Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

aslinda bu bolumu okumak hep aklimdaydi
bu sene baslamak benim icin cahil cesareti diyebilirim
ama bir sene sonra keske demek istemiyorum
senin gibi bir hatun nerde tembellik nerde.sen her yonden kendini yetistirmis bir insansin gervcejkten yazdiklarindan bile anlasiliyor

serap ya cok güldüm haa atom karinca gurbet haaa tam üstüne bastin, o zaman dün aksamda ne yaptigimi yazaimda tam olsun, aksam yemek fasli bitti, bulasiklari hallettim, telefon geldi, bir arkadasim lahana sarmaya cagirdi, hem lahana tursusu kurduk hemde sardik, eve gece 12 de geldim, tam atom karinca bana cuk oturdu valla kortizon hic kullanmadim, bu konuda bilgim yoktu, demek tuz kesilecek, ögrenmis olduk.
Dallidacim bende bayrami atlatayim daha düzenli olurum insallah
Belgincim sende masallah atom karincasin , hicde yaptiklarini kücümseme, yemek konusunda bende bazen bikiyorum ama yemesekde, yapmasakda olmuyyor. birde herkese ayri seyler yapinca dahada zor oluyor. bugün bende niyetliyimya ne yalan söyleyim, canim patatesli manti yani hingel de deniliyorya, iri iri oluyor, üzerine bol tereyagi ooohhhh valla canim cekti aciktim
galiba
Zehracim hosgeldin canim, insallah kilo vereceksin, seni azimli gördüm masallah
sevgi ablacim hala görünmüyorsun
Gülfurencim masallah sende tam karatay yapamasanda ölcülü beslendin , eminimki kilo verdin bu hafta

Hoşbulduk canım:)

Yarın sabah tartı ne göstercek bana bakalım1,5 kiloya bile razıyım.Yeterki yağdan gitsin

Bana bak atom karıncam, sırf bu hingel yüzünden mesaj yazmaya karar verdim. Kısaca fikrim şu hayııııııır Hem patates, hem hamur ne yaptın kardeş sen. Kıymalı yap bari

Bu arada bizim üst kat satılırsa buraya taşınsan diyorum, hayat bana güzel olurdu valla

Son düzenleme:

Hangi bölüm?? Yok yok, öyle deme. Başladığına göre tam zamanıymış demek ki
Estağfirullaf, daha hamız... Allah ömür verirse pişip yanmayı da öğreniriz inşaallah

Afiyet olsun.. Akşama yoğurdu iyi düşünmüşsün, ödem atar. Bol bol da su iç şekercim. Yürüyüş süper
Kolay gelsin. Şimdi yoruluyorsun ama inan bana değecek. Bu kış hep hazırda yemeğin olacak işte ne güzel. İnan çok rahat edeceksin. Habersiz, ani misafire bire birdir derin dondurucudaki hazır yemek

Hoşbulduk canım:)

Yarın sabah tartı ne göstercek bana bakalım1,5 kiloya bile razıyım.Yeterki yağdan gitsin

Zehracım haftada 1- 1,5 kilo oldukça ideal. Hep aramızda birbirimize söyleriz, seninle de paylaşalım. Bu kadar kiloyu bir kaç ayda almadığımıza göre, bir kaç ayda da veremeyiz. Aynen dediğin gibi yağdan gitmesi için yavaş ve sağlıklı (tabii benim kadar yavaş değil ) versek daha iyi olur..

Yeşil çayımı içemedim, akşam yemekten sonra artık. Elmamı az önce yedim. Akşam yemeğinde değişiklik olacak sanırım. Çünkü ne salata yıkamaya ne de tavuğu baharatlamaya zamanım olmadı. Eşim lahmacun getiriyor. 1 tane yiyeceğim. Bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz. Lahmacun ve ayranla mum ışıklı bir yemek yiyeceğiz

Mutfakta bazı değişiklikler yapmak istiyordum. Bütün mutfağı döktüm. Şimdi her yer her yerde, onlar bana bakıyor ben de onlara Bu akşam bu iş biter mi acaba

gurbetcicegi bundn sonra diger isnin atom karinca cok yakisti valla sana imreniyorum insan gurbette olunca boyle birbirine kenetleniyor arkadasliklar akrabaliklar pekisiyor of kanayan yarama dnk geldi bende gurbette sayilirim kimsem yok burda
buarada hingel ismi duydum yapmadimda yemedimde ama guzel olurdu simdi orucumu scacam bende

