Merhaba Serapcımiyiyim çok şükür keyfini çikar,ne güzel...ben de bazen tek başına kalmayı o kadar çok istiyorum..
Tebrik ederimyavaş yavaş galiba kortizonun etkisinden kurtuluyorsun galiba kullandığın ilaçlar da kilo vermeye engeliyebilir...
Afiyet olsun
Tarif için teşekkürlergüzel bir şeye benziyor
Evet arkadaşlar,bugün glikoz yüklemesi yaptım...çok şükür bir şey çıkmadıama açlık şekeri biraz yüksek olduğu için ve ailemde şeker hastalığı olduğu için(hem rahmetli anneannem hem rahmetli annemde şeker vardı)doktor her ihtimale karşı ilaç verdi...2 ay sonra kontrolüm var...ve kilolar verilecek dedi...veremiyorum dedim...olacak dedi ve diyetisyene yönlendirdi...ancak çarşamba günü randevu alabildim..diyetisyenim genç bir erkek :) eşime söylediğimde suratı astı ama kabul etmek zorunda kaldı :)gördüğüm kadarıyla hastalarla çok ilgileniyor,inşallah bende memnun kalırım...çarşambaya kadar karatay usulü besleneceğim...çarşamba da aşure yapacağım kötü oldu ya...
-----------------------------
Gurbetçim,daha iyisin umarım
------------------------------
Sevgi abla,artık gelsen
------------------------------
Öpüldünüz,güzel bir akşam dilerim
Serap kilo vermişsin kutlarım..Bugün koşa koşa bir hal oldum..Sabah arka sitedeki komşum kahvaltıya çağırdı..Geldim evi temizledim,ikram hazırladım misafirler vardı..Çok oruldum kilo bildirimini unuttum..
57 kg dayım..Dediğim gibi yediklerimi yarı yarıya azalttım..Akşam yemeklerin de de ekmek yemiyorum..Benim tek sorunum spor ama hiç vaktim kalmıyor..
Dallida açlık şekerin kaç çıktı? İnşallah diyetisyen ile kiloları verirsin.
Bence en doğrusu sen yapıyorsunyahu,kim inanırdı ki kilo vermek insanların başına dert olacak? kan şekerimi bilmiyorum,çarşamba öğreneceğim.Şükür,çok yüksek değil...ailemde olduğu için tedbir amaçlı ilaç kullanıyorum.İnşallah canım...açıkçası 2 ay sonra tekrar doktora gitmek zorunda kalmasaydın,diyetisyenin yanında geçmezdim bile...ama dr işi sıkı tutuyor dr sakın ihmal etme diyor tamam dedim
------------------------------------
Emirhan ne yapıyor?
--------------------------------------
Furkan'ın okulunda bütün kitaplar dağıtıldı mı?
-------------------------------------------
Oğlumun okulunda bugün kitaplar dağılmadı...ya,kitap olmadan ders nasıl yapacaklar?yardımcı kitapları öğretmenlere yasakladılar...çocuklar bir ülkenin geleceği....neyse....susayım bari
Günaydınmutlu hafta sonları dilerim
Dediğim gibi çarşamba gününe kadar karatay diyeti yapacağım...diyetisyenden geldiğimde de listemi yazacağım
Kahvaltım:2 haşlanmış yumurta,4 zeytin,peynir,4 ceviz
İkindi:3 küçük dolma biberi...içinde pirinç varsalata
Akşam sadece yoğurt yemeye düşünüyorum....
-------------------------------------
Lahana çorbası diyeti yalan oldu...köpeklere gönderdim ama onlar da yememişler
Serapcım,sağlığın nasıl?kullandığın ilaçlar işe yarıyor inşallah
Gurbetim,sen nasıl oldun?
