inşallah canım hepbırlıkte veririz.yurumek gerçekten ise yarıyor.bende okula giderken sürekli yurumeye çalışıyorum.benımde iştahım cok.tutabılsem ahhselam kızlar
kahvaltımı yaptım annemin elceğizleriyle yaptığı ekmek haricinde kaçamak yok
sabah kahvaltım 2 yumurta ve ev ekmeği (gözleme gibi ama içsiz ekmek, yuvarlak yufkanın kalını diyim)
domates salatalık
ara öğün yapmadım sabah baya erken yemiştik
hala aç değilim
öğlen ne yeriz bilmiyorum
ama bugün en az 1 saat yürüyeceğim
artık bunu hayat prensibim haline getirdim
kesinlikle acil işim veya yetişecek yerim yoksa minübüs otobüs kullanmıyorum ve her yere yürüyerek gidiyorum
yaklaşık 3 tl de cebime kalıyo :)
3 tlyle zengin olunmaz belki ama ay hesabına vurunca 90 tl yapıyor :)
bir de yürürken açıyorum tlfumun adımsayarını 10 bin adıma tamamlamaya çalışıyorum
iştahım çok açık olmasa bu yürüyüşlerle verirdim ben bu kiloları
ama sizlerle sağlıklı beslenerek vereceğimi ümit ediyorum kızlar
çok güzel görünüyor menün kısa zaamnda sonuç alırsın inşallahTekrar merhaba
Sabah yürüyüşe çıkamadım,ama akşam 1 saat yürüyeceğimbize çaya gelen misafirler ancak saat 12 de kalkınca sabah uyanamadım oturduğum binada kapıcı yok her cumartesi sırayla herkes kendi katının merdiveni yıkıyor yan komşu evde olmadığı için ben yıkadım :) ilk defa yıkadığımda çok özendim,bezle basamakları sildim beni gören alt komşun,güldü bana al bir kova su dök dedi,ardından da süpürge ile süpür yeter dedi:44:bugün aynen yaptım
Neyse,gelelim menüye:
Sabah:2 haşlanmış yumurta,hindi salam,biraz peynir
Ara:yoğurt
Öğlen :tavuk
....sonrası bilmem...akşama yine davetliyiz,ama yok,bozmayacağımbir şey bulamazsam 1 kase yoğurt yerim
,,,,şimdi temizlik zamanı..öpüldünüz
Merhaba :)hep birlikte inşallah:)kilo kaybınız için tebriklerSelam.. İnsallah en guzel sekilde kilolarinizi verirsiniz.. Bende 6ci gunumdeyim.. :) cok zorlaniyordum sanki yavas yavas alistim.. Bazilari "solmussun" diyor. sevgilim "suzulmussun" diyor.. kilo vermisim mutluyum pes etmek yok:)
İnşallah hep birlikte istediğimiz kiloya ineriz:)selam kızlar
kahvaltımı yaptım annemin elceğizleriyle yaptığı ekmek haricinde kaçamak yok
sabah kahvaltım 2 yumurta ve ev ekmeği (gözleme gibi ama içsiz ekmek, yuvarlak yufkanın kalını diyim)
domates salatalık
ara öğün yapmadım sabah baya erken yemiştik
hala aç değilim
öğlen ne yeriz bilmiyorum
ama bugün en az 1 saat yürüyeceğim
artık bunu hayat prensibim haline getirdim
kesinlikle acil işim veya yetişecek yerim yoksa minübüs otobüs kullanmıyorum ve her yere yürüyerek gidiyorum
yaklaşık 3 tl de cebime kalıyo :)
3 tlyle zengin olunmaz belki ama ay hesabına vurunca 90 tl yapıyor :)
bir de yürürken açıyorum tlfumun adımsayarını 10 bin adıma tamamlamaya çalışıyorum
iştahım çok açık olmasa bu yürüyüşlerle verirdim ben bu kiloları
ama sizlerle sağlıklı beslenerek vereceğimi ümit ediyorum kızlar
Hoş geldin GülfürencimTopiğiniz hayırlı olsun..Tam bana göre beni aranıza alın lütfen..Yaş ortalaması da iyiymiş..
