Bebeğiniz hayırlı olsunGünaydın KızlarNe güzel sohbet etmişsiniz. Sevgicim çok sevindim gelmene Sürüden ayrılanı kurt kapar arkadaşım, sen her zaman yakın dur bize. Hem özlüyoruz
Şekerler benim de hazırlanmam lazım. Eşimin yeğenine uğrayıp onu alacağım, oradan da akrabamızın bebeği oldu, duasına gideceğiz Allah kısmet ederse.
Bu sabah kahvaltıyı hafif tutmak istedim, öğleden sonra börek, çörek, pilav vardır kesin
Kilo bildirimim:
Pzt. sabah: 66.2
Bu sabah: 65.4
Fark: -800 gr.
4 gün için fena değil bence. Aç kalmadım. Gece aç hissettiğimde ayran ya da süt içim.
Bugün:
Sabah:
400 ml. su
Kahvaltı:
2 mandalina
3 ceviz
Öptüm sizi şekerler
Amca sadece birtane var,ama amca oğuları,gelinleri vargünaydin dallidacigim afiyet olsun menün gene konusuyor masallah benim iradeli arkadasim, amca bol galibaaa
bende dallidacim, esim evdeyken bende giremiyorum, yaninda otursamda bilgisayarla ilgilenince , onunla ilgilenmiyormusum gibi hissediyor, biraksana sunu diyor, ilgi bekliyor anlayacaginiz, mutfaga bile gitsem, cagiriyor gelsene ne yapiyorsun orda
Supersinarkadaslar bugün cuma bildirim günü diye sabah tartildim, gerci benim henüz 4 gün oldu baslayali ama , leptinim iyi calismis tam 2 kilo vermisim,kendi kendimi alkisliyorum valla, bu kadar beklemiyordum yaklasik 1 kilo felan verdiysem iyi diyordum, ama cok sevindim 2 kilo yaaaa ama neyse fazla sevinmeyim, simariyorum sonra, aynen karataya devam arkadaslar , tabii bu ilk haftam oldugu icin son kilolarimi cabuk veririm genelde, sonra haliyle yavaslayacaktir, bir iki kilo daha verincede spora baslayacagim
Afiyet olsunbende kilomu yazayım geçmi oldu bilemiyorum ama 52.8...
ben evde olduğum günler sadece oğlum uyuyunca girebiliyorum foruma telden girebiliyorum ama cevap yazamıyorum bir türlü o yüzden pc yi açmak zorunda kalıyorum.....
yoğurt suyu yoğurdu süzdürünce altındaki su onu şişeye koyuyorum ya içiyoruz ya ayran yaparken kulllanıyorum yada çorbalara koyuyorum kesinlikle atmıyorum....
perşemne günkü menüm
sahurda
1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu pancarlı yarma salatası
iftarda
1 kase çorba
2 adet kabak dolması
hoşaf ve gene yoğurtlu pancarlı yarma salatası
ara
1 hurma 1 mandalina
2 litre su spor yok ama dışarda 1 saat gezinme var
Merhaba kizlar. Telefon arizasindan dolayi internet baglantimiz yok. O yuzden uzun uzun yazamiyorum. Sevgicim
gulfurencim link icin tsk. Ler. Gurbetcim tebrikler:))
Dallidacim tsk ederimamin...
Sulisim, tebrikler.
Belgincim sen nasilsin? Kilo verebildin umarim
Merhaba Belginkizlar merhaba bi bakayim dedim ozlemisim sizi
nasilsiniz kilo vermeler baslamis toplanmissiniz yine
bir yaramazlik yok insallah hepiniz iyisiniz degilmi
Afiyet olsun canımMerhaba
Belgincim biraz yaramazlık yapmissin anlaşılan. Yaramazlığı fark edip hemen müdahale ederek kilo vermiştin, tebrik ederim
Bugun:
Sabah:
400 ml. Su
Kahvaltı:
2 dl. Ekmek
1 dl. Peynir
2 zeytin
2 tk tahin-pekmez
1 bardak süt
Ara:
Su
Aksam(saat:17):
2 yk. pırasa
3 yk. Kavurma
1 kase yoğurt
5 petibör bisküvi
2 çb. yaseminli yeşil çay
Ara:
Su, su, su
Gözün aydınAz once alış verişimi yapip geldim. Karabugday, mantar, hindi vs. Yarin esim gelecek muhtemelen ama ben yine de pazartesiyi beklemeden Karabugday- elma gunüne başlayayım diyorum. Pzt. Gunu de protein olur. Sadece 1 hafta yapsam nasil olur acaba. Ne dersin Gulfuren? Bir de ara öğünlerde salatalık vermiş. Bu mevsimde salatalık yemek hic isime gelmiyor. Zaten kendisini pek sevmemsalatalık yerine marul yaprakları yerim muhtemelen. :18:
Günaydın Arkadaşlarım,hepinize hayırlı cumalar;
Dalida'cığım akşam bilgisayarda bir problem vardı ,bir türlü bağlantı kuramadım kusura bakma.Gurbet ben senin adına çok sevindim,azimle devam canım.
