Merhaba Kızlar Hafta sonu evde internet sorunu yaşadık. Daha doğrusu telefon arızası... Cepten girince de ne beğenebiliyorum ne de yazarken emo (şu aşağıdaki duygu belirteci yüz ifadeleri:)) ekleyebiliyorum.
Teşekkür ederim Amin.. Bailadım bakalım sonuç ne olacak.. Yazık olmuş salatalıklara. Israrla üretiyorlar ya kış vakti, hiç anlamıyorum. Hadi şu çengelköy olanlar fena değil de, bademler hiç yenilmiyor.
Kar durumu nedir Dallidacım.. Her yer bembeyaz oldu mu? Kolay gelsin canım, leslie iyi gelebilir.
Afiyet olsun
Gurbetçim, bu kez gerçekten iyi gidiyorsun. Batıl mıdır değil midir siz karar verin kızlar, yeni ay başlarken kalkışılan işler sonuç verebiliyor. Son dördünde başlanan iş ise uzun soluklu olmuyor bana göre. Gurbet de ben de yeni ayda başladık bu sefer. Allah' ın da izniyle uzun soluklu olacağını sanıyorum.
Afiyet olsun.. Menün güzel olmuş.
İnşaallah Gülfurencim
Normal beslenmeye eninde sonunda geçeceğiz. Hep böyle yaşanmaz bence Siz bu diyeti yaparken yürümediniz di mi?? Israrla yürüyün plates kilo verdirmez demiş ama, bu soğukta yürüyemeyeceğim için cuma günü pilates ve yoga ya başladım. bir gün pilates bir gün yoga yapmaya çalışıyorum.
Aldığın bir kilo bence hemen verilir. Zaten büyük bir ihtimalle yediğin şekerli şeylerin sebep olduğu ödemdir. Direkt su tutuyor şu şeker, metabolizmayı ne kadar kötü etkiliyor değil mi??
Daha güzel sonuçlar almanı diliyorum arkadaşım
Sizin başladığınız listeden aynen dediğin gibi yeşil elma ve ev yoğurdu ile başladım. Tarçından bahsetmiyordu ama ben yine de silme 1 çk. toz tarçın ekledim. Regl olduğum için tartılmak pek işime gelmedi ama yine de çıktım tartıya. 65.6 kg. geldim. Cumaya göre +200 gr. Regl ödemidir di mi :18:
Sebze çorbası, her öğle ve akşam salata, her akşam sebze yemeği.... Buna rağmen kabızlık olması enteresan. Yeterince su içiyor musun? Sinameki çalıştırdı mı peki??
Sana da güzel, mutlu bir hafta diliyorum canım
Afiyet olsun.
Kolay gelsin, güzel gezmeler olsun
Helal olsun sana Gurbet
Tarif harika. Kahvaltı misafirlerine de olur bu. Çok güzel olmuştur eminim. Ellerine sağlık.
8o küsürler de senin değil zaten 70 lere gelince de mis gibi hafiflemiş hissedeceksin. 60 lara az kaldığı ve boyun uzun olduğu için daha ince görüneceksin. 69 olduğunda da en beğendiğin kıyafetini giyip gezmelere gideceksin
Şekercim hafta sonu Karatay Hoca tv deydi yine. Yürüyün diyor. Sen de soğukta yürüyemezsin ama evde bisikletin vardı, her gün 40 dk. en azından pedal çevirsen mi diyorum???
Kolay gelsin arkadaşım, kendine iyi bak. Ben de
Merhaba Belginbende iyiyim kilo vermeye başlamışsın,tebrik ederim
Afiyet olsun canımmenün her zaman ki gibi dengeli
Gözün aydıninşallah sende Gülfuren gibi güzel sonuçlar alırsın bence de salatalık yeme..ne tadı kaldı ne bir şey..ben bugün 1 kilo aldım ama yarısı çöpe gitti...
Teşekkür ederim
Günaydıngüzel bir pazar geçirmenizi dilerim
Ufak ufak kar yağıyorfırtına da var :)galiba bugünden itibaren leslie ile yürüyeceğim:44:
Kahvaltımı yazayım:
1 haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek,2 parmak kadar peynir,4 zeytin,domates,yeşilik...kahvaltıdan önce aç karnına kahve içeceğim
Öğlen:1 kepçe çorba,1 alabalık,salata,1 ayran..