Bende aynen düşünüyorumBaşarılar dilerim. Bence menü gayet güzel. Kaçırılmış, fazla olan bir şey yok bence. Akşam yemeği için bildirimi bekliyoruz
Benim fikrim şu: patates, bezelye, muz, havuç bigi bazı sebze ve meyveleri hep yenmemesi gerekenler olarak düşünüyoruz. Kontrollü ve mümkün mertebe üzerine ek kalori gelmeyecek şekli ile tüketmemiz gerekir. Mesela muz ve patates ciddi magnezyum kaynağıdır. Hatta patates C vit. içerir. Bezelye iyi bir protein kaynağı, pişirirken havuç ve patates eklemezsek 5-6 kaşık iyi bir öğün olacaktır. Havuç A vit. kaynağı olup biraz zeytinyağı ile çiğ olarak tüketilirse kalorisi bize zarar verecek ölçüde olmayacaktır.
teşekkürler verdiğin bilgiler için.bende herşeyden az da olsa yeme taraftarıyım.önemli olan ölçüyü kaçırmamak sanırım.
Afiyet olsun,menün güzel :)eteklerini güle güle giy :)benimde 40 beden bir pantolonum var:)şu an 42 gyiyorum...dünakşamı yazayım önce
1 bardak süt
4-5 tane eşimin kızarttığı hamsi(sütten 2 saat sonra)
2 tane tatlı(cok üzgünüm)
bugün sabah
1kk peynir
domates salatalık
3 çatal sucuklu yumurta
2 çatal reçel
1 dilimekmek
sonra 2 saat çarşıda yurudum
alacaklarım vardı aldım.
ara 1 şeftali
öğle 2 islimkebabı
1 kaşık patates püresi
ara yine 1 şeftali
bugün kendime 2 tane etek aldım.hafif dar kendime hedef koydum
bu hafta onun içine rahat girmek istiyorum
sizinde böyle hedefleriniz varmı
Teşekkür ederim:)inşallah canım hepbırlıkte veririz.yurumek gerçekten ise yarıyor.bende okula giderken sürekli yurumeye çalışıyorum.benımde iştahım cok.tutabılsem ahh
çok güzel görünüyor menün kısa zaamnda sonuç alırsın inşallah
Merhaba Sevgi-liebe,serap,dallida,gurbetçiçeği ve diğer arkadaşlar..5 .sayfaya kadar okudum.. Bence çok güzel olmuş..Sevgi ablanın tavuk tarifini bende mutlaka deneyeceğim..
Bu arada Dallida yeni evin hayırlı olsun..Ben de yeni evime 1 ay oldu taşındım..Şükürlr olsun bu evimde içimde huzur var..
Bu arada ben 56 kg düştüm ve daha sonra yine 59 kg çıktım..Şimdi 57-58 arası gidip geliyorum..Kendime adımsayar aldım hatta adım sayarak 20 günde 4 kilo topiği var orada uzun süre bulundum..Devamlı hareketli olmama rağmen gördüm ki 4000-5000 adımı zor geçiyorum..Benim de yürüyüşe başlamam lazım..Troidlerim çalışmadığı için az terliyorum ve çok ödem oluyor..Ödem atıcı çaylar içiyorum ama terlemek adına sauna eşofmanı aldım..Bu gün temizlik yaparken giydim ve ben böyle ter görmedim çok mutluyum..
Ayça Kayanın kitabını aldım..Yaşa-kiloya göre formüller vermiş..Ben onu uygulamaya başlayacağım..Bana çok mantıklı geliyor tam sağlıklı beslenme..Beni de listenize ekliyor musunuz bayanlar????
Günaydın arkadaşlarhayırlı pazarlar
Bugün ben ataktan vazgeçiyorum,etin yanında sebze de yiyeceğim.Aslında dukan yapmak istiyordum ve 7 gün atak yapacaktım ama iki gündür canım hep tatlı istiyor(reglı değilim)...verdiğimden fazla kilo almaktan korkuyorum...böyle bir deneyimim daha oldu,3 kilo verdim,4 kilo aldım.....yarın diyetisyenimin verdiği listeleri uygulamaya başlayacağım...Serapcım,bir kere daha haklı çıktınneyse,zararın nerden dönersem kardır...bugün tartıldım,1 kilo verdim ama sebze eklenince herhalde onu geri alacağım tartı gününde bakkalım ne olacak sizler ne durumdasınız?dün akşam et ve yoğurt yedim:)sevgiler
Afiyet olsungunaydin kizlar.bugun sabah borek yaptim esime ve ogluma.1 dilim yedim ondan sonrada ver elini temizlik simdi yeni oturuyorum cok yorgunum cooook
tarti gunu ne zaman canim.dukani birakiyormusun tamemen
oh oh oh bayilirim alisveris yapmaya her kadin gibiGünaydın arkadaşlarhepinize mutlu bir hafta dilerim
(bu arada,neredesiniz?)
