Bugün biraz dikkat edersen olur bitteraslında kursa gittiğinde yanında tavuklu kepekli sandviç alsan?yanında da 1 ayran...
Kompostosu veya marmeladını yapabilirsinBen marmeladını yaptım :)internete tarifleri var
Senin boyun kaç?
Merhaba Gülfurencimçok teşekkür ederim canım bu hareketler normal,biliyorum,oğlumla konuşuyorum...İstanbul'dayken de oldu bir kaç kez ama oğlum yüz vermeyince kızlar pes ettiler ama bu kız pes etmiyor...bir de burası doğu...oğlum'la konuşuyorum,gülüyor
Sana da çok geçmiş olsun...bu hastalığın çaresi var mı?bu hastalık da yeni çikan hastalıklar dan biri...sebebi da stres galiba....Emirhan ne yapıyor?sen kursa gitmeye başladın mı?öptüm
Teşekkür ederim Gülfurencim, aminSağ ol canım ..
Hmmm Dallida' nın dediği gibi stresten mi acaba?? Fibromiyaljinin tedavisi çok zor değil bildiğim kadarıyla. Biraz uzun sürer ama sonuç alırsın. Bir de plates ya da yoga yapmanı tavsiye edebilirim, tabii doktorun aksini söylemiyorsa. İnan çok rahatlarsın..
Aynen ben de 4-5 kilo vereceğim altı üstü... Sanırım ciddiye almıyorum. Nasılsa 6-7 kilo verdim gerisini de verebilirim diye sıkmıyorum..
Rica ederimsağol canm yta süper fikir bende tatlı yapmak istemiodum komposto yaparım boy 158 cnm
Teşekkür ediyorum çaresi var diyorlar yok diyorlar( Ben daha çaresini bulamadım..Benim bütün hastalıklarım stres kaynaklı..Geçmiş zamanda yaşananlar rahata erince bu şekilde çıkıyor..Buna da şükür..
Kursa başlayamadım daha on kişi oldu..400 kişi başvurmuş 10 kişi kayıt olmuş..İnsanlarımız da bir alem..
6 kilo verdikten sonra bayram girince diyeti bıraktım ve 3 buçuk kiloyu geri almışım sanırım 70 kiloyum arkadaşlar siznle yeniden yoluma devam etmek istyorum
alın beni aranıza
bu sefer gün sınır koymuyorum
hamile kalıncaya kadar kendimi çok sıkmadan diyet yapıcam
ayda bir tartı günü yapıorum yarın sabah aç karnı tartılıp bu ayın kilosunu yazıcam sonra bidahaki aya
her öğün bi dilim ekmek veriorum kendime
yeşilçay içicem form çayı
pilav makarna yersem çok az yicem
moral bozmak yok
veeeeee diyette olduğumu kimseye söylemicem herkes motivemi düşürüyor çünkü
bu akşam kurstan geldikten sonra ıslak kek yedim
ve o an karar verdim diyete
az önce 2 yeşilçay içtim
ismeğe dikiş kursuna gidorum bayan giyim üstüne
carsamba parsemebe cuma 9 ila 4 arası
kızlar acaba kursta öğlen arası ne yemeliyim
ya poğça ya döner ya abur cubur yicem olmuyo böyle
Günaydın serap
diğer çıtır olma yolunda olan arkadaşlara da günaydınnnnnn
hepinize bol şanslar bol eksili günler
hayırlı cumaların olsun özelden atacaktım ama kutun doluymuş:
Uzun zamandır girmiyordum şöyle bir gezineyim dedim seni gördüm nasılsın iyimisin hala kilolarınla çebeleşiyorsun allah yardımcın olsun
bende eğitim topiğine bir konu açtım oğlumla ilgili belki yardımcı olurlar diye
benim kilom iyi çokta memnum 1 kg aldım hemen dikkat edip veriyorum artık öğrendim bu işi
görüşürüz kendine çok iyi bak
öptüm seni
Teşekkür ediyorum çaresi var diyorlar yok diyorlar( Ben daha çaresini bulamadım..Benim bütün hastalıklarım stres kaynaklı..Geçmiş zamanda yaşananlar rahata erince bu şekilde çıkıyor..Buna da şükür..
Merhaba serap..Tedavisini araştırıyorum ama doktor sadece kas gevşetici ve ağrı kesici verdi..Yoga yapmaya başladım..Sıcak su da iyi geliyor..Senin tedavi ile ilgili bir bilgin var mı?
Rica ederimafiyet olsun :)
şu stres olmasa var ya Serap daha iyi biliyor ama çok fazla kas gevşetici kullanma...sonuçta kalp da bir kas...maalesef bazı doktorlar çerez verir gibi ilaç veriyorlar öpüldün
Günaydın arkadaşlar,mutlu pazarlar dilerim
Dün akşam kazasız belasız misafirlerimi ağırladım :) hem yengem erkenden gelmedi hem beklediğim kişiler gelmedi,onların yerini başka kişiler geldibugün öğle vaktiğinde okulda olacağız,oğlumun toplantısı var :) akşam da düğünümüz var :)
-------------------------------
Dün menümde biraz değişiklik oldu..öğlen vaktiğinde alabalık yerine hamsi yedim,akşam da z.yağlı fasulye(balık yerine)...menümü da yazayım:
-------------------------------
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,2 parmak kadar peynir,4 zeytin,2 dilim ekmek,salatalık,çay
Öğlen:1 kepçe çorba,15 hamsi,salata,ayran
Ara:1 dilim peynir,1 dilim ekmek
Akşam:1 kepçe çorba,z.yağlı brokoli,1 çb yoğurt....
