Dalidacığım senden de kendi yörene has lezzetli tarifler bekliyoruz,Türk yemeğide olmayabilir.Neden zayıflayamadığım ortada değil mi şekerler.....:26::26::26::26::26::18::18::18::18:
Dalidacığım senden de kendi yörene has lezzetli tarifler bekliyoruz,Türk yemeğide olmayabilir.Neden zayıflayamadığım ortada değil mi şekerler.....:26::26::26::26::26::18::18::18::18:
Bizim mutfağımız maalesef çok zengin bir mutfak değilbizde salamlar,sosisler,füme etler çok meşhur....ama aklıma geldikçe sağlıklı tarifler yazmaya çalışacağım :) eminim ki sen de güzel kilo vereceksin Sevgi abla :) hem de özgür bir şekilde
İnşallah canım,birde ben inanabilsem,,,,,Bizim mutfağımız maalesef çok zengin bir mutfak değilbizde salamlar,sosisler,füme etler çok meşhur....ama aklıma geldikçe sağlıklı tarifler yazmaya çalışacağım :) eminim ki sen de güzel kilo vereceksin Sevgi abla :) hem de özgür bir şekilde
Mahir olmak, lezzeti sevmek böyle bir şey işteBiraz lezzetten vazgeçersen(k) aslında hepimiz için geçerli durum bu, sorunumuzu çözeceğiz de....
Evde patlıcan var, kızartmadan yemek yapsam tadı olmayacak diye düşünüp duruyorumBari közleyeyim de salata olsun
Amin ,hepimizi inşallahTeşekkür ederim canımÇok sevindim, Allah hep iyilerle karşılaştırsın Dallidacım Karaçalı suyu ne ki? :) Doğal kaynak suyu mu? Vallahi baravo sana, bendeki nasıl bir üşengeçlikse artık hayatta gidip de çeşmeden su doldurmam gibi geliyor ne yalan diyim
Doğal tereyağı bulmuşken Karatay' a başlarsın artık
İyi bir fikir :)afiyet olsunMahir olmak, lezzeti sevmek böyle bir şey işteBiraz lezzetten vazgeçersen(k) aslında hepimiz için geçerli durum bu, sorunumuzu çözeceğiz de....
Evde patlıcan var, kızartmadan yemek yapsam tadı olmayacak diye düşünüp duruyorumBari közleyeyim de salata olsun
Amin ,hepimizi inşallahKaraçalı suyu dağlardan gelen bir suymuş...Elazığ'a 30-40 km uzaklıktaymış.Çok lezzetli ama :)sağlık için üşenmem ama aklımın ucumdan bile geçmezdi ki ben çeşmeye gidip şişelere su dolduracağım
İyi bir fikir :)afiyet olsun
Sohbetinize doyum olmaz arkadaşlar ama benimde çıkmam lazım:)sevgi ile kalınhoşça kalın
Akşam geçmişi de okurum ve yarın hazır bir şekilde burada olacağım:13:
Seni çağırdım, bırakıp gitmek içime sinmedi :) Hadi bakalım önce seni göndereyim bariKolay gelsin canım, yarın görüşmek üzere
Esimi az evvel ise yolladim, ve hemen kararimi bildirmek istedim. Arkadaslar ben karatayda karar kildim. zaten peynir, yumurta ve zeytine bayilirim, ayrica ev yogurdu cok yerim, meyveyede ara ögünde degilde yemeklerin yaninda öneriyor zaten hanimefendi, bu diyette secenek dahada fazla gibi, diger listede oldukca karbonhidrat yüklü, birde ekmegin zararlarini kadin resmen bangir bangir bagirirken 6-7 dilim ekmek, aralarda bile hem meyve, hemde süt veya yogurt, gece bile 2 meyve ve süt cok cok fazla gibi geldi. O yüzden karatayda karar kildim, ama ekmegi arasira sadece sabah kahvaltilarina eklerim , birde cok gezen birisi olarak, gittigim yerlerdede en azindan karataya göre, salatalari, kisir, mercimek köfte vs.. yeme sansim olacak , böylelikle strese girmeden gezmelerimide yaparim. zaten tatliyla, pastayla pek aram yoktur, sadece regl dönemlerimde nutella krizim tutar o kadar....
iste böyle arkadaslar, en azindan bir ayda olsa bu sekilde bir deneyim, olmazsa baska bakariz artik
simdi ibadet zamanim arkadaslar, hepinize iyi uykular, tatli rüyalar, öpüyorum güzel bir gün iliyorum
Günaydın
Ne güzel bir sabahGüzel bir başlangıç için tam zamanı....
Dallidacım nasılsın?
Allah kabul etsin Gurbetçim. Kararına memnun oldum. Yağ konusunda biraz dikkatli davranıp, porsiyonları büyük tutmazsan istediğin sonuca ulaşacağından eminim. Unutmayalım, Karatay demek sınırsız yemek değil
Ben de haftada 1 gün ekmeksiz gün yapmaya karar verdim. Dün akşam ki kaçamağım sebebi ile bu sabah kilo kaybı görmedim.
Başlangıç Kilom:65.2
Sizler de başlangıç kilonuzu yazarsanız bir tablo yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?