Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Dalidacığım senden de kendi yörene has lezzetli tarifler bekliyoruz,Türk yemeğide olmayabilir.Neden zayıflayamadığım ortada değil mi şekerler.....:26::26::26::26::26::18::18::18::18:

Bizim mutfağımız maalesef çok zengin bir mutfak değil bizde salamlar,sosisler,füme etler çok meşhur....ama aklıma geldikçe sağlıklı tarifler yazmaya çalışacağım :)eminim ki sen de güzel kilo vereceksin Sevgi abla :) hem de özgür bir şekilde

Dalidacığım senden de kendi yörene has lezzetli tarifler bekliyoruz,Türk yemeğide olmayabilir.Neden zayıflayamadığım ortada değil mi şekerler.....:26::26::26::26::26::18::18::18::18:

Mahir olmak, lezzeti sevmek böyle bir şey işte Biraz lezzetten vazgeçersen(k) aslında hepimiz için geçerli durum bu, sorunumuzu çözeceğiz de....
Evde patlıcan var, kızartmadan yemek yapsam tadı olmayacak diye düşünüp duruyorum Bari közleyeyim de salata olsun

Füme eti ben de çok severim, her türünü. Kırmızı olur, balık olur, sakatat olur Ama sosis ve salamı üniversiteden beri (Salam, sucuk, sosis satan bir firmada çalışmıştım) yemem :) Senin mutfağın genelde sağlıklı bence, tariflerini bekleyeceğim

Bu arada saat 17 olmuş. Ben de kaçıyorum kızlar. Yarın görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın, sevgiler

(menümü yazacağım)

İnşallah canım,birde ben inanabilsem,,,,,

Canım çözüm odaklı haline bayılıyorum.Bak bahsettiğim yemeği teflonda bir kaşık yağ veya tost makinesinde ince fırçayla sürerekte yapabilirsin.Başka yağ girmiyor zaten

Amin ,hepimizi inşallahKaraçalı suyu dağlardan gelen bir suymuş...Elazığ'a 30-40 km uzaklıktaymış.Çok lezzetli ama :)sağlık için üşenmem ama aklımın ucumdan bile geçmezdi ki ben çeşmeye gidip şişelere su dolduracağım
İyi bir fikir :)afiyet olsun

Dalidam tariflerini bekleyeceğim.....İkimizden başka kimse kalmadı,işlerimize bizde dönelim istersen.Oğlum acıkmış başımın etini yiyor.Sonra görüşürüz canım.....

04.09.2013

Sabah:
300 ml. limonlu su

Kahvaltı:
1 yumurta
1,5 dl peynir
1 dl. tam buğday ekmeği
3 dl. domates
2 dl. karpuz

Spor
plates 40 dk.

Ara:
1 sade Türk Kahvesi
1 bardak su

Öğle:
1 kase salata (havuç+kırmızı lahana)
160 gr. ton balığı (fazla oldu)
1 dl. tam. buğday ekmeği
1 parça bitter

Ara:
1 kupa tarçınlı yeşil çay
su,su,su :))

Akşam:
1 pors. menemen
3 yk. patlıcan salatası
1 dl. ekmek
3 mürdüm eriği

Ara:
Su
Çay
maden suyu

Son düzenleme:
Sohbetinize doyum olmaz arkadaşlar ama benimde çıkmam lazım:)sevgi ile kalınhoşça kalın
Akşam geçmişi de okurum ve yarın hazır bir şekilde burada olacağım:13:

Vallahi yaaa, kimin aklına gelir ki :) Sağlık için taşımak lazım, aslında sen doğrusunu yapıyorsun. Ben tembelim Öyle bir durumda muhtemelen eşime ya da bina görevlisine söylerdim bana su getirin diye herhalde Allah bana yardımcı olsun

Sohbetinize doyum olmaz arkadaşlar ama benimde çıkmam lazım:)sevgi ile kalınhoşça kalın
Akşam geçmişi de okurum ve yarın hazır bir şekilde burada olacağım:13:

Seni çağırdım, bırakıp gitmek içime sinmedi :) Hadi bakalım önce seni göndereyim bari Kolay gelsin canım, yarın görüşmek üzere

