Hayırlı geceler arkadaşlar
Bugün yine yoğun bir gün geçirdim,saat 4 te misafirlerim geldi,3 yetişkin+2 küçük çocuk...saat 9:30 gittiler...yine habersiz geldiler ve bu defa hazırlıksız yakalandım...bir tarafta börek yaptım çayın yanında olsun,bir tarafta yemek...eşim birlikte yiyelim diye çok ısrar etti...çok yoruldum....ama çok şükür mutlu ve tok evlerine döndülerkaçamak yapmadım,ama az önce üzüm yedim...leptinim kaçtı mı acaba?
Dallidacim anlasilan, sana sürekli davetsiz misafir gelecek, serpin da dedigi gibi buzlugunda devamli, pogaca, sarma gibi seyler bulundur, internette cok tarifler var, bazi börekleri yapip pisirmeden buzluga koyuyorsun, sonra cikarip hemen firina veriyorsun. bos zamanlarinda kurabiye felan yap ko bir kenara , hazirliksiz yakalanmaburda bazi arkaaslar icli köfte bile yapip koyuyorlar buzluga , cikarip hasliyorlar aslinda calisan hanimlar icinde cok pratik olur.
SERAPdaha iyisin inşallah
Herkese hayırlı geceler
Allah sifa versin canim , bende pek iyi degilim, bogazim agriyor, dün dügündede kulagim ve basim agridi, üstelik bende regliyim onunda agrisi var, yavas yavas geliyor hastalik belli . bencede dinlen bugün kendine izin ver, bu hastalik dinlenmeyle gecer. eminimki daha fazla verdin, genede tebriklerSabah yine tatsız uyandım. Yine de kahvaltı hazırlamak istedim. Neyse ki hazırlık bitinceye kadar ayakta durabildim. Sonra iki büklüm... Hem regl, hem bağırsak sendromu, ikisinin sancısı birleşince tadı kaçıyor insanın. Termoforu doldurdum, sabahtan beri karnımda. Rahatlattı biraz. Kendimi daha iyi hissediyorum. Birazdan kahvaltımı yapacağım...
Bu sabah tartıldım:
Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64.4
Fark: - 400 gr.
(karnım davul gibi, muhtemelen kilom daha az ama 2-3 günden önce bunu bilemeyeceğim. Yine de kendimi motive edeyim, kesin daha fazla vermişimdir)
masallah , tebrikler canimGeçen hafta :57.4 kg
Bu hafta : 56.6 kg
Fark : 800 gram
tebrikler dallidacim, cok iyiGeçen hafta kilom:76,7 kg
Bugün:76,5 kg
Fark:-200 gr
camiye git canim iyi düsünmüssün, Kurani ögren ve oku bize onlar lazimSabah:2 yumurta,1 kk peynir,8 zeytin,yarım domates,2 dilim sucuk,2 ısırık kete4 ceviz,3 kuru kayısı...
Ara:yoğurt..belki 4 ceviz de yerim..
Bugün suları gene kestiler...geçen cumartesi günü yine suyumuz yoktur...dün akşam evim batmış,temizlik yapmam lazım,yemek yapmam lazım....bunu için de SU lazım(haftaya belediyeye gideceğim gönderdim mesaja hala cevap vermediler...sözde en kısa zamanda bana döneceklerdi..güleyim bari
Çocuğu okula bıraktıktan sonra,camiye uğramak istiyorum...yetişkinler için kur-an kursu açıyorlar ya..bende katılmak istiyorum :))
Sonra görüşürüz arkadaşlar
Sevgi ablacigim, bize ceza meza hayretmiyor, bende aynen hem regliyim hemde diyet yapmadim diye trtilmadim ama bu hafta kesin birseyler yapmaliyiz bu gidis nereye yoksa böyle olmazGünaydın Arkadaşlar;
G gr
eçen hafta:86 kg
Bu hafta:86,9;
Fark:+900
Cezaları bekliyorum,akşam görüşürüz hemen çıkmam lazım.
Bu gece saat 4 de korkunç bir ağrı ile uyandım. Karnım yırtılacak sandım. Mesanem doldu sanırım dedim. Tuvaletten sonra da aynen devam ediyordu. Mideme kadar şişmişim. Sanırım üst üste bakliyat kullanmaktan oldu. Sabaha kadar salonda yürüdüm. Resmen nefes alamayacak duruma gelmiştim. Üstüne bir de regl olunca sancı daha da arttı. Saat 6 dan sonra uyuyabildim. Dolayısıyla geç saatte uyandım.