Sonra görüşürüz
Kar durumu nedir Dallidacım.. Her yer bembeyaz oldu mu? Kolay gelsin canım, leslie iyi gelebilir.
Afiyet olsun
herkese mutlu pazarlar diliyorum, haftasonlari cok yogun oluyorum, ama yaramazlik yapmiyorum, bu sabah esimde söyledi, sen bu diyet isini baya ciddiye aldin bu sefer dedi, e mecburum artik degilmi kizlar
SEVGI ABLA GÖRÜNÜP KAYBOLDUN GENE
Serapcim, zannedersem gülfurenin diyetini uygulamaya gececeksin, basarilar, sen bir dene sonuc alabilirsen bende duraklama dönemlerinde uygulayabilirim, masallah gülfureni mutlu etti bu diyet, bence bunda kocasininda eslik etmesinin cok büyük etkisi vardi, ama olsun degdi bence
dünkü menüm
Sabah : karatay kahvaltisi
Aksam : 2 kücük lahmacun, salata (kacamak degil kizlar, haftada 1 kez izin var )
bugün , gene karatay kahvaltisi ,
Öglen : biber dolmasi, yogurt, salata
Aksam : bir kase yogurt corbasi, yumurtali avocado salatasi
diye planladim, bakalim bir degisiklik olmassa , hoscakalin arkadaslar yarin görüsürüz artikin , bugün gene cok doluyum
Gurbetçim, bu kez gerçekten iyi gidiyorsun. Batıl mıdır değil midir siz karar verin kızlar, yeni ay başlarken kalkışılan işler sonuç verebiliyor. Son dördünde başlanan iş ise uzun soluklu olmuyor bana göre. Gurbet de ben de yeni ayda başladık bu sefer. Allah' ın da izniyle uzun soluklu olacağını sanıyorum.
Afiyet olsun.. Menün güzel olmuş.
Gülben ergen çöp gibi oldu bence çok zayıflıkta yakışmıyor..İnşallah topiğimiz kilolarımızı verdikten sonra sohbet yerimiz olur inşallah.
Kolay gelsin alışveriş tamam..Bir hafta yap bir gün ara ver tekrar bir hafta yap bence..Çünkü normal beslenmeye geçince verilen kilo geri geliyor..Ben iki gün hatta bugün üçüncü gün bıraktım..Cuma kahvaltıya misafirim vardı.Öğleden sonra misafirliğe gittim..Akşam da arkadaşımda kaldım..O yüzden listeyi bıraktım..Dünde dışarı çıktık..Bugün de yemekli misafirim var..Yarın karabuğday detoksu ile başlayıp kaldığımız yerden devam edeceğiz..Cuma hiç bilgisayara bakamadım 54.3 kg dan 55.3 e çıktım..Ama her şeyden az az yedim..Abartsam daha fazla alırdım..Bu da normal hiç ekmek yemiyorken ekmek yedim.Aşure ,çikolata yedim.Yürüyüşleride eşimle bir saate çıkaracağız..Biz bu diyeti çok sevdik..
Salata ve listedeki menülerdeki malzemelerden evdeki sebze ve meyveye göre hareket ediyorum..Bazılarını birebir yapamıyorum..Bence marul daha iyi bir seçim..Haydi Serapcım kolay gelsin..İlk liste karabuğdayla başlamıyor..Meyve detoksu ile başlıyor..Yine de sen bilirsin..Ben yanlışlıkla karabuğday ile başlamıştım ama 1 kg yakın veriliyor..
Bu sefer hepimiz istediğimiz kiloya gelip koruruz inşallah..Ben çok mutlu oldum beş sene sonra görmediğim kiloyu gördüm..Darısı başınıza..
İnşaallah Gülfurencim
Normal beslenmeye eninde sonunda geçeceğiz. Hep böyle yaşanmaz bence
Aldığın bir kilo bence hemen verilir. Zaten büyük bir ihtimalle yediğin şekerli şeylerin sebep olduğu ödemdir. Direkt su tutuyor şu şeker, metabolizmayı ne kadar kötü etkiliyor değil mi??
Daha güzel sonuçlar almanı diliyorum arkadaşım
Happymooddaki liste ile başladık biz.Yine sen bilirsin.İstersen karabuğday ile başla happymoddaki cok duzenli ilk listeden devam edersin.Meyveleri sebzeleri bazen değistirebilirsin..Şeftali yerine yesil elma kullanabilirsin.Üc gün aradan sonra yarın bizde karabugday ile başlıyoruz.Sabah tartılırsan cuma farkı görmüs oluruz.Bende cuma günü bildirim yapacağım.
