Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

evet bu hafta gene cok yogundum, pazartesi bütün gün temizlik sali günü 18 kisi geldi tupperware icin onlari gönderdim kizimla disciye gittik ordan geldim arkadasa mantiya gittim dünde gene sabah disciye gittik, kizimin dislerine tel takildi, düzenlemek icin adina ne deniyor türkiyede bilmiyorum ama, disleri düzenliyor. nihayet takildi, bugünde kendimi dinlenmeye aldim, 12 ye kadar uyumusum bir güzel dinlendim, iki gündür oruc tutuyorum iki ögünede alistim gibi , eski istahim yok artik, pazartesi ve sali biraz düzensiz beslendim, birazda kacamaklarim oldu ama dün ve bugün daha iyi , az önce iftarimi köfte, salata ve ayranla yaptim, sabahlari kahvaltim ayni biliyorsunuz
Bende böyle kizlar, serapcim, masallah baslamissin diyete, gercektende sok bir diyet bu hizli kilo vereceksin eminim, basarilar canim, ama ben yapammam böyle diyetleri , senin masallahin var acikmiyormusun, sporada baslamissin masallah keske bende baslasam, ayin ve yildizlarin enerjilerinin hayatimizda etkileri varmis, ahmet marankiden duymustum , bilimsel aciklamalari var yani, bence batil degil , ben dikkat etmemeistim, iyi bir zamanda baslamisiz süper valla
Gülfurencim bana diyorsun ama sende masallah cok dolusun, Allah yardimcin olsun , isin cok, cocuklarinda var, biraz zorlandin galiba canim benim kiyamam sana üzme kendini o kadar zamanla alisiyor insan , hakkinizda hayirlisi olsun canim
Dallidacim senide tebrik ediyorum kilo vermissin, cok iyisin, aynen devam yeni listende cok güzel basarilar canim, benimde kusum var evde ama benimki tek yasiyor kafesinde, aldigim arkadas, benimkini yeni almis, evdekinin yanina koymus, gecinememisler , o yüzden bize verdi,hastalandigini nasil anladiniz, :44:
Sevgi ablacigim, hosgeldin, ic sesini dinlemene cok sevindim, hep beraber basaricaz bu sefer insallah, zaten karatay kahvaltisini yapinca 5 saat acikmiyorum ben , iki ögünede alistim cok sükür, bak bu gün iftarda, önceden olsa saldirirdim resmen, ama simdi hic normal yedim, aclik hissetmemistim bile, leptinim bol bol calismistir insallah. karnimi güzelce doyurdum, simdi daha bir sey yemem, bol bol su, birde spor yapsam iyi olacakya bakalim simdilik iyi

Zayıflamak için sadece spor yeterli değil...keşke olsa...evinin oğlu o kadar tatlıya düşkün iken,maşallah sen iyi diyet yapabiliyorsun...eşin de tatlı sektöründearamızda en iradelisi sensin
Ya,sorma...bizim kuş hep konuşuyor,konuşamaz oldu..yemek yiyemez oldu...yeni aldığımız kuş da hep yanında..hiç yalnız bırakmıyor onu...çok şaşırdım:44::44:çok şükür şimdi her ikisi de biraz daha iyi
Süperkar yağsın,kar berekettirgaliba sen hala reglısın,bu yüzden acıkmak doğalama tebrikler arkadaşım,1 kuru kayısı ile durumu kurtardınTaylan hanım acıktığınızda 2 kuru kayısı +1 bardak yeşil çay tüketin diyordu..küçük küçük ısırın...gerçekten işe yarıyor
Yarın bombayı sen patlatacaksın yani
Hoş geldin Gurbetimteşekkür ederim canım,evet 2 kilo verdimevet,kuşlar çok zor eş seçiyorlarmış...başta konuşamadı,sonra hep kabarık durmaya başladı,sürekli uyuyordu...üç gün bu şekilde geçti,sonra ishal başladı...ilaç aldık,ama çok halsiz düştü için ve yiyemez duruma olduğu için ilacını şiringa ile gagasına püskürtüyorum...ama şimdi daha iyi çok şükür

Menümü tamamlayım:
Ara:1 portakal,1 sütlü kahve
Akşam: 1 kepçe çorba,1 alabalık,kırmızı lahana salatası,1 çb yoğurt
Ara:1 çb elma,1 bardak yoğurt..

Bundan sonra akşamları yoğurt yerine süt tercih edeceğim,sanki daha hafif oluyor..
1 saat eşimle yürüdük...2 fincan yeşil çay içtim...ve 2 l su...

