Rica ederimsabah dişçiye gittik,saat 10 da randevumuz vardı...saat 10:30 oldu,biz hala bekliyorduk..sinirlendim randevuyu iptal ettim neymiş efendim,sistem yokmuş,yeni geldi...ama içerde bir sürü hasta vardı....eee,o zaman randevu vermeyeceksin zaten çok önemli bir şey değildi,dolgu kırıldığı için gittik...diş hafif da sallanıyor,belki çektiririz dedik ama olmadı..1-2 hafta sonra zaten kendinden düşer
Demek kiSevgi ablayı sobeledin2-3 gün önce ben de aradım,merak ettim...neyse ki iyidir çok şükür
Öpüldün
Kolay gelsinmenün güzel,afiyet olsun
Sen de kendine iyi bak
leylacim dikkat ettim de bugunlerde baya sinir bozucu anlar yasiyorsun ama yinede dikkat ediyordun o kadarcik uzumden birsey olmaz telafi edersinMerhaba arkadaşlar
Sabah 1 kahve+1 dilim ekmek
Öğlen:yeşil salata+200 gr salam
Kaçamak:1 salkım üzüm.....sinirimden yedim
Akşam:2 yumurta+1 havuç
Bugün 75 dakika orta tempoda yürüdümdün de yürüdüm oğlumla beraber 75 dakika :)ah,bir düzene girsem....bugün üzüm yemeseydim iy olacaktı ama....neyse,yarın telafi ederim
-------------------------
Öpüldünüz
merhaba menumu yzayim hemen cikacagim okuldan geldum yenek yapiyorum ardina evi temizlicem oglani disari cikartacagim menum
sabah
1 k peynir 3 zeytin domates salatalij 1 catal labne recel cay
ara 1 elma 1 mandalina yesilcay su
ogle kuru faslye yogurt corba girusuruz
Hepinize cok tesekkür ederim arkadaslarim, beni merak etmissiniz, cok sükür iyiyim, ama gercektende cok kötüydü havalar, bugünde biraz rüzgar var ama yagmur yok, buna sükür, evet bende izledim bazi yerlerde iskeleler , evlerin catilari, agaclar felan ucmus, ama cok sükür bizim ev saglammisyalniz pencerelerden korktum sanki eve dogru yerinden firlayacak gibiydiler, neyseki gecti. ilginiz icin cok tesekkür ederim.
Bu gün 3 . orucumu tutuyorum, cuma demistim ama galiba yarin regl olacagim, bir hafta ara verip sonra bir kac gün daha devam etmek istiyorum, bakalim Allahtan birsey cikmazsa, bu aralar daha sakin hayat benim icin hava sartlari kötüya disari pek cikamiyoruz, aslinda tam diyet zamani, kis aylarinda pek evden cikmak istemem.serapcigim evet sevgi ablayla zannedersem gecen haftaydi konustuk, ama o zaman böyle firtina yoktu, bu konuyla alakali konusmamistik, bende özlüyorum, kendilerini
Gecen gün beni daha iyi anladigini yazmissin, misafirler oldugunda diyet yapmanin pek mümkün olmadigi konusunda , cok hosuma gitti, cok güldüm, gördünmü yaaaaa dedim
merhaba kızlar.evdeki interneti kapattık ondan giremiyorum.bina olarak internet hattı döşenecekmiş.yoksa aklımdasınız ama bu ara kaçamak yaptım inşallah bu haftayı kilo almadan kapatırım eve tekrar internet bağlansın bol bol yazarım.şimdi okuldan giriyorum.kendinize iyi bakın:)
Rica ederimsabah dişçiye gittik,saat 10 da randevumuz vardı...saat 10:30 oldu,biz hala bekliyorduk..sinirlendim randevuyu iptal ettim neymiş efendim,sistem yokmuş,yeni geldi...ama içerde bir sürü hasta vardı....eee,o zaman randevu vermeyeceksin zaten çok önemli bir şey değildi,dolgu kırıldığı için gittik...diş hafif da sallanıyor,belki çektiririz dedik ama olmadı..1-2 hafta sonra zaten kendinden düşer
Demek kiSevgi ablayı sobeledin2-3 gün önce ben de aradım,merak ettim...neyse ki iyidir çok şükür
Öpüldün
Merhaba arkadaşlar
Sabah 1 kahve+1 dilim ekmek
Öğlen:yeşil salata+200 gr salam
Kaçamak:1 salkım üzüm.....sinirimden yedim
Akşam:2 yumurta+1 havuç