serapcim canim bu liste haftada bir kezmi uygulanacakmis, ananasin yag yaktigini duymustum, ise yarayabilir ama yapilabilirmi bilemiyorum, tokluk corbasida güzel görünüyor, bence sabah ve ögleni abartmadan normal yesek , aksamada sadece bu corbadan icsek 6 gibi mesela bu sekildede kilo verebiliriz baska diyet miyet gerekmezBugün hızlandırma listesi uygulayacağım. Bu hafta perşembe günü doktorum programında sunucunun diyetisyeni verdi bu listeyi. Sunucu da uygulamış memnun kalmış. Liste şöyle:
Kahvaltı:
2 dl. ananas
2 dl peynir
Ara:
10 badem
1 ayran
Öğle:
Menemen
Ayran
Ara (saat 15):
10 badem
Ayran
Ara (saat 17):
10 badem
Ayran
Akşam:
2 dl. ananas
2 dl. peynir
Ara:
10 badem
Ayran
Bir de tokluk çorbası tarifi verdi. Haftada 4-5 akşam bunu için dedi.
Tarif:
4 domates
2 kabak
1 patates
1 soğan
3 biber
4 dal kereviz sapı
1 demet Maydanoz
Zeytinyağı
8 sb. su
Tüm sebzeler küp küp doğranacak, yağda kavrulup üzerine su eklenip pişirilecek. Blendırdan geçirilmeyen taneli bir çorba olacak. Tarifi veren diyetisyen yağ yaktıran bir çorba olduğunu söyledi.
"ALINTIDIR" Dyt. Yelda Kahvecioğlu
Tokluk çorbası tarifi / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Video / Kanal D Sağlık
Çok teşekkür ederim,iyi olmanı çok sevindimMerhaba Dallidacımİyi haberlerine çok sevindim. Evet, bazen iyi oluyor yalnız kalmak. En azından mecburiyetlerim kalmıyor. Yemek yapmak, kahvaltı hazırlamak gibi...
Evet sanırım yeni yeni atıyorum kortizonu. Oooof neydi öyle davul gibiydim gerçekten. Yok kullandığım ilaçlar kilo vermeme engel olmaz. Tam tersine hazmetmemi kolaylaştırıyorlar. Bir de prebiyotik başladım. O da çok rahatlattı. Bağırsaklarımda da çok ciddi sorun yaşıyordum, bu sayede rahatladım.
Afiyet olsunTuz atmamıştım, ama biraz tuz atmak ya da peynir eklemek daha iyi sonuç verecektir
Gözümüz aydın tatlımİyi olmana çok sevindim. İlaçların çok işine yarayacağından eminim. İnan ilk haftada fark edeceksin. Bu ilaç grubu kilo vermeye de çok yardımcı aslında. Sadece ilk zamanlar şişkinlik hissedeceksin. Az da yesen dünyaları yemiş gibi olursun. Zamanla ilaca alışınca bu durum geçecektir. Çarşambayı heyecanla bekliyorum
Eşinin seninle doktora gelmemiş olmasına şaşırdımSenin eşin kıskançlıkta sınır tanımıyor hani Aslında haksız sayılmaz, hem çok güzel hem de kendisine göre oldukça genç bir eşe sahip
Aşureden korkma Dallidacım, saat 16 dan önce öğün yerine yersin. İçinde dünya kadar baklagil var. Yemek sayılır hattaKüçük bir kaseden bi şey olmaz. Ama eve her geleni yemememiz lazım, bu ayı kilo alarak çıkarmayalım
Hala yaramazlık peşindesin di miDiyetisyen yerine lahana Neyse ki doktor peşini bırakmayacak, artık benim uğraşmama gerek kalmadı
Şekercim susmak çözüm değil ki... Çocuğunun en iyi şekilde yetiştirildiğinden emin olmak zorundasın. Yardımcı kitaplar neden yasak?? Veliye maddi yük binmesin diye mi? Sen çocuğuna al ne lazımsa. Sınavları başlamadı mı? Kitapsız nasıl sınav olacak??
Günayadın DallidacımBen de sana güzel bir hafta sonu diliyorum
Karatay senin için iyi bir seçenek. Dolmanın yanına da yoğurt ilave et bence. Protein + karbonhidrat tüketirsen kan şekerin daha yavaş yükselir. Akşam sadece yoğurt olmaz. 1 parça haşlanmış ya da ızgara et + salata ya da çorba+salata+yoğurt ye bence...
Ben iyiyim çok şükür. Sorduğun için teşekkür ederim
Bugün hızlandırma listesi uygulayacağım. Bu hafta perşembe günü doktorum programında sunucunun diyetisyeni verdi bu listeyi. Sunucu da uygulamış memnun kalmış. Liste şöyle:
Kahvaltı:
2 dl. ananas
2 dl peynir
Ara:
10 badem
1 ayran
Öğle:
Menemen
Ayran
Ara (saat 15):
10 badem
Ayran
Ara (saat 17):
10 badem
Ayran
Akşam:
2 dl. ananas
2 dl. peynir
Ara:
10 badem
Ayran
Bir de tokluk çorbası tarifi verdi. Haftada 4-5 akşam bunu için dedi.
Tarif:
4 domates
2 kabak
1 patates
1 soğan
3 biber
4 dal kereviz sapı
1 demet Maydanoz
Zeytinyağı
8 sb. su
Tüm sebzeler küp küp doğranacak, yağda kavrulup üzerine su eklenip pişirilecek. Blendırdan geçirilmeyen taneli bir çorba olacak. Tarifi veren diyetisyen yağ yaktıran bir çorba olduğunu söyledi.
"ALINTIDIR" Dyt. Yelda Kahvecioğlu
Tokluk çorbası tarifi / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Video / Kanal D Sağlık
Dop dolu bir gün geçireceksin anlaşilanben hala ayni durumdayim midem cok kötü, iki gündür hapimi iciyorum, eskiye göre yanma hissi azaldi, yutarkende aci hissetmiyorum cok fazla , ama midemde rahatsizlik hala devam ediyor, insallah bir haftaya kadar gecer, birazdan kizim icin matematik dersinden özel ders alacak onu götürecegim, ordanda ogluma kislik ayakkabi, ceket , kazak felan bakalim dedik, ordanda arkadaslarla bulusup giris ödeyerek aksama kadar cocuklarin oynadigi annelerinde piknik yapabilecegi bir yer var oraya gidecegiz, onlar oynarken bizde bol boldesemde inanmayin cünkü yiyemiyorum midemden simdilik hoscakalin arkadaslar görüsmek üzere, haaa ayrica dogum günümü kutlayan arkadaslara tesekkür ediyorum, kilo verenleri tebrik ediyorum, dallidacim, diyetisyen listen tahmin ediyorum eminim daha dogrusu , klasik listlerden olacaktir, neyse sen bir git bakalim, listeni heyecanla bekliyorum.
Teşekkür ederim Gurbetim:)bende karatayı çok seviyorum ama kilo vermedim ya...ya sorma ya...2 ay sonra doktora gideceğim ya...utanmak istemiyorumsonuclarinin iyi cikmasina sevindim. karatay diyeti bencede bizler icin iyi bir secenek, haa hic ekmeksiz yapamam dersek sadece sabahlari ekmek yiyerekde diyeti uygulayabiliriz aslinda. cözüm cokda bende istek yok,hastalik felan dinlemeyip bugün yollara düsecegim yine ama diyetisyene giderek en azindan kontrol altinda olacaksin , hemde, doktora hesap verecegin icin daha dikkatli davranacaksin, ayrica kacamakda yapamazsin, bence doktor kontrolünde zayiflamak cok iyi, sana basarilar dilerim , doktor sana kilo vereceksin dediyse , beni görse ne derdsi acaba...:)))
canim ben cikmak zorundayim, gün kisa ve benim yapacak cok isim var bugün , bakalim islerimi bir güne sigdirabilecekmiyim
Bugün doktora gittim, sorun midemde cikti, midede fazla asitlenme oldugu icin mide suyum yukari bogazima kadar tahris etmis, hap yazdi doktor, bir hafta icmem gerekmis, eger hala gecmezse mideme kamerayla bakilacakmis, insallah gecerde ona gerek kalmaz. su bile icsem yutarken ayri aciyyor, mideme inene kadarda acisi devam ediyor, mideme indigindede aciyor, cok kötüyüm midem resmen yaniyor. Benden böyle arkadaslar , sizler nasilsiniz ayrica dogum günümde bugün ama ben hastayim, sonra görüsürüz kizlar gidip birazcik uyuyayim.
Bence en doğrusu sen yapıyorsunyahu,kim inanırdı ki kilo vermek insanların başına dert olacak? kan şekerimi bilmiyorum,çarşamba öğreneceğim.Şükür,çok yüksek değil...ailemde olduğu için tedbir amaçlı ilaç kullanıyorum.İnşallah canım...açıkçası 2 ay sonra tekrar doktora gitmek zorunda kalmasaydın,diyetisyenin yanında geçmezdim bile...ama dr işi sıkı tutuyor dr sakın ihmal etme diyor tamam dedim
------------------------------------
Emirhan ne yapıyor?
--------------------------------------
Furkan'ın okulunda bütün kitaplar dağıtıldı mı?
-------------------------------------------
Oğlumun okulunda bugün kitaplar dağılmadı...ya,kitap olmadan ders nasıl yapacaklar?yardımcı kitapları öğretmenlere yasakladılar...çocuklar bir ülkenin geleceği....neyse....susayım bari
Emirhan iyi biraz daha sakinledi şükür..Sadece uykusu geldiğince çok huysuzlanıyor ve uyumak istemiyor..Furkanın kitaplar okul açıldığı gibi dağıtıldı..Okul kitapları daha hala dağıtılmadı mı?Şaşırdım..Ben test kitapları alıyorum Furkana çözüyor mu zorla.
serapcim canim bu liste haftada bir kezmi uygulanacakmis, ananasin yag yaktigini duymustum, ise yarayabilir ama yapilabilirmi bilemiyorum, tokluk corbasida güzel görünüyor, bence sabah ve ögleni abartmadan normal yesek , aksamada sadece bu corbadan icsek 6 gibi mesela bu sekildede kilo verebiliriz baska diyet miyet gerekmez
Çok teşekkür ederim,iyi olmanı çok sevindim
İnşallah ilaç iyi gelecek :)ya,eşim bu yüzden benimle doktora gelmiyoreve gelince soruyor,doktor kadın mıydı,erkek mıydı? şimdi diyetisyenle uzun süre görüşeceğim ya,eşime çarşamba benimle gel dedim,tanışın,sonra üzülmek istemiyorum dedim...tamam dedi aslında eşim diyete hep karşı,bu yüzden çok tartışıyorduk,ama şimdi doktor yönlendirdi ya...bir şey demiyor teşekkür ederim arkadaşım,o senin güzeliğin evet,artık yaramazlık yapamıyacağim aslında bu diyetisyene neden güvendiğimi biliyor musun?sıra beklerken adamı biraz araştırdım eskiden o da 130 kilo imiş,sonra zayıflamış...yani senin deyimiyle damdan düşeni damdan düşen anlarmış
-------------------
Fen,matematik,müzik ve din çalışma kitapları verilmedi...bilgisayar kitapları hiç yok...dediğin gibi,bu çocuklar sınava girecek...salı günü bilgisayar sınavı var ve oğlumun elinde 3 kağıt var..oradan çalışıyorbiz testler ve çalışma kitaplar aldık oğluma :)çocuk çalışıyor sağ olsun...bu kitaplar anladığım kadarıyla ülke genelinde dağıtılmamış...MEB gönderdiği tabletler depoda duruyormuş...peki neden?çünkü akılı tahta yokmuş....
Tamam canım,biberin yanında yoğurt da yiyeceğim.Teşekkürler
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımpaylaşım için teşekkürler,ellerine sağlık arkadaşım
İyi akşamlar sevgili arkadaşlarım
Bugün bir dilim bisküvi pastası yedimcezamı biliyorum leslie ile 5 mil
Herkese hayırlı geceler
Aldığın nefesi bile geri veriyorsan,demek ki hiç bir şey senin değildir....................
(bu söz çok hoşuma gitti....paylaşmak istedim)
Bugün hiç keyfim yok...
Sabah biraz sucuklu yumurta yedim,peynir,zeytin...biraz geç bir kahvaltı oldu,oğlumla birlikte tören için okula gittik...
Az önce 1 kase mercimek çorbası yedim,2 yk patates yemeği,turşu ....
Yarın görüşmek üzeresevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?