Herkese hayırlı geceler....hava buz gibi...don var... sözde -5 derece...hafif kar yağıyor

Rabbim oruçlarını kabul etsin canım!
amiiiin sagolasin dallidacigim

-5 derecedemi yürüdünüz iyiki donmadiniz dallida masallah sana kadinda azim fiskiriyor yaaa

Sevgi abla,seni bekliyoruz
aynen ablaaaaa sabah tarti günü kizlar ben hafiften aciktim en iisi kacamak yapmadan yatayim görüsürüzzz

İnşallah kızının dişler de düzelir
Evet,yürüdükdonmadık ama çok üşüdükeşim gece çok öksürdügaliba artık yalnız yürüyeceğim
Sana da maşallahyarın tartıda inşallah istediğin rakamı görürsün

Günaydındışarısı -5 derece,hafif kar yağıyor...ev ısınmıyor bir türlüİstanbul'dayken kombiyi o kadar çalıştırmıyordum ve evim sıcacıktıburada ise hem yüksek derecede yanıyor,hem evim soğuk..burada kalmaya karar verirsek,ki öyle görünüyor,evi baştan yenileyeceğimellerim üşüdü ya
Neyse,hayırlı cumalar olsuninşallah bugün hepimiz tartıda - görürüz
Ben iki haftadır 2 kilo verdim,bu da demek ki hafta da 1 kilo verdimyani -1 kilo

Menümü da yazayım:
sabah:3 parmak kadar peynir,1 dilim ekmek,2 ceviz içi,maydonoz,çay...ceviz eklediği için zeytinden oldum
ara:1 orta boy elma
Öğlen:1 kepçe çorba,8 yk patlıcan yemeği,salata,1 ayran...

Küşüm iyileşmiş görünüyor,çok şükür
Sonra görüşürüz sevgili arkadaşlarım

Gerçekten de yoğun günler yaşıyorsun. Kızına güzel gülümsemeler diliyorum
Allah kabul etsin Gurbetçim..Alışmana sevindim. Bisikletini kullanmaya başladın mı??

Sağ ol canım İlk gün iyiydi. 2. gün çok acıktım hatta kaçamaklarım oldu. 3. gün protein doyurdu. Dün de salata günüydü ve yine açlık çekmedim. İlk 3 gün detoksmuş. Bugün yavaş yavaş normal beslenmeye geçiyormuşuz. Aradaki salata günü adaptasyon içinmiş.

Yıldızlarla ilgili o kadar çok şeyi merak ediyorum ki.. Ama korkuyorum da günaha girer miyim diye. Bu astrologlar da şirk değil diyorlar ama, yine de kafamda soru işaretleri. Yıldızlara bakarak olumlu durumları oluşturmak falcılık sayılır mı kızlar?? Siz ne düşünüyorsunuz?? Sevgicim senin bu konudaki fikrin benim için çok önemli..

Bence de değil, normal bedeni olduğu gibi korumak için yeterli sadece. Aynen, bıraksam eşim de her gün yiyecek. Yemiyorum fabrikada diyor ama.. Eve getirtmiyorum ki, gelse kesin yerim

Evet, geçen hafta yaza kuraklık mı olacak derken bu hafta Allah' a şükür rahmet yağdı
Bu sefer hem gecikti hem de uzun sürdü. Doğru diyorsun aslında, kasmadan en başta dediğin gibi yapsam iyi olurmuş. 2 kayısı kilo aldıracak değil ya..

Merhametli arkadaşım benim

Afiyet olsun.
Oh, yürüyüş çok güzel olmuş. Yoğurt şişirir gibi görünüyor ama belki sütten daha kolay sindirilebilir. Yine de sen bilirsin.

Eşin üşüdüğü için öksürmemiştir, hem farenjitten hem de ciğerler hava ile dolmaya çalıştığından temizliğe başladı. Bedenimiz bizden akıllı valla. Kendini temizleyip yenilemeye çalışıyor sürekli..

Evin çatı katı bu sefer sanırım. Onun da etkisi olabilir. Yalıtım var mı binada?
Sen çok ideal durumdasın canım. Tebrik ederim 1. sayfada güncellemeni yaptım..

Oh, ne güzel kuşlarınızın hastalığı atlatmalarına sevindim
Afiyet olsun.. 1 porsiyon yağ diye hesapladı sanırım. Biraz da böyle olsun, bence iyi olacak..