Hamsikolonisi benim tansiyon ve kalple ilğili problemlerden dolayı karbonatlı suya devam edemedim.Aslında alkali beslenmeye geçmemgerekiyor.Geçen hafta ph düzeyim 5 çıkttı,tehlikeli bir sınırdayım.
Arkadaşlar tahmin edeceğiniz gibi kilo aldım.
arkadaslar bugün cuma bildirim günü diye sabah tartildim, gerci benim henüz 4 gün oldu baslayali ama , leptinim iyi calismis tam 2 kilo vermisim,kendi kendimi alkisliyorum valla, bu kadar beklemiyordum yaklasik 1 kilo felan verdiysem iyi diyordum, ama cok sevindim 2 kilo yaaaa ama neyse fazla sevinmeyim, simariyorum sonra, aynen karataya devam arkadaslar , tabii bu ilk haftam oldugu icin son kilolarimi cabuk veririm genelde, sonra haliyle yavaslayacaktir, bir iki kilo daha verincede spora baslayacagim
bende kilomu yazayım geçmi oldu bilemiyorum ama 52.8...
ben evde olduğum günler sadece oğlum uyuyunca girebiliyorum foruma telden girebiliyorum ama cevap yazamıyorum bir türlü o yüzden pc yi açmak zorunda kalıyorum.....
yoğurt suyu yoğurdu süzdürünce altındaki su onu şişeye koyuyorum ya içiyoruz ya ayran yaparken kulllanıyorum yada çorbalara koyuyorum kesinlikle atmıyorum....
perşemne günkü menüm
sahurda
1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu pancarlı yarma salatası
iftarda
1 kase çorba
2 adet kabak dolması
hoşaf ve gene yoğurtlu pancarlı yarma salatası
ara
1 hurma 1 mandalina
2 litre su spor yok ama dışarda 1 saat gezinme var
merhaba serapcım
gecen haftadan berivermeye başladım tabı once 77.8 kıloya çıktım sımdı 76 a ınmeye çalışıyorum ama o verdıgım kılo kendıme ınancımı getirdi motıvasyonum artti
sende diğer kızlarda ıyı gıdıyorsunuz maşalllah
Az once alış verişimi yapip geldim. Karabugday, mantar, hindi vs. Yarin esim gelecek muhtemelen ama ben yine de pazartesiyi beklemeden Karabugday- elma gunüne başlayayım diyorum. Pzt. Gunu de protein olur. Sadece 1 hafta yapsam nasil olur acaba. Ne dersin Gulfuren? Bir de ara öğünlerde salatalık vermiş. Bu mevsimde salatalık yemek hic isime gelmiyor. Zaten kendisini pek sevmemsalatalık yerine marul yaprakları yerim muhtemelen. :18:
herkese mutlu pazarlar diliyorum, haftasonlari cok yogun oluyorum, ama yaramazlik yapmiyorum, bu sabah esimde söyledi, sen bu diyet isini baya ciddiye aldin bu sefer dedi, e mecburum artik degilmi kizlar
SEVGI ABLA GÖRÜNÜP KAYBOLDUN GENE
Serapcim, zannedersem gülfurenin diyetini uygulamaya gececeksin, basarilar, sen bir dene sonuc alabilirsen bende duraklama dönemlerinde uygulayabilirim, masallah gülfureni mutlu etti bu diyet, bence bunda kocasininda eslik etmesinin cok büyük etkisi vardi, ama olsun degdi bence
dallidacim, listene müdahale etmek istemem , doktorun verdigi icin ama, acaba aksam yemeginden sonraki , meyve , süt gibi olan ara ögünü acikmadigin müddetce kaldirsan daha cok kilo verebilirsin gibi geliyor bana , ama tabi dedigim gibi, doktorunla konusmalisin
Belgincim merhaba canim, tebrikler sende kilo vermeye baslamissin, cok sükür bende gecen hafta baslayabildim, böyle devam arkadasim, sagolasin, arada ugra burayada özletme kendini
Gulfurencim, iki ayri liste var. Senin yaptigin eylul de ki gazete yazisindan, benim buldugum da mayis yazisindan. Vintage duygular o 10 gunlŞeftaeyi vermisti. O yuzden karabugday elma dedim. Seftali filan da yok vs. vs. Happymood da diger liste de var alt kisimda... Bir baksana. Bugun baslamadim, pzt baslamak isime daha cok geldi..