1 saat yürüdüm geldim.Birazdan kahvaltımı yapacağım:
2 dilim kepekli ekmeği ile tost,1 yumurta,domates,salata(hafta da 2 günü yumurta yiyeceğim-pazartesi ve perşembe)
ara:1 elma...
Sonraki öğünleri daha sonra yazarım.Bugün da çarşıda işimiz var...gidip bir halı,bir perde ve bir avize almam lazım...dün gece rüyamda şişmanladığımı gördümhiç bir şey olmuyordu üstüme kabus eşim ve oğlum hala uyuyor,gidip kahvaltımı edeyim,geç kalmadan öpüldünüz
Tekrar merhaba
Sabah yürüyüşe çıkamadım,ama akşam 1 saat yürüyeceğimbize çaya gelen misafirler ancak saat 12 de kalkınca sabah uyanamadım oturduğum binada kapıcı yok her cumartesi sırayla herkes kendi katının merdiveni yıkıyor yan komşu evde olmadığı için ben yıkadım :) ilk defa yıkadığımda çok özendim,bezle basamakları sildim beni gören alt komşun,güldü bana al bir kova su dök dedi,ardından da süpürge ile süpür yeter dedi:44:bugün aynen yaptım
Neyse,gelelim menüye:
Sabah:2 haşlanmış yumurta,hindi salam,biraz peynir
Ara:yoğurt
Öğlen :tavuk
....sonrası bilmem...akşama yine davetliyiz,ama yok,bozmayacağımbir şey bulamazsam 1 kase yoğurt yerim
,,,,şimdi temizlik zamanı..öpüldünüz
Topiğiniz hayırlı olsun..Tam bana göre beni aranıza alın lütfen..Yaş ortalaması da iyiymiş..
dünakşamı yazayım önce
1 bardak süt
4-5 tane eşimin kızarttığı hamsi(sütten 2 saat sonra)
2 tane tatlı(cok üzgünüm)
bugün sabah
1kk peynir
domates salatalık
3 çatal sucuklu yumurta
2 çatal reçel
1 dilimekmek
sonra 2 saat çarşıda yurudum
alacaklarım vardı aldım.
ara 1 şeftali
öğle 2 islimkebabı
1 kaşık patates püresi
ara yine 1 şeftali
bugün kendime 2 tane etek aldım.hafif dar kendime hedef koydum
bu hafta onun içine rahat girmek istiyorum
sizinde böyle hedefleriniz varmı
Merhaba Sevgi-liebe,serap,dallida,gurbetçiçeği ve diğer arkadaşlar..5 .sayfaya kadar okudum.. Bence çok güzel olmuş..Sevgi ablanın tavuk tarifini bende mutlaka deneyeceğim..
Bu arada Dallida yeni evin hayırlı olsun..Ben de yeni evime 1 ay oldu taşındım..Şükürlr olsun bu evimde içimde huzur var..
Bu arada ben 56 kg düştüm ve daha sonra yine 59 kg çıktım..Şimdi 57-58 arası gidip geliyorum..Kendime adımsayar aldım hatta adım sayarak 20 günde 4 kilo topiği var orada uzun süre bulundum..Devamlı hareketli olmama rağmen gördüm ki 4000-5000 adımı zor geçiyorum..Benim de yürüyüşe başlamam lazım..Troidlerim çalışmadığı için az terliyorum ve çok ödem oluyor..Ödem atıcı çaylar içiyorum ama terlemek adına sauna eşofmanı aldım..Bu gün temizlik yaparken giydim ve ben böyle ter görmedim çok mutluyum..
Ayça Kayanın kitabını aldım..Yaşa-kiloya göre formüller vermiş..Ben onu uygulamaya başlayacağım..Bana çok mantıklı geliyor tam sağlıklı beslenme..Beni de listenize ekliyor musunuz bayanlar????
