Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Günaydın güzel kalpli arkadaşlar
Yine uyanamadım:18::18:ne olacak benim bu halim bilmiyorum:18::18:Malatya yolu var...saat 3:30 dan sonra oraya gideceğim,yürüyeceğim..upuzun bir bulvar...sonra okula geçeceğim....
Birazdan kahvaltımı yapacağım:
*2 dilim ekmek,4 parmak peynir,4 zeytin,domates,roka
Öğlen: 1 kepçe çorba,z.yağlı yeşil fasulye,1 dilim ekmek,salata,yoğurt
Her öğünde protein var....sabah peynir,öğlen yoğurt,ara süt veya yoğurt,akşam yoğurt,gece süt....acaba sütlü ürünleri kan şekeri dengeliyor mu?veya insulin direncini mi kırıyor?:44::44:
Herkese afiyet olsun

Yine bensaat 11 den beri internetim yok....dün da 1 saat boyunca cep telefonumu kullanamadım:44::44:hatta telefonum bozulduğunu sandım
Birazdan ara öğünümü yapacağım:1 bardak ayran+1 portakal...
Akşam:1 kepçe çörba,5 yk z.yağlı yeşil fasulye,salata,1 çb yoğurt
Ara:1 bardak süt...
İnternet gitmezse sonra yine gelirimsevgiler

Bugün kimse girmemiş....iyi olduğunuzu umuyorum

Günaydınnnnnn

Birazdann kahvaltımı yapacağım:)
*1 haşlanmış yumurta,2dilim ekmek,2 parmak kadar peynir,4 zeytin,salatalık,domates,roka
-------------------
Öğlen::
*1 kepçe çorba,3 köfte,salata,1 ayran,1 dilim ekmek
-----------------
Ara:1 ayran,1 elma
--------------------------
Sabahları yürümesem de gün içinde yürüyorum....1 saat rahat rahat yürüyorum...
Bugün öğlenden sonra amcamıza gideceğiz...artık akşam girerim

-----------------------
Herkes iyi olduğunu umarım:44::44::44::44:

Iyiyim dallidacim cok sükür yaramaz bir durum yok, tek yaramaz benim maasallah menülerin cok güzel cok dengeli, aclik hissinide yenmissin , miden yavas yavas kücüldü ve alisti saglikli beslsnmeye ne güzel e yürüyüsde yapiyorsun daha ne olsun masallah 1 saat deyip gecme kücümseme 1 saati bizde oda yok , ben tartilmiyorum, hersey yolundaymis gibi umursamadan yasayip gidiyorum, yiyorum , yiyorum , sonra yine yiyorum amcalara gidincede kacamak yapma olurmu... gülfurencim sende biraktin buralari artik, sevgi abla gelecek insallah, serapcimda bu aralar giremiyor, en son yazisinda kilo aldigini moralinin bozuk oldugunu hatirliyorum, sakin ümitsizlige düsüp , kendini salma bacim, yoksa toparlamasi cok zor oluyor. ( sekil A da görülüyor) Mineral takviyesi demistin aldinmi, deniyormusun , nasil bir degisiklik oluyormu,

ee ne paylasayim , durun size dün internetten alip denedigim ve cok memnun kaldigim bir corba tarifi vereyim bari
MISIRLI TAVUKLU CORBA

1 tane tavuk but ,suda haslanip didiklenecek
Tencereye biraz siviyag koyup bir kücük sogani pembelestiriyoruz, sonra iki kasik unu ilave edip kavuruyoruz, (aslinda misir unuydu ama bende yoktu normal un koydum oda güzel oldu)
Tavuk suyunuda süzerek tencereye ekliyoruz, bir yandan cirpalim un topaklanmasin.
Ardindan minik küpler halinde dogranmis bir patatesi ve haslanmis misir tanelerinide ekliyoruz tuzunu karabiberini
En son olarakda indirmeye yakin bir cay bardagi kadar süt ilave ediyoruz, üzeri icin tereyagi eritip pulbiber kizartiyliyor, ama ben zaten tavuksuyu yagli diye exstra yag koymadim . orjinali gene Cahide sultan dadir isteyen ordanda bakabilir.

Bugünde gene yaramazlik planladim face de sokak simidi tarifi var onu denemeyi düsünüyorum (Kendim icin degil cocuklara )

ee neyapayim ben simdi size ne yazayim gündemim böyle bende onu yaziyorum, diyet yapabilsedim onunla ilgili seyler yazardin, bana kizmayin küserim haaa isinize gelirse

Haaaa arkadaslarim simdi okuyunca farkettim corbaya haslanmis butuda didikleyip icine ilave ediyoruz, tavuklu misirli ve patatesli bir corba oluyor, hatta tarifte patatesve misirlar pisince blendirdan geciriliyor ama ben taneli tercih ettigim icin yapmadim , dedigim gibi bu tarif birazda benim uyarlamama ugradi

Yok diyetimi bozmadım :) bozmam ki

Paylaşım için teşekkür ederimgüzel bir çorbaya benzersimit yedin mi?

