Teşekküer ederimListe güzel oldu yakıştı darısı Dallida,Serap ve benim başıma inşallah .
Emirhandan zaman bulursam girebiliyorum..Onun haricinde hiç bir şey ile ilgilenmemi istemiyor..Bilgisayara bakarken bile yanına oturmamı istiyor..Aralarda bakıyorum..Bazen okuyorum cevap bile yazamıyorum..İşe başlarsam heralde iyi olacak.
Senin dediğin gibi kendimizi yavaş yavaş tanıyoruz..Sen bütün bilgileri sentezliyorsun..Kan grubu diyetine de bakayım..
Senin gibi anneye maşallah..Ne güzel çocuğu benimsemişsin..Ben 16 yaşında annemi kaybettim babamın eşinin de küçük kızı vardı.Sabah kızına kahvaltı hazırlardı,mis gibi ekmek kokusuna uyanırdım..Ben kalktığımda sofrayı toplardı.Abim evliydi daha çok onlarda kalırdım..Yazdıklarını okuyunca çok duygulandım..Seni bir kez daha takdir ediyorum canım..
Düğünde iyi eğlenceler..
Arkadaslar hepiniz kilo verdiniz, tebrik ediyorum, serapcim seninki belkide kabizliktandir,yada dedigin gibi ekmekde yaramiyor olabilir, istersen dene bir hafta karatayi bakalim sonuc ne olacak... Sevgi ablacigim hayirdir, bir sorun yoktur insallah, bir kac gün giremeyecegini yazmissin, senide tebrik ederim . bana gelince gecen hafta kendime bir hedef koymustum , bu hafta 90 i görmeliyim demistim , ama malesef göremedim 90 i :84:
cünkü siki durun 89,3 ü gördüüüüümmmm
aksamlari hafif yemem ise yaradi arkadaslar cok mutluyum, 1,700 gr, vermisim, toplamdada 4 kilo vermisim
Teşekkürlerbende sana güzel bir gün dilerim :)yürürken nabzımı kontrol etmeye hiç aklıma gelmedi...yarın kontrol edeceğim inşallah:44:
Bence cezalık bir durumun yok arkadaşımhepimiz bu duraksamaları yaşıyoruz...sen fazla kaçamak da yapmıyorsun,her şeyi gram gram yiyorsun..içini ferah tut,sana ceza yok
Kararın hayırlı olsunbir dene bakkalım
Afiyet olsunakşam fırsatın olursa bol bol dans et
Süpersin
LİSTEMİZ
GURBETÇİÇEĞİ - 1700 GR
SEVGİ ABLA - 500 GR
DALLİDA - 500 GR
GÜLFÜREN - 400 GR
SERAP +400 GR
ZEYNEP -BİLDİRİM YAPMADI-
BELGİN-BİLDİRİM YAPMADI-
Serapcim,herhalde düğün için hazırlıklarını yapıyorsuneminim ki çok güzel oldun
Ben patlıcanlarla boğuştum bütün günü...ellerim çok kötü oldu ya...pazar günü da nişana davetliyizbu ellerle nasıl gideceğim?:18::18:
Gülfurenciğim,seni nette gördüm ama ben listeyi düzeltene kadar çıktın...hem Gurbet hem Sevgi abla maşallah çok güzel kilo veriyorlarbiz ne yapacağız? ben 1000 kalorilik bir liste buldum,14 gün boyunca onu yapacağım.Dahiliyeye gitsem,fazla kilom yok diye ve tahlilerim normal çıkıyor diye beni metabolizma hastalıkları bölümüne de göndermezler diyetlerle ilgili kafamda o kadar bilgi kirliliği var ki...of...neyse,içinizi karartmıyım ,gram gram da olsa bu kilolar gidecek şimdi gidip oğlumu okuldan alayım yarım saat yürüyüş cepte
Senin dediğin gibi kendimizi yavaş yavaş tanıyoruz..Sen bütün bilgileri sentezliyorsun..Kan grubu diyetine de bakayım..