Bugün 75 dakika orta tempoda yürüdümdün de yürüdüm oğlumla beraber 75 dakika :)ah,bir düzene girsem....bugün üzüm yemeseydim iyi olacaktı ama....neyse,yarın telafi ederim
-------------------------
Öpüldünüz
Tamam şeker, bakıp yazıcaam...Serapcim,özelden oğlumun öksürük şurubunun adını yazdım.İlgine teşekkür ederim canım
bu menu ile sen rahat 1.5 kilo verirsin ya masallah bende aslinda kahvaltida dereotu yemek istiyorum istahi kapatiyor ibrahim saracoglu tavgiyesi tiroidi dengede tutuyo ama birgun diikkaakat etsem diger gun yiyemiyorum serap bitkisel cay icmiyormusun bir sebebi varmi
ne buyuk tesaduf hamurislerinde sevgiyi yakalaman serapcim bizde telde gorussek hemen farkederdin benim yaramazliklar
oglen kurufasulye yemedim mantar kalmisti onu yedim bugun rahatsiz etmedi cok seviyuorum mantari
yogurt ve corba vardi
okuldan gelince 1 armut mandalina 1 kayisi 1 bardak sut saat 6 yi gecti yemeyecegim
bakalim bu hafta bende kilo verecekmiyim
sut icmek kilo vermemi zorlastirirmi sizce
Merhaba Gurbet,iyi olduğuna sevindimHepinize cok tesekkür ederim arkadaslarim, beni merak etmissiniz, cok sükür iyiyim, ama gercektende cok kötüydü havalar, bugünde biraz rüzgar var ama yagmur yok, buna sükür, evet bende izledim bazi yerlerde iskeleler , evlerin catilari, agaclar felan ucmus, ama cok sükür bizim ev saglammisyalniz pencerelerden korktum sanki eve dogru yerinden firlayacak gibiydiler, neyseki gecti. ilginiz icin cok tesekkür ederim.
Bu gün 3 . orucumu tutuyorum, cuma demistim ama galiba yarin regl olacagim, bir hafta ara verip sonra bir kac gün daha devam etmek istiyorum, bakalim Allahtan birsey cikmazsa, bu aralar daha sakin hayat benim icin hava sartlari kötüya disari pek cikamiyoruz, aslinda tam diyet zamani, kis aylarinda pek evden cikmak istemem.serapcigim evet sevgi ablayla zannedersem gecen haftaydi konustuk, ama o zaman böyle firtina yoktu, bu konuyla alakali konusmamistik, bende özlüyorum, kendilerini
Gecen gün beni daha iyi anladigini yazmissin, misafirler oldugunda diyet yapmanin pek mümkün olmadigi konusunda , cok hosuma gitti, cok güldüm, gördünmü yaaaaa dedim
Maalesef...inşallah bir an önce kendimi toparlanırım...evet,oğlum 10 yaşında :) benimle yürüyüş yapmaya seviyorleylacim dikkat ettim de bugunlerde baya sinir bozucu anlar yasiyorsun ama yinede dikkat ediyordun o kadarcik uzumden birsey olmaz telafi edersin
anne ogul ne guzel yuruyorsunuz
Afiyet olsun Belgincimoglen kurufasulye yemedim mantar kalmisti onu yedim bugun rahatsiz etmedi cok seviyuorum mantari
yogurt ve corba vardi
okuldan gelince 1 armut mandalina 1 kayisi 1 bardak sut saat 6 yi gecti yemeyecegim
bakalim bu hafta bende kilo verecekmiyim
sut icmek kilo vermemi zorlastirirmi sizce
Desteğin için sana çok minetarımBu ara çok gerginsin bence, biraz sakinleş... Devlet hastanesinde 30 dk. normal sayılabilir bence. Bir de artık İstanbul' da değilsin. Buradaki gibi hızlı ve acelesi olan insanlarla yaşamıyorsun. Orası yavaş bir kent. Bak bu sizin ruh ve beden sağlığınız için de çok iyi olacak. Stresiniz azalacak. Senin de uyum sağlamak için zamana ihtiyacın var biliyorum, bu adaptasyon sürecini kendine zarar vermeden geçirmeye çalışmanı tavsiye ederim. Doğduğun yerde başka, İstanbul' da başka, şimdi Elazığ' da bambaşka bir sosyo-kültürel yapı var. Fark yaratmak için öfkelenmek yerine bir ucundan tutabilirsin. Daha önce de söylemiştim. Kent konseyine girip orada kadın kollarında çalışabilirsin.