Dünkü akşam yemeğim:
4 yk. taze fasulye
4 yk. nohutlu firik pilavı
1 kase yoğurt
3 erik
Gece:
1 parça bitter
merhaba gülfurencim, kahvaltin hicde besleyici olmamis, en azindan peynir, veya yumurta yeseydin, daha doyurucu olabilirdi. eliptik bisiklete gelince, mükemmel bir alet, bütün vücudu calistiriyor, ama kullanacaksan al, benimki kösede duruyor, üzerine havlu felan asiyorum,
Hayırlı geceler arkadaşlar
Bugün yine yoğun bir gün geçirdim,saat 4 te misafirlerim geldi,3 yetişkin+2 küçük çocuk...saat 9:30 gittiler...yine habersiz geldiler ve bu defa hazırlıksız yakalandım...bir tarafta börek yaptım çayın yanında olsun,bir tarafta yemek...eşim birlikte yiyelim diye çok ısrar etti...çok yoruldum....ama çok şükür mutlu ve tok evlerine döndülerkaçamak yapmadım,ama az önce üzüm yedim...leptinim kaçtı mı acaba?
SERAPdaha iyisin inşallah
Herkese hayırlı geceler
Geçen hafta kilom:76,7 kg
Sabah:2 yumurta,1 kk peynir,8 zeytin,yarım domates,2 dilim sucuk,2 ısırık kete4 ceviz,3 kuru kayısı...
Bugün suları gene kestiler...geçen cumartesi günü yine suyumuz yoktur...dün akşam evim batmış,temizlik yapmam lazım,yemek yapmam lazım....bunu için de SU lazım(haftaya belediyeye gideceğim gönderdim mesaja hala cevap vermediler...sözde en kısa zamanda bana döneceklerdi..güleyim bari
Çocuğu okula bıraktıktan sonra,camiye uğramak istiyorum...yetişkinler için kur-an kursu açıyorlar ya..bende katılmak istiyorum :))
Günaydın Arkadaşlar;
G gr
Allah sifa versin canim , bende pek iyi degilim, bogazim agriyor, dün dügündede kulagim ve basim agridi, üstelik bende regliyim onunda agrisi var, yavas yavas geliyor hastalik belli . bencede dinlen bugün kendine izin ver, bu hastalik dinlenmeyle gecer. eminimki daha fazla verdin, genede tebrikler
Verdiğin kilo için seni kutluyorum..Çok geçmiş olsun..Termoforu iyi düşünmüşsün..Birde buscopan varsa iç ağrını hafifletir canım..İkisi birleşince çekilmez oluyor..Uzat ayaklarını dinlen..
Geçen hafta :57.4 kg
Bu hafta : 56.6 kg
Fark : 800 gram
Geçen hafta kilom:76,7 kg
Sabah:2 yumurta,1 kk peynir,8 zeytin,yarım domates,2 dilim sucuk,2 ısırık kete4 ceviz,3 kuru kayısı...
Günaydın Arkadaşlar;
G gr
Allah sifa versin canim , bende pek iyi degilim, bogazim agriyor, dün dügündede kulagim ve basim agridi, üstelik bende regliyim onunda agrisi var, yavas yavas geliyor hastalik belli . bencede dinlen bugün kendine izin ver, bu hastalik dinlenmeyle gecer. eminimki daha fazla verdin, genede tebrikler
Fasulye,nohut ikisi,firikik seni yormuş..Sendromluyuz biz dikkat etmek lazım.
