Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

valla suan aciktim, karnimi suyla dolduruyorum, aslinda ilk etapta iki ögün zorluyor beni, birde erken yedigim icin bu saatlerde kaziniyorum

sevgi ablacigim hosgeldin, özledik valla, kilo aldinmi, ben cok aldim ve aklim basima geldi, pazartesi basladim diyete , karatayla basladim, simdilik öyle gidiyorum , yarin tartilacagim bakalim merak ediyorum kilo verebildimmi...

serap helva haftada bir kezmiydi, bak onu bilmiyordum, bende bugün bir mutlu oluyorum, kizima diyorum, bak ne güzel diyet diye, hatta helva yemek icin balik pisirdim desem yeridir, simdi günde sürekli cola icen , cayina seker atan birinin birden sekeri kesince gözü hep tatlida oluyor, bugün 4. gündü ve 4 gündür hic kacamak yapmamistim ama demekki bugün ilk kacamagimi helva yiyerek yapmis oldum, ama neyseki erken saatte yedim alkali diyyettede diyorduya saat 4 gibi kücük kacamaklar yapilabilir diye, bahanede hazir

serapcim ellerine saglik tarifler gene cok farkli , ama malesef benim, domates ve biber kurusu kalmamis, onlari daha cabuk bitirmisim, anneye müracaaatt kizartmasini bende yapiyorum, önce patlicani haslayip, sonra kizartip yogurtluyorum onun üzerinede kiymali domatesli sos yapiyorum oooohhh oh oh ayyyy aciktim kiizzzzz eniyisi ben gidip yatayim, yoks yarim kilo bildirim günü, diyeti bozmayayim

Sevgili Sevgi-liebe, Dallida ve Gurbet Çiçeği,

sizleri 1 sene kadar önce yazdığınız benedenben topiğinde gördüm..Alkali diyet üstüne..
diyeti uygulayabildiniz mi?
tavsiye edermisiniz?

gözlemleriniz neler?
cevaplarsanız çok sevinirim..

Günaydın Arkadaşlarım,hepinize hayırlı cumalar;
Dalida'cığım akşam bilgisayarda bir problem vardı ,bir türlü bağlantı kuramadım kusura bakma.Gurbet ben senin adına çok sevindim,azimle devam canım.
Hamsikolonisi benim tansiyon ve kalple ilğili problemlerden dolayı karbonatlı suya devam edemedim.Aslında alkali beslenmeye geçmemgerekiyor.Geçen hafta ph düzeyim 5 çıkttı,tehlikeli bir sınırdayım.
Arkadaşlar tahmin edeceğiniz gibi kilo aldım.

Sabahları gün kurusu yeiçine tarçin köy,bu tatlı ihtiyacını giderir inşallahevet ya,Sevgi abla girdi ama ben çok kalamadım
Merhaba Hamsikolonisi,kısa bir süre diyeti uyguladım ve uyguladığım sürece biraz kilo da verdim :)kuralları olan bir diyet olduğu için ben çabuk sıkıldım :)ama kesinlikle sağlıklıdır,ben bir zararını görmedim
İmrendim vallahiinşallah istediğiniz kiloya inersiniz canımmerak ettim,ben de verdiğin linki tıklayıp okuyacağım
Peki,kilonuzu korumak için nasıl bir yol izleyeceksiniz?:44:

Günaydın arkadaşlarhayırlı cumalar
Birazdan kahvaltı edeceğim:
1 dilim ekmek,2 parmak kadar peynir,4 zeytin,1 yumurta,domates,yeşilik...çay

Öğlen: 1 dilim ekmek,1 kepçe çorba,3 köfte,salata,ayran

Ara:1 su bardağı yoğurt

Bugün öğlenden sonra amcamıza gideceğiz,ancak akşam girebileceğim

Gurbet 91 kg oldum canım.Ben de bir yerlerden başlamam gerekiyor.Dalida kahvaltı yapıp çıkmam gerekiyor Allah'a emanet ol.