Oğlunun sorununun canını acıtmıyor olmasına sevindim
Ben de seni öptüm şeker
Afiyet olsun
Çocuğu da yürütüyorsun, aşk olsunKilo verdi mi bari?? Bak bugün bir dr. vardı Gülben' de çocuklarda yağı kısmayın diyordu.
Tamam şeker, bakıp yazıcaam...
.
Menümde değişiklik oldu:
sabah:
400 ml. su
Kahvaltım:
1 yumurta (pul biberle)
1 çb. ceviz
1 dl beyaz peynir
maydanoz-dereotu-nane
10 zeytin
Çay (karanfilli)
Ara:
Sade Türk kahvesi
800 ml. su (tabi ki hepsi birden değil, yemekten 45 dk. sonra başlayıp 20 dk. kala bitmek üzere 5 saat boyunca)
Öğle:
4 yk. Yeşil mercimek yemeği
Yeşil salata
Brokoli salatası
Ara:
800 ml.
Baharatlı çay+1/2 sb süt
1 çb. antep fıstığı
Akşam:
Tavuk
Semizotu salatası
Ara:
400 ml. su
Merhaba Gurbet,iyi olduğuna sevindimAllah orucunu kabul etsin canım
Maalesef...inşallah bir an önce kendimi toparlanırım...evet,oğlum 10 yaşında :) benimle yürüyüş yapmaya seviyor
Afiyet olsun Belgincim
Desteğin için sana çok minetarıminan ki yanımda olsaydın bu kadar güzel anlatamazdın durumumu...inan ki çok duygulandım...evet,haklısın durum aynen öyle...bana izin vermezler bu tür faliyetlere katılmaya
Afiyet olsun canımbaharat çayı içtiğini yazdın?marketten mi alıyorsun?
Oğlum henüz tartılmadı...buraya geleli 2 kilo aldı,o kiloyu vermeye çalışıyor
Ne demek canım benim. Keşke elimden bir şey gelse. Ama senin elinden çok şey gelirTahmin etmiştim katılmana izin verilmeyeceğine. Ona da anlayış göstermek lazım tabii, her ailede olduğu gibi sizin de aile kurallarınız var. Olsun, zaten senin yeterince meşguliyetin var Bayram yorgunluğunu atar atmaz habersiz misafirlerin gelmeye başlar
Hayır tatlım, sen biliyorsun geçen kış vermiştim tarifini. Siyah ya da yeşil çayı ya da ikisini de tarçın+karanfil+taze zencefil+top karabiber ile demleyip sıcak sütle karıştırıyorum. Duruma göre bal ilave ediyorum. Markette de aslında İsveç Şurubu diye bir çay var. Doğadan bu yaz yaptı. 20 kadar baharattan oluşuyor. O da çok başarılı.
Oooooy yerim ben o yakışıklıyı
Teşekkür ederim,bana moral veriyorsun,bana yetersandım ki başka çay içiyorsun bu hafta sonu bende büyük marketlere gideceğim,bakıyım ne var,ne yok
Oğlum çok hareketli bu yüzden kolay kilo veriyoranlatmıştım,burada taşındığımızdan beri sabahları hep sıcak pide yiyordu,ama artık yemiyor bir de sporu bıraktı ya....ona henüz bir aikido salonu ayarlamadık...bilsem ki buralarda kışları çok soğuk geçmezse,onu yüzmeye yazdıracağım...İstanbulda ki aikido hocasından haber bekliyoruz,ona iyi bir hoca bulmaya çalışıyor..bulamazsak başka spora yönlendireceğiz:44 ğlum kahverengi kuşak,nasipse siyaha geçecek
Günaydın sevgili arkadaşlar
Bugün 7.günümdeyim,en berbat gün...şimdi kahvemi içiyorum....akşam da et,1 elma....belki ızgara köfte yaparım...içinde ekmek içi koymadan:44:
İnşallah kilomda da bir değişiklik olmuştur..aynaya baktığımda göbeğim biraz daha düzleştiğine gördüm...başka bir şey yokgeride 6 gün kalıyor...