Bugün ben ataktan vazgeçiyorum,etin yanında sebze de yiyeceğim.Aslında dukan yapmak istiyordum ve 7 gün atak yapacaktım ama iki gündür canım hep tatlı istiyor(reglı değilim)...verdiğimden fazla kilo almaktan korkuyorum...böyle bir deneyimim daha oldu,3 kilo verdim,4 kilo aldım.....yarın diyetisyenimin verdiği listeleri uygulamaya başlayacağım...Serapcım,bir kere daha haklı çıktınneyse,zararın nerden dönersem kardır...bugün tartıldım,1 kilo verdim ama sebze eklenince herhalde onu geri alacağım tartı gününde bakkalım ne olacak sizler ne durumdasınız?dün akşam et ve yoğurt yedim:)sevgiler
Afiyet olsun
Merhaba,tartı günü için kızlarla konuşalım,bir karar alalım.Bu sayfa perşembe günü açıldığı için ben perşembe günü tartılıyoruz sandım:44::44:evet,dukanı bırakıyorum....daha önce böyle bir deneyim oldu,1 hafta saf protein yaptım,3 kg verdim...sonraki hafta iştahım öyle açıldı ki 4 kilo geri aldım.Canım şekerli şeyleri istemeye başlamıştı,korktum açıkçası...bir de kabızlık faktörü da var....bugün eski diyetisyenimin verdiği listelere başlayacağım.Birinci liste 1350 kalori.Her listeyi 2 hafta uygulayacağım...
Günaydın arkadaşlarhepinize mutlu bir hafta dilerim
(bu arada,neredesiniz?)
2 dilim kepekli ekmeği ile tost,1 yumurta,domates,salata(hafta da 2 günü yumurta yiyeceğim-pazartesi ve perşembe)
Sonraki öğünleri daha sonra yazarım.Bugün da çarşıda işimiz var...gidip bir halı,bir perde ve bir avize almam lazım...dün gece rüyamda şişmanladığımı gördümhiç bir şey olmuyordu üstüme kabus eşim ve oğlum hala uyuyor,gidip kahvaltımı edeyim,geç kalmadan öpüldünüz
cok cok cooookk dolu bir hafta sonu gecirdim, az öncede kizimi Berline ugurladim. bütün 10. siniflar gitti, cumaya gelecekler insallah. Uctu biricik kusuuuummmRabbim sag salim gidip gelmeyi nasip etsin insallah.
Arkadaslar dolu dolu iki günde sayfamiza yazma firsati bulamadim, menülerime gelince sadece aksam yemeklerini 9 - 9:30 arasi gibi gec saatte yememin disinda iyidi. ben tarti günümüzü pazartesi olarak biliyordum ve bu sabah tartildim gecen hafta 1,5 kilo vermistim, bu haftada aslinda tam olarak bir hafta olmadi bile 1 kilo daha vererek toplamda 2,5 kilo vermisiminsallah böyle devam edebilirim.
Dallidacim dukani birakmana sevindim, dogru karar verdin, serapcim herzamn hakli cikiyor, trti gününe gelince hafta sonlari ister istemez programlarimiz , gezmeler felan oldugu icin , bence cuma günü tarti günümüz olsun, hafta sonu sadece bir gün cumartesi vea pazar hangi gün programimiz varsa o gün kacamak günümüz olsun , pazartesiden itibaren tam gaz cumaya kadar kacamak yapmaksizin diyetimizi uygulasak cumada tartida yüzümüz gülse iyi olmazmi? eger pazartesi tarti günümüz olursa hafta sonu yapilan kacamaklar arti olarak tartiya yansidiginda kilo verememis olur ve motivasyonumuz düser.
serapcim , sevgi ablacigim ve diger bütün arkadaslarim gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok tesekkürler ederim, cok sükür oglum daha iyi, bugün okula gitti. Bu arada gülfurencim hosgeldin canim yaaa nerelerdeydin, bir kayboldun , pir kayboldun, iyisin insallah, cocuklarin nasillar,
Nasilsin canim, ben iyiyim tartida yüzüm güldü, tarti günlerimiz cuma olsunmu ne dersin ?
bende birazdan evimi toparlayip, kadin doktoruna gidecegim, randevum vardi, ögleden sonra menümü tamamen yazarim
Hala kahvaltımı yapamadım. Gidip kahvaltı edeyim. Daha sonra ilk sayfanın ilk mesajına kurallarla ilgili ekleme yapacağım. Kızlarcım, sizler de okuduktan sonra eklemek istediklerinizi yazarsanız sizin maddelerinizi de eklerim. Öpüyorum sizi şekerler, görüşmek üzere....
