Iyiyim dallidacim cok sükür yaramaz bir durum yok, tek yaramaz benim
Günaydınnnnnn
Birazdann kahvaltımı yapacağım:)
*1 haşlanmış yumurta,2dilim ekmek,2 parmak kadar peynir,4 zeytin,salatalık,domates,roka
-------------------
Öğlen::
*1 kepçe çorba,3 köfte,salata,1 ayran,1 dilim ekmek
-----------------
Ara:1 ayran,1 elma
--------------------------
Sabahları yürümesem de gün içinde yürüyorum....1 saat rahat rahat yürüyorum...
Bugün öğlenden sonra amcamıza gideceğiz...artık akşam girerim
-----------------------
Herkes iyi olduğunu umarım:44::44::44::44:
Yok diyetimi bozmadım :) bozmam kiIyiyim dallidacim cok sükür yaramaz bir durum yok, tek yaramaz benimmaasallah menülerin cok güzel cok dengeli, aclik hissinide yenmissin , miden yavas yavas kücüldü ve alisti saglikli beslsnmeye ne güzel e yürüyüsde yapiyorsun daha ne olsun masallah 1 saat deyip gecme kücümseme 1 saati bizde oda yok , ben tartilmiyorum, hersey yolundaymis gibi umursamadan yasayip gidiyorum, yiyorum , yiyorum , sonra yine yiyorum amcalara gidincede kacamak yapma olurmu... gülfurencim sende biraktin buralari artik, sevgi abla gelecek insallah, serapcimda bu aralar giremiyor, en son yazisinda kilo aldigini moralinin bozuk oldugunu hatirliyorum, sakin ümitsizlige düsüp , kendini salma bacim, yoksa toparlamasi cok zor oluyor. ( sekil A da görülüyor ) Mineral takviyesi demistin aldinmi, deniyormusun , nasil bir degisiklik oluyormu,
ee ne paylasayim , durun size dün internetten alip denedigim ve cok memnun kaldigim bir corba tarifi vereyim bari
MISIRLI TAVUKLU CORBA
1 tane tavuk but ,suda haslanip didiklenecek
Tencereye biraz siviyag koyup bir kücük sogani pembelestiriyoruz, sonra iki kasik unu ilave edip kavuruyoruz, (aslinda misir unuydu ama bende yoktu normal un koydum oda güzel oldu)
Tavuk suyunuda süzerek tencereye ekliyoruz, bir yandan cirpalim un topaklanmasin.
Ardindan minik küpler halinde dogranmis bir patatesi ve haslanmis misir tanelerinide ekliyoruz tuzunu karabiberini
En son olarakda indirmeye yakin bir cay bardagi kadar süt ilave ediyoruz, üzeri icin tereyagi eritip pulbiber kizartiyliyor, ama ben zaten tavuksuyu yagli diye exstra yag koymadim . orjinali gene Cahide sultan dadir isteyen ordanda bakabilir.
Bugünde gene yaramazlik planladim face de sokak simidi tarifi var onu denemeyi düsünüyorum (Kendim icin degil cocuklara)
ee neyapayim ben simdi size ne yazayim gündemim böyle bende onu yaziyorum, diyet yapabilsedim onunla ilgili seyler yazardin, bana kizmayin küserim haaaisinize gelirse
Merhaba sevgili Zeraseba,aramızda hoş geldin6 kilo verdikten sonra bayram girince diyeti bıraktım ve 3 buçuk kiloyu geri almışım sanırım 70 kiloyum arkadaşlar siznle yeniden yoluma devam etmek istyorum
alın beni aranıza
bu sefer gün sınır koymuyorum
hamile kalıncaya kadar kendimi çok sıkmadan diyet yapıcam
ayda bir tartı günü yapıorum yarın sabah aç karnı tartılıp bu ayın kilosunu yazıcam sonra bidahaki aya
her öğün bi dilim ekmek veriorum kendime
yeşilçay içicem form çayı
pilav makarna yersem çok az yicem
moral bozmak yok
veeeeee diyette olduğumu kimseye söylemicem herkes motivemi düşürüyor çünkü
bu akşam kurstan geldikten sonra ıslak kek yedim
ve o an karar verdim diyete
az önce 2 yeşilçay içtim
ismeğe dikiş kursuna gidorum bayan giyim üstüne
carsamba parsemebe cuma 9 ila 4 arası
kızlar acaba kursta öğlen arası ne yemeliyim
ya poğça ya döner ya abur cubur yicem olmuyo böyle
Merhaba Zeraseba,tartıldın mı?6 kilo verdikten sonra bayram girince diyeti bıraktım ve 3 buçuk kiloyu geri almışım sanırım 70 kiloyum arkadaşlar siznle yeniden yoluma devam etmek istyorum
alın beni aranıza
bu sefer gün sınır koymuyorum
hamile kalıncaya kadar kendimi çok sıkmadan diyet yapıcam
ayda bir tartı günü yapıorum yarın sabah aç karnı tartılıp bu ayın kilosunu yazıcam sonra bidahaki aya
her öğün bi dilim ekmek veriorum kendime
yeşilçay içicem form çayı
pilav makarna yersem çok az yicem
moral bozmak yok
veeeeee diyette olduğumu kimseye söylemicem herkes motivemi düşürüyor çünkü
bu akşam kurstan geldikten sonra ıslak kek yedim
ve o an karar verdim diyete
az önce 2 yeşilçay içtim
ismeğe dikiş kursuna gidorum bayan giyim üstüne
carsamba parsemebe cuma 9 ila 4 arası
kızlar acaba kursta öğlen arası ne yemeliyim
ya poğça ya döner ya abur cubur yicem olmuyo böyle
Günaydın serap
diğer çıtır olma yolunda olan arkadaşlara da günaydınnnnnn
hepinize bol şanslar bol eksili günler
hayırlı cumaların olsun özelden atacaktım ama kutun doluymuş:
Uzun zamandır girmiyordum şöyle bir gezineyim dedim seni gördüm nasılsın iyimisin hala kilolarınla çebeleşiyorsun allah yardımcın olsun
bende eğitim topiğine bir konu açtım oğlumla ilgili belki yardımcı olurlar diye
benim kilom iyi çokta memnum 1 kg aldım hemen dikkat edip veriyorum artık öğrendim bu işi
görüşürüz kendine çok iyi bak
öptüm seni
Bugün biraz dikkat edersen olur bittercan sabah kursa gittiğim için unuttum ama akşam 70.1 çıktım
sabah biraz çucuk kraker yedim
öğlen ayran tavuklu pilav
çeyrek dilim pasta akşam 2 küçük karnıyarık 1 kaşık pilav ayran
2 yeşilçay
çok yedim yine yaaaaaaaa
kızlar evde çok elma var bozulmak üzere ne hyapabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?