Senin gibi anneye maşallah..Ne güzel çocuğu benimsemişsin..Ben 16 yaşında annemi kaybettim babamın eşinin de küçük kızı vardı.Sabah kızına kahvaltı hazırlardı,mis gibi ekmek kokusuna uyanırdım..Ben kalktığımda sofrayı toplardı.Abim evliydi daha çok onlarda kalırdım..Yazdıklarını okuyunca çok duygulandım..Seni bir kez daha takdir ediyorum canım..
Düğünde iyi eğlenceler..
Teşekküer ederiminşallah Emirhan sana çok bağlı galiba...işe başlarken Emirhan ile çok sorun yaşayabilirsin
Rabbim hem annenin hem ablanın mekanı cennet etsin,nur içinde yatsınlar...üzüldüm.....Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsınSerap'a ben de hayranım zoru başardı,çünkü kolay değil başka kadının çocuğuna annelik,ablalık yapmak..şimdi nasıl heycanlıdır merak ettim,Bursa'ya gideceğim diyordu,acaba gitti mi?
Günaydın değerli arkadaşlarınmutlu,musmutlu hafta sonları dilerim
Bugün yürüyüşe çıkmadım çünkü yine yoğun bir proğramım varbugün biz üç aile yemeğe davet ettik :)yemeği dışarda yaptırıyoruz ,sonra hepimiz çiflikte buluşacağız bugün ucuz kurtuldum haftaya cuma da evime iki aile ağırlayacağım cuma kurtuluş yok
İşçiler saat 6:30 da iş başı yaptı,uyumak ne münkün
Bugün girmiyebilirim... katımın merdivenleri yıkamaya sıra bendesonra kahvaltı fasıllı, oğlumla alışverişe çıkacağız,sonra misafirlerimizin yanına gideceğiz
Öpüldünüz
günaydın kızlar
biliyorum neredeyse bir haftadır foruma uğrayamadım
aslında akşam fırsat bulduğumda okudum ama sayfalar çok çabuk ilerliyor
ve ben yoğunluktan cevap dahi yazamadım
neden giremediğime gelince
3 gün seminerlerimiz vardı ve kızım 1. sınıfa yeni başladı
okulunu değiştirmek zorunda kaldım
okuldu toplantıydı seminerdi derken giremedim
söz verip de sözünden dönmüş gibi oldum haklısınız
hiç bir şeye yetişemiyorum kızlar yaaa
kızımın ödevlerini yaptırmaya uğraşıyorum akşam 9a kadar
zaten eve 6dan önce giremiyorum
bi de 1 buçuk yaşında bebeğim var onunla ilgilenmem gerek ve ben gerektiği gibi ilgilenemiyorum
bu hengamede kendime hiç vakit ayıramıyorum
bu hafta diyet adına hiçbir şey yapmadım
o erteleme huyu yarın başlicamlarla yedim önüme ne geldiyse
ve şu anda 70 kiloyum
sanırım 500 gr almışım yada daha fazla
bazen çalışmasam mı diye düşünüyorum
ama öğretmeyi öğrencilerimi işimi çok seviyorum
hani siz yazıyosunuz ya kışlık hazırladım turşu yaptım vs
ben ömrümde turşu yapmadım kışlık namına bişey dolabıma koymadım
çünkü bilmiyorum nasıl yapılır
kendime de güvenemiyorum
özeniyorum ama
bir gün belki ben de yaparım
şimdi kızımın okul malzemelerini almaya çarşıya çıkıcam
bebek yine kayınvalideme
evi temizlemem gerek bir haftadır ne toz aldım ne süpürge açtım
çamaşırlar yığılı yıkıyorum asıyorum katlamaya zamanım yok
hafta sonu da onlarla geçicek
haa bi de gece beyimize karşı hanımlık vazifemiz var
çooooook yorgunum yetişemiyorum içimi size döktüm
baya uzattım farkındayım ama yaşadıklarımı paylaşmak istedim
kilo alımından dolayı cezalarınızı bekliyorum
bu arada seminerlerden dolayı da yürüyüş yapamadım kilo almamın etkenlerinden birisi de bu
sizi seviyorum kızlar
Teşekküer ederiminşallah Emirhan sana çok bağlı galiba...işe başlarken Emirhan ile çok sorun yaşayabilirsin
Rabbim hem annenin hem ablanın mekanı cennet etsin,nur içinde yatsınlar...üzüldüm.....Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsınSerap'a ben de hayranım zoru başardı,çünkü kolay değil başka kadının çocuğuna annelik,ablalık yapmak..şimdi nasıl heycanlıdır merak ettim,Bursa'ya gideceğim diyordu,acaba gitti mi?
Günaydın değerli arkadaşlarınmutlu,musmutlu hafta sonları dilerim
Bugün yürüyüşe çıkmadım çünkü yine yoğun bir proğramım varbugün biz üç aile yemeğe davet ettik :)yemeği dışarda yaptırıyoruz ,sonra hepimiz çiflikte buluşacağız bugün ucuz kurtuldum haftaya cuma da evime iki aile ağırlayacağım cuma kurtuluş yok
İşçiler saat 6:30 da iş başı yaptı,uyumak ne münkün
Bugün girmiyebilirim... katımın merdivenleri yıkamaya sıra bendesonra kahvaltı fasıllı, oğlumla alışverişe çıkacağız,sonra misafirlerimizin yanına gideceğiz
Öpüldünüz
Günaydın şekerlerGüzel bir hafta sonu diliyorum :16
Cezasız kurtardım bu işten yaniBu sabah yine tartıldım, 64.5 çıktım. bir günde 300 gr. ne mümkün. Sanırım mide rahatsızlığım başladığı için bütün sindirim sisteminde sorun yaşıyorum .
Başın sağ olsun, üzüldüm(
Estağfirullah.... Çok kolay olmadı. Başlarda bizim de anlaşmazlıklarımız oldu. Üniversiteyi kazandığında geldi yanımıza, 17 yaşında. Allah' a şükür çok güzel yetiştirmiş annesi, anneannesi ve dedesi. O da çok yardımcı oldu birbirimize alışmamıza. Tek marifet bende değil yani. Çocukta da cevher var...
Bursa iptal canım. Oğlum bu gece geliyor, yarın sabah hep birlikte kahvaltı yapmak istedik. Muhtemelen önümüzdeki hafta da Urfa' da olacağız... Sanırım Bursa hayalim suya düştü.
Dün Menüm:
Kahvaltı:
2 yumurtadan salata (maydanoz, dereotu, pul biber, 1tk. zeytinyağı)
1 dl. peynir
1 tk. zeytin
Öğle:
2 yk. z.yağlı bamya
3 yk. yoğurt
Akşam:
1 yk. patlıcan salatası
1 yk. haydari
ızgara
domates-biber
günaydın kızlar
biliyorum neredeyse bir haftadır foruma uğrayamadım
aslında akşam fırsat bulduğumda okudum ama sayfalar çok çabuk ilerliyor
ve ben yoğunluktan cevap dahi yazamadım
neden giremediğime gelince
3 gün seminerlerimiz vardı ve kızım 1. sınıfa yeni başladı
okulunu değiştirmek zorunda kaldım
okuldu toplantıydı seminerdi derken giremedim
söz verip de sözünden dönmüş gibi oldum haklısınız
hiç bir şeye yetişemiyorum kızlar yaaa
kızımın ödevlerini yaptırmaya uğraşıyorum akşam 9a kadar
zaten eve 6dan önce giremiyorum
bi de 1 buçuk yaşında bebeğim var onunla ilgilenmem gerek ve ben gerektiği gibi ilgilenemiyorum
bu hengamede kendime hiç vakit ayıramıyorum
bu hafta diyet adına hiçbir şey yapmadım
o erteleme huyu yarın başlicamlarla yedim önüme ne geldiyse
ve şu anda 70 kiloyum
sanırım 500 gr almışım yada daha fazla
bazen çalışmasam mı diye düşünüyorum
ama öğretmeyi öğrencilerimi işimi çok seviyorum
hani siz yazıyosunuz ya kışlık hazırladım turşu yaptım vs
ben ömrümde turşu yapmadım kışlık namına bişey dolabıma koymadım
çünkü bilmiyorum nasıl yapılır
kendime de güvenemiyorum
özeniyorum ama
bir gün belki ben de yaparım
şimdi kızımın okul malzemelerini almaya çarşıya çıkıcam
bebek yine kayınvalideme
evi temizlemem gerek bir haftadır ne toz aldım ne süpürge açtım
çamaşırlar yığılı yıkıyorum asıyorum katlamaya zamanım yok
hafta sonu da onlarla geçicek
haa bi de gece beyimize karşı hanımlık vazifemiz var
çooooook yorgunum yetişemiyorum içimi size döktüm
baya uzattım farkındayım ama yaşadıklarımı paylaşmak istedim
kilo alımından dolayı cezalarınızı bekliyorum
bu arada seminerlerden dolayı da yürüyüş yapamadım kilo almamın etkenlerinden birisi de bu
sizi seviyorum kızlar
Rahatsızlığın olduğu için ceza zaten olmaz ama midendeki sorun nedir? Ben yemek yediğimde midem şişiyordu ve hazımsızlık vardı..Daha sonra karnım şişmeye başladı..Sırtıma kadar ağrı vuruyordu..Ben eş çıkığı falan sandım..Midem semsertti..Sinirlenince ve bazı yiyecekler bunu tetikliyordu..Daha sonra doktora gittim hassa bağırsak sendromuymuş..İlaç verdi ..Bir de devamlı tuvalet sorunum vardı..Şimdi sindirim sistemi şükür düzene girdi..Şişlik ağrı da kalmadı..Böyle bir şey mi acaba?
Oğlun gerçekten cevherdir ama sırf onunla bitmiyor canım..Sen iyi olmasan bu şekilde olmaz..İnsan kendi annesiyle de sorun yaşıyor..Benim arkadaşımın annesi de bu kelimeyi herkes için kullanmayı sevmiyorum ama üvey annesi..Kendi 3 kızı da evlendirdi..Çeyizlerini yaptı ve hala bayramlarda bir araya topluyor..Sıkıntıları olduğu zaman yardımcı oluyor..Onlarda da çok kalıyordum..Ben adaletliyimdir haksızlığa hiç gelemem..Babam haksızlık yaptığı zaman onu korurdum ama insanda iyi niyetli olacak..Babam yatalak olduğunda bile bakmadı abim ile baktık..Neyse sizi de üzmeyeyim bu konularla her şey geçmişte kaldı..Ama yaşanmışlıklar var..Bu şekilde birini gördüğümde imreniyorum..Gerçekten kendini güzel yetiştirmişsin..Seni ayakta alkışlıyorum ve maşallah Allah sevginizi daim kılsın..Eşinin eski eşi için bile bu şekilde konuşabilman çok güzel..Ben diyorum burası sanal alem ama ben burada görüştüğüm insanları gerçek hayattan daha samimi buluyorum.
Karataya mı başladın?
Seni anlıyorum çok zor bir dönem..Ben çalışmıyordum ama Emirhanı tek büyüttüm..Yardım edecek kimse yoktu..İlk başlarda depresyona bile girdim..Büyük oğluma zaman ayıramıyordum..Kendime desen hiç zaman ayıramıyordum..İş hiç bitmiyordu ve evde düzen yoktu..Çamaşır olayını hiç söyleme dağ gibi oluyordu..Yıkıyordum kenara atıyordum..Yemek bile yetiştiremiyordum..Bir de Emirhan zor bir çocuktu..Çrşafda sallayarka uyuyordu..Gardıroba çarşafı iple bağlamıştım öyle sallıyordum..Oturup ağlıyordum ben bu çocuğu nasıl büyüteceğim diye..Ama büyüyorlar..Maşallah 2.5 oldu..Şu anda yapışık ikiz modundayız..Her şeyde beni yanında istiyor..İki yaş sendromunu da ağır geçirdik ama şimdi iyi..Moralini bozma biraz daha büyüdüğünde daha rahat edeceksin..Sağlıkla büyüsünler..