herkese mutlu pazarlar diliyorum, haftasonlari cok yogun oluyorum, ama yaramazlik yapmiyorum, bu sabah esimde söyledi, sen bu diyet isini baya ciddiye aldin bu sefer dedi, e mecburum artik degilmi kizlar
SEVGI ABLA GÖRÜNÜP KAYBOLDUN GENE
Serapcim, zannedersem gülfurenin diyetini uygulamaya gececeksin, basarilar, sen bir dene sonuc alabilirsen bende duraklama dönemlerinde uygulayabilirim, masallah gülfureni mutlu etti bu diyet, bence bunda kocasininda eslik etmesinin cok büyük etkisi vardi, ama olsun degdi bence
dallidacim, listene müdahale etmek istemem , doktorun verdigi icin ama, acaba aksam yemeginden sonraki , meyve , süt gibi olan ara ögünü acikmadigin müddetce kaldirsan daha cok kilo verebilirsin gibi geliyor bana , ama tabi dedigim gibi, doktorunla konusmalisin
Belgincim merhaba canim, tebrikler sende kilo vermeye baslamissin, cok sükür bende gecen hafta baslayabildim, böyle devam arkadasim, sagolasin, arada ugra burayada özletme kendini
dünkü menüm
Sabah : karatay kahvaltisi
Aksam : 2 kücük lahmacun, salata (kacamak degil kizlar, haftada 1 kez izin var )
bugün , gene karatay kahvaltisi ,
Öglen : biber dolmasi, yogurt, salata
Aksam : bir kase yogurt corbasi, yumurtali avocado salatasi
diye planladim, bakalim bir degisiklik olmassa , hoscakalin arkadaslar yarin görüsürüz artikin , bugün gene cok doluyum
yok canim bizim buraalarda kar yok, cuma günü cok az yagdi, öglen olmadanda eridiGurbetim,gazetelerde okuyordum,Almanya da hava çok soğukmuş...oralarda çok kar varmış
afiyet olsun canim,Dün yediklerim:
Ara:1 bardak sütlü nes...
Akşam:1 kepçe çorba,6 yk sebze yemeği,salata,1 ayran
Ara: 1 bardak süt...
anladim canim, insallah simdilik iyi gidiyorum, bozmazsak iyidir , dün camide sohbet vardi, sonrasindada lahmacun yapiliyordu, baklava felan ne ararsan yani, birseyler bahane edip resmen kactim ortamdanBence de bu sefer bırakma bak ne güzel sonuçlar alıyorsun
Akşamları sadece hafta da 2-3 kez meyve yemeye iznim varzaten bu listeler şimdilik kilo verdirmeye yönelik listeler değil,maksat kan şekerini düşürmeye :) biraz kilo verebildiysem o da piyango oldu çarşamba kontrolüm var ama bu defa çok umutlu değilim...bir haftadır kabızlıkla boğuşuyorum...cumartesiden beri akşamları sinameki içiyorum....
Yumurtalı avokado salatası nasıl yapıyorsun? afiyet olsun
Evet,Sevgi abla en kısa zamanda bize katılır inşallah
tamam canim güle güle git ve gel , bu arada ben gecen pazartesi baslamistim, cuma 93 cikmistim 2 kilo vermistim, bu sabahta tartildim, 200 gram daha gitmis , haftasonuda kilo verebil isim, toplamda 1 haftada 2,200 gram vermis oldum iyi oldu, zaten bu 90 in üzerindeki kilolar benim degil, onlari sevmiyorum, 89 a düsünce rahatliyorum birazGünaydınlarhayırlı haftalar olsun
Birazdan kahvaltımı edeceğim:
1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,4 zeytin,2 parmak kadar peynir,salatalık..
Öğlen:1 kepçe çorba,1 alabalık,salata,1 ayran
Ara:1 bardak yoğurt
Bugün sütümü almak için amca gelinine gideceğim...akşam görüşürüz
Sevgiler
(bir aksilik çıkmazsa saat 9:30 da yürüyüşe çıkacağım...bir de bu şekilde denemek istiyorum...bakkalım...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?