ama emin olamadım. Acaba tam sıfırlayamadım mı?Gerçi öyle bile olsa 3 bine yakındı.Yine bayağı bir adım atmışım.Yarın bir daha takayım bakalım kaç adım çıkacak.Dün beni yaklaşık 2,5 aydır görmeyen bir arkadaşım zayıfladın mı süzülmüşsün dedi..
Bugün akraba günümüz var,inşAllah ban göre bir şeyler vardır ve uygun bir şeyler yiyebilirim.
Bencede Dallida iscileri ya sikayet etti, yada gidip dövdü hepsinisimdide uyuyordur rahat rahat
Çok geçmişolsun SerapciğimDün migrenim için nöroloğa gitmiştim. 3 ilaç verdi. Şimdi almam gerekenin önce pros. nü okuyayım dedim. İlaç epilepside kullanılıyormuş. Eczaneye gidip şunu konuşmam lazım. Sonra görüşürüz şekerler. Öptüm sizi
Dün da saat 5 te kalktım..önce ibadetimi yaptım,sonra yürüyüşe çıktım..eve 8 e doğru geldim ve peşimde misafirlerim geldi..Sürpriz yapmışlardı:44::44::44:Dallida suan rüyallar alemindedir belkide, kimbilir rüyasinda neler yiyordur neler, kebablar, börekler, pastalar
bende hafif hafif acikmaya basladim aslinda
Hımmm,kahve ve madem suyu...güzel bir ikiliÖğle Yemeğim:
5 yk. patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
1 dl. ekmek
1/2 elma
Bugün yine aralarda atıştırmadan akşama geçmeyi planlıyorum. 1 saat sonra tarçınlı yeşil çay, akşam saat 17 gibi de sade kahvemi içeceğim madem suyu ile...
Bu arada, maden suyundaki bikarbonat iyonu alkali olmamıza yardımcı olduğu için kahve gibi asidik içeceğin yanında tercih ediyorum. Çok geniş kapsamlı olmamakla birlikte bir araştırma yaptım ve 3-5 marka içinde en yüksek bikarbonat iyonu konsantrasyonunun Kızılay Maden Suyu' nda olduğunu gördüm.
Okulun ilk günleri olduğu için sanırım Dallida ve Gülfuren meşguller. Zeynep' in zaten işi vardır, diye düşünüyorum... Hadi kızlar özletmeyin fazla
Çok geçmiş olsun GurbetimDallidaaaa iscileri dövmekten yorgun düstün galibaa hala uyuyormusun yoksa
Sevgi abla sende yoksun ne isin var gene bakalim, beni hic sormayin arkadastaydim sabah eve geldim kapidan girer girmez telefon caldi, actim oglum aglayarak anne beni okuldan alirmisin deyince hemen okula gittim ayagi burkulmus, gene tenefüste futbol oynamis (akillanmayacak bu cocuk) korktum kirildimi diye tekrar hastaneye götürdüm, hic üstüne basamiyordu , tekerlekli sandalyeye oturtup arabadan hastaneye kadar bu sekilde getirdim , röntgen cekildi felan derken iki saat kadar hastanede kaldik, am cok sükürki kirik degilmis, burkulmus sadece, koltuk deynekleriyle eve döndük. halini görmelisiniz cok komik. kolu alcili ayagi sarili, koltuk deynekleri elindefutbolu tamamen yasaklamali bu cocuga :44:
Menüme gelince bu aralar iki ögün üzerinden gidiyorum bakalim bugünde belki öyle olur
Sabah : yumurta salatasi, domates, salatalik, 1dilim ekmek, bir catal recel, cok az peynir
Ara : 1 kivi
Öglen : hastaneden gelince cok acikmistik, ne bulduysak onu yedik, biraz karisik oldu ama yemek yapmayi bekleyemedik
Mantari tavada biraz cevirdim üzerine yogurt döktüm, dünkü haslanmis patatesden kücük bir tane yedim, doymayincada bir dilim ekmege krem peynir sürdüm üzümle birlkte yedim
karmakarisik oldu bugün evden cok disrda oldugum icin düzen karisiyor, 3 sefer arabaya bindim ve indim giyin cikar tekrar giyin aaaa aslina bakarsaniz bu ikinci haftamiz ama bende hala düzenimi tam oturtamadim, düzenli listeler cikaramadim sadece az yedim ama bu cuma ümitliyim gramda olsa verdim gibi geliyor, bugünü ve yarini siki tutalim kizlar cumaya ne kaldi sunun surasinda
Misafir ağırlamaya çok severim :)ama keşke haber verseydiler...hiç olmazsa yürüyüşe çıkmazdım :)dün çok yoruldum,çokGünaydın kızlarHerkese güzel bir gün diliyorum
Şekercim, tek yönlü beslenmeye karşıyım. Yapmışsın daha önce, sonra kendi beslenme düzenine dönünce geri alırsın verdiğin o kiloyu. Maksat yağ yakmak olmalı. Bedenimiz bizden çok daha akıllı. Allah öyle bir sistem yaratmış ki, bizim yaptığımız her şeye karşılık bir hamlesi oluyor. O 1 kilo kendini savunmak için attığı su ve kısa sürede enerji elde edebileceği karbonhidrat zinciri olmadığı için yakmaya karar verdiği azotlu karbon zinciri yani protein daha açık haliyle kas hücresidir. Tenis çok iyi bir fikir :79:
Karatay Hoca' nın sistemi çok mantıklı. Ama meyve ve B vit. ni garantilemek şartıyla. Ekmek yemediğimiz zaman bir şekilde ekmekten gelen B vit. ni tamamlamak gerekecek. Onun için de Hoca' nın önerdiği buğday ve bulgur kullanımını denetimli, abartmadan ayarlamak gerekecektir. Ben şahsen bu ayarlama işini beceremedim, meyve yemedim, tarçınlı çayımı da düzenli içmedim. Sonunda tatlı krizi olarak döndü
Günaydın şeker
Habersiz ve sabahtan gelmeleri durumu daha da eğlenceli hale getiriyor olmalıGeçmiş olsun canım.