Dün
Öğle
1 yumurta
1 dilim ekmek
salatalık
domates
peynir
çay
Akşam
Serabın alaca çorbasından
eşim de ben de çok beğendik
1 içli köfte
Ara
1 meyve
BUGÜN
Sabah
salamlı yumurta
domates
salatalık
peynir
çay
Serap evde kabak,patlıcan,bezelye ,kıyma,tavuk göğsü ve bakliyatlar var..Aslında alışveriş zamanım da geldi..Pazara kadar idare edeyim eşim ile pazara gidersek inşallah buraya taşındığımızdan beri pazara gitmek ona zor geliyor sebze,meyveyi migrostan alıyoruz..Bana akşam için yemek ismi versen bende liste çıkarıp alışverişe gitsem çok mu şey istemiş olurum..:26::26::26:
Teşekkür ederim. Sabah eşimi yolcularken cama çıkarım genelde. Kalorifer peteğine yaslanınca iyi geldiğini fark ettim. Aklıma termoforun varlığı geldi :) İçtim ilacımı, hatırlattığın için teşekkür ederim
TebriklerHaftanın 1. sanırım sensin. Akşam Belgin ya da Zeynep' ten bir sürpriz gelmezse tabii
Tebrik ederim canım
Dallidacım, 2 ısırık keteye üzülme. Yediklerinin sana zarar vereceğini düşünme, bu durum biraz da psikolojik bence. Bilinç altımız bedenimizin iyi olmasını da sağlayabilir, hasta olmasını da. Kendimize olumlu telkinlerde bulunalım
Hep öyle derler, hiç de dönmezler. Bu konuda Üsküdar Belediyesi' nin üzerine tanımam.
Ne güzel düşünmüşsün. Çok güzel olur, hem Kur'an Kerim okumayı öğrenirsin hem de akraba dışında arkadaşların da olur. Belki yaşıtlarınla da tanışırsın
Sevgicim cezamız belli şekerim. 2 Hafta sıfır kaçamaklı sağlıklı beslenme düzeni. Belgin ve ben bu sabah başladık. Sen de katıl canım
Amin, sana da GurbetçimSen hala doktora gitmedin di mi? 2 . periyodun başladı sanırım..
Teşekkür ederim canım
Haklısın, taze fasulyenin o kadar kötü etkileyebileceğini hiç düşünmemiştimÖğlen de alaca çorba var Hala davul gibi karnım...
Afiyet olsun. İçli köfteyi sen mi yaptın??
Gülfurencim, tabi ki sizin tercihiniz karışamam ama hatırlatmak isterim : salam, sosis hatta bilindik yerden değilse sucuk gibi işlenmiş etleri tercih etmemekte fayda var. Özellikle gelişme çağındaki çocuklar için. Anam babam usulü, pastırma, kurutulmuş ya da tütsülenmiş , işlem görmemiş etleri kullansak daha iyi olabilir bence...
Geçmiş olsun GurbetAllah sifa versin canim , bende pek iyi degilim, bogazim agriyor, dün dügündede kulagim ve basim agridi, üstelik bende regliyim onunda agrisi var, yavas yavas geliyor hastalik belli . bencede dinlen bugün kendine izin ver, bu hastalik dinlenmeyle gecer. eminimki daha fazla verdin, genede tebrikler
tebrikler dallidacim, cok iyi
camiye git canim iyi düsünmüssün, Kurani ögren ve oku bize onlar lazim
Teşekkür ederim,bende seni kutlarım,se bu haftanın birincisisin!!
Evde su bulundurmaya başladım ama çok sıkıntılı bir durum:18::18:Elazığ'nın göbeğinde oturuyorum,su yok...
Teşekkür ederim Serapcım,bende seni kutlarımTebrik ederim canım
Dallidacım, 2 ısırık keteye üzülme. Yediklerinin sana zarar vereceğini düşünme, bu durum biraz da psikolojik bence. Bilinç altımız bedenimizin iyi olmasını da sağlayabilir, hasta olmasını da. Kendimize olumlu telkinlerde bulunalım
Hep öyle derler, hiç de dönmezler. Bu konuda Üsküdar Belediyesi' nin üzerine tanımam.
Ne güzel düşünmüşsün. Çok güzel olur, hem Kur'an Kerim okumayı öğrenirsin hem de akraba dışında arkadaşların da olur. Belki yaşıtlarınla da tanışırsın
Sevgicim cezamız belli şekerim. 2 Hafta sıfır kaçamaklı sağlıklı beslenme düzeni. Belgin ve ben bu sabah başladık. Sen de katıl canım
Haklısın, taze fasulyenin o kadar kötü etkileyebileceğini hiç düşünmemiştimÖğlen de alaca çorba var Hala davul gibi karnım...
Afiyet olsun. İçli köfteyi sen mi yaptın??
