merhaba arkadaşlar.müsadeederseniz grubunuza katılmak isterim
merhaba arkadaşlar.müsadeederseniz grubunuza katılmak isterim
Selam kızlar grubunuzu oluşturmuşsunuz ama ben de katılmayı çok isterim
Tabi dışarıdan birilerine de açıksa bu grup
Ben de 31 yaşındayım ve 70 kgmım
160 boyundayım hedefim 55
zayıflamayı kafama koyduğmdan beri araştırıyorum
ama kan grubu karatay dukan bana göre diyetler değil ben siZin de başta belirttiğiniZ gibi sağlıklı beslenerek zayıflamayı umuyorum
merhaba dallidaaa demek atagin iptal oldu , yarin baslarsin ozaman sana iyi gezmeler canim
Sen masallah spordada hepimizden azimlisin, eminimki misafirliktede dikkat edersin yediklerine o yüzden sorun yok
Toz muuualmanyada pek toz olmuyorda burdada hava cok güzel laf aramizda bizde gene arkadaslarla anlastik piknige gidicez, ama ben diyeti bozmuyorum, döner getirttirelim dediler, bende ekmeksiz, bol salatali bir döner siparis verecegim yanindada ayran yasasin karatay diyeti her ortamda bir cözümü var. sabah kahvaltimi yazmistim, ve kahvaltiyi saat 11 gibi yaptigim icin, acikmadim henüz , ara ögün mümkün mertebe bende düsünmüyorum , aksamida piknikte saat 5 gibi yersem tamamdir sonrasinda bol su su su
Arkadaşlar öncelikle özür dilerim,bugün giremedim.Sabah 1 saatlik yürüyüşümle başladım.Sonra 9,30gibi kahvaltımı yaptım.Eşim beni koleje kadar bıraktı ,oradan yürüyerek kızılaya geçtim.Pazar günü eşimin yiğeninin nişamı var,giyecek bir şeylere baktım .Haliyle kilo da olunca bir şey bulamadım.Bulduklarım ya çok pahalıydı,ya da rengi konusunda tereddütüm oldu. Saat 4 gibi bir şey almadan döndüm.Artık evden bir şeyler ayarlayacağım.Zaten çarşıda gezerken de kız kardeşimin avukatının yakınından geçtim.Tekrar anılar canlandı ve bütün hevesim gitti,her şey boş geldi,Geldiğimde belimin ağrısından duramadım ve biraz yattım.Akşama doğru kalktım ve yemek yaptım.Şimdi geçebildim.Ben aslında bu diyeti sevdim,fakat ekmek kilo aldırır mı bilmiyorum.Artık 1 hafta deneyim bakalım gerekirse karataya geçerim.
Serap eline sağlık canım,bilgilerimi ve menümü paylaşayım.
KİLO:88KG
BOY:1,57CM
1,ara:
yürüyüş öncesi:
3 hurma
1 bardak süt
kahvaltı:
2 dilim köy ekmeği
1 parça peynir
5 zeytin
2,ara:
3 hurma
öğle:
2 dilim ekmek
2 yağda yumurta
5 tane sivri biber
1 salkım üzüm
2 bardak 0/0100meyve suyu(elma)
akşam:
2dilim ekmek
4 kaşık tavuklu patlıcan güveç
4 kaşık bulgur pilavı
1 büyük kase cacık
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
hedefim basta 65 .sonra 60.diyet listeleri kisiye gore degisiyor sanirim.sabit liste yok.peki tarti gunu varmi
Selam kızlar grubunuzu oluşturmuşsunuz ama ben de katılmayı çok isterim
ama kan grubu karatay dukan bana göre diyetler değil ben siZin de başta belirttiğiniZ gibi sağlıklı beslenerek zayıflamayı umuyorum
Merhaba canım,bugün yeni bir başlangıç yapacağımevet,dikkat ettim ama yine de huzursuz oldum....bir şey aklıma koyduğum zaman da o şeyi yapmak istiyorum...yoluma engel çıkınca da hırçınlaşıyorum dün az da eşimle birbirimize girecektik evet,buralarda çok toz var....ne mutlu sana :)bu arada çok iyi gidiyorsun,maşallah
Serapçığım,eline sağlık,paylaşımların çok güzel
Günaydın arkadaşlar
1 saat yürüyüş ceptedün akraba ziyaretine gittik,akşam kuzu kavurma ve çoban salatası yedim...sonra çayının yanında 4 bisküvi yedim...bugün atakla başladım.birazdan kahvaltı edeceğim:
2 haşlanmış yumurta,peynir,yoğurt
Bugün sadece çay içmeye gelenlerim olacak,çarşıya çıkıp çiğ fındık,dut kurusu,pestil,leblebi almaya düşünüyorum...artı kuru meyve...her ne bulursamyengelerim genelde kilolu..100+...dün akşam gelin diyet yapalım dedim hiç biri yanaşmadı...biz zaten yemiyoruz ki diyorlar:44::44:
Sonra görüşürüz..öpüldünüz
Yürüyüşlerine başlamışsın, maşallah.....yeni diyetin hayırlı uğurlu olsun,başaracağından eminim...Serapçığım,eline sağlık,paylaşımların çok güzel
Günaydın arkadaşlar
1 saat yürüyüş ceptedün akraba ziyaretine gittik,akşam kuzu kavurma ve çoban salatası yedim...sonra çayının yanında 4 bisküvi yedim...bugün atakla başladım.birazdan kahvaltı edeceğim:
2 haşlanmış yumurta,peynir,yoğurt
Bugün sadece çay içmeye gelenlerim olacak,çarşıya çıkıp çiğ fındık,dut kurusu,pestil,leblebi almaya düşünüyorum...artı kuru meyve...her ne bulursamyengelerim genelde kilolu..100+...dün akşam gelin diyet yapalım dedim hiç biri yanaşmadı...biz zaten yemiyoruz ki diyorlar:44::44:
Sonra görüşürüz..öpüldünüz
Serap'cığım,çarşıda işin ucunu kaçırırım diye bir şey yemedim.O kadar acıkmış ve belim o kadar ağrıyordu ki çarşıda yediğim 3 hurmada kesmedi.Hemen acelece atıştırıp uzanmak istedim.Pilav fazla oldu ama itiraf edeyim,çok lezzetliydi.Bugün çok daha dikkatli olacağım söz.Sabah 1 saat yürüdüm,fakat dizlerim o kadar şiş ki anlatamam.Eğilip doğrulamıyorum.Yarın sabah erken görümceme gideceğim.Uzaktan misafirler gelecek,yemek yapmaya çağırdı.Pazarda nişan var.İki gün giremeyebilirim,haber vereyim.Pazar öğleyin nişan akşama da eşimin arkadaşının oğlunun düğünü var,oraya katılacağız.Günaydın Kızlar, nasılsınız?