Rica ederim şekerim, ne demek
Hadi bakkalım,şimdiden gözün aydınSabah:
400 ml. su
Kahvaltı:
1,5 dl. ekmek
1,5 dl. peynir
1 tk. labne
1 domates
1/2 tk. bal
Ben hiç kilo vermiş gibi değilim kızlar. Göbeğim gayet yerinde, sapasağlam duruyor
Oğlum cumartesi günü dönecek. Bugün dolabını tamamen boşaltıp içini sileceğim. Yarın da temizlik var, odasını cts. gecesine hazırlamak istiyorum. Yatağını özlemiştir kuzumDün gece konuştuk. En çok hangi yemeği özledin, ne yapayım sana dedim. Yemeği boşver burada kahvaltı yok, kahvaltıda omlet yap bana dedi. Pazar sabahı güzel bir kahvaltı hazırlarım artık. Eee korkarım kaçamak şimdiden belli oldu
canim bencede cok mantikli söyledikleri, bende denedim ama uzun süreli denemeler olmadi, karatay kahvaltisini yapinca insan gercekten 4-5 saat acikmiyor ve araögün ihtiyaci hissetmiyor, aslinda yapilabilir bir diyet bulgurada izin verdigi icin misafirlikte bile yiyecek bir seyler bulabiliyorsun, cesiti bol, her ortamda ac kalmadan karatayi uygulayabiliyorsun. aslen bende sabah kahvaltisinda ekmek yemesem karatay oluyor benimkide , bu aralar araögün yapmiyorum, iki ögün yemeye calisiyorum, meyvede kisitli yiyorum tek yanlisim sabah ekmek yemem oluyor anlayacaginben birde biraz özgürlükcü oldugumdan tam diyet listelerine uyamiyorum, birde cok sosyal birisiyim, günlük programlarim oluyor e birazda gezmeyi ve misafiri sevdigimden listelere uyamiyorum , yapilabilecek en rahat diyet karatay diyorum bu yüzden
Sabah mi ? , habersizmi, saat 5,30 kadar mimasallah ne güzel misafirlikmis, bende iscileri dövdün sanmistim
Canim ogluna gecmis olsun, benimde kizimin randevusu var bugün ama ögleden sonra , bende öptüm tatlim görüsmek üzere
sabah : iki dilim ekmekle menemen , bir dilim peynir, 6 zeytin az sekerli cay
Öglen : kabakli tavuk sote , yogurt
Aksam : öglenin aynisi
bugün fazla kacirmayimki yrin tarti günümüz yüzümüz gülsün demiama benim hala reglim bitmedi, bitecek gibide görünmüyor, sabah yataktan bel ve kasik agrisiyla uyandim, sanki ilk günüm gibiydi, bu kadar uzun hic sürmemisti, kesinlikle haptan kaynaklaniyor bence , doktorda demisti zaten ilk iki ay düzensizlik olabilir diye, umarim tartida sorun cikmaz yoksa moral sifir olur bende
sevgi ablacogom bu sabah hic girmemissin, gözlerim seni aradi ama yoksun, ögleden sonra görüsürüz canim , öpüyorum hepinizi, camasirim birikmis gene onlari halledeyim bugün, birazda ütü yapmaliyim, aslinda camlarida silsem iyi olacak ama bakalim, yagmurdan firsat yokki....
NE tesadüf dallidacim, bizimkide haftaya persembeyeymisBiz doktora gittik,ama dişini çektiremedik...randevumuz ana binadaymış,bizim gittiğimiz yer ek binaymış:44::44::44:kaldı haftaya....