Günaydın arkadaşlarhepinize mutlu bir hafta dilerim
(bu arada,neredesiniz?)
cok cok cooookk dolu bir hafta sonu gecirdim, az öncede kizimi Berline ugurladim. bütün 10. siniflar gitti, cumaya gelecekler insallah. Uctu biricik kusuuuummmRabbim sag salim gidip gelmeyi nasip etsin insallah.
Arkadaslar dolu dolu iki günde sayfamiza yazma firsati bulamadim, menülerime gelince sadece aksam yemeklerini 9 - 9:30 arasi gibi gec saatte yememin disinda iyidi. ben tarti günümüzü pazartesi olarak biliyordum ve bu sabah tartildim gecen hafta 1,5 kilo vermistim, bu haftada aslinda tam olarak bir hafta olmadi bile 1 kilo daha vererek toplamda 2,5 kilo vermisiminsallah böyle devam edebilirim.
Dallidacim dukani birakmana sevindim, dogru karar verdin, serapcim herzamn hakli cikiyor, trti gününe gelince hafta sonlari ister istemez programlarimiz , gezmeler felan oldugu icin , bence cuma günü tarti günümüz olsun, hafta sonu sadece bir gün cumartesi vea pazar hangi gün programimiz varsa o gün kacamak günümüz olsun , pazartesiden itibaren tam gaz cumaya kadar kacamak yapmaksizin diyetimizi uygulasak cumada tartida yüzümüz gülse iyi olmazmi? eger pazartesi tarti günümüz olursa hafta sonu yapilan kacamaklar arti olarak tartiya yansidiginda kilo verememis olur ve motivasyonumuz düser.
serapcim , sevgi ablacigim ve diger bütün arkadaslarim gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok tesekkürler ederim, cok sükür oglum daha iyi, bugün okula gitti. Bu arada gülfurencim hosgeldin canim yaaa nerelerdeydin, bir kayboldun , pir kayboldun, iyisin insallah, cocuklarin nasillar,
Günaydın Kızlar, mutlu bir hafta diliyorum
Yarısı iyi, yarısı kötü bir hafta sonu geçirdim. Cuma gecesi başlayan migrenim cumartesi günü ağırlaştı. Bütün gün ve gece yattım. Pazar sabahı daha iyi uyandım. Arkadaşlarımıza davetliydik. Sabah hazırlanıp gittik. Gece 23.30 gibi döndük. Tabi ki de türlü yaramazlık yaptım. Cezama razıyım
A-aaa aynı yaşta mıyız yoksa?Tanışmış mıydık acep
Hoş geldin şekerim.
Sen ilaç almıyor musun? Tiroidin çalışmıyorsa dr. un sana ilaç vermeli.
Ayça Kaya' nın kitabını ben de aldım ama daha okumaya fırsatım olmadı. Uygulayacağın listeyi yazar mısın Gülfurencim. Menülerine yorum yapabilmemiz için. Bir de boyun kaçtı? Bilgilerini verirsen seni de listeye eklerim canım
Hoş bulduk canım..Sizi özlemişim..İlaç kullanıyorum cuma yine kan tahili var..Aslında bir ay sonra demişti doktor 3 ay oldu.. Bana çok mantıklı geldi..En azından yediklerini kendin belirleyebiliyorsun..Mesela ben az yediğimi düşündüğüm için neden kilo veremiyorum derdim meğerse ben tahılı abartıyormuşum..Şekeri de tahıl kabul ediyoruz..Çayıma koyduğum şekeri bir tahıl olarak kabul ediyorum..
Bugün evde çok iş var,daha sonra geçmişi okuyup size döneceğim.Her türlü kendimi çok yorgun hissediyorum......Kaçamak olarak biraz kuruyemiiş ve cumartesi yediğim bisküvi pastası var.Normall yemekleri yedim,düğünde ve nişanda tatlı ve pasta yemedim.Menülerde zaten kararlı oluyor.Sabah tartıldım aynı kilomdayım,ama ödem var .Elim yüzüm şiş......Sonra görüşürüz cezaya razıyım.......
Merhaba Sevgi abla ..Sorma ödemde benim başımın belası..Azminden ötürü de ayrıca hayranım sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?