Tebrikler Sevgi abla artık sen de yöntemini buldun..
Günaydın Sevgi abla,Dallida ilk defa karşılaştık..
Dün halılara baktım ama beyaz kadar hoşuma giden olmadı..Tam beyazda değil ekru gibi..Heralde onu alacağım..
Geçen hafta : 57.8 kg
Bu hafta : 57.4 kg
Karatayın kendime göre uyarlaması ile olacak heralde...
Kilo bildirimi:
Geçen hafta:77,2 kg
Bu hafta:76,7 kg
Fark:-500 gr...
Gram gram gidiyor....hem yediklerime dikkat ediyorum,hem haftanın 5 günü 100 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum...burda hava kuru ya..hiç terleyemiyorum....
Tebrik ederim Gülfürenciğim
Kusuruma bakmazsan,ben çıkmak zorundayımeşim uyandı,gidip sofrayı hazırlayacağım...sonra görüşürüz
Bence kesin verdin, cünkü bu menülerle vermemis olamazsin, reglin yakinsa göbegin ondan sistir yada kabizlik durumun varsa oda olabilir. Allah kavustursun ogluna canim, bende kizim berlinden gelirken yapmistim, insan özlüyor, en sevdigi yemekleri yapiyor, benimki pizza istemisti, seninki daha kolaymis, yumurtanin kacamaginada can kurban valla yap bacim ondan bir sey olmaz, haftasonlari benimde kacamaklarim oluyor, onun icin en azindan haftaici dikkatli olmaya calistim bu hafta, yarin sabah tartilacagim iyiki cünkü yarin aksam kina , cumartesi haciya gidecek olan arkadasimin yemek daveti var , aksamada dügün var anlayacagin gene dolu dolu haftasonu beni bekliyor, söz veriyorum kacamaklarida en aza indirgeyecegim,
Biz doktora gittik,ama dişini çektiremedik...randevumuz ana binadaymış,bizim gittiğimiz yer ek binaymış:44::44::44:kaldı haftaya....
Sabah:2 dilim ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 kk helva,1 domates,1 salata
Ara:üzüm
Öğlen:tavuk,salata,yoğurt...
Bugün da 100 dakika yürüdüm...
Benim de bacaklarım çok ağrıyor..haftaya bir doktora gitsem iyi olacak...acaba yorgunluktan mı?bu aralar hep ayaktayım..
Gidiyim eşime ve oğluma yemek yapayımgörüşürüz
O zaman sabah bir dilim tahıllı ekmek yesem,meyva da yine iki tane yesem..Diğerleri Karatay gibi yapsam olur mu?Bir de destek olarak b vitamini kullansam mı?Omega zaten kullanıyorum..Bir de c vitamini mi eklesem..Sen süpersin iyiki kadınlar kulübü seni
karşımıza çıkardı..Doktora gerek yok..Seni kocaman öpüyorum canım...
Bir de kafama şu takılıyor..Karatay da yağ serbest,kaymak ve yoğurt ve süt yağlı kullanın diyor..Hep yağı azaltın diyorlardı bunun için ne dersin?
Ben senin oğlun olduğunu bilmiyordum..Gözün aydın..Sağlıklı olsun..Nereden geliyor?Ben sizden uzak kaldığım zaman çok şey kaçırmışım..Nasıl da mutlusundur şimdi..Omletten ne olacak annesi şimdi neler neler hazırlar oğluşuna..
Ben de tam hiç birini uygulayamam zaten ..Sabahları sadece bir dilim tahıllı ekmek yesem olmaz mı?Serabın dediği gibi herşey herkeze tam olmuyor..Ben de bunu deneyeyim dedim..Eşim bu sabah yine vaz geçti..Yasaklara gelemem dedi..Benim aklıma soktu kendi vaz geçti..Şeker başladı doktor ilaç verdi..Tarçın ile dengelemeye çalıştık ama olmuyor..Eğer her gün tempolu yürürse şekeri düşüyor..Gece çalıştığı için düzeni yok..Karaciğer yağlanması da var yani kilo vermesi lazım..5 kilo verdi o da kaldı..Akşamları meyveli yoğurt ile geçirmek istiyor..Kısaca ikimiz ayrı yöntemler deniyoruz..