Sabah:2 dilim ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 kk helva,1 domates,1 salata
Ara:üzüm
Öğlen:tavuk,salata,yoğurt...
Bugün da 100 dakika yürüdüm...
Benim de bacaklarım çok ağrıyor..haftaya bir doktora gitsem iyi olacak...acaba yorgunluktan mı?bu aralar hep ayaktayım..
Gidiyim eşime ve oğluma yemek yapayımgörüşürüz
Günaydın arkadaşlar
Öpüldünüz
Çok geçmiş olsun,oğlun rahatsızmış...şimdi nasıl oldu?
Günaydın kızlarHerkese güzel bir gün diliyorum
Şekercim, tek yönlü beslenmeye karşıyım. Yapmışsın daha önce, sonra kendi beslenme düzenine dönünce geri alırsın verdiğin o kiloyu. Maksat yağ yakmak olmalı. Bedenimiz bizden çok daha akıllı. Allah öyle bir sistem yaratmış ki, bizim yaptığımız her şeye karşılık bir hamlesi oluyor. O 1 kilo kendini savunmak için attığı su ve kısa sürede enerji elde edebileceği karbonhidrat zinciri olmadığı için yakmaya karar verdiği azotlu karbon zinciri yani protein daha açık haliyle kas hücresidir. Tenis çok iyi bir fikir :79:
Doğru söylüyorsun dediğin gibi verdiğimi geri aldım..Bir anlık bunalımla öyle düşündüm..
Karatay Hoca' nın sistemi çok mantıklı. Ama meyve ve B vit. ni garantilemek şartıyla. Ekmek yemediğimiz zaman bir şekilde ekmekten gelen B vit. ni tamamlamak gerekecek. Onun için de Hoca' nın önerdiği buğday ve bulgur kullanımını denetimli, abartmadan ayarlamak gerekecektir. Ben şahsen bu ayarlama işini beceremedim, meyve yemedim, tarçınlı çayımı da düzenli içmedim. Sonunda tatlı krizi olarak döndü
Sabah:
400 ml. su
Kahvaltı:
1,5 dl. ekmek
1,5 dl. peynir
1 tk. labne
1 domates
1/2 tk. bal
canim bencede cok mantikli söyledikleri, bende denedim ama uzun süreli denemeler olmadi, karatay kahvaltisini yapinca insan gercekten 4-5 saat acikmiyor ve araögün ihtiyaci hissetmiyor, aslinda yapilabilir bir diyet bulgurada izin verdigi icin misafirlikte bile yiyecek bir seyler bulabiliyorsun, cesiti bol, her ortamda ac kalmadan karatayi uygulayabiliyorsun. aslen bende sabah kahvaltisinda ekmek yemesem karatay oluyor benimkide , bu aralar araögün yapmiyorum, iki ögün yemeye calisiyorum, meyvede kisitli yiyorum tek yanlisim sabah ekmek yemem oluyor anlayacaginben birde biraz özgürlükcü oldugumdan tam diyet listelerine uyamiyorum, birde cok sosyal birisiyim, günlük programlarim oluyor e birazda gezmeyi ve misafiri sevdigimden listelere uyamiyorum , yapilabilecek en rahat diyet karatay diyorum bu yüzden
sabah : iki dilim ekmekle menemen , bir dilim peynir, 6 zeytin az sekerli cay
Öglen : kabakli tavuk sote , yogurt
Aksam : öglenin aynisi
bugün fazla kacirmayimki yrin tarti günümüz yüzümüz gülsün demiama benim hala reglim bitmedi, bitecek gibide görünmüyor, sabah yataktan bel ve kasik agrisiyla uyandim, sanki ilk günüm gibiydi, bu kadar uzun hic sürmemisti, kesinlikle haptan kaynaklaniyor bence , doktorda demisti zaten ilk iki ay düzensizlik olabilir diye, umarim tartida sorun cikmaz yoksa moral sifir olur bende
sevgi ablacogom bu sabah hic girmemissin, gözlerim seni aradi ama yoksun, ögleden sonra görüsürüz canim , öpüyorum hepinizi, camasirim birikmis gene onlari halledeyim bugün, birazda ütü yapmaliyim, aslinda camlarida silsem iyi olacak ama bakalim, yagmurdan firsat yokki....
Biz doktora gittik,ama dişini çektiremedik...randevumuz ana binadaymış,bizim gittiğimiz yer ek binaymış:44::44::44:kaldı haftaya....
Sabah:2 dilim ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 kk helva,1 domates,1 salata
Ara:üzüm
Öğlen:tavuk,salata,yoğurt...
Bugün da 100 dakika yürüdüm...
Benim de bacaklarım çok ağrıyor..haftaya bir doktora gitsem iyi olacak...acaba yorgunluktan mı?bu aralar hep ayaktayım..