Sevgicim yeğenine mutluluklar dilerim. Allah tamamına erdirsinBiz de dün merak ettik seni, hiç gelmeyince. Saat 15 gibi aradım, evde yoktun. Fazla ayakta kalmaktan ağrıyor o bel... Arada bir kahve molası verip dinlenmek gerek. Dünya işleri böyle, devam edip gidiyor. Hiç bir şeyi durduramıyoruz. Ayak uydurmaya çalışman çok güzel canım arkadaşım
Listene gelince, bence olmamış. Diyet listesine benzemiyor hiç. Yağda yumurta da ne, bir de yanında hem meyve yenmiş hem de meyve suyu içilmiş. Oooooh yarasın paşamKızma kızma Akşam da 4 yk. bulgur pilavı ve 2dl. ekmek. Tatlım sen listeyi kağıda yazıp buzdolabının üzerine as bence. Hatırladığın kadarıyla yapmaya çalışmışsın. Öğleyin yediğin yumurta haşlama olup üzerine bol maydanoz, dereotu, taze soğan kıyıp salata yapsaydın, yanında yine 2 dl. ekmeğini yeyip üzerine de meyveyi eklerdin. Ya da meyveyi ara öğüne çekerdin. Aralarda yediğin meyvelerin taze olmasını tavsiye ederim. Hatta 1 öğünde mutlaka meyvelerden birinin elma olması çok iyi olur. İlk günün hatası sayılmaz, bugün yeniden düzenleme yaparız
Hoş geldin Bersemi. Evet herkes istediği diyeti uyguluyor. Tartı günü ve diğer kurallarla ilgili olarak ilk sayfada (sanırım 3. mesaj olacak) sorularına cevap bulabilirsin. Listeye ekliyorum.
Merhaba, Hoş geldin. Burası açık grup, isteyen herkes katılabilir. Bilgilerini listeye ekliyorum..
Şekerim hırçınlaşmadan duruma alışmaya çalış bence, çünkü akraba yoğun bir şehirde kendi halinde kalacağın zaman İstanbul' a göre daha az olacaktırAdamcağızı paralamadan önce bir daha düşün, yazık O' nun suçu yok (gerçi senin hırçın halini düşünemiyorum, sanki hep sakinmişsin gibi geliyor ) Listeni yaz şekerim bakalım ne kaçamaklar yapılmış
Hoş geldin canım,sağol....Selam canım
sizin topiğiniz hayırlı olsun
inş.hayallerinize tez zamanda ulaşırsınız
ben bu klube yeni üyeyim canım
Hoş geldin canım tabii aramıza katılabilirinSelam kızlar grubunuzu oluşturmuşsunuz ama ben de katılmayı çok isterim
Selam canım
sizin topiğiniz hayırlı olsun
inş.hayallerinize tez zamanda ulaşırsınız
ben bu klube yeni üyeyim canım
Serap'cığım,çarşıda işin ucunu kaçırırım diye bir şey yemedim.O kadar acıkmış ve belim o kadar ağrıyordu ki çarşıda yediğim 3 hurmada kesmedi.Hemen acelece atıştırıp uzanmak istedim.Pilav fazla oldu ama itiraf edeyim,çok lezzetliydi.Bugün çok daha dikkatli olacağım söz.Sabah 1 saat yürüdüm,fakat dizlerim o kadar şiş ki anlatamam.Eğilip doğrulamıyorum.Yarın sabah erken görümceme gideceğim.Uzaktan misafirler gelecek,yemek yapmaya çağırdı.Pazarda nişan var.İki gün giremeyebilirim,haber vereyim.Pazar öğleyin nişan akşama da eşimin arkadaşının oğlunun düğünü var,oraya katılacağız.
Hoş geldin canım tabii aramıza katılabilirin
Kahvaltımı da yazayım:
5 zeytin
2 dilimekmek
3 dilim kaşar
kiraz domates
acı sivri biber
1 tane incir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?