Gülfurencim, tabi ki sizin tercihiniz karışamam ama hatırlatmak isterim : salam, sosis hatta bilindik yerden değilse sucuk gibi işlenmiş etleri tercih etmemekte fayda var. Özellikle gelişme çağındaki çocuklar için. Anam babam usulü, pastırma, kurutulmuş ya da tütsülenmiş , işlem görmemiş etleri kullansak daha iyi olabilir bence...
Doğru diyorsun...olay tamamen psikolojik...
Üsküdar belediyesi gerçekten 1 numaraÜsküdarda otururken,bekli bahsetmiştim,caminin hocası şikayet etmiştim..adam bahçede horoz tavuk besliyordu,sabahları saat 4 te ayaktaydık.Horoz bu,susar mı?Belediye 2 gün sonra gitti,uyardı,bana da hem mesajla durumunu bildirdiler,hem bir kaç gün sonra aradılar..çok ilgilendiler Elazığ sahipsiz..ama eğer belediye burda gelmiyor,ben belediyeye gideceğim
Ben sucuğu tanımış yerden aldım:))
Evet ya,inşallah hem Kur-an öğrenirim hem arkadaş edinirim...
Sütlaç tarifi harika..denemek lazım:))Sabah geç kahvaltı (11.30)
1 dl tam buğday ekmeği
1 dl. peynir
1 yumurta
5 zeytin
1 domates
1 tk. bal-polen
Ara (17.30):
10 yer fıstığı
5 tk. çikolatalı sütlaç
Akşam:
Menemen
Yoğurt
Çikolatalı Sütlaç:
Daha önce de yulaf ezmesi ile sütlacı konuşmuştuk. Bugün de yeni bir deneme yaptım. 1 sb. dan biraz fazla süte 3 yk. yulaf ezmesi ve 20 gr. fındıklı bitter çikolata ilave ettim. Hepsini karıştırarak pişirdim... Lezzetli oldu. Bakalım akşam beyler de beğenecek mi:)
Hoş geldinsupriz ben geldimmmmm
kilo vermis olarak dondum demek isterdim amma korkudan tartilmadim bile
serap yine harikasin bu degisik tarifleri nerden buluyorsun yahu
Teşekkürlerserap gurbet gecmis olsun dikkat edin kendinize
gulfuren tebrikler harikasin boyunu merak ettim kilon cok iyi
dallida serap sizide tebrik ederim
sevgi abla sende gel serapla bana takil 2 haftada duzene girelim gurbet kilo verdinmi gormedimdarısı başına
Hayır,bereket,mutluluk,huzur dolu bir hafta sonu diliyorum arkadaşlar size.
Serap,Gurbet geçmiş olsun.
Bugün aynı problem bende de vardı.Serap naneyle beraber çorbaya biraz kimyon atmak gerekiyor galiba.Bende alaca çorbasını yaptım,çocuklar ve ben severek içtik.Eşimin içmemesi isabet olmuş,gece gaz sıkışmasıyla uyandım.Maden suyu da fayda etmedi.Artık biraz kimyon atıp içeceğim.
Gulfuren tebrik ederim canım.
Büyük oğlan Laptopunu götürünce evde tek kaldı ,paylaşamıyoruz.Sık giremiyorum,çocuklar evde olmayınca girebiliyorum.
Belgin hoş geldin canım.
Zeynep girmiyor,İNŞALLAH önemli bir şey yoktur.
Dalidam kuran öğrenmek istemene çok sevindim,senin içinde iyi olur,değişik bir çevreye girersin.
kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
1 parça izmir tulumu
10 yeşil zeytin
1 kuru incir
4 kuru kayısı
3 ceviz
tarçınlı çay
Şu ara yürüyüşü aksattım ve kiloyu hemen geri aldım.Bayrama kadar yürümem biraz zor.Bayram temizliği yapılacak.Artık bayram sonu öğleden sonra çıkmaya çalışacağım.
supriz ben geldimmmmm
kilo vermis olarak dondum demek isterdim amma korkudan tartilmadim bile
serap yine harikasin bu degisik tarifleri nerden buluyorsun yahu
serap gurbet gecmis olsun dikkat edin kendinize
sevgi abla sende gel serapla bana takil 2 haftada duzene girelim gurbet kilo verdinmi gormedim
sabah
peynir menemen salatalik az ekmek
ara 2 parca ceviz
ogle yemegimiz yoktu esim kiymali yumurta yapti
ara nar
aksam disari ciktik gelince 1 kucuk tost
serap galiba bugun tam uyduramadim
yemegim yoktu disarida isimiz vardi
Geçmiş olsun Gurbetben bir haftadır rahatsızım ve hala atlatamadım:2::2:
Teşekkür ederim,gram gram gidiyor kiloları...
