Afiyet olsun arkadaşım
Merhabalar değerli arkadaşlarım
Sabah:2 tereyağlı yumurta,3 zeytin,az peynir,2 ceviz,4 kuru kayısı...
Dün kuşburnu toplarken,olgunlaşmış olanları yedim :))
Ara:1 kase yoğurt,5 ceviz
Akşam belli değil....
Bugün oğlumu okula bıraktıktan sonra yengemle alışverişe çıkacağız..kışlık kıyafetim hiç yok...kilo verince kıyafet sorunu baş gösterdi...işin kötüsü buralarda pek güzel kıyafetler de yok...olanlar da çok pahalı...o paraya değse,neyse...ama değmiyor...
Sonra görüşürüz,öpüldünüz
-------------------------------------------------
Gurbet,Sevgi abla,Gülfuren,Zeynep,NERDESİNİZ.....
serap 2 gundur menumu yaziyorum ikisi de gitmedi ya uzun uzun yazmasam simdi dikkat ettim cis yokv sadece kiymali makarna var
disiplin kurulu atmayin beni ama az once uzun uzun yazdim silindi gitmedi
senin ceza su olsun 50 mekik
İyi akşamlar
Bugün 3 saat kadar dışarıdaydım...kendime bayramlık aldım
Ara öğünde yoğurt ceviz yemedim,onun yerine 1 kepçe tarhana çorbası,1 kepçe nohut,çoban salata...birazdan 1 kase yoğurt yiyeceğim...
Yarın da yoğun bir gün bekliyor beni...temizlik yapacağım...yemek yapacağım...çok işim var,çok
Öpüldünüz
Sabah
5 ceviz 5 fındık
3 gün kurusu
2 yumurta ile salata
kahve
5 saat sonra
ayran
kahve
2 küçük çikolata
3.5 saat sonra
4 içli köfte
ayran
roka
domates
salatalık
Saatleri tam ayarlamam lazım ama 4 saat sonra acıkmaya başlıyorum midem kazınıyor..
Dün sabah arkadaşım geç geldi. Kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeği iptal oldu. Direkt ara öğüne geçtim. Saat 16 gibi evden çıkıp kuaföre gittim. Ama arabasız. İşimi bitirince Yeniköy' den Emirgan' ın girişine kadar yürüdüm, oradan da dolmuşa binip eve döndüm. Yaklaşık 35 dk. lık tempolu bir yürüyüş oldu. Akşam da eve gelip balığı fırına attım.
Eşim trafikte sıkışıp eve dönemedi, oğlum da yoğun trafikte yola çıkmak istemedi. Bendeniz de mutfakta tek başıma ayaküstü balığı yedim. Daha yemeye başlarken dilimin altındaki tükürük bezleri şişmeye başladı. Sert bir şey değmiştir diye önemsemedim. Yemeği bitirdikten sonra genizde de doluluk olduğunu fark ettim. Alerjik reaksiyonun başladığını anladım. Anti alerjik bir ilaç alıp taksiye bindim ve doğru hastaneye. Tam da tahmin ettiğim gibi, tansiyon düşmüş ve reaksiyon başlamış. Serum, kortizon+antialerjik verdiler. Kortizon gerçekten de çok etkili bir ilaç, 3. dk. dan itibaren şişler inmeye başladı. Ne garip ben hep balık yerim, yanında da göbek salata ve taze soğanla yapılmış limonlu yağsız bir salata vardı. Balığın yanında da yarım patatesi pişirmiştim. Neredeyse 1 yıldır yemediğim patates mi yoksa balık mı yaptı anlamadım :26:
İşte böyle bir gece geçirdim. Şimdi kalkıp kahvaltımı yapayım.
Hepinize sevgiler
Teşekkür ederim SerapcımGünaydın Kızlar, güzel bir gün diliyorum
Afiyet olsun Dallidacım. Kuşburnu iyidir, bol C vit. içerir
Böyle soruna can kurbanFazla bir şey almazsın zaten, nasılsa sürekli kilo veriyorsun
Evet, kızlar yoklar. Bayram hazırlığı mı acaba :26:
Güle güle giy, iyi günlerde olsun
Afiyet olsun. Evet, bayram yaklaşıyor, bir sürü iş yapılacak. Kolay gelsin şekerim
.
Çok geçmiş olsun arkadaşım...çok enteresant...iyi ki sen bilinçli davrandın,benim hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey..şimdi daha iyisin inşallahDün sabah arkadaşım geç geldi. Kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeği iptal oldu. Direkt ara öğüne geçtim. Saat 16 gibi evden çıkıp kuaföre gittim. Ama arabasız. İşimi bitirince Yeniköy' den Emirgan' ın girişine kadar yürüdüm, oradan da dolmuşa binip eve döndüm. Yaklaşık 35 dk. lık tempolu bir yürüyüş oldu. Akşam da eve gelip balığı fırına attım.
