Merhaba Dallida :)) Hoşbulduk.
Ne güzel elektriğin var :) Pozitif birisin belli :)
İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız canım :)
aslinda bu bolumu okumak hep aklimdaydiAllah kolaylık versin. Çok zor hem çalış, hem çocuk bak, hem eve bak üstüne bir de okumaya devam et. MaşallahKendimi tembel hissettim bir anda Eşim de bana yeniden bir bölüm okumam konusunda ısrar ediyor ama, ders çalışma modunda değilim
Çorbalar senin de işini görür aslında. Gerçi sen ilacını biliyorsun, abur cubur- tatlı yoksa kilo da yok. Denklem basitmiş
Teşekkür ederim... İyiyim, çok hem de .. Mutfakta bazı değişiklikler yapmaya karar verdim, bir taraftan da onları yapıyorum bugün.
Kortizon kullandım kilo aldım derler ya, asıl sorun kortizon tedavisi esnasında tuzu kesmemek. Tuz su tutulumunu artırıyor. Bir de üzerine sağlıksız beslenince deri altında yağ ve ödem birikimi= fazla kilo +selülit
serap ya cok güldüm haaatom karinca gurbet haaa tam üstüne bastin, o zaman dün aksamda ne yaptigimi yazaimda tam olsun, aksam yemek fasli bitti, bulasiklari hallettim, telefon geldi, bir arkadasim lahana sarmaya cagirdi, hem lahana tursusu kurduk hemde sardik, eve gece 12 de geldim, tam atom karinca bana cuk oturdu valla kortizon hic kullanmadim, bu konuda bilgim yoktu, demek tuz kesilecek, ögrenmis olduk.
Dallidacim bende bayrami atlatayim daha düzenli olurum insallah
Belgincim sende masallah atom karincasin , hicde yaptiklarini kücümseme, yemek konusunda bende bazen bikiyorum ama yemesekde, yapmasakda olmuyyor. birde herkese ayri seyler yapinca dahada zor oluyor. bugün bende niyetliyimya ne yalan söyleyim, canim patatesli manti yani hingel de deniliyorya, iri iri oluyor, üzerine bol tereyagi ooohhhh valla canim cekti aciktim
galiba
Zehracim hosgeldin canim, insallah kilo vereceksin, seni azimli gördüm masallah
sevgi ablacim hala görünmüyorsun
Gülfurencim masallah sende tam karatay yapamasanda ölcülü beslendin , eminimki kilo verdin bu hafta
serap ya cok güldüm haaatom karinca gurbet haaa tam üstüne bastin, o zaman dün aksamda ne yaptigimi yazaimda tam olsun, aksam yemek fasli bitti, bulasiklari hallettim, telefon geldi, bir arkadasim lahana sarmaya cagirdi, hem lahana tursusu kurduk hemde sardik, eve gece 12 de geldim, tam atom karinca bana cuk oturdu valla kortizon hic kullanmadim, bu konuda bilgim yoktu, demek tuz kesilecek, ögrenmis olduk.
Belgincim sende masallah atom karincasin , hicde yaptiklarini kücümseme, yemek konusunda bende bazen bikiyorum ama yemesekde, yapmasakda olmuyyor. birde herkese ayri seyler yapinca dahada zor oluyor. bugün bende niyetliyimya ne yalan söyleyim, canim patatesli manti yani hingel de deniliyorya, iri iri oluyor, üzerine bol tereyagi ooohhhh valla canim cekti aciktim
galiba
Gülfurencim masallah sende tam karatay yapamasanda ölcülü beslendin , eminimki kilo verdin bu hafta
aslinda bu bolumu okumak hep aklimdaydi
bu sene baslamak benim icin cahil cesareti diyebilirim
ama bir sene sonra keske demek istemiyorum
senin gibi bir hatun nerde tembellik nerde.sen her yonden kendini yetistirmis bir insansin gervcejkten yazdiklarindan bile anlasiliyor
Yediklerimi da yazayım...
Sabah:2 tereyağlı yumurta,1 kk peynir,4 zeytin,5 kuru kayısı
Az önce:5 ızgara köfte,1 yk fasulye ezmesi,çoban salata
Akşam:yoğurt
Bugün 75 dakika yürüdüm
Dün akşam turşu yedim ve sabah şişmiş vaziyete uyandım...hala ellerim şiş....ben hemen hemen hiç tuz kullanmam...demek ki turşu'daki tuz vücuduma ağır geldi(
Bu aralar biraz yoğunum,çok paylaşım yapamıyorum,bayramdan sonra tam gaz devam edeceğim
Sonra görüşürüz
Hoşbulduk canım:)
Yarın sabah tartı ne göstercek bana bakalım1,5 kiloya bile razıyım.Yeterki yağdan gitsin
serap evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice senelere
lahmacunluvayranli birde muzikte ibrahim tatlises iyi gider kac sene oldu evleneli
ben fizik ogretmeniyim 7.yilimi calisiyorum
sinavsiz 2.universite ilahiyat okumak istiyorm insallah bakalim okuyabilecekmiyim
iste buuu mesaj yazdiririm ben böyleBana bak atom karıncam, sırf bu hingel yüzünden mesaj yazmaya karar verdim. Kısaca fikrim şu hayııııııırHem patates, hem hamur ne yaptın kardeş sen. Kıymalı yap bari
Bu arada bizim üst kat satılırsa buraya taşınsan diyorum, hayat bana güzel olurdu valla
helede benim gibi atom karinca gibi hizli alip hizli veriyorumZehracım haftada 1- 1,5 kilo oldukça ideal. Hep aramızda birbirimize söyleriz, seninle de paylaşalım. Bu kadar kiloyu bir kaç ayda almadığımıza göre, bir kaç ayda da veremeyiz. Aynen dediğin gibi yağdan gitmesi için yavaş ve sağlıklı (tabii benim kadar yavaş değil) versek daha iyi olur..