Gidiyim eşime ve oğluma yemek yapayımgörüşürüz
Çok geçmiş olsun canımOhhh baya yorulmuşsundur..Furkanı da iki kere diş doktoruna götürdüm ama doktor çekmedi..Bir de diş dururken diğer diş üsten gelip dışarı çıkmıştı..Dediği gibi altaki diş sallanmaya başladı ve düştü..Zaten dişler yamuk tel takılcak..Önce düşenler bitsin daha sonra damaklık kullanıp tel takılacak..Geçmiş olsun canım..
Bugün iyi şükür..İki gün çok yoruldu kıyamam..Bağışıklığı çok zayıf..Yemek seçiyor..Her kış böyleyiz..Ama bu sefer enfeksiyon değilmiş..İshal salgını varmış..Eşimin ve benim de midem bulanıyordu geçti şükür..
O zaman sabah bir dilim tahıllı ekmek yesem,meyva da yine iki tane yesem..Diğerleri Karatay gibi yapsam olur mu?Bir de destek olarak b vitamini kullansam mı?Omega zaten kullanıyorum..Bir de c vitamini mi eklesem..Sen süpersin iyiki kadınlar kulübü seni
karşımıza çıkardı..Doktora gerek yok..Seni kocaman öpüyorum canım...
Bir de kafama şu takılıyor..Karatay da yağ serbest,kaymak ve yoğurt ve süt yağlı kullanın diyor..Hep yağı azaltın diyorlardı bunun için ne dersin?
Ben senin oğlun olduğunu bilmiyordum..Gözün aydın..Sağlıklı olsun..Nereden geliyor?Ben sizden uzak kaldığım zaman çok şey kaçırmışım..Nasıl da mutlusundur şimdi..Omletten ne olacak annesi şimdi neler neler hazırlar oğluşuna..
Ben de tam hiç birini uygulayamam zaten ..Sabahları sadece bir dilim tahıllı ekmek yesem olmaz mı?Serabın dediği gibi herşey herkeze tam olmuyor..Ben de bunu deneyeyim dedim..Eşim bu sabah yine vaz geçti..Yasaklara gelemem dedi..Benim aklıma soktu kendi vaz geçti..Şeker başladı doktor ilaç verdi..Tarçın ile dengelemeye çalıştık ama olmuyor..Eğer her gün tempolu yürürse şekeri düşüyor..Gece çalıştığı için düzeni yok..Karaciğer yağlanması da var yani kilo vermesi lazım..5 kilo verdi o da kaldı..Akşamları meyveli yoğurt ile geçirmek istiyor..Kısaca ikimiz ayrı yöntemler deniyoruz..
Gerçekten uzun sürdü değil mi?Çamaşırı hiç söyleme..Makinamı her gün açıyorum ama kirlilik hala dolu..Ütüyü zaten sevmem maşallah hiç bitmiyor..
Sen de çok iyi gidiyorsun..Listelerin çok iyi..Haftaya dişi çektirirsin inşallah tekrar geçmiş olsun..Bu bacak ağrısı bende de var..Dayanamıyorum ağrıya..Kemiklerim ağrıyor..Dizimde aşağısı ve bileklerim..Ben de doktora gitmek istiyorum..
Eğer o beyaz halı gerçekten o özeliklere sahip ise,o alınabilir...ama o da bir gerçek ki siyah kire daha dayanıklıdırSevgi abla ben de merak ettim neredesin?Kurs daha başlamadı diye biliyorum..İnşallah sorun yoktur..
Sayenizde pes etmedim yola devam.Teşekkürler kızlar iyiki varsınız..
Bugün halı baktık atlas da bir halı beğendim..Nano teknolojiymiş..Sıvıyı geçirmiyor ve leke tutmuyor..Bir de Saray hercaiyi beğendim ama kararsız kaldım..Fiyat olarak da nerdeyse iki katı..Benim oturma odam ile salonum aynı oda..Siyah beyaz ünite aldım..Koltuklar da siyah beyaz..Beğendiğim halıları ekleyeyim..Siz tercihniz nasıl olacak bakalım?Eki Görüntüle 807839 Eki Görüntüle 807840
Açık renk olan Atlas nano halı 690 6 m
Siyah,beyaz,gri olan Saray 490 6 m
Arkadaşlar kilo mu bildirip hemen çıkacağım.Bir kaç gün giremeyebilirim.
Geçen hafta:86,2 kg
bu hafta:85,7kg
FARK:
500GR
Allah'a emanet olun,hepinize sevgiler.......
Arkadaşlar kilo mu bildirip hemen çıkacağım.Bir kaç gün giremeyebilirim.
Geçen hafta:86,2 kg
bu hafta:85,7kg
FARK:
500GR
Allah'a emanet olun,hepinize sevgiler.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?