Sabah
Bir yumurta
bir dilim tahıllı ekmek
peynir
domates
salatalık
çay
Ara
Zencefilli,tarçınlı süt
Akşam
meyvalı,cevizli yoğurt
acur
Ara
Süt
2.-2.5 litre su.3 bardak bitki çayı..Sauna eşofmanı ile 1 mil leslie toplam 8.000 adım..
Arkadaşlar kilo mu bildirip hemen çıkacağım.Bir kaç gün giremeyebilirim.
Geçen hafta:86,2 kg
bu hafta:85,7kg
FARK:
500GR
Allah'a emanet olun,hepinize sevgiler.......
Çok geçmiş olsun canımburda da ishal salgını var...oğlumu hep uyarıyorum,temizliğine her zamankinden daha çok dikkat etsin,ama sonuçta çocuktur...beni ne kadar dikkate alır bilmem...
Eğer o beyaz halı gerçekten o özeliklere sahip ise,o alınabilir...ama o da bir gerçek ki siyah kire daha dayanıklıdırben açık renkleri çok seviyorum,yani benim tercihim beyazdan yana
Dün halılara baktım ama beyaz kadar hoşuma giden olmadı..Tam beyazda değil ekru gibi..Heralde onu alacağım..
Geçen hafta : 57.8 kg
Bu hafta : 57.4 kg
Fark : - 400 gram
Karatayın kendime göre uyarlaması ile olacak heralde...
Kilo bildirimi:
Geçen hafta:77,2 kg
Bu hafta:76,7 kg
Fark:-500 gr...
Gram gram gidiyor....hem yediklerime dikkat ediyorum,hem haftanın 5 günü 100 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum...burda hava kuru ya..hiç terleyemiyorum....
TeşekkürlerGünaydın Kızlar, güzel bir gün diliyorum
Vermemişim. Kabızlık var bu ara, muhtemelen sorun bu. Her yer tuzak yahuBunlarla yaşamak zorundayız. Kendi gerçeğimizi unutmadan...
Bence yorgunluktandır. Sürekli misafirin oluyor haliyle hep ayaktasın. Şu hoş geldin faslı bitinceye kadar baya bir yorulacaksın galiba... Allah kolaylık versin canım
Tebrik ederim Dallidacım
Bence kilo kaybı terlemeye bağlı değil. Hareket ettiğin için yağları enerjiye çevirip kullanıyorsun. Kafana takma bunu. Yürürken nabzını kontrol ettin mi hiç??
Bence cezalık bir durumun yok arkadaşımKızlarcım, önce bahanelerimi sıralayayımDün akşam misfirlikteydik, kaçamaklarım oldu. Ayrıca karnım bir davul, kabızlık da diyemem ama, anormal bir şey var anlayamadım..
Geçen hafta: 64.4 kg
Bu hafta: 54.8 kg.
Fark: + 400 gr.
Cezamı bekliyorum :18:
Kararın hayırlı olsunSanırım ben de Karatay' a geçeceğim. Sabahları da ekmeği kesmem lazım. Ben ekmek yediğim zaman kilo veremiyorum, bu kadar basit. Yediğim ekmek günde 3 dl. en fazla 4 dl. o da tartıyorum. 22-25 gr. arası dilimlerim. Demek ki şu kan grubu diyeti tespiti doğru. 0Rh(+) buğday yok diyor. Ben de ısrar etmeyip keseceğim sanırım. Pazar günleri simit hakkımı korumak şartıyla
Afiyet olsunBu sabah biraz geç uyandım. Ancak kendime geldim ve kahvaltımı yaptım.
