Çok geçmiş olsun canım,inşallah ciddi bir şeyin yok...bize de haber ver,olur mu?Hic bir sey planladigimiz gibi olmuyor bazen, bu hafta oruc tutarim demistim, bir hastalandim, olmadi, dünde serapa söz verdim hadi bende size katiliyorum dedim oda olmadi, bogazimda sanki yara varmis gibi kulaklarimda basinc var gibi cok hastayim cooookkkk, doktora gidecek halim yok, sürekli uyuyasim var, ama böyle olmayacak yarin doktora gideyim baari, diyetede baslayamadim, icimden hic bir sey gelmiyor, hic diyet modundada degilim kizlar neolacak bu halim bilmiyorum, kis depresyonunami girdim nedir evden cikasim yok hic
Merhaba bayanlar size alışmışım gelmeyince özlüyorum..Serap ve gurbetçiçeği çok geçmiş olsun..Çok çabuk şifa bulursunuz inşallah..
Dallida gerçekten üzüldüm her zaman diyorum ben senin yediğin gibi beslensem incecik olurum muhakkak doktora git ve araştır..İnşallah çözümünü bulursun canım..
Bersemi hocam sende çok iyi devam ediyorsun..Bu cuma sonuçların iyi olacağını umuyorum..
Ben de yoga hareketleri yapmaya başladım..Vücudumdaki ağrılara,hastalıklara derman olur belki iye..Bu ay biri bitti biri başladı..Şimdi iyiyim şükür..Okula gidiyorum bana iyi geldi..Haftaya da inşallah muhasebe kursum başlayacak..Ev de olmak beni sıkmıştı ama eşim iki gün emirhanı nasıl idare edecek bu beni düşündürüyor..
Diyet falan yapmıyorum..Yediklerimi yarıya indirdim..Hindistan cevizini ara sıra yiyorum gerçekten acıkmayı engelliyor..Bir de kansızlıkta kilo vermeyi engelliyormuş..Bunu da yeni öğrendim..Acıkmadan bir şey yemiyorum acıkınca beklemiyorum çünkü beklersem bağırsak sendromunu tetikliyor..Cuma kilo bildirimi yapacağım ara sıra gelebiliyorum..Yazamasamda muhakkak yazdıklaınızı okuyorum..Hepinizi kocaman öpüyorum..
Merhaba arkadaşlar,bu sabah bende doktora gittim..saat 1:30 da sonuçları alıp doktora göstereceğim...
Eve geldiğimde yarım simit yedim,biraz peynir,5 zeytin,yarım domates
Öğlen:1 kase şehriyeli domates çorbası...
Sonra görüşürüz
Sabah evden erken çıkmak zorunda kaldım,ancak şimdi 1 kase mercimek çorbası,1 yumurta,2 dilim ekmek yedim...hala lahana çorbası içmiyorum...yarın de içemezsem çiftliğe göndereceğim,köpeklereyarın dahiliye gideceğim,bakkalım kilo verememenin sebebi bulabilir mıyız...evde tansiyonumu ölçüyorum,hep düşük çıkıyor...9/5,8/4..bugün dışarıda ölçtüm13/8 çıktı...benim vücudumda fazla elektrik var...çarpıyorum,çarpılıyorum...acaba bu yüzden evdeki pilli alet şaşırıyor olabilir mi?
Merhaba bayanlar size alışmışım gelmeyince özlüyorum..Serap ve gurbetçiçeği çok geçmiş olsun..Çok çabuk şifa bulursunuz inşallah..
Dallida gerçekten üzüldüm her zaman diyorum ben senin yediğin gibi beslensem incecik olurum muhakkak doktora git ve araştır..İnşallah çözümünü bulursun canım..
Bersemi hocam sende çok iyi devam ediyorsun..Bu cuma sonuçların iyi olacağını umuyorum..
Ben de yoga hareketleri yapmaya başladım..Vücudumdaki ağrılara,hastalıklara derman olur belki iye..Bu ay biri bitti biri başladı..Şimdi iyiyim şükür..Okula gidiyorum bana iyi geldi..Haftaya da inşallah muhasebe kursum başlayacak..Ev de olmak beni sıkmıştı ama eşim iki gün emirhanı nasıl idare edecek bu beni düşündürüyor..
Diyet falan yapmıyorum..Yediklerimi yarıya indirdim..Hindistan cevizini ara sıra yiyorum gerçekten acıkmayı engelliyor..Bir de kansızlıkta kilo vermeyi engelliyormuş..Bunu da yeni öğrendim..Acıkmadan bir şey yemiyorum acıkınca beklemiyorum çünkü beklersem bağırsak sendromunu tetikliyor..Cuma kilo bildirimi yapacağım ara sıra gelebiliyorum..Yazamasamda muhakkak yazdıklaınızı okuyorum..Hepinizi kocaman öpüyorum..
Merhaba arkadaşlar,bu sabah bende doktora gittim..saat 1:30 da sonuçları alıp doktora göstereceğim...
Eve geldiğimde yarım simit yedim,biraz peynir,5 zeytin,yarım domates
Öğlen:1 kase şehriyeli domates çorbası...
Sonra görüşürüz
Bugün doktora gittim, sorun midemde cikti, midede fazla asitlenme oldugu icin mide suyum yukari bogazima kadar tahris etmis, hap yazdi doktor, bir hafta icmem gerekmis, eger hala gecmezse mideme kamerayla bakilacakmis, insallah gecerde ona gerek kalmaz. su bile icsem yutarken ayri aciyyor, mideme inene kadarda acisi devam ediyor, mideme indigindede aciyor, cok kötüyüm midem resmen yaniyor. Benden böyle arkadaslar , sizler nasilsiniz ayrica dogum günümde bugün ama ben hastayim, sonra görüsürüz kizlar gidip birazcik uyuyayim.
İnşallah sana çözüm olacak bir sonuç alırsın canım..
Çok geçmiş olsun canımBugün doktora gittim, sorun midemde cikti, midede fazla asitlenme oldugu icin mide suyum yukari bogazima kadar tahris etmis, hap yazdi doktor, bir hafta icmem gerekmis, eger hala gecmezse mideme kamerayla bakilacakmis, insallah gecerde ona gerek kalmaz. su bile icsem yutarken ayri aciyyor, mideme inene kadarda acisi devam ediyor, mideme indigindede aciyor, cok kötüyüm midem resmen yaniyor. Benden böyle arkadaslar , sizler nasilsiniz ayrica dogum günümde bugün ama ben hastayim, sonra görüsürüz kizlar gidip birazcik uyuyayim.
Afiyet olsun arkadaşımSabah, ara, öğle yemeklerim sorunsuz geçti. Akşam eve gelirken markete uğrayıp kuru meyve ve kuru yemiş aldım. Eve gelince de onlardan atıştırdım. Kesmeyince üzerine 1 kutu probiyotik meyveli yoğurt yedim. Az önce de çay demledim. Yanında 2 kurabiye yedim. Doydum mu hayır... Aç mıyım hayır... Ama hala atıştırmak istiyorum
Ben bir sıcak çay daha içeyim bari..
İyi akşamlar sevgili arkadaşlar
Bugün doktora gittim,şeker dışında sonuçlarım iyi çok şükürsekerim biraz yüksek çıkmış,yarın glikoz yüklemesini yapacağım...kan sonuçlarım doktorun bilgisayarında olduğu için kan şekerim kaç olduğunu bilmiyorum...
Yarın biraz geç girebilirim...öpüldünüz
Merhaba SerapcımGünaydın KızlarNasılsınız? Hafta sonu geldi yine. Ben niye seviniyorum bilmiyorum ama hafta sonu gelince mutlu oluyorum Eşim bu hafta sonu eve gelmeyecekmiş. Oğlum da vizelerinden dolayı okulda ve kütüphanelerde yaşıyor. Bendeniz de bir başıma kaldım. Gerçi komşularım geliyorlar kahve içmeye filan... Neyse öyle işte. Bugün hava çok güzel. Günlük güneşlik
Sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim tatlım. Umarım yükleme sonucu da olumsuz olmaz. Bir gün - iki gün önce yediklerimiz de etkili oluyor sonuçlar üzerinde. Eve gelince haber verirsin di mi şeker
Tebrik ederimKilo bildirimimi yapayım:
Geçen hafta: 65
Bu hafta: 64
Fark: -200 gr.
Afiyet olsunBu sabah saat 10 du uyandığımda. Uzun zamandır bu kadar geç uyanmamıştım. Gece çok da geç yatmadım halbuki.. Geç uyanınca her şey daha da sarkıyor. Sabah aç karnına ialçlarımı alıp 30 dk beklemem gerekiyor. Sonrasında kahvaltı edebiliyorum.
Bu sabah kahvaltım:
1 tabak mercimek çorbası (bol zerdeçal ve pul biberli)
2 dl. etimek
Çay
Tüm öğünlerim dengem şaştığına göre bari doğru bir şey yapayım. 5 saat sonra ara öğün ve akşamı birleştiren bir ikindi kahvaltısı yapacağım. Saat 21 gibi de 1 bardak süt içerim muhtemelen...
İkindi kahvaltım:
Sebzeli omlet (tarifteki omletin yarısını yedim)
3/4 simit
1 dl. peynir
4 zeytin
2 tk. reçel
Yeşil çay
Sebzeli Omlet:
1 ad. kabak
4-5 ad. taze soğan
maydanoz-dereotu-nane
3 yumurta
Kabak rendelenir iyice suyu sıkılır. Taze soğan ve yeşillikler kıyılıp karıştırma kabındaki kabağa ilave edilir, üzerine yumurtalar kırılır. İyice ısıtılmış yağsız tavada altını kısıp kapağını kapatarak pişirdim. İsterseniz malzemeye beyaz peynir ya da lor peyniri ekleyebilir, bir miktar tuz atabilir ve pul biberle tatlandırabilirsiniz.
Serap kilo vermişsin kutlarım..Bugün koşa koşa bir hal oldum..Sabah arka sitedeki komşum kahvaltıya çağırdı..Geldim evi temizledim,ikram hazırladım misafirler vardı..Çok oruldum kilo bildirimini unuttum..
57 kg dayım..Dediğim gibi yediklerimi yarı yarıya azalttım..Akşam yemeklerin de de ekmek yemiyorum..Benim tek sorunum spor ama hiç vaktim kalmıyor..
Dallida açlık şekerin kaç çıktı? İnşallah diyetisyen ile kiloları verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?