Midemdeki sorun reflü diye tanımlanıyor. Ama tam olarak mide içeriği yemek borusuna dönen cinsten değil. Boğazında tam yutaktan başlayan ve bana sertlik hissi veren ağrı -aynen bahsettiğin gibi- midemde sertlik hissi ve ağrı ile devam ediyor. Tuvalete çıkabilmeme rağmen sürekli şişkinlik (yemesem de), gaz olması beni rahatsız ediyor. Bu durumu da mideme bağlıyorum çünkü midemde sorun yoksa bağırsaklarımla sorun yaşamıyorum. Hiç bir şey yemesem açlık hissetmiyorum. Karnım davul gibi. Bu sabah ilaca başladım. Ama hemen sonuç vermiyor. 2 senedir o kadar rahattım ki, neden olduğunu anlamadığım bir şekilde aniden geri geldi. Doktorum bile şaşırıyordu 2 yıldır bu sorunla ilgili şikayetim olmamasına. Kendime nazar değdirdim
Herkesin bu dünyada bir sınavı var. Mühim olan iyiliği ve doğruluğu seçip (biz aciz kulların elinden ne kadar geliyorsa artık) farkında olduğumuz ya da olmadığımız bu sınavlardan en az zararla çıkmak. Allah o hanımefendiye de acısın ve iyi olması için yardım etsin. Belki onunla yaşamak ve babana bakmak da sizin sınavınızdı. Karşılaştığımız hiç bir insan boşuna hayatımıza girmiyor. Hepimizin birbirinin hayatında bir rolü var. Kimi rolünü tamamlayıp hayatımızdan çıkıyor, kiminin rolü ise dostluk ve sevgi ile, yardımlaşarak hep aynı kalıyor. Ben sadece sevgiye inanırım. Allah' ı sevmek demek, O'nun tüm yarattıklarını sevmek demek. İyi de olsalar, kötü de olsalar ben inancım gereği hepsini sevmek zorundayım. Tasavvufa göre tüm yaratılmışlar Allah' ın bir parçasıdır. Yani diyeceğim o ki, o hanımefendi de varlığı ile sana bir şey öğretmiş. Öğrenmek her zaman acısız ve kolay olmaz, tecrübelerin senin öğrendiklerindir. Öğrettikleri için onu sevmelisin, affetmelisin ve geçmişle barışmalısın. Bu yükle yaşamak çok zor. At sırtından ve ferahla ...
Karatay gibi olacak. haftada 1 gün filan (pazar) simit yerim muhtemelen. Arada belki kepekli, yulaflı bisküvi olur. Ama genel olarak Karatay'a uymaya çalışacağım. Belki de gluten hassasiyeti sindirim sistemimi hasta ediyor.
Allah kolaylık versin canım. Biraz daha büyüsün doğru okula (kreş)Yaşıtlarıyla oynamayı öğrenir ne dersin?
Serap bu siteyi biliyor musun? Karatay menüleri tarifler ile birlikte çok güzel anlatılmış..Ama kısır,pilav var..Bulgur yeme hakkımız kaç kaşık? Birde tam buğdaydan katmer yapsam ekmek yerine ara sıra yesem olur mu?
Teşekkür ederim SerapcımGünaydın şekerlerGüzel bir hafta sonu diliyorum
Gurbetçim, tebrikler arkadaşımÇok mutlu oldum, çok daha iyi olacaksın eminim
Cezasız kurtardım bu işten yaniBu sabah yine tartıldım, 64.5 çıktım. bir günde 300 gr. ne mümkün. Sanırım mide rahatsızlığım başladığı için bütün sindirim sisteminde sorun yaşıyorum .