Esimi az evvel ise yolladim, ve hemen kararimi bildirmek istedim. Arkadaslar ben karatayda karar kildim. zaten peynir, yumurta ve zeytine bayilirim, ayrica ev yogurdu cok yerim, meyveyede ara ögünde degilde yemeklerin yaninda öneriyor zaten hanimefendi, bu diyette secenek dahada fazla gibi, diger listede oldukca karbonhidrat yüklü, birde ekmegin zararlarini kadin resmen bangir bangir bagirirken 6-7 dilim ekmek, aralarda bile hem meyve, hemde süt veya yogurt, gece bile 2 meyve ve süt cok cok fazla gibi geldi. O yüzden karatayda karar kildim, ama ekmegi arasira sadece sabah kahvaltilarina eklerim , birde cok gezen birisi olarak, gittigim yerlerdede en azindan karataya göre, salatalari, kisir, mercimek köfte vs.. yeme sansim olacak , böylelikle strese girmeden gezmelerimide yaparim. zaten tatliyla, pastayla pek aram yoktur, sadece regl dönemlerimde nutella krizim tutar o kadar....

iste böyle arkadaslar, en azindan bir ayda olsa bu sekilde bir deneyim, olmazsa baska bakariz artik

simdi ibadet zamanim arkadaslar, hepinize iyi uykular, tatli rüyalar, öpüyorum güzel bir gün iliyorum

Günaydın Gurbet,Allah ibadetini kabul etsin canım
Karatay doğru bir kararinşAllah bu defa hedeflediğin kiloya inersinöptüm

Günaydın

Ne güzel bir sabah Güzel bir başlangıç için tam zamanı....
Dallidacım nasılsın?

Allah kabul etsin Gurbetçim. Kararına memnun oldum. Yağ konusunda biraz dikkatli davranıp, porsiyonları büyük tutmazsan istediğin sonuca ulaşacağından eminim. Unutmayalım, Karatay demek sınırsız yemek değil

Ben de haftada 1 gün ekmeksiz gün yapmaya karar verdim. Dün akşam ki kaçamağım sebebi ile bu sabah kilo kaybı görmedim.
Başlangıç Kilom:65.2

Sizler de başlangıç kilonuzu yazarsanız bir tablo yapacağım.

Sabah:
300 ml. limonlu su

Kahvaltı:
20 gr. çavdar ekmek
30 gr. peynir
1 yumurta
1/2 domates
2 mürdüm eriği
2 bardak tarçınlı yeşil çay

Günaydıııııııın
Ben Dukan la yoluma devam edeceğim.Bir ay denemek istiyorumevet,Serap,doğabilecek zararları okudum,ama o diyet,bu diyet derken zaten o rahatsızlıklar başıma gelebilir diye düşünüyorum:18::18::18:Bu gün başlıyorum,7 gün atak yapmaya niyetim var.Sen deneyimlisin bu konuda sık sık yardımını isteyeceğimSpora ancak cumartesi günü başlayacağım.Bu aralar acayip yorgunum,zannediyorum hava çarpıyor....1 haftadır, geceleri başım ve boynum çok terliyordu...dün 1 ampul D vitamini içtim ve dün gece çok az terledim...herhalde D vitaminim baya düşük seviyede...dün internet'e baktım,Karaçalı suyu ozonlanmış suymuş...ama tadını çok beğendim :)bende kilo bildirimi yapıp çıkacağım,hem millete kahvaltı hazırlayacağım,hem biberleri balkona tekrar asmam lazımdün akşam kuvvetli bir fırtına çıktı,bir kaç saat hiç dinmedihatta havada leğen uçtuğunu gördük

Rumuzallida
Boy:1,72cm
Kilo:77,5 kg
Hedef:69 kg

Hepimize başarılar arkadaşlar!!
Gün içerisinde fırsat buldukça girerimbugün ve yarın misafirlerim gelme ihtimali çok yükseksevgiler

Günaydın Serapçığımİyim ben ,sen nasılsın?
Afiyet olsun,ben çay suyunu bile koymadım
Benim kararından çok memnun olmayacaksın,ama 1 ay denemek istiyorum.Yapabilirsem devam,olmuyorsa...tamam...o zaman karatay ile devam edeceğim...

Şimdi çayın suyunu koydum

Kahvaltım:1,5 çk yulaf kepeği,2 haşlanmış yumurta,kaşar,peynir...
Ara:1 sütlü kahve
Öğlen:haşlanmış tavuk
Ara:ayran
Akşam:balık

Serap,sence oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…