Herhalde saat 3 gibi yemeğimi yiyeceğim,o zamana kadar acıkırsa,1 su bardağı kefir içerim:44:
Sonra görüşürüz,sevgiler
Günaydın Kızlar, güzel bir gün diliyorum
Sevgi yok ya ablalık rolünü kapayım dedimSeeeeeevgiiiiiiii yerine göz diktim, gelmezsen ben abla olucaaam
Tabi canım, ona biraz hareket yeter. Doğu nun en tehlikeli durumudur bu sıcak pide. Biz de Urfa' ya gidince yiyoruz ne yalan diyim :26: Kışın soğuk oluyor ne yazık ki, küresel ısınma değiştirmediyse iklimi tabii.. İstanbul'da 1 haftada bilemedin 10 günde kar buz kalkar bilirsin. Orada bir kış buzda yürürdük. Okulun girişi de hiç güneş almazdı, jilet gibi olurdu. Akrobasi yaparak girerdik hepUmarım iyi bir aikido hocası bulursunuz. Başladığı bir spora devam etmesi ne hoş olur
Günaydın canım... Allah kolaylık versin. Aslında köfteye ekmek ilave etmemek daha iyi. Ben de hiç ilave etmem. Zaten tepsiye yayıp fırında pişirdiğim için çok da fark etmiyor. Ben de köfte yapayım bari.. Gerçi evde kimse yemek yemediği için hala fırında tavuk varOnu bitirmek lazım. Selahattin Dönmez' in köfte tarifi vardı. Baya baya baharatlı... Çok tok tutuyor. Geçen kış tarifini vermiştim tekrar yazayım:
Malzemeler3 kişilik)
500 gr. yağsız dana kıyma
1 ad. soğan
3-4 diş sarımsak
karabiber, kimyon, tarçın, zerdeçal (ben kişniş de ekledim)
İnşaallah istediğin sonucu alırsın..
Kefir ile ilgili bilgiler için teşekkürler
Merhaba... Bugün çok işim var. Zira yarın sabah misafirlerim gelecek. Büyük görümcemin gelini ve oğlu pazar akşamüstüne kadar bizimle olacaklar. Daha önce de yazmıştım.. Gelinimiz şair- yazar. Yarın İstanbul kitap fuarı başlayacak. Yayınevi onun için bir imza günü düzenlemiş. Orada olacağız.
Bugün onların kalacağı odayı ve zeytinyağlı yemekleri hazırlayacağım. Kuaföre de gitmem lazım. Fırsatım kalırsa biraz da ütü yaparım.
Bugün:
Sabah:
400 ml. su
Kahvaltım:
1 yumurta
peynir
6 zeytin
maydanoz-dereotu-nane
1 çb ceviz
Ara:
sade Türk kahvesi
800 ml. su
Öğle:
Tavuk
Salata
Ara:
1 sb. süt
1 elma
Akşam:
Köfte (Dallida' dan kopya çektim)
Salata
Maşallahmerhaba kızlar.bende bi kaç gündür ipinucunu kaçırmıştım.bugün yeniden sıkı tutmaya başladım.
hatta sabah kalktım lesli ile 2 mil yürüdüm.dahada yürüyecektimde benim oğlan uyandı.20 tanede mekik çektim.
yediklerim pek diyete uygun deil ama az yedim.menümüde paylaşayım:
sabah:1.5 dl ekmek,1 yumurta,4 zeytin,1 tk bal
öğlen:4 kaşık patates yemeği,6 kaşık mercimekli bulgur pilavı,1 dl ekmek,2 kaşık yoğurt
ara:1 küçük dilim su böreği(arkadaş getirmiş okula dayanamadım)
akşama inşallah en az 2 mil daha yürümeyi düşünüyorum.su böreğini dengelemek lazım.