Akşam yediklerim:1 kepçe çorba,6 yk z.yağlı yeşil fasulye,salata,1 çb yoğurt
Ara: 1 portakal,1 bardak süt....1 saat yürüdüm
Herkese iyi geceler

6 kilo verdikten sonra bayram girince diyeti bıraktım ve 3 buçuk kiloyu geri almışım sanırım 70 kiloyum arkadaşlar siznle yeniden yoluma devam etmek istyorum
alın beni aranıza
bu sefer gün sınır koymuyorum
hamile kalıncaya kadar kendimi çok sıkmadan diyet yapıcam
ayda bir tartı günü yapıorum yarın sabah aç karnı tartılıp bu ayın kilosunu yazıcam sonra bidahaki aya
her öğün bi dilim ekmek veriorum kendime
yeşilçay içicem form çayı
pilav makarna yersem çok az yicem
moral bozmak yok
veeeeee diyette olduğumu kimseye söylemicem herkes motivemi düşürüyor çünkü

bu akşam kurstan geldikten sonra ıslak kek yedim
ve o an karar verdim diyete
az önce 2 yeşilçay içtim

ismeğe dikiş kursuna gidorum bayan giyim üstüne

carsamba parsemebe cuma 9 ila 4 arası
kızlar acaba kursta öğlen arası ne yemeliyim

ya poğça ya döner ya abur cubur yicem olmuyo böyle

Merhaba sevgili Zeraseba,aramızda hoş geldinkilolar verilir sıkma canını.Ayrıca hamilelik düşündüğün için yağdan kısmak çok doğru değil...Değerli arkadaşımız Serap da bebek istiyor,onunla beslenme konusunda konuşabilirsinizkesinlikle moralini bozmayacaksınkimseye diyete de olduğunu söyleyemiyeceksinbende 3,5 kilo aldım

Günaydın sevgili arkadaşlarhayırlı cumalar olsun
Kahvaltımı yazayım :)
1 haşlanmış yumurta,2 parmak kadar peynir,4 zeytin,2 dilim ekmek,domates,roka...
-------------------------
Öğlen:1 kepçe çorba,1 dilim ekmek,7 yk z.yağlı fasulye,1 ayran,salata...
Ben bu liste ile kilo almazsam iyidün reglı oldum ve tatlı krizlerim tuttutatlı yememek için zor tuttum kendimi....bugün öğle yemeğimi yedikten sonra 1,5 saat yürüyüş yapacağımşimdilik bu kadaröpüldünüz

Günaydın serap
diğer çıtır olma yolunda olan arkadaşlara da günaydınnnnnn

hepinize bol şanslar bol eksili günler

hayırlı cumaların olsun özelden atacaktım ama kutun doluymuş:

Uzun zamandır girmiyordum şöyle bir gezineyim dedim seni gördüm nasılsın iyimisin hala kilolarınla çebeleşiyorsun allah yardımcın olsun

bende eğitim topiğine bir konu açtım oğlumla ilgili belki yardımcı olurlar diye

benim kilom iyi çokta memnum 1 kg aldım hemen dikkat edip veriyorum artık öğrendim bu işi
görüşürüz kendine çok iyi bak
öptüm seni

Merhaba Zeraseba,tartıldın mı?

Merhaba

Merhabalar
Ara öğünüm:1 bardak sütlü nes...+ 4 diyet bisküvi
Akşam yemeğim:1 kepçe çorba,6 yk z.yağlı yeşil fasulye,1 ayran,salata
Ara:süt....zorunludur!!yakından sütten nefret edeceğim ya
Bugün 1,5 saat yürüdüm

can sabah kursa gittiğim için unuttum ama akşam 70.1 çıktım

sabah biraz çucuk kraker yedim
öğlen ayran tavuklu pilav
çeyrek dilim pasta akşam 2 küçük karnıyarık 1 kaşık pilav ayran
2 yeşilçay

çok yedim yine yaaaaaaaa

Bugün biraz dikkat edersen olur bitteraslında kursa gittiğinde yanında tavuklu kepekli sandviç alsan?yanında da 1 ayran...
kızlar evde çok elma var bozulmak üzere ne hyapabilirm

Kompostosu veya marmeladını yapabilirsinBen marmeladını yaptım :)internete tarifleri var
Senin boyun kaç?

Günaydın sevgili arkadaşlarım
Kahvaltımı yazayım:1 haşlanmış yumurta,2 parmak kadar peynir,4 zeytin,2 dilim ekmek,domates,roka
Öğlen:1 dilim ekmek,1 kepçe çorba,1 alabalık,salata,yoğurt...
Ara:1 bardak ayran,1 elma
Akşam:1 kepçe çorba,yarım alabalık,salata,1 çb yoğurt
Ara:süt....
----------------------yiyeceklerimi peşin yazdım çünkü bugün giremiyebilirim....temizlik,yemek yapmam lazım....bir de akşam misafirim var gelecek akrabaları hiç sevmiyorum....onlarla birlikte yengem de gelecek...hatta yengem demiş ki erkenden bana gelecekmiş işim olduğu zaman ayağımın altında insanlar dolaşmasınlar hiç sevmiyorum...yengem de çok konuşuyor,müdahale ediyor...bu yüzden eşime çok kızdım...en küçükleri olduğum için zannediyorlar ki bana sözünü geçirebiliyorlar...ne yapacağım ben ya??:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…