Dün camiye gittim ama görevli bayanla görüşemedim(
Evde su bulundurmaya başladım ama çok sıkıntılı bir durum:18::18:Elazığ'nın göbeğinde oturuyorum,su yok...
Teşekkür ederim Serapcım,bende seni kutlarım
Doğru diyorsun...olay tamamen psikolojik...
Üsküdar belediyesi gerçekten 1 numaraÜsküdarda otururken,bekli bahsetmiştim,caminin hocası şikayet etmiştim..adam bahçede horoz tavuk besliyordu,sabahları saat 4 te ayaktaydık.Horoz bu,susar mı?Belediye 2 gün sonra gitti,uyardı,bana da hem mesajla durumunu bildirdiler,hem bir kaç gün sonra aradılar..çok ilgilendiler Elazığ sahipsiz..ama eğer belediye burda gelmiyor,ben belediyeye gideceğim
Sütlaç tarifi harika..denemek lazım:))
Hoş geldin
Teşekkürlerdarısı başına
Günaydın,mutlu hafta sonları arkadaşlar
Dün akşam:....3 yk susuz nohut yedim,1 dilim ekmek,4 dilim sucuk..üzüm..
---------------------------------------
Kahvaltım:1 yumurta,9 zeytin1 kk peynir,domates,salata,5 ceviz
Ara:yoğurt,5 ceviz
Akşam:bilmiyorum..şimdilik
Bu hafta hemen hemen hiç su içemedim...spor da 0...hiç olmadı...
Acilen toparlamak lazım..bayramdan sonra isveç diyeti yapacağım
Hava ne kadar çabuk soğudu...dün akşam bizde kaloriferleri yaktık...gece 3 dereceymiş...bu gece 2 ,yarın gece de 1 derece olacakmış:18:son baharı yaşamadan kışa girdik:44:
Neyse,gideyim,yavaş yavaş kahvaltıyı hazırlayımbu hafta katı yıkama sıra bende
Herkese afiyet olsun,öpüldünüz
Bugün aynı problem bende de vardı.Serap naneyle beraber çorbaya biraz kimyon atmak gerekiyor galiba.Bende alaca çorbasını yaptım,çocuklar ve ben severek içtik.Eşimin içmemesi isabet olmuş,gece gaz sıkışmasıyla uyandım.Maden suyu da fayda etmedi.Artık biraz kimyon atıp içeceğim.
Büyük oğlan Laptopunu götürünce evde tek kaldı ,paylaşamıyoruz.Sık giremiyorum,çocuklar evde olmayınca girebiliyorum.
Belgin hoş geldin canım.
Dalidam kuran öğrenmek istemene çok sevindim,senin içinde iyi olur,değişik bir çevreye girersin.
kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
1 parça izmir tulumu
10 yeşil zeytin
1 kuru incir
4 kuru kayısı
3 ceviz
tarçınlı çay
Şu ara yürüyüşü aksattım ve kiloyu hemen geri aldım.Bayrama kadar yürümem biraz zor.Bayram temizliği yapılacak.Artık bayram sonu öğleden sonra çıkmaya çalışacağım.
Hayırlı pazarlar arkadaşlar:)))
Kahvaltım:1,5 yumurta,sucuklu---7 zeytin,1 kk peynir,5 ceviz,1 salata,1 ısırık pide,1 küçük elma...
Ara:yoğurt,3 ceviz
Akşam:belli değil..
Oğlum derslerini bitirirse 1 saat yürüyeceğiz...