Kahvaltı:
2 yumurta
maydanoz
dereotu
1 dl. peynir
1 tk. dilimli yeşil zeytin
1 küçük çb. ceviz
Yumurtaları maydanoz, dereotu, pul biber, sumak ve 1 tk. zeytinyağı ile salata yaptım. Akşam düğüne davetliyiz. Ana yemek ve salata dışında menüdeki hiç bir şeyi tüketmeyeceğime söz veriyorum
Arkadaslar hepiniz kilo verdiniz, tebrik ediyorum, serapcim seninki belkide kabizliktandir,yada dedigin gibi ekmekde yaramiyor olabilir, istersen dene bir hafta karatayi bakalim sonuc ne olacak... Sevgi ablacigim hayirdir, bir sorun yoktur insallah, bir kac gün giremeyecegini yazmissin, senide tebrik ederim . bana gelince gecen hafta kendime bir hedef koymustum , bu hafta 90 i görmeliyim demistim , ama malesef göremedim 90 i :84:
cünkü siki durun 89,3 ü gördüüüüümmmm
aksamlari hafif yemem ise yaradi arkadaslar cok mutluyum, 1,700 gr, vermisim, toplamdada 4 kilo vermisim
öncelikle gülfurencim, koltuklarin koyu renkmiydi, eger koyuysa haliyi acik renk al derim ben,ben daha fazla esyalarin birbiriyle uyumundan yanayim, mesela haliyla perdelerimin rengi , kirlentlerimin rengi ayni olmali, oturma odasinda iki renk tercih ederim, ama bir renklede patlatirim, mesela ben koltuklarimi, kursuni renginde aldim , kirlentlerimi fusya pembe gibi, eger gercekten leke tutmuyorsa acik rengi tercih edebilirsin,yalniz 3 yaramaz oglun var ve gelen giden cocuklarida unutma, egerki misafir odasiysa sorun yok da günlük odaysa biraz sorun olabilir, ne kadar leke tutmuyor deselerde iyi düsün derim ben
Diyete gelincede karatay mantikli bir diyet, ama bende su var, yasaklar olunca strese girip geriliyorum,meyve ve ekmek kisitliya o bile cazip geliyor, mesela normaldede bu hafta dogru düzgün meyyve yemedim, ama yasak olunca yiyesi geliyo insanin. Bana göre, hic bir yasak koyma, strese sokma kendini, sabahlari 1 veya 2 dilim ekmeginle güzelce kahvaltini yap, ara ögün ben yapmiyorum, bazen cok midam ezilirse yapiyorum, öglenide karataya uygun, evde ne pisirdiysen ye, yogurtla veyada salatayla, ama ekmek, pilav yok, karnini doyur, aksami ben hafif tutuyorum su siralar, ve isede yariyor, nacizane, bir söz vardirya, sabahi krallar gibi, ögleni prensler gibi, aksamida fakirler gibi diye, aynen öyle canim, günes battiktan sonrada hic bir sey yeme bak nasil gidiyor kilolar, yalniz aksami cok gec yeme...
Arkadaslar hepiniz kilo verdiniz, tebrik ediyorum, serapcim seninki belkide kabizliktandir,yada dedigin gibi ekmekde yaramiyor olabilir, istersen dene bir hafta karatayi bakalim sonuc ne olacak... Sevgi ablacigim hayirdir, bir sorun yoktur insallah, bir kac gün giremeyecegini yazmissin, senide tebrik ederim . bana gelince gecen hafta kendime bir hedef koymustum , bu hafta 90 i görmeliyim demistim , ama malesef göremedim 90 i :84:
cünkü siki durun 89,3 ü gördüüüüümmmm
aksamlari hafif yemem ise yaradi arkadaslar cok mutluyum, 1,700 gr, vermisim, toplamdada 4 kilo vermisim
LİSTEMİZ
GURBETÇİÇEĞİ - 1700 GR
SEVGİ ABLA - 500 GR
DALLİDA - 500 GR
GÜLFÜREN - 400 GR
SERAP +400 GR
ZEYNEP -BİLDİRİM YAPMADI-
BELGİN-BİLDİRİM YAPMADI-
Şimdiden hayırlı olsun Gülfürencim,güle güle kullanBenim de hoşuma açık renkli gitti..Onu alacağım..Bugün koltuklarım geliyor şükür..Antreye halı aldım..Sarayın nilüfer marka halısın aldım..Salona da atlası alacağım inşallah..Evimin eksiği bitti sayılır..Ocağımı da aldım mı tamamdır..Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin..
Doğru söylüyorsun birebir ben de yapıyorum..Kendimi sıkmadan yapacağım..Verdiğin bilgiler için sağ ol..Dallida bana mesaj atmasaydı tekrar aranızda olamayacaktım..Sizler ile olduğum için çok mutluyum..
Ne yaptın sen böyle maşallahhhh..Senin adına çok sevindim..Sende olayı çözdün..
Teşekkür ederim canımmmEllerine sağlık..Diğer arkadaşlar buraya uğramaz oldu..