Hayırlı cumalar Sevgi ablarica ederimzaman zaman oluyor,zaten ben de çok kalamadım...eşim evde,o uyanmadan ve yatmadan önce bir kaç dakikalığına girebiliyorumgün içerisinde evde olmadığı için daha rahat girebiliyorumgeçmiş olsun Sevgi abla...tekrar nasıl yükseltilebiliyor?olsun ,kilolarınla birlikte gel,verirsinkaç kilosun? bak,bende 80 gördüm

Günaydın Kızlar Ne güzel sohbet etmişsiniz. Sevgicim çok sevindim gelmene Sürüden ayrılanı kurt kapar arkadaşım, sen her zaman yakın dur bize. Hem özlüyoruz

Şekerler benim de hazırlanmam lazım. Eşimin yeğenine uğrayıp onu alacağım, oradan da akrabamızın bebeği oldu, duasına gideceğiz Allah kısmet ederse.

Bu sabah kahvaltıyı hafif tutmak istedim, öğleden sonra börek, çörek, pilav vardır kesin
Kilo bildirimim:
Pzt. sabah: 66.2
Bu sabah: 65.4
Fark: -800 gr.
4 gün için fena değil bence. Aç kalmadım. Gece aç hissettiğimde ayran ya da süt içim.

Bugün:
Sabah:
400 ml. su

Kahvaltı:
2 mandalina
3 ceviz

Öptüm sizi şekerler

günaydin dallidacigim afiyet olsun menün gene konusuyor masallah benim iradeli arkadasim, amca bol galibaaa

hosgeldin evine sevgi abla , sagolasin bende cok kilo aldim, ve kendimi buraya attim, gercekten burdan ayrilinca kilo kacinilmaz oluyor, beni gecememissin kilo almada ben bu pazartesi tartildigimda 95 i gördüm, sok sok sok

Sağ ol ablacığım,alt üstü farenjit,Allah'a şükür ama eşim nazlanıyor
merak etme canim erkekler hep öyle, benim esimde öyle cok hastalanmaz , ama hastalanincada nazindan duramayiz, coluk cocuk emrine amadeyiz yani

Gurbet 91 kg oldum canım.Ben de bir yerlerden başlamam gerekiyor.Dalida kahvaltı yapıp çıkmam gerekiyor Allah'a emanet ol.
basla ablacigim, baslamak bitirmenin yarisidir, karar vermen önemliydi, iyiki verdin ve aramiza geldin öpüyorum seni güle güle git ve gel

bende dallidacim, esim evdeyken bende giremiyorum, yaninda otursamda bilgisayarla ilgilenince , onunla ilgilenmiyormusum gibi hissediyor, biraksana sunu diyor, ilgi bekliyor anlayacaginiz, mutfaga bile gitsem, cagiriyor gelsene ne yapiyorsun orda

arkadaslar bugün cuma bildirim günü diye sabah tartildim, gerci benim henüz 4 gün oldu baslayali ama , leptinim iyi calismis tam 2 kilo vermisim, kendi kendimi alkisliyorum valla, bu kadar beklemiyordum yaklasik 1 kilo felan verdiysem iyi diyordum, ama cok sevindim 2 kilo yaaaa ama neyse fazla sevinmeyim, simariyorum sonra, aynen karataya devam arkadaslar , tabii bu ilk haftam oldugu icin son kilolarimi cabuk veririm genelde, sonra haliyle yavaslayacaktir, bir iki kilo daha verincede spora baslayacagim

güle güle git ve gel canim, bebegide bizim yerimize kokla mis gibidir simdi o cennet kokusu bayilirim koklamaya
GÜZEL KILO VERMISSIN ARKADASIM; TEBRIKLER hicte fena degil masallah

bende kilomu yazayım geçmi oldu bilemiyorum ama 52.8...

ben evde olduğum günler sadece oğlum uyuyunca girebiliyorum foruma telden girebiliyorum ama cevap yazamıyorum bir türlü o yüzden pc yi açmak zorunda kalıyorum.....

yoğurt suyu yoğurdu süzdürünce altındaki su onu şişeye koyuyorum ya içiyoruz ya ayran yaparken kulllanıyorum yada çorbalara koyuyorum kesinlikle atmıyorum....

perşemne günkü menüm

sahurda
1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu pancarlı yarma salatası

iftarda
1 kase çorba
2 adet kabak dolması
hoşaf ve gene yoğurtlu pancarlı yarma salatası

ara
1 hurma 1 mandalina

2 litre su spor yok ama dışarda 1 saat gezinme var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…