Sevgiler
Sabah geç kahvaltı (11.30)
1 dl tam buğday ekmeği
1 dl. peynir
1 yumurta
5 zeytin
1 domates
1 tk. bal-polen
Ara (17.30):
10 yer fıstığı
5 tk. çikolatalı sütlaç
Akşam:
Menemen
Yoğurt
Çikolatalı Sütlaç:
Daha önce de yulaf ezmesi ile sütlacı konuşmuştuk. Bugün de yeni bir deneme yaptım. 1 sb. dan biraz fazla süte 3 yk. yulaf ezmesi ve 20 gr. fındıklı bitter çikolata ilave ettim. Hepsini karıştırarak pişirdim... Lezzetli oldu. Bakalım akşam beyler de beğenecek mi:)
serap gurbet gecmis olsun dikkat edin kendinize
sevgi abla sende gel serapla bana takil 2 haftada duzene girelim gurbet kilo verdinmi gormedim
Günaydın,mutlu hafta sonları arkadaşlar
Dün akşam:....3 yk susuz nohut yedim,1 dilim ekmek,4 dilim sucuk..üzüm..
---------------------------------------
Kahvaltım:1 yumurta,9 zeytin1 kk peynir,domates,salata,5 ceviz
Ara:yoğurt,5 ceviz
Akşam:bilmiyorum..şimdilik
Bu hafta hemen hemen hiç su içemedim...spor da 0...hiç olmadı...
Acilen toparlamak lazım..bayramdan sonra isveç diyeti yapacağım
Hava ne kadar çabuk soğudu...dün akşam bizde kaloriferleri yaktık...gece 3 dereceymiş...bu gece 2 ,yarın gece de 1 derece olacakmış:18:son baharı yaşamadan kışa girdik:44:
Neyse,gideyim,yavaş yavaş kahvaltıyı hazırlayımbu hafta katı yıkama sıra bende
Herkese afiyet olsun,öpüldünüz
Belgin hoş geldin canım.
kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
1 parça izmir tulumu
10 yeşil zeytin
1 kuru incir
4 kuru kayısı
3 ceviz
tarçınlı çay
Hafta sonu sürekli sokalarda gezerek geçti. Cumartesi sabahı eşimin yeğenleri ile alış verişe çıktık. Tüm gün güzel kızlara bot, çizme bakmakla geçti. Akşam da hep birlikte eve gelip yemek yedik. Gün boyunca 2 öğün yedim. İkinci öğünü biraz kaçırmış olabilirim
Pazar günü de oğlumuza kitaplık bakmak için erkenden çıktık. Malum İstanbul' da hafta sonu avm ye gitmek için sabahtan çıkmak lazım. Yoksa ne otoparkta yer kalır ne de doğru düzgün ürün görülebilir. Bayrampaşa Forum' a gittik. Önce ikea ya sonra da spor malzemesi bakmak için decathlon' a gittik. Oradan çıkıp Yenikapı' ya balık pazarına gittik. iyice yorulunca Oğlumuz bizi okuluna çay içmeye davet etti :) Beşiktaş' a gittik, çay içtik. Sonra eve dönmek üzere yola çıktık. Yolda konuşurken babamız oğlumuzun yaklaşan doğum günü için istediği telefonu alabileceğini söyledi. İstinyepark' a gidip telefonu aldık, birazda orada dolaştık derken akşam oldu. Eve geldiğimizde hepimiz bayılmak üzereydik
Cumartesi Menü:
Kahvaltı:
1 dl. ekmek
1 dl. peynir
1/2 domates
1 dl. börek
1 yk. sucuklu yumurta
Ara:
Sade Türk Kahvesi
Su
Ara:
1 fincan sütlü kahve
Akşam:
1 pors. yumurtalı çiğ köfte
marul, nane, turp
Ayran
Ara:
1 dl. pasta
Çay
Belgincim bu pasta için cezamı bekliyorum canım
Pazar:
Kahvaltı:
1 dl. ekmek
1 dl. peynir
1 tk. bal
1 tk. kaymak
5 zeytin
1/2 domates
Öğle:
Balık-ekmek
Akşam: (18.30)
1/4 pors. yumurtalı çiğ köfte
Marul
1 dl. peynir
1/2 dl. ekmek
çay
Bu sabah:
1 bardak su
Kahvaltım:
1,5 dl. ekmek
2 dl. peynir
1 tk. bal
2 dl. domates
3 zeytin
Ara:
1 sade Türk Kahvesi
1 su
Öğle:
Menemen (1 yumurta)
1 dl. ekmek
Yoğurt
Ara:
1 armut
1 bardak süt
Akşam:
Izgara Köfte
Salata
Programım bu yönde, Allah izin verirse gün boyu yiyeceklerim bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?