Ellerine sağlık canım
Kışlık mı hazırladın? Bulaşık yıkayınca çıkar. Dert etme...
Dallidacım senin vücut yağ oranını ölçtürmek lazım aslında. Yağ oranı belli bir noktaya gelince vücut daha fazla kaybetmek istemeyebilir. Ayrıca bence dahiliye uzmanına durumu anlatırsan metabolizmaya gönderebilir. Çünkü diyet yapıyorsun ama kilo veremiyorsun.
Bizim içimiz kararmaz canım. Derdini anlat ki derman bulasınAslında suç bizim değil. Diyetisyenler yetiştirildikleri ekol içinde haklılar. Tıp doktorları daha farklı bakıyor olaya.
Sentezleye sentezleye kilo alıyorum şekercim
Başın sağ olsun, üzüldüm(
Estağfirullah.... Çok kolay olmadı. Başlarda bizim de anlaşmazlıklarımız oldu. Üniversiteyi kazandığında geldi yanımıza, 17 yaşında. Allah' a şükür çok güzel yetiştirmiş annesi, anneannesi ve dedesi. O da çok yardımcı oldu birbirimize alışmamıza. Tek marifet bende değil yani. Çocukta da cevher var...
Amin..
Bursa iptal canım. Oğlum bu gece geliyor, yarın sabah hep birlikte kahvaltı yapmak istedik. Muhtemelen önümüzdeki hafta da Urfa' da olacağız... Sanırım Bursa hayalim suya düştü.
Günaydın şekercimBen de sana mutlu hafta sonu diliyorum.
Ne hoş olmuş, iyi eğlenceler
Orada yemeği dışarıda yaptırmak diye bir şey var. Ne yalan diyim rahat oluyor. Hatta yemeğini hazırlayıp fırında da pişirtebilirsin. En çok güveç güzel olur. Ben de bazen burada tanıdık yere çömleği hazırlayıp gönderiyorum. 3 saatte yavaş yavaş pişiyor.
Oh ne güzel, birden kalabalık bir çevreye girdin, sana iyi gelir aslında.. Yanlış anlamazsan tavsiyede bulunayım. Bizim masamız da 10 kişiden aşağı olmaz genelde. Zeytinyağlıları bir gün önceden pişirip, yeşillikleri de yıkayıp hazırlarsan misafirin geleceği gün çok yorgunluk olmaz.
KOlay gelsin şeker
Evet,malzemeleri götürüyoruz,herşey onlar hazırlıyorlar :)sen de çok zorluklar çektin...Sağol canım..Allah bütün ölmüşlerimizi nur içinde yatırsın..
Hepimiz için güzel bir hafta sonu olsun..Ohhh afiyet olsun..Ne güzelmiş dışarda yemek pişirtme olayı..Malzemeleri veriyorsun her şeyi onlar mı yapıyor anlamadım..
Bu hafta yine yoğunsun..Kolay gelsin,Allah güç kuvvet versin canım..Oğluşunu da öp benim için..
Rahatsızlığın olduğu için ceza zaten olmaz ama midendeki sorun nedir? Ben yemek yediğimde midem şişiyordu ve hazımsızlık vardı..Daha sonra karnım şişmeye başladı..Sırtıma kadar ağrı vuruyordu..Ben eş çıkığı falan sandım..Midem semsertti..Sinirlenince ve bazı yiyecekler bunu tetikliyordu..Daha sonra doktora gittim hassa bağırsak sendromuymuş..İlaç verdi ..Bir de devamlı tuvalet sorunum vardı..Şimdi sindirim sistemi şükür düzene girdi..Şişlik ağrı da kalmadı..Böyle bir şey mi acaba?
Oğlun gerçekten cevherdir ama sırf onunla bitmiyor canım..Sen iyi olmasan bu şekilde olmaz..İnsan kendi annesiyle de sorun yaşıyor..Benim arkadaşımın annesi de bu kelimeyi herkes için kullanmayı sevmiyorum ama üvey annesi..Kendi 3 kızı da evlendirdi..Çeyizlerini yaptı ve hala bayramlarda bir araya topluyor..Sıkıntıları olduğu zaman yardımcı oluyor..Onlarda da çok kalıyordum..Ben adaletliyimdir haksızlığa hiç gelemem..Babam haksızlık yaptığı zaman onu korurdum ama insanda iyi niyetli olacak..Babam yatalak olduğunda bile bakmadı abim ile baktık..Neyse sizi de üzmeyeyim bu konularla her şey geçmişte kaldı..Ama yaşanmışlıklar var..Bu şekilde birini gördüğümde imreniyorum..Gerçekten kendini güzel yetiştirmişsin..Seni ayakta alkışlıyorum ve maşallah Allah sevginizi daim kılsın..Eşinin eski eşi için bile bu şekilde konuşabilman çok güzel..Ben diyorum burası sanal alem ama ben burada görüştüğüm insanları gerçek hayattan daha samimi buluyorum.
Karataya mı başladın?
Seni anlıyorum çok zor bir dönem..Ben çalışmıyordum ama Emirhanı tek büyüttüm..Yardım edecek kimse yoktu..İlk başlarda depresyona bile girdim..Büyük oğluma zaman ayıramıyordum..Kendime desen hiç zaman ayıramıyordum..İş hiç bitmiyordu ve evde düzen yoktu..Çamaşır olayını hiç söyleme dağ gibi oluyordu..Yıkıyordum kenara atıyordum..Yemek bile yetiştiremiyordum..Bir de Emirhan zor bir çocuktu..Çrşafda sallayarka uyuyordu..Gardıroba çarşafı iple bağlamıştım öyle sallıyordum..Oturup ağlıyordum ben bu çocuğu nasıl büyüteceğim diye..Ama büyüyorlar..Maşallah 2.5 oldu..Şu anda yapışık ikiz modundayız..Her şeyde beni yanında istiyor..İki yaş sendromunu da ağır geçirdik ama şimdi iyi..Moralini bozma biraz daha büyüdüğünde daha rahat edeceksin..Sağlıkla büyüsünler..
Çok geçmiş olsunSöylediklerine katılıyorum bizde eşimle hep konuşuruz yaşadığımız sıkıntılar olmasaydı şu an bu olgunlukta olamazdık diye..Benim hayatımda 3 tane yakışıklım varsa artık gerisinin hiç bir önemi kalmadı..
Reflü bende de var ve dediğin gibi gaz bende de çok oluyordu..Bağırsaklar kasıldığı için de kabızlık ve gaz sorunu yaşıyormuşum..Bana gistamol verdi ve lansor sana hangi ilacı verdi..
Gözün aydın,güle güle kullan canımSabah
Lorlu,dereotlu,domatesli,biberli yumurta
çay
Öğle
Küçük peynirli tost
Akşam
2-3 Kaşık domatesli makarna
yoğurt
Ara
Mandalina
Koltuklarım geldi aldığım ünite de yapılacak şeyler vardı..O yüzden yemek yapamadım..
Merhaba Belgin,sıkma canını,kilo bu,alınır de...verilir de....Amin!düzgün bir bakıcı bulmak çok zor....Rabbim yardımcın olsungunaydin arkadaslar kilo verenleri tebrik ediyorum.ben birakin vermeyi almis bile olabilirim
gecen hafta cok yorucu gunler yasadim kizdim agldim
oglumu 1 aydir bakiciya aalistirmaya calisiyordum
pat diye isi birakti
yeni kisi buldum
oncekine cok kizdim 2 gun boyunca oglumada yansidi asabilesti
simdi yenisine alismays calisiyoruz
hayirlisi insallah
ALlah herkesi iyilerle karsilastirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?