Eşim trafikte sıkışıp eve dönemedi, oğlum da yoğun trafikte yola çıkmak istemedi. Bendeniz de mutfakta tek başıma ayaküstü balığı yedim. Daha yemeye başlarken dilimin altındaki tükürük bezleri şişmeye başladı. Sert bir şey değmiştir diye önemsemedim. Yemeği bitirdikten sonra genizde de doluluk olduğunu fark ettim. Alerjik reaksiyonun başladığını anladım. Anti alerjik bir ilaç alıp taksiye bindim ve doğru hastaneye. Tam da tahmin ettiğim gibi, tansiyon düşmüş ve reaksiyon başlamış. Serum, kortizon+antialerjik verdiler. Kortizon gerçekten de çok etkili bir ilaç, 3. dk. dan itibaren şişler inmeye başladı. Ne garip ben hep balık yerim, yanında da göbek salata ve taze soğanla yapılmış limonlu yağsız bir salata vardı. Balığın yanında da yarım patatesi pişirmiştim. Neredeyse 1 yıldır yemediğim patates mi yoksa balık mı yaptı anlamadım :26:
İşte böyle bir gece geçirdim. Şimdi kalkıp kahvaltımı yapayım.
Hepinize sevgiler
Sabah
5 ceviz 5 fındık
3 gün kurusu
2 yumurta ile salata
kahve
5 saat sonra
ayran
kahve
2 küçük çikolata
3.5 saat sonra
4 içli köfte
ayran
roka
domates
salatalık
Saatleri tam ayarlamam lazım ama 4 saat sonra acıkmaya başlıyorum midem kazınıyor..
yok canim az önceki yazdiklarim iki günlüktü, ama hergün birsey cikiyor, ben zaten yapi itibariylede pek evde oturamam, bir seyler yapmam lazim, ama calistigim zamanlar böyle olamiyordu tabi, birde sabahlari cok erken kalkarim mesela 4,30 da kalkiyorum, dolayisiylada ev islerimi erkenden bitiririm, sonra disari islerimi yapar eve tekrar döner, yemek yaparim derken bu sekilde gidiyor isteserapcim gecmis olsun canim ya normalde alerjin varmiydi yani alerjik bir bunyeye mi sahipsin hemen nadil anladin herzaman yedigin bir balik turumuydu.seni okuyunca kendi vucudunun dilini cok iyi bildigini dusunuyorum.tibbin bir dali ile ugrastinmi hic tekrardan gecmid olsun
gurbet ya sen bir gunde kac saat yasiyorsun bu kadar seyi ben bir gunde yspamam sen gidiyorsun onlar geliyor yemek temizluk sohpet 24 satte mi oluyor
serapcim acil cevap bekliyorum senden ben bugunlerde oruc tutuyorum
oructan dolayi canim dun ciklota cekti yedim bugunluk cezama raziyim da bayramdan sonrayami ertelesek cunku oruc tutarken kilo verwmiyorum ben tutmamda lazim sekerim ne dersin bayramdan sinraya
Çok geçmiş olsun bende balıktan sonra kurdeşen döktüm..Bilinçli davranman iyi olmuş hemen hastaneye gitmişsin..Önceden bu şekilde yaşadın mı?Çok üzüldüm Allah şifa versn.
Teşekkür ederim Serapcım
Çok geçmiş olsun arkadaşım...çok enteresant...iyi ki sen bilinçli davrandın,benim hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey..şimdi daha iyisin inşallah
Merhaba arkadaşlar
Oğlumu okula bıraktıktan sonra eve geldim ve fasulyeyi ayıkladım,hafif pişirdim,buzluğa attım...sonra yemek yaptım...şimdi de temizlik yapacağım..camları ve perdelerim yarın kalacak(
İki gündür şiş hissediyorum kendimi...tartıldım ve 1 kilo almış görünüyor...neden böyle oldu anlamadım ama yarından itibaren sıkı yönetim ilan ettim...galiba gene 1 adım ilerde 1 adım geri gitmeye başladım...hastalık dışında hafta da 5-6 gün yürüyeceğim...yürüyüşümü görev bileceğim...
Sabah yediklerim:2 yumurta,biraz sucuk,1 kk peynir,4 zeytin,1 domates,4 kuru kayısı,4 ceviz...
Az önce:3 ceviz,3 yk kuru fasulye ezmesi,1 dilim ekmek...
Dışarda 1 saat kadar yürüdüm...