Son düzenleme:
serap evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice senelere
lahmacunluvayranli birde muzikte ibrahim tatlises iyi gider kac sene oldu evleneli
ben fizik ogretmeniyim 7.yilimi calisiyorum
sinavsiz 2.universite ilahiyat okumak istiyorm insallah bakalim okuyabilecekmiyim

Teşekkür ederim, hep birlikte inşaallah 5. sene doldu, 6 ya giriyoruz. Ben geç evlendim.
Doğru söylüyorsun, İbrahim Tatlıses müziği bulmam lazım Eşim Urfa' lı bahsetmiştim daha önce, hiç hayır demez bu tarza sanırım

Ne güzel, fizik keyifli güzel bir dal. Pek severdim öğrenciyken. İlahiyat fikrin çok hoş. Bence de okumalısın. Hatta öğrendiklerini paylaşırsan çok sevinirim. Dinimiz okuyarak, gerçek din bilginlerinden dinlenerek öğrenilmeli. Çünkü gerçek bir ilimden bahsediyoruz. O kadar hurafe ve olmayan şey karıştırdılar ki içine, insanlar doğruyla yanlışı seçemez oldu. Allah yolunu açık etsin, sen başarırsın arkadaşım

Allah kabul etsin orucunu, hayırlı iftarlar.

Son düzenleme:
iste buuu mesaj yazdiririm ben böyle evet kötü örnek oldugumun farkindayim, ama oldu bir kere bende kiymali yaptim zaten patates kalmamisda serapcim tesadüf bende ev ariyordum keske komsu olabilseydik , hayat sana güzel olurdu ama kilolarla
helede benim gibi atom karinca gibi hizli alip hizli veriyorum

evlilik yiliniz kutlu ve mutlu olsun canim, daha nice yillara
bende senin gibi her büyük temizlik yaptigimda yerlerini degistiririm evdekiler bulamaz isyan ederler
öylemi belgincim sen istanbuldanmiydin canim, aynen dedigin gibi burda akraba bildik birbirimizi o yüzden böyleyiz, ne yapalim bizimde yazimiz böyle yazilmis, Rabbim baska dert vermesin , laf aramizda türkiyeye gelip 1-2 hafta hasret giderdikten sonra buralari ve arkadaslarimi özlüyorum orucunu Allah kabul etsin arkadasim bende yaklasik 32 dakika sonra acacagim
Demek fizik ögretmenisin, lisede az canimiz yanmadi bu fizik yüzünden, o zamanlar notlar 10 üzerindendi , bütün sinif 1-2 diye gidiyordu notlar :18: 4,5 dan 5 i alana kadar felegim sasmisti

Aramıza hoş geldin..İnşallah istediğin kiloya kolay gelirsin..

Vallahi ne diyeyim her şey var.. Vücudumun isteklerini dinliyorum,alkali şekilde yemeklerimin çoğunu yapmaya çalışıyorum,karatayı da içine karıştırınca tam oldu..Öyle deme ama geçen haftanın birincisi bendim... Ben kendime katı kurallar koyamıyorum..Doğumdan bu yana yavaş yavaş buna benzer şekilde kilolarımı verdim..16 kilo verdim şükür..Son 3-4 kilom kaldığı için çok kasmıyorum..

Maşallah bizim topik de süper hatunların topiği.. Harikasın hocam.. Her şey gönlünce olsun..

Senin menülerde çok iyi inşallah bu hafta güzel kilo verirsin..Turşu deme ya ben turşuyu bırak bu sene hiç bir şey yamadım..Aslında turşu yapmak istiyorum..

Allah kabul etsin.. Bize de dua edin arkadaşlar..Teşekkürler yarın göreceğiz bakalım iyi mi oldu kötü mü oldu?

:26:

Eki Görüntüle 828635

Eşin ile mutlu,sağlıklı yıllar diliyorum..Her anınız bir öncekinden daha güzel olsun..Oğlunuza yeni bir kardeş daha gelsin..(İstiyor musun bilmiyorum ama ?)

Günaydın:)))kilo bildirimi yapıp da kaçıyım ben....
Geçen hafta 76.5 kg
Bu hafta 77,5 kg
Yani 1 kg almış gözüküyorum....galiba karatay diyeti ile yediklerim bana fazla geliyor...(
Cezamı da kendim vereyim....bundan sonra sabah akşam 50 şer mekik çekilecek
Canım sıkıldı ama yapılacak bir şey yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…