bide eve giderken bolca salata mazemesi alıcam akşama salata,yoğurt,1 dl ekmek yerim şimdiki planım öyle
serap menülerin çok güzel.baya sağlıklı görünüyo maşallah,,
dallida şehir değiştirmişsin.istanbul ve elazığ oldukça farklı gerçektende. ama oranın insanı iyi yemekleride çok lezzetlidir:)çiğ köfteler,fellah köfteleri ooo ağzım sulandı valla.umarım en kısa sürede alışırsın,,
gurbet geçmiş olsun haberlerde izledim baya kötüydü sizin oraların durumu fırtınadan dolayı.Allah yardımcınız olsun canım
Fazladan sadece 2 elma yedim...başka bir şey yemeden bugünü tamamlarım inşallah
Günaydın Kızlar, güzel bir gün diliyorum
Sevgi yok ya ablalık rolünü kapayım dedimSeeeeeevgiiiiiiii yerine göz diktim, gelmezsen ben abla olucaaam
Tabi canım, ona biraz hareket yeter. Doğu nun en tehlikeli durumudur bu sıcak pide. Biz de Urfa' ya gidince yiyoruz ne yalan diyim :26: Kışın soğuk oluyor ne yazık ki, küresel ısınma değiştirmediyse iklimi tabii.. İstanbul'da 1 haftada bilemedin 10 günde kar buz kalkar bilirsin. Orada bir kış buzda yürürdük. Okulun girişi de hiç güneş almazdı, jilet gibi olurdu. Akrobasi yaparak girerdik hepUmarım iyi bir aikido hocası bulursunuz. Başladığı bir spora devam etmesi ne hoş olur
Günaydın canım... Allah kolaylık versin. Aslında köfteye ekmek ilave etmemek daha iyi. Ben de hiç ilave etmem. Zaten tepsiye yayıp fırında pişirdiğim için çok da fark etmiyor. Ben de köfte yapayım bari.. Gerçi evde kimse yemek yemediği için hala fırında tavuk varOnu bitirmek lazım. Selahattin Dönmez' in köfte tarifi vardı. Baya baya baharatlı... Çok tok tutuyor. Geçen kış tarifini vermiştim tekrar yazayım:
Malzemeler3 kişilik)
500 gr. yağsız dana kıyma
1 ad. soğan
3-4 diş sarımsak
karabiber, kimyon, tarçın, zerdeçal (ben kişniş de ekledim)
İnşaallah istediğin sonucu alırsın..
Kefir ile ilgili bilgiler için teşekkürler
merhaba kızlar.bende bi kaç gündür ipinucunu kaçırmıştım.bugün yeniden sıkı tutmaya başladım.
hatta sabah kalktım lesli ile 2 mil yürüdüm.dahada yürüyecektimde benim oğlan uyandı.20 tanede mekik çektim.
yediklerim pek diyete uygun deil ama az yedim.menümüde paylaşayım:
sabah:1.5 dl ekmek,1 yumurta,4 zeytin,1 tk bal
öğlen:4 kaşık patates yemeği,6 kaşık mercimekli bulgur pilavı,1 dl ekmek,2 kaşık yoğurt
ara:1 küçük dilim su böreği(arkadaş getirmiş okula dayanamadım)
akşama inşallah en az 2 mil daha yürümeyi düşünüyorum.su böreğini dengelemek lazım.
bide eve giderken bolca salata mazemesi alıcam akşama salata,yoğurt,1 dl ekmek yerim şimdiki planım öyle
serap menülerin çok güzel.baya sağlıklı görünüyo maşallah,,
dallida şehir değiştirmişsin.istanbul ve elazığ oldukça farklı gerçektende. ama oranın insanı iyi yemekleride çok lezzetlidir:)çiğ köfteler,fellah köfteleri ooo ağzım sulandı valla.umarım en kısa sürede alışırsın,,
gurbet geçmiş olsun haberlerde izledim baya kötüydü sizin oraların durumu fırtınadan dolayı.Allah yardımcınız olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?