Galiba benim de bir şeylere alerjim var ...ama nerelere bilmiyorum...kuşburnu yedim ya...iki gündür karnım çok şiş...
Kaçtım...saat 5e kadar evi süpürüp,silmem lazım...sonra okula gidip oğlanı alacağımhavadan mı,yaşımdan mı bilmem ama artık çabuk yoruluyorum:44::44:
Görüşürüz arkadaşlar
ikigündür hic giremedim, nerde olacagim, orda burdA , tipik gurbeet iste. dün haciya giden arkadaslarimizi yolcu etmeye gittik, cok hüzünlü, duygulu bir ayrilis oldu, cok aglastik, ordanda dükkani olan bir arkadasa ugradik, oda sagolsun bizi yollamadi, cay felan demledi , oturduk kaldik, aksam eve döndüm, bu sabahda bir arkadasa su böregi yapmaya gittik, cokda güzel yaptik bayramlik faaliyetlerimiz baslamis bulunuyor, ordan geldim, kizimin arkadaslari gelmis, hemen dünkü yemekleri isitip yedik kizlarla, tam sofrayi topladik, oglum camiden yaninda iki arkadasiyla geldiler , anne biz cok aciktikonlar dünkü yemekleri zaten yemezler , simdi onlarada buzluktan hazir birseyler, patates kizartmasi felan yaptim, hazir pizza vardi onu yaptim onlrda yesinler, birazdan da esim gelir bir sofrada ona kur kafayi yicem yani az kaldi. iste benden böyle arkadaslar, az önce baktim sevgi ablada gözükmemis hic, muhtemelen bayram temizligi, baklava, börek felan yapiyordur, bayrama kadar yarindan itibaren eger birsey cikmazsa oruc tutmayi düsünüyorum, zilhicce ayi girdi ya cok sevapmis, birde bol bol tövbe istigfarve salavat cekilmeliymis . söz arkadaslar bayrami atlatalim daha dikkatli baslayacagim, karatayla devam insallah , oruc tutarkende karatayi deneyecegim insallah, serapcim cok gecmis olsun arkadasim , balik bayatmiydi acaba ? ilginc patatesden olacagini sanmam hepinizi öpüyorum kizlar , görüsmek üzere
serapcim gecmis olsun canim ya normalde alerjin varmiydi yani alerjik bir bunyeye mi sahipsin hemen nadil anladin herzaman yedigin bir balik turumuydu.seni okuyunca kendi vucudunun dilini cok iyi bildigini dusunuyorum.tibbin bir dali ile ugrastinmi hic tekrardan gecmid olsun
gurbet ya sen bir gunde kac saat yasiyorsun bu kadar seyi ben bir gunde yspamam sen gidiyorsun onlar geliyor yemek temizluk sohpet 24 satte mi oluyor
serapcim acil cevap bekliyorum senden ben bugunlerde oruc tutuyorum
oructan dolayi canim dun ciklota cekti yedim bugunluk cezama raziyim da bayramdan sonrayami ertelesek cunku oruc tutarken kilo verwmiyorum ben tutmamda lazim sekerim ne dersin bayramdan sinraya
yok canim az önceki yazdiklarim iki günlüktü, ama hergün birsey cikiyor, ben zaten yapi itibariylede pek evde oturamam, bir seyler yapmam lazim, ama calistigim zamanlar böyle olamiyordu tabi, birde sabahlari cok erken kalkarim mesela 4,30 da kalkiyorum, dolayisiylada ev islerimi erkenden bitiririm, sonra disari islerimi yapar eve tekrar döner, yemek yaparim derken bu sekilde gidiyor istealistim bu tempoya sabahtan aksama kadar evde oturamiyorum, oruclarini Allah kabul etsin bende bugün baslayacaktim, dün aksam arkadas gelde börek yapalim deyince bugün kaldi ama yarin bende oruc tutacagim, cok sevapmis, oruc tutarkende karatay diyetini öneririm, klasik bir karatay kahvaltisiyla zaten 4-5 saat acikmiyor insan aksamada sebze yemegi veya et yemegi, corba salata yiyebiliriz hemde hic zorlaanmadan hem kilo verir hemde orucumuzu tutariz, zaten karatayda araögünde yok yemek aralari en az 4-5 saat olmaliymis, oruc icinde bence karatay uygundur, ben sahsen yarin karatay kahvaltisi yapip tutacagim, öptüm canim , görüsürüz
gurbet verdigin bilgiler icin sagol seninkileride simdiden kabul etdin evet karatay mantikli aslinda sahurda zaten cok yemiyorum domates peynir az ekmek amma iftarda ne yiyrcegimi sasiriyorum gozum donuyor yapim yemek yemeyi gec birakmaya musait degil zaten yemegi gec sattlerde yedigimde otomatikmen kilo aliyorum
serap tesekkur ederim anlayisin icin
ayrica yorumun beni tebessum ettirdi
kilo hesabimi tane hesabina gore mi kesecen cezalari dermisimmmmmm
Merhaba arkadaşlar
Oğlumu okula bıraktıktan sonra eve geldim ve fasulyeyi ayıkladım,hafif pişirdim,buzluğa attım...sonra yemek yaptım...şimdi de temizlik yapacağım..camları ve perdelerim yarın kalacak(
İki gündür şiş hissediyorum kendimi...tartıldım ve 1 kilo almış görünüyor...neden böyle oldu anlamadım ama yarından itibaren sıkı yönetim ilan ettim...galiba gene 1 adım ilerde 1 adım geri gitmeye başladım...hastalık dışında hafta da 5-6 gün yürüyeceğim...yürüyüşümü görev bileceğim...
Sabah yediklerim:2 yumurta,biraz sucuk,1 kk peynir,4 zeytin,1 domates,4 kuru kayısı,4 ceviz...
Az önce:3 ceviz,3 yk kuru fasulye ezmesi,1 dilim ekmek...
Dışarda 1 saat kadar yürüdüm...
Galiba benim de bir şeylere alerjim var ...ama nerelere bilmiyorum...kuşburnu yedim ya...iki gündür karnım çok şiş...
Kaçtım...saat 5e kadar evi süpürüp,silmem lazım...sonra okula gidip oğlanı alacağımhavadan mı,yaşımdan mı bilmem ama artık çabuk yoruluyorum:44::44:
Görüşürüz arkadaşlar
Afiyet olsun Gülfurenkahve çikolata ile iyi gider
ikigündür hic giremedim, nerde olacagim, orda burdA , tipik gurbeet iste. dün haciya giden arkadaslarimizi yolcu etmeye gittik, cok hüzünlü, duygulu bir ayrilis oldu, cok aglastik, ordanda dükkani olan bir arkadasa ugradik, oda sagolsun bizi yollamadi, cay felan demledi , oturduk kaldik, aksam eve döndüm, bu sabahda bir arkadasa su böregi yapmaya gittik, cokda güzel yaptik bayramlik faaliyetlerimiz baslamis bulunuyor, ordan geldim, kizimin arkadaslari gelmis, hemen dünkü yemekleri isitip yedik kizlarla, tam sofrayi topladik, oglum camiden yaninda iki arkadasiyla geldiler , anne biz cok aciktikonlar dünkü yemekleri zaten yemezler , simdi onlarada buzluktan hazir birseyler, patates kizartmasi felan yaptim, hazir pizza vardi onu yaptim onlrda yesinler, birazdan da esim gelir bir sofrada ona kur kafayi yicem yani az kaldi. iste benden böyle arkadaslar, az önce baktim sevgi ablada gözükmemis hic, muhtemelen bayram temizligi, baklava, börek felan yapiyordur, bayrama kadar yarindan itibaren eger birsey cikmazsa oruc tutmayi düsünüyorum, zilhicce ayi girdi ya cok sevapmis, birde bol bol tövbe istigfarve salavat cekilmeliymis . söz arkadaslar bayrami atlatalim daha dikkatli baslayacagim, karatayla devam insallah , oruc tutarkende karatayi deneyecegim insallah, serapcim cok gecmis olsun arkadasim , balik bayatmiydi acaba ? ilginc patatesden olacagini sanmam hepinizi öpüyorum kizlar , görüsmek üzere
Sabah
9.00
1 muz.5 ceviz,5 fındık
Öğle
14.00
2 içli köfte
domates
salatalık
ayran
Akşam
19.00
Küçük pizza
balık
salata
2 küçük erik kadar kavun
Kahve
3 minik lokum
Vallahi tam karatay olmasada kendime göre ayarlıyorum..5 saat kuralına uyuyorum..Bakalım cuma nasıl olacak?Bugün ocağım da bağlandı mutfağım da düzene girdi şükür..Çok yoruldum hala düzene giremedim..Salon halılarım kaldı oda biraz ödemeler azalsın ondan sonra..Yeni eve çok masraf yaptık..Allah ağız tadıyla,huzurla kullanmayı nasip etsin..
Oruç tutacak arkadaşlar Allah kabul etsin..Allah hepimizin günahlarını bağışlasın..
simdi sahurumu yaptim haslanmis yumurta ve cok kucuk bir ekmek ve su bukadar
insallah iftarda az yerim ya
iftarda canim yemek yemek istemiyor boyle kavaltilik gibi seyler cekiyor
mesala gecen iftarda yemegim vardi yemedim krep ve biber kizartmasi yedim ah bu canim ahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?