Teşekkür ederim canımDallidacim ellerine saglik canim liste güzel olmus, bende 1. oldum ya dahada güzel oldu sanirimyada bana güzel görüktü.
Gülfurencim bencede canim iyiki geldin, bende seni Allah icin cok seviyorum, esyalarini güle güle kullan canim, Allah yuvani ve mutlulugunu bozmasinbenimde koltuklarim yeni geldi, simdi perde ve hali bende almaliyim, diger halim ve perdem daha cok yeni ama yeni koltuklarimla hic uymuyor , o yüzden degisiklik gerekiyor. türkiyedeki secenekler burda cok yok ama bakicaz artik birseyler, yada olmazsa perdeyi memlekete gelince alirim, bakalim.bir yandanda ev baktigim icin, acele etmekde istemiyorum acikcasi.
Menüm söyle
Sabah : yumurtali sandvic, 7 zeytin, az sekerli cay, arkasindan beyaz cay ( bu arada iki gündür elma sirkesi icmeyede basladim )
öglen : gecenki tarifim bu güne kismet oldu, patlicanli, ekmekli kebab, yogurtlu
Aksama :kinada olucaz bakalim, ne verilirse az birseyler yerim, birazda kuruyemis olabilir
Simdilik bu kadar arkadaslar, sonra görüsmek üzere , kendinize iyi bakin öpüyorum
Dallidacim ellerine saglik canim liste güzel olmus, bende 1. oldum ya dahada güzel oldu sanirimyada bana güzel görüktü.
Gülfurencim bencede canim iyiki geldin, bende seni Allah icin cok seviyorum, esyalarini güle güle kullan canim, Allah yuvani ve mutlulugunu bozmasinbenimde koltuklarim yeni geldi, simdi perde ve hali bende almaliyim, diger halim ve perdem daha cok yeni ama yeni koltuklarimla hic uymuyor , o yüzden degisiklik gerekiyor. türkiyedeki secenekler burda cok yok ama bakicaz artik birseyler, yada olmazsa perdeyi memlekete gelince alirim, bakalim.bir yandanda ev baktigim icin, acele etmekde istemiyorum acikcasi.
Menüm söyle
Sabah : yumurtali sandvic, 7 zeytin, az sekerli cay, arkasindan beyaz cay ( bu arada iki gündür elma sirkesi icmeyede basladim )
öglen : gecenki tarifim bu güne kismet oldu, patlicanli, ekmekli kebab, yogurtlu
Aksama :kinada olucaz bakalim, ne verilirse az birseyler yerim, birazda kuruyemis olabilir
Simdilik bu kadar arkadaslar, sonra görüsmek üzere , kendinize iyi bakin öpüyorum
Serapcim,herhalde düğün için hazırlıklarını yapıyorsuneminim ki çok güzel oldun
Ben patlıcanlarla boğuştum bütün günü...ellerim çok kötü oldu ya...pazar günü da nişana davetliyizbu ellerle nasıl gideceğim?:18::18:
Gülfurenciğim,seni nette gördüm ama ben listeyi düzeltene kadar çıktın...hem Gurbet hem Sevgi abla maşallah çok güzel kilo veriyorlarbiz ne yapacağız? ben 1000 kalorilik bir liste buldum,14 gün boyunca onu yapacağım.Dahiliyeye gitsem,fazla kilom yok diye ve tahlilerim normal çıkıyor diye beni metabolizma hastalıkları bölümüne de göndermezler diyetlerle ilgili kafamda o kadar bilgi kirliliği var ki...of...neyse,içinizi karartmıyım ,gram gram da olsa bu kilolar gidecek şimdi gidip oğlumu okuldan alayım yarım saat yürüyüş cepte
Sanırım ben de Karatay' a geçeceğim. Sabahları da ekmeği kesmem lazım. Ben ekmek yediğim zaman kilo veremiyorum, bu kadar basit. Yediğim ekmek günde 3 dl. en fazla 4 dl. o da tartıyorum. 22-25 gr. arası dilimlerim. Demek ki şu kan grubu diyeti tespiti doğru. 0Rh(+) buğday yok diyor. Ben de ısrar etmeyip keseceğim sanırım. Pazar günleri simit hakkımı korumak şartıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?