Sizin başladığınız listeden aynen dediğin gibi yeşil elma ve ev yoğurdu ile başladım. Tarçından bahsetmiyordu ama ben yine de silme 1 çk. toz tarçın ekledim. Regl olduğum için tartılmak pek işime gelmedi ama yine de çıktım tartıya. 65.6 kg. geldim. Cumaya göre +200 gr. Regl ödemidir di mi :18:
Bence de bu sefer bırakma bak ne güzel sonuçlar alıyorsun
Akşamları sadece hafta da 2-3 kez meyve yemeye iznim varzaten bu listeler şimdilik kilo verdirmeye yönelik listeler değil,maksat kan şekerini düşürmeye :) biraz kilo verebildiysem o da piyango oldu çarşamba kontrolüm var ama bu defa çok umutlu değilim...bir haftadır kabızlıkla boğuşuyorum...cumartesiden beri akşamları sinameki içiyorum....
Yumurtalı avokado salatası nasıl yapıyorsun? afiyet olsun
Evet,Sevgi abla en kısa zamanda bize katılır inşallah
Sebze çorbası, her öğle ve akşam salata, her akşam sebze yemeği.... Buna rağmen kabızlık olması enteresan. Yeterince su içiyor musun? Sinameki çalıştırdı mı peki??
Günaydınlarhayırlı haftalar olsun
Birazdan kahvaltımı edeceğim:
1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,4 zeytin,2 parmak kadar peynir,salatalık..
Öğlen:1 kepçe çorba,1 alabalık,salata,1 ayran
Ara:1 bardak yoğurt
Bugün sütümü almak için amca gelinine gideceğim...akşam görüşürüz
Sevgiler
(bir aksilik çıkmazsa saat 9:30 da yürüyüşe çıkacağım...bir de bu şekilde denemek istiyorum...bakkalım...)
Sana da güzel, mutlu bir hafta diliyorum canım
Afiyet olsun.
Kolay gelsin, güzel gezmeler olsun
afiyet olsun canim,
anladim canim, insallah simdilik iyi gidiyorum, bozmazsak iyidir , dün camide sohbet vardi, sonrasindada lahmacun yapiliyordu, baklava felan ne ararsan yani, birseyler bahane edip resmen kactim ortamdan
YUMURTALI AVOCADO SALATASI
iki tane yumurtayi hasladim, ve dogradim, avocadonunda icini cikarip ezdim, yumurtayla karistirdim, bir kücük kirmizi sogani dogradim,maydonoz dogradim, bir kactane cevizi elimle ufaladim, bol limon , zeytinyagi, tuz , cekilmis karabiber,ve nar eksisiyle karistirdim, cok nefis oldu, hem doyurucu hemde avocado cok faydali, saglikli yaglar varmis icinde , tavsiye ederim, bir dene
tamam canim güle güle git ve gel , bu arada ben gecen pazartesi baslamistim, cuma 93 cikmistim 2 kilo vermistim, bu sabahta tartildim, 200 gram daha gitmis , haftasonuda kilo verebil isim, toplamda 1 haftada 2,200 gram vermis oldum iyi oldu, zaten bu 90 in üzerindeki kilolar benim degil, onlari sevmiyorum, 89 a düsünce rahatliyorum biraz
Arkadaslar bugün benimde evde cok isim var, dip, köse temizlik yapilacak, halilarimi, makinayla yikayacagim, yarin cok kalabalik misafirlerim var evde tupper party var bende. o yüzden heryer piril piril olmali , iki gün yogun olacagim gene o yüzden oruca niyetlenmedim, yarin sabah geelecek misafirler, ögleden sonra kizimla dis doktoruna gidecegiz, aksamda manti bükmeye arkadasima gidecegim, iki gün giremezsem merak etmeyin, firsat bulbilirsem girerim , öpüyorum hepinizi
Helal olsun sana Gurbet
Tarif harika. Kahvaltı misafirlerine de olur bu. Çok güzel olmuştur eminim. Ellerine sağlık.
8o küsürler de senin değil zaten
Şekercim hafta sonu Karatay Hoca tv deydi yine. Yürüyün diyor. Sen de soğukta yürüyemezsin ama evde bisikletin vardı, her gün 40 dk. en azından pedal çevirsen mi diyorum???
Kolay gelsin arkadaşım, kendine iyi bak. Ben de