Canım benim kendimi terapiye gitmiş gibi hissettim..Aynen dediğin gibi sanki Emirhana zaman ayıramıyormuşum gibi geliyor..İşi severek yapmıyorum eşime destek olsun diye kabul ettim..Başta da çok kararsızdım..Bakalım başladık Rabbim ne diyecek..Düzene sokmaya çalışıyoruz diğer arkadaş ortağımız olmayan biraz da o bizi gerdi..Çok telaşlı ve ben telaşı sevmiyorum beni sıkıyor..Bir de görüştüğümüz kişileri seçiyorum biliyorsunuz..İnsanlardan çok darbe yediğim ortamlardan çok uzaklaştım birden kalabalığa girmek beni rahatsız etti..Bugün daha iyiyim şükür..Teşekkür ediyorum Serapcım..

Ne demek hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz..Sanki bu diyet vücuttaki kilidi açıyor..Senin adına çok sevindim.

Ayyy kıyamam kuşlar ishal olduklarında çok kötü oluyorlar..

Vallahi hep söylüyorum bu tempoya iyi dayanıyorun..Benim bütün ayarlarım kaçmıştı ama düzelmeye başladı şükür..

Senin adına da seviniyorum Dallidacım çok uğraştın ve sonuç alamadın..Ama artık kilolar yandı Dallida geliyorr.

Gülfurencim,daha iyi olduğunu umuyorum

Rabbim yar ve yardımcın olsun

Sağol canım iyiki varsınız..

09.12.2013 Pazartesi : 65.6 kg.
13.12.2013 Cuma: 63.9 kg.
Fark: 1.7 kg.

Vayyyy vayyyy süpersinnn arkadaşım..Ayakta alkışlıyorum..

Evet arkadaşlar dün köfte ekmek götürdük öğretmenlere maşallah çok iştahlılar.Eşimde sağolsun evde bize yapıyor gibi köfteleri hazırladı karımız çok çok az oldu..Olsun amaç kendimizi tanıtmaktı..Çokkkk beğendiler..Her güne yemek istiyorlar menü hazırlayacağız..Fiyatta da anlaşırsak düzenli yemek pişireceğiz..Pazartesi mantı günü,çarşamba kuru fasulye,pilav günü..Fasulyeyi pastırmalı istediler..Fasulye,pilav,salata ne kadar desek diye araştırıyorum..Dünde mantı ve hingel siparişi vardı onları yaptık..Hafta içi sabahları arkadaş ile buluşup sabahtan mantı yapıp difrize atacağız..Sipariş olunca sıkılmayalım diye..

Şimdi bu hafta 54.9 kg ile yola devam ediyorum..55.6 ya çıkmıştım kendiliğinden 54.9 düştüm..Demekki yediklerimi abartmayacağız ve bol hareket kiloları götürüyormuş..

Serap çok acıktığın zaman kayısı,bir meyva yada marul yiyebilirsin..Ben öyle yapıyorum..

Benim de yıldızlara merakım var..burçlara'da...ben burcumun bütün özelikleri taşıyorum :)
Ama tatlı yenilmez mi?
Aslında süt mü,yoğurt mı...kararsız kaldım...acaba bir gün süt,bir gün yoğurt mı yesem....
Eşimin bedeni gündüz temizlense daha iyi olurkaç kere uykumu böldü ya

Sağ ol canımDallida geliyor,değil mi?
Sende iyi ki varsın Gülfurencim

Ellerine sağlık canımkilo kaybın için tebriklerşimdilik haftanın şampiyonu Serap...Gurbeeeeeeet

Ara öğünüm :1 elma
Akşam: 1 kepçe çorba,1 alabalık,salata,1 çay bardağı yoğurt

Birazdan ara öğünümü yiyeceğim,sonra çeşmeye gideceğim,su almaya....sonra yarım saat kadar yengeme uğrayacağım(çok yakınımızda oturuyorlar),sonra 1 saat kadar yürümeye düşünüyorum....
Aslında daha erken yürüyüşe çıkacaktım ama elektrik kesildi...mecburen ocağı açtım,kuşların başında bekledimüşümesinler diye
Sonra görüşürüz kızlar

Maşallah 4 günde 1.7 kg hedefine az kaldı TEBRİKLER

Teşekkür ederim

Zaman içinde her şey düzene girer. Para kazanmaya başlayınca sen de inan seveceksin. Biraz zamana ihtiyacın var. Kendine karşı bu kadar acımasız olma. İnsan olma yeteneklerimizin üzerine çıkabilenimiz henüz olmadı, çok özel insanlar dışında İş ilişkisi kurduğun insanları hayatına almak zorunda değilsin. Ama unutmamalıyız ki hiç kimse sebepsiz yere hayatımıza girmez. Durumu ne kadar erken kabule geçersen o kadar zaman kazanmış olursun arkadaşım. Telaş sevmemen çok güzel. Sükunetle her sorun çözülür

Aynen dediğin gibi, bir kilit açıldı. Çöplüğe çevirmişim bedenimi, temizlenmeye çalışıyor gibi hissediyorum. Ama açıııım
Teşekkür ederim

İyi ki sen de varsın ve iyi ki buradasın

Allah bereket versin. Zaman içinde düzelir. Satış rakamlarınızı düzenlersiniz.Ellerinize sağlık. Böyle rutin yemek götürmek siparişle mantı yapmaktan daha iyi bence. Ne alacağını ne vereceğini daha iyi bilirsin. Sen bu kanala yoğunlaş bence. Hem belli mi olur zamanla bir mutfak kurarsınız belki de. Maliyet hesabı hassas iştir aslında. Akşam eşime sorayım bakayım ne diyecek. Bahsetmiştim hem gıda işinde hem de finansçı olarak belki bir fikri vardır.

Senin burcun ne Dallida?? Aaaa bak kan grubunu biliyorum ama burcunu bilmiyorum
Tatlı yenir valla. Yarın akşam eşimin yeğenine gideceğiz, kızların sevdiği bir tatlı türü var. Sanırım yarın 2 dl. yiyeceğim Şimdiden pazarlığımı edeyim
Bence de değiştirerek kullan. Bak bakalım hangisi ne hissettiriyor ve ertesi gün nasıl etkiliyor. Yoğurdu mayalarken içine prebiyotik atıyor musun?? Ben 1 kapsül boşaltıyorum mayaya.. Sanki yoğurdumun çok sulu olmasını engelliyormuş gibi geldi.

Gece detoks yapıyor bedenimiz, eşin ne yapsın Ama sigarayı bıraktırırsan giderek azalır öksürükleri ve sonunda biter Geçen bir akraba anlattı. O da eşine sigarayı bırak filan derken sigarayı bırakma hattını söylemiş. Eşi de " tamam gece sigaram biterse ararım bırakılar" demiş :26:

Dallida geliyor, Dallida geliyor, Dallida geliyor :13:

Teşekkür ederim Evet, Gurbet gelene kadar şampiyon benim

Afiyet olsun.
İyi yürüyüşler canım.
Kıyamam ben sana canım yaa... Allah senin ve ailenin de karşısına hep merhametli insanlar çıkarsın

Görüşmek üzere şeker

Dün gece 12 ye kadar oğlumu bekledim. Sabah da erken kalkınca bütün gün uykulu uykulu gezindim evde. Başımın ağrısı da cabası.. Bugün mütemadiyen yaramazlık yaptım. Sanırım kilo vermek beni şımarttı. Sanki hedefime varmışım gibi davranıyorum. Oysa daha yolum var. Aşağıda yediklerimin yanı sıra o öğünde aslında yemem gerekenleri yazacağım.

Sabah:
Su

Kahvaltı:
1/2 tost
1/2 sb. süt

Yemem gereken:
1 domates
1/4 avakado

Öğle:
Kıymalı pazı (yemem gereken de buydu)
(120 gr. yağsız kıyma,1 küçük kuru soğan,1/2 domates (yazdan dondurduklarımdan), 15 ad. pazı,1 tk. zeytinyağı (kıyma sıfır yağ olunca mecburen ekledim )
3 yk. ev yoğurdu (kaçamak)

Ara (saat 15.30):
2 kuru kayısı
1 kuru incir
1 kupa yaseminli yeşil çay
(sadece çay içmeliydim)

Ara Saat 17):
1 kuru incir
5 badem
1 dl. tam buğday ekmeği
2 çk. bal
1 dl. kaşar
1/2 sb. süt
1 petibör, 1 burçak bisküvi

Akşam:
Henüz yemedim. Aslında yemesem daha iyi bu koşullarda. Yemek istersem eğer öğleden kalma kıymalı pazı var onu yerim.

Yemem gereken:
100 gr. taze fasulye, 1 domates ve 1 kuru soğan ile yağsız yemek.

Öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
bugün gene niyetliydim ve bütün gün basim agridi, iftarimi ettikten sonra hap ictim ama genede gecmedi, az önce sicak bir banyo yaptim, yeni yeni kendime geliyorum, arkadