merhaba dallidacim haftasonlari pek giremiyorum biuliyorsun canim, dün yine dügün vardi , bugünde temizlik yaptim, serapta hic girememis iki gündür yalniz kalmissin canim .
benim oglumda 13 e girecek önümüzdeki ay teyzesibenim oglumunda oluyor böyle durumlari hergün baska bir seyle geliyor bence cok normal cünkü artik ergencelige geciyorlar yavas yavas, ben cok ters karsilamiyorum, o yüzden benim oglum gelip bana anlatiyor, kizimda öyle , eger ters karsilasam , kizsam benden gizli yasayacaklar bunlari, böyle hic degilse kimlerle arkadaslik ettiklerini biliyorum ve ona göre yönlendiriyorum onlari, bence onlarla arkadas gibi olup konusmak daha iyi, kizarsak hic bir sey söylemeden kötü arkadasliklar edinebilirler o yüzden bence güzel güzel konus oglunla
sanada mutlu bir hafta diliyorruz canim hos geldin, sana ve esine cok cok gecmis olsun, bu ay tam hastalik ayi zaten burdada durum ayni , kar yagsa mikroplar kirilir ama simdilik böyle cok dikkat etmek gerek tekrar gecmis olsun serap öptümMerhaba, herkese güzel bir hafta diliyorum
Eşim küçük bir operasyon geçirmişti, evde onunla ilgilenmem gerekiyordu. O yüzden topiğe gelemedim... Bu sabah işe gitti, çok daha iyi artık. Fakat bu sefer de ben hastalandım. Boğazımda korkunç bir ağrı vardı sabah uyandığımda. Doktora gittim, ilaçlarımı aldım. İlaç sayım arttıkça moralim bozuluyor. Daha da moralimi bozan bir gelişme de sürekli kilo alıyor olmam. Sadece 2 gün dikkat etmiyorum ve bir de bakıyorum ki verdiğimden daha fazlasını almışım. Bu sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadım. Ama buraya yazmayacağım. Çünkü yazarsam beynim orada takılı kalacakYeniden Karatay'a döndüm. Zaten herkes Hoca' nın dediğine geliyor. Kolesterol ilaçlarının kullanımı ile ilgili düzenleye başladı Abd deki sağlıkla ilgili olan otorite.. Neyse bende durum bu.
Dallidacım geçmiş olsun. Neyse ki oğlunun bir şeyi yokmuş. Ağrısı da geçmiştir inşaallahDiğer duruma gelince, çocuklar bu yaşlarda böyle şeyler hissedebilirler. Senin oğlunda maşallah pek yakışıklı. Hem de oradaki profilden farklı olduğu için ekstra bir ilgi görmesi normal. Sarışın, yeşil gözlü pek yok Elazığ'da Çocuğum yok ama aklıma ilk gelen oğlun hoşlanmıyorsa zaten kız vazgeçmek zorunda kalacak. İkisinin de ilgisi varsa görmezden gelip sadece arkadaş olduklarını vurgulamak ve okul giriş ve çıkışlarında oğlunu yalnız bırakmamak çözüm olabilir. Özellikle çıkışta birlikte yürümeleri vs. oralarda sorun olabilir. Kızın ailesi yaşlarına bakmadan aşırı tepki verebilir. Ama bence kafana takacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca eşin pedagojik formasyon dersleri aldığı ve yıllarca öğretmenlik yaptığı için bu durumda takınılması gereken tavır konusunda daha bilgilidir.
canim yaa sen bu menülerle nasil kilo alrsin anlayamiyorum, icimizde en güzel menüleri olusturan sensin acaba sendede kilo vermeye engel olan bir seymi var, sen daha iyi bilirsin ama troidlerine felan bakilmismiydi,,, karatay bencede cok mantikli hemde yapmasi kolay bir diyeettir, bende eger yaparsam karatayla devam ede cegim, az önce sevgi ablayla konustum , onuda davet ettim, dedim gelin artik tekrardan bütün kizlar toplanalim ve tekrar konsantre olalimBu sabah:
su
Kahvaltı (yerine geçer sanırım):
1 çb. süt
1 tk. bal
Öğle (saat 12):
2 yumurta
1 dl. peynir
5-6 zeytin
ceviz
ızgara mantar
Ara:
Su
9'lu çay
Yeşil çay (tarçınlı)
Akşam (saat 17):
Karar vermedim.
Ara:
Rezene çayı
Akşam yemeklerimi haftada 2 gün atlamayı düşünüyorum. Gazetede Ayça Kaya okudum. Haftada 2 gün akşam yemeğini atlarsanız hem kilolardan kurtulup hem de yaşlanmayı geciktirebilirsiniz diyordu. Becerebilirsem deneyeceğim.
Dallidacim cok iyi gidiyorsun masallahGünaydın arkadaşlarhayırlı haftalar dilerim
Kahvaltım:4 parmak kadar peynir,2 dilim ekmek,4 zeytin,domates,roka
Öğlen:1 kepçe çorba,3 köfte,salata,1 dilim ekmek,ayran...
Sonra görüşürüz...öpüldünüz
sanada mutlu bir hafta diliyorruz canim hos geldin, sana ve esine cok cok gecmis olsun, bu ay tam hastalik ayi zaten burdada durum ayni , kar yagsa mikroplar kirilir ama simdilik böyle cok dikkat etmek gerek tekrar gecmis olsun serap öptüm
canim yaa sen bu menülerle nasil kilo alrsin anlayamiyorum, icimizde en güzel menüleri olusturan sensin acaba sendede kilo vermeye engel olan bir seymi var, sen daha iyi bilirsin ama troidlerine felan bakilmismiydi,,, karatay bencede cok mantikli hemde yapmasi kolay bir diyeettir, bende eger yaparsam karatayla devam ede cegim, az önce sevgi ablayla konustum , onuda davet ettim, dedim gelin artik tekrardan bütün kizlar toplanalim ve tekrar konsantre olalimsuan en cok buna ihtiyacimiz var, cünkü artik hepimiz ne yapmamiz gerektigini, nasil kilo verebildigimizi biliyoruz, tek eksigimiz motivasyon
anladim canim, zaten olan hep haftasonlari oluyor , bende senin gibiyim, ama en azindan sen hemen toparliyorsun benim gibi degilsin. sevgi ablayla konustum, onu tekrar sahalara davet ettim, diyet yapamadigi icin giremedigini söyledi, daha sik girecegine dair söz aldim, insallah bekliyoruz. evet bendede tamamen yeme hatalariyla ilgili kilo sorunu, birde hareketsizlik eklenince kilo kacinilmaz oluyor, bende karatayi düsünüyorum, mesela bugün pirasa pisirdim, kimse yemedi, patlican , kabak, enginar, ispanak,kereviz akliniza ne gelirse yemiyorlar bizimkiler, esimde diyor yemediklerini biliyorsun neden pisiriyorsun, bilmiyorum ben nasil diyet yapacagim, herzaman kendime ayrida pisirememki :44:Teşekkür ederim GurbetçimBen de seni öptüm şekercim
Gurbetçim bu menülerle kilo almıyorum. Hafta sonu yediklerimin bunlarla hiç alakası yoktu. Gayet de yaramazlıklarla dolu menülerim oldu. Hatta cumartesi saat neredeyse 23 gibi arsızlık öğünümüz vardıNe diyor Sevgi yaptırmamış mı bilgisayarı? Özledim valla... Bence de gelsin artık. Hormon ya da enzimlerle ilgili sorunum yok Allah' a şükür. Ben yanlış saatte yanlış şeyler yiyorum hafta sonları. Ya evde olmuyoruz ya da misafir geliyor. Hal bu olunca da yaramazlık daha kolay oluyor haliyle.
Bende sana güzel bir hafta diliyorumMerhaba, herkese güzel bir hafta diliyorum
Eşim küçük bir operasyon geçirmişti, evde onunla ilgilenmem gerekiyordu. O yüzden topiğe gelemedim... Bu sabah işe gitti, çok daha iyi artık. Fakat bu sefer de ben hastalandım. Boğazımda korkunç bir ağrı vardı sabah uyandığımda. Doktora gittim, ilaçlarımı aldım. İlaç sayım arttıkça moralim bozuluyor. Daha da moralimi bozan bir gelişme de sürekli kilo alıyor olmam. Sadece 2 gün dikkat etmiyorum ve bir de bakıyorum ki verdiğimden daha fazlasını almışım. Bu sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadım. Ama buraya yazmayacağım. Çünkü yazarsam beynim orada takılı kalacakYeniden Karatay'a döndüm. Zaten herkes Hoca' nın dediğine geliyor. Kolesterol ilaçlarının kullanımı ile ilgili düzenleye başladı Abd deki sağlıkla ilgili olan otorite.. Neyse bende durum bu.
Dallidacım geçmiş olsun. Neyse ki oğlunun bir şeyi yokmuş. Ağrısı da geçmiştir inşaallahDiğer duruma gelince, çocuklar bu yaşlarda böyle şeyler hissedebilirler. Senin oğlunda maşallah pek yakışıklı. Hem de oradaki profilden farklı olduğu için ekstra bir ilgi görmesi normal. Sarışın, yeşil gözlü pek yok Elazığ'da Çocuğum yok ama aklıma ilk gelen oğlun hoşlanmıyorsa zaten kız vazgeçmek zorunda kalacak. İkisinin de ilgisi varsa görmezden gelip sadece arkadaş olduklarını vurgulamak ve okul giriş ve çıkışlarında oğlunu yalnız bırakmamak çözüm olabilir. Özellikle çıkışta birlikte yürümeleri vs. oralarda sorun olabilir. Kızın ailesi yaşlarına bakmadan aşırı tepki verebilir. Ama bence kafana takacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca eşin pedagojik formasyon dersleri aldığı ve yıllarca öğretmenlik yaptığı için bu durumda takınılması gereken tavır konusunda daha bilgilidir.
Afiyet olsunBu sabah:
su
Kahvaltı (yerine geçer sanırım):
1 çb. süt
1 tk. bal
Öğle (saat 12):
2 yumurta
1 dl. peynir
5-6 zeytin
ceviz
ızgara mantar
Ara:
Su
9'lu çay
Yeşil çay (tarçınlı)
Akşam (saat 17):
Karar vermedim.
Ara:
Rezene çayı
Akşam yemeklerimi haftada 2 gün atlamayı düşünüyorum. Gazetede Ayça Kaya okudum. Haftada 2 gün akşam yemeğini atlarsanız hem kilolardan kurtulup hem de yaşlanmayı geciktirebilirsiniz diyordu. Becerebilirsem deneyeceğim.
Teşekkür ederim canım,hiç kaçamak yapmadan devam ediyorum...kontrole gidince bakacağız....Dallidacim cok iyi gidiyorsun masallahaynen böyle devam et canim, menülerin güzel basarilar ,
Gurbetim,ben yıllardır kendime ayrı yemek pişiriyorum....başta zor gelse de alışırsınanladim canim, zaten olan hep haftasonlari oluyor , bende senin gibiyim, ama en azindan sen hemen toparliyorsun benim gibi degilsin. sevgi ablayla konustum, onu tekrar sahalara davet ettim, diyet yapamadigi icin giremedigini söyledi, daha sik girecegine dair söz aldim, insallah bekliyoruz. evet bendede tamamen yeme hatalariyla ilgili kilo sorunu, birde hareketsizlik eklenince kilo kacinilmaz oluyor, bende karatayi düsünüyorum, mesela bugün pirasa pisirdim, kimse yemedi, patlican , kabak, enginar, ispanak,kereviz akliniza ne gelirse yemiyorlar bizimkiler, esimde diyor yemediklerini biliyorsun neden pisiriyorsun, bilmiyorum ben nasil diyet yapacagim, herzaman kendime ayrida pisirememki :44:
Günaydın sevgili arkadaşlarımhayırlı cumalar olsun....
Dünden beri başım çok ağrıyor...çiftliğe de gittik ya..orda hava çarptı,dün akşam mahvoldum..bir halsizlik çöktü üstüme.....oğlumu okuldan aldım,acile gittik...futbol oynarken omuzun üstüne düştü,hocası omuzun çatlamış olabilir demiş...acile gittik,çok şükür sadece ezilme var
Dün çok acıktım....yemek yememe rağmen midemde hep bir boşluk vardır...bugün de sabah uyanamadım...ama öğlenden sonra yürürüm....sabahları spor yapmak çok zevkli ama uyanamıyorum...
Birazdan kahvaltımı yapacağım:
*2 dilim çavdar ekmeği
*4 parmak kadar peynir
*4 zeytin
* salata,domates-bugün dışarıda çıkıp yeşilik alacağım
-------------------------------------Ara yok..
öğlen:
* 1 kepçe mercimek çorbası
*
7 yk z.yağlı patlıcan yemeği
* 1 dilim ekmek
* salata
*cacik....
şimdilik bu kadar...
Sevgiler
Merhaba, herkese güzel bir hafta diliyorum
Merhaba GülfurencimMerhaba bayanlar..Ben gelmeyeli hastalar çoğalmış..Çok geçmiş olsun Dallida..Allahtan çatlamamış ama yine de dikkat etsin..Furkana da bir kız çıkma teklif etmiş, Furkan da yaşımız küçük ileride beilki demiş eski okulundayken..Çok takılma bunlar gayet normal..Yorum yapmadan önce oğlunun ne düşündüğünü öğren yorumlarını ona göre yapabilirsin..
Serap canım çok geçmiş olsun..Allah eşine şifa versin..İyi olmasına sevindim..
İlaç konusunda moralini bozma bir ara bende çok üzülüyordum..Şimdi ilaç kutum ile dolaşıyorum..Dün hastalıklarımın çoğunun fibromiyalji yani kas romatizması yüzünden olduğunu öğrendim..Hep hastayım demekten üzülüyordum..Şimdi en azından sebebini biliyorum..
Kilo konusunda bende kendime kızıyorum..İnsanlar 30-40 kilo veriyor ben 4 kilo da takıldım..56-57-58 arasında durmadan geziyorum..
anladim canim, zaten olan hep haftasonlari oluyor , bende senin gibiyim, ama en azindan sen hemen toparliyorsun benim gibi degilsin. sevgi ablayla konustum, onu tekrar sahalara davet ettim, diyet yapamadigi icin giremedigini söyledi, daha sik girecegine dair söz aldim, insallah bekliyoruz. evet bendede tamamen yeme hatalariyla ilgili kilo sorunu, birde hareketsizlik eklenince kilo kacinilmaz oluyor, bende karatayi düsünüyorum, mesela bugün pirasa pisirdim, kimse yemedi, patlican , kabak, enginar, ispanak,kereviz akliniza ne gelirse yemiyorlar bizimkiler, esimde diyor yemediklerini biliyorsun neden pisiriyorsun, bilmiyorum ben nasil diyet yapacagim, herzaman kendime ayrida pisirememki :44:
Bende sana güzel bir hafta diliyorumhoş geldin hem eşine hem sana geçmiş olsun canım daha iyisin umarım kilo alma rekoru bende galiba...76,5 kilodan çıktım 80,6 kiloya olsun,verilir oğlumun ağrısı geçti çok şükür:)o kız dan da bahsetmiyor ben de sormuyorum:44:eşim bekliyelim diyor...gerekirse müdahale ederiz:44:
Afiyet olsun
Teşekkür ederim canım,hiç kaçamak yapmadan devam ediyorum...kontrole gidince bakacağız....
Gurbetim,ben yıllardır kendime ayrı yemek pişiriyorum....başta zor gelse de alışırsın
İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün öğle yemeğimi yedikten sonra amcamıza gittik...ara öğünümü orda yedim:1 ayran+1 elma....
Akşam:1 kepçe çorba,6 yk z.yağlı brokoli,salata,1çb yoğurt...
Birazdan 1 bardak süt içerim....
Herkese hayırlı geceler......
Merhaba bayanlar..Ben gelmeyeli hastalar çoğalmış..Çok geçmiş olsun Dallida..Allahtan çatlamamış ama yine de dikkat etsin..Furkana da bir kız çıkma teklif etmiş, Furkan da yaşımız küçük ileride beilki demiş eski okulundayken..Çok takılma bunlar gayet normal..Yorum yapmadan önce oğlunun ne düşündüğünü öğren yorumlarını ona göre yapabilirsin..
Serap canım çok geçmiş olsun..Allah eşine şifa versin..İyi olmasına sevindim..
İlaç konusunda moralini bozma bir ara bende çok üzülüyordum..Şimdi ilaç kutum ile dolaşıyorum..Dün hastalıklarımın çoğunun fibromiyalji yani kas romatizması yüzünden olduğunu öğrendim..Hep hastayım demekten üzülüyordum..Şimdi en azından sebebini biliyorum..
Kilo konusunda bende kendime kızıyorum..İnsanlar 30-40 kilo veriyor ben 4 kilo da takıldım..56-57-58 arasında durmadan geziyorum..
Merhaba Gülfurencimçok teşekkür ederim canım bu hareketler normal,biliyorum,oğlumla konuşuyorum...İstanbul'dayken de oldu bir kaç kez ama oğlum yüz vermeyince kızlar pes ettiler ama bu kız pes etmiyor...bir de burası doğu...oğlum'la konuşuyorum,gülüyor
Sana da çok geçmiş olsun...bu hastalığın çaresi var mı?bu hastalık da yeni çikan hastalıklar dan biri...sebebi da stres galiba....Emirhan ne yapıyor?sen kursa gitmeye başladın mı?öptüm
Günaydın arkadaşlarım
Sabah erkenden kalktım ama yine yürüyüşe gidemedim
Sanırım erken kalkmam dan dolayı başım ağrıyor...ama uyumayacağım...bugün olmadı ama yarın olur inşallah :)
Erken kalkmam da iyi oldu...yoğurt mayalıyorum
Yiyecek listeme tamamen adapte oldum9 gün sonra kontrolüm var,ne olacağına merak ediyorum...spor da yapabilseydim iyi olacaktı ama bir başlayabilsem bir hafta aralıksız yapacağım
Kahvaltım:2 dilim ekmek,4 parmak peynir,4 zeytin,domates,salata,roka...
Öğlen:1 kepçe çorba,1 dilim ekmek,7 yk z.yağlı brokoli,salata,yoğurt
Ara:1 sütlü nes...,yarım paket diyet bisküvi
Evet,hoşuna gidiyorSeninkinin muzipliğini tahmin edebiliyorumHoşuna gitmiştir paşamın
Günaydın CanımEllerine sağlık. Afiyet şifa olsun
Listene alışmana sevindim. Artık açlık hissetmiyorsun değil mi??
Afiyet olsun,menün güzelSabah:
Su
Kahvaltı:
2 yumurta
3-4 ceviz
Peynir
6 zeytin
1 köz kırmızı biber
Çay
Ara:
Su
9'lu çay
Öğle:
Tavuk ızgara
Brokoli salatası
Ara:
Su
Yeşil çay (tarçınlı)
Akşam:
Tirit (ekmeksiz)
Yoğurt
Ara:
Su
Rezene çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?