Günaydıııııııın
Ben Dukan la yoluma devam edeceğim.Bir ay denemek istiyorumevet,Serap,doğabilecek zararları okudum,ama o diyet,bu diyet derken zaten o rahatsızlıklar başıma gelebilir diye düşünüyorum:18::18::18:Bu gün başlıyorum,7 gün atak yapmaya niyetim var.Sen deneyimlisin bu konuda sık sık yardımını isteyeceğim Spora ancak cumartesi günü başlayacağım.Bu aralar acayip yorgunum,zannediyorum hava çarpıyor....1 haftadır, geceleri başım ve boynum çok terliyordu...dün 1 ampul D vitamini içtim ve dün gece çok az terledim...herhalde D vitaminim baya düşük seviyede...dün internet'e baktım,Karaçalı suyu ozonlanmış suymuş...ama tadını çok beğendim :)bende kilo bildirimi yapıp çıkacağım,hem millete kahvaltı hazırlayacağım,hem biberleri balkona tekrar asmam lazım dün akşam kuvvetli bir fırtına çıktı,bir kaç saat hiç dinmedi hatta havada leğen uçtuğunu gördük
Rumuzallida
Boy:1,72cm
Kilo:77,5 kg
Hedef:69 kg
Hepimize başarılar arkadaşlar!!
Gün içerisinde fırsat buldukça girerimbugün ve yarın misafirlerim gelme ihtimali çok yüksek sevgiler
Günaydın Serapçığımİyim ben ,sen nasılsın?
Afiyet olsun,ben çay suyunu bile koymadım
Benim kararından çok memnun olmayacaksın,ama 1 ay denemek istiyorum.Yapabilirsem devam,olmuyorsa...tamam...o zaman karatay ile devam edeceğim...
Dukan'da çedene kahvesi içilebilir mi?normal kahveye izin var galiba
Tamam canım,atak günlerimi hesaplayacağımiyi dileklerin için çok teşekkür ederim şimdi kaçtım yoksa isyan çıkacak sonra görüşürüz
Şimdi çayın suyunu koydum
Kahvaltım:1,5 çk yulaf kepeği,2 haşlanmış yumurta,kaşar,peynir...
Ara:1 sütlü kahve
Öğlen:haşlanmış tavuk
Ara:ayran
Akşam:balık
Serap,sence oldu mu?
Az evvel eve geldim, (ama bu sefer gezmeden degil bankada felan islerim vardi ) suanda kahvaltimi yapiyorum.
Baslangic kilom : 93,5
Simdiki kilom : 92
Boy : 175
Hedef : simdilik 85
Kahvalti tabagimda neler var....
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1/2 domates ve salatalik
1 kücük cay bardagi ceviz
1 nektarin ve 6 zeytin suan burda saat 10: 45 ben yiyene kadar 11 olur , dur bakalim bugüzel kahvaltiyla acikmazsam iki ögün yaparim bugün .
Serapçığım,ben girdim,sen çıktın
Saat 4 de evden çıkacağız,gece 12 dan önce de gelemeyizyarın görüşürüz kızlar
Merhaba Serap :)
Benim protein atağım bugün iptal oldu...maalesef birazdan misafirliğe gideceğizakşam yemeğine de davet edildik...yarına kaldı artık...senin menün çok güzel,afiyet olsun spora yarın başlarım inşallah :)cumartesi başlamaya niyetim vardı ama bugün gezmelerde olacağım için yarın başlayacağım.Bu arada Elazığ da çok toz var ben İstanbul tozludur diyordum ama çok yanılmıştım dışarıda rüzgar hala kuvvetli esiyor...
Merhaba Serap :)
Benim protein atağım bugün iptal oldu...maalesef birazdan misafirliğe gideceğizakşam yemeğine de davet edildik...yarına kaldı artık...senin menün çok güzel,afiyet olsun spora yarın başlarım inşallah :)cumartesi başlamaya niyetim vardı ama bugün gezmelerde olacağım için yarın başlayacağım.Bu arada Elazığ da çok toz var ben İstanbul tozludur diyordum ama çok yanılmıştım dışarıda rüzgar hala kuvvetli esiyor...
Serapçığım,ben girdim,sen çıktın
Saat 4 de evden çıkacağız,gece 12 dan önce de gelemeyizyarın görüşürüz kızlar
Aaaa,unutmuşumlinkler için teşekkürler
sevgi ablacigim görünmemissin hic nerelerdesin, yoksa gene kis hazirliklarinami daldin ? Bak bu sefer diyete ciddi basladik, is , güc, gezmeler, bize engel olmamaliBu arada yazdigim diyetimi uygulamaya karar verdin ? yoksa sendemi karatay yapacaksin ?
serapcigim canim bütün is sana kaldi, sayfayi actin, kilo bildirimlerini yapacaksin ellerine emegine saglik, ben pek anlamam zaten o islerdenBenim her konuda mantikli fikirleri olan, becerikli arkadasim, masallah bizleride cekip cevir sen ihtiyacimiz var cünkü kendi adima etim senin , kemigimde senin hata yaparsam gözümün yasina bakma olurmu kaptan :18:
simdilik öpüyorum hepinizi kizlar, birazdan hazirlanip cikacagim, aksam giremeyebilirim, cünkü 3 gündür benim adam isten geliyor , ben yokum, bu aksamda gene aynisi , beni kapinin önüne koyabilir, sayfamiza giremezsen anlayinki kapiya kondum
Saka saka aksamlari esim geldikten sonra gözünün önünden ayirmak istemiyorda kendileri, bütün gün yokmusta, birazda onunla ilgilenmeliymisim falan filanbelki birazcikda hakli ama degilmi :26: hadi ben kactim yarin sabah erkenden girerim öpüldünüz sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?