--------------------------------
Hiç kaçamak yapmadım :)spor konusunda biraz sınıfta kaldım ama telafi ederim inşallah...gündüz yürüyorum ama ben istiyorum ki sabahları dışarıda çıkayım...reglı oldum için canım çok tatlı istiyor
Bende durum böyle....şimdilik sevgi ile kalın
Günaydın arkadaşlarmutlu haftalar dilerim
Az önce kahvaltı ettim:2 dilim ekmek,4 parmak kadar peynir,4 zeytin,salatalık...
Öğlen:1 kepçe çorba,7 yk patlıcan yemeği,1 dilim ekmek,salata,ayran...
Öğlenden sonra amcamıza gidiyoruz,ancak akşam girebileceğim
Ara öğünümü orada yapacağım: 1 elma,1 ayran...
Öpüldünüz
Serapcim,daha iyi olduğunu umuyorum
Gizem de serbest yargılanacakmış
Hoşgeldin SerapcimMerhaba Dallidacımİşlerinin yolunda olmasına sevindim. Bence yengeleri filan kafana takma. Benim de zaman zaman başıma geliyor Genellikle misafir olduklarını söyleyip mutfaktan kibarca çıkarıyorum. Salonda keyif yapmaları için kahvelerini yapıp televizyonun kumandasını ellerine veriyorum, gazeteleri önlerine koyuyorum
Oğlunun toplantısı nasıl geçti??
Bu kez düğünde eğlendiğini umuyorum
Tebrik ederim arkadaşımÇok güzel sonuç alacağından eminim.
Afiyet olsun
Nispeten iyi sayılırım canım
EveeeeeetUmarım en kısa sürede evine döner Bu arada bütün kefaletleri Greenpeace ödedi. Başka işler için paraları kalmayacak, umarım bağışçılar miktarları artırırlar
Hoş geldin Gurbet,ben iyiyim,sen kendini niye bıraktın böyle?benim bildiğin Gurbet hırslıdır,inatçidırnasilsiniz, hersey yolundami, ben gittikce mutsuz oluyorum, tartilmiyorum ama kilo aldigim bariz bir sekilde ortada, son bir haftadir asiri sekilde istahim acildi, aksama kadar agzim bos durmuyo desem yeridir, aklima sürekli yemekler geliyo, canim herseyi cekio, durum cok vahim , bu haldeyyken diyet yapmak ölümden beter olacak, yapmamakda, mutsuzluk ve eve kapanma olarak yansiyacak. yani aklim gurbet diyet yapmalisin diyor ama canim istemiyor, sürekli hayalimde sunu ye bunu ye diye gelen sesler varken nasil yapacagim bilemiyorum, birde özelliklede karbonhidratlara bir yönelis var, cok kötüyüm, kafayi yiyecegim, kilo aldigimdanmidir nedir nefes almakdada zorlaniyorum, nefes nefese kaliyorum azcik bir is yapsam. galiba gene depresyonlardayiiimmm
Ben varım canımArkadaslar hepinizi tekrardan sayfamiza toplanmay davet ediyorum, lütfen kis aylari kilo almaya en verimli aylardir, hepimizde ayni sorunlar basladi, tekrar toplanip birbirimizi yönlendirip, destek olalim, buna ihtiyacimiz var, en cok da benim:18:
Afiyet olsun canım,menün güzelSabah:
su+ ilaç :S
Kahvaltı:
20 ad. badem
peynir
1/2 yumurta
5 zeytin
3 kiraz domates
dereotu, maydanoz, nane
1/2 elma
Ara:
su, su, su
Öğle yemeği (saat 15.30):
1 kase sebze çorbası (pul biber ve zerdeçallı)
2 yk kereviz
2 yk. ıspanak
1/2 kase yoğurt
1/2 elma
2 çk. bal+zencefil (ilaç)
Ara:
su, su, çay
Akşam (saat 20.15):
1 kase yoğurt
1 avuç karışık kuru dut ve kuru yaban mersini
Ara:
su, su, su
Elimden geldiğince yemekler arasında 5 saat ara bırakmaya çalışacağım. Sabah kahvaltısını geç yaptığımız için yemek saatlerimiz sarktı. Yarın sabah daha erken güne başlamayı umuyorum.
Sebze çorbam:
1/2 kg. brokoli
1 kuru soğan
1/2 baş sarımsak
1 havuç
1 pırasa
1 sb. süt
2 yk. zeytinyağı
2 yk. sade yağ
Tüm sebzeler düdüklüye konur. Zeytinyağı ve su ilave edilir 8-10 dk. pişirilir. Pişen sebzeler blendırla ezilir. Yağ kızdırılıp ilave edilir. Kıvam süt ile ayarlanır. Servis ettiğinizde kasenize zerdeçal ve pul biber eklemenizi tavsiye ederim. Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?