evlilik yiliniz kutlu ve mutlu olsun canim, daha nice yillaraYeşil çayımı içemedim, akşam yemekten sonra artık. Elmamı az önce yedim. Akşam yemeğinde değişiklik olacak sanırım. Çünkü ne salata yıkamaya ne de tavuğu baharatlamaya zamanım olmadı. Eşim lahmacun getiriyor. 1 tane yiyeceğim. Bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz. Lahmacun ve ayranla mum ışıklı bir yemek yiyeceğiz
Mutfakta bazı değişiklikler yapmak istiyordum. Bütün mutfağı döktüm. Şimdi her yer her yerde, onlar bana bakıyor ben de onlaraBu akşam bu iş biter mi acaba
öylemi belgincim sen istanbuldanmiydin canim, aynen dedigin gibi burda akraba bildik birbirimizi o yüzden böyleyiz, ne yapalim bizimde yazimiz böyle yazilmis, Rabbim baska dert vermesin , laf aramizda türkiyeye gelip 1-2 hafta hasret giderdikten sonra buralari ve arkadaslarimi özlüyorumgurbetcicegi bundn sonra diger isnin atom karinca cok yakisti valla sana imreniyorum insan gurbette olunca boyle birbirine kenetleniyor arkadasliklar akrabaliklar pekisiyor of kanayan yarama dnk geldi bende gurbette sayilirim kimsem yok burda
buarada hingel ismi duydum yapmadimda yemedimde ama guzel olurdu simdi orucumu scacam bende
Demek fizik ögretmenisin, lisede az canimiz yanmadi bu fizik yüzünden, o zamanlar notlar 10 üzerindendi , bütün sinif 1-2 diye gidiyordu notlar :18: 4,5 dan 5 i alana kadar felegim sasmistiserap evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice senelere
lahmacunluvayranli birde muzikte ibrahim tatlises iyi gider kac sene oldu evleneli
ben fizik ogretmeniyim 7.yilimi calisiyorum
sinavsiz 2.universite ilahiyat okumak istiyorm insallah bakalim okuyabilecekmiyim
Arkadaşlar merhaba,
Ben de size katılmak isterim.Bu arada Rabbim oruçlarınızı kabul etsin.Ben ilk günü tuttum sonrasını tutamadım.Bademciklerim şişti.Malum salgın.
Menümü paylaşayım dedim.
Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =4 Köfte (90 gr)+Salata
Kalori =162+18
Akşam =4 Kepçe Domates Çorbası
Kalori =130
Ara=2 hurma -56 Kalori
Toplam=626 Kalori
1 lt 9lu çay -2 lt su
yaptigin uyguladigin diyetiin mantigini bana tekrar anlatirmisin menulerine bakiyorumda icli kofte pizza (canim cekti ywvv)yiyorsun hele birde kilo verirsen varya kimmse beni tutmasin bende senin diyeti uygularimmmm
serapcim kem kummmm malesef o biberler sole bol yagda kizaranlardan firinda yapmaya dayanacak gucumde zamanimda yoktu
serapcim ben aslinda evde yemek yapiyorum son gunlerde ogluma corba felan yapiyorum ama kendim ne yemek yapmak nede yemek istemiyorum cok zaten yemek ile hasir nesir insan degilim abur cubur tatlii yemesem kilo verebiliyorum iste duzensiz yemek dedigin gibi duzenli yemek yesem bole olmiyacak esimde eskiden bole degildi 1 yildir her yemegi yemiyor bende hergun ozenle yemek yapmaktan biktim hergun farkli ve zahmetli yemek yapmami istiyor bu sene calisiyor oluncada vucudum beynim iflas edevek haldeyim
yok oglanla ilgilen yok temizlik yemek okul ders simdide acikogretime basvurdum vucudum iflas edecek sanirim hep bir telas kosusturma icindeyim
ne kadar dertliymisim ya adlinda bole degilimfe yemek isi beni zorlamaya basladi anliyacaginiz
Yediklerimi da yazayım...
Sabah:2 tereyağlı yumurta,1 kk peynir,4 zeytin,5 kuru kayısı
Az önce:5 ızgara köfte,1 yk fasulye ezmesi,çoban salata
Akşam:yoğurt
Bugün 75 dakika yürüdüm
Dün akşam turşu yedim ve sabah şişmiş vaziyete uyandım...hala ellerim şiş....ben hemen hemen hiç tuz kullanmam...demek ki turşu'daki tuz vücuduma ağır geldi(
Bu aralar biraz yoğunum,çok paylaşım yapamıyorum,bayramdan sonra tam gaz devam edeceğim
Sonra görüşürüz
galiba
Yeşil çayımı içemedim, akşam yemekten sonra artık. Elmamı az önce yedim. Akşam yemeğinde değişiklik olacak sanırım. Çünkü ne salata yıkamaya ne de tavuğu baharatlamaya zamanım olmadı. Eşim lahmacun getiriyor. 1 tane yiyeceğim. Bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz. Lahmacun ve ayranla mum ışıklı bir yemek yiyeceğiz
Mutfakta bazı değişiklikler yapmak istiyordum. Bütün mutfağı döktüm. Şimdi her yer her yerde, onlar bana bakıyor ben de onlaraBu akşam bu iş biter mi acaba
02.10.2013 82,250 gr
11.10.2013 80,900 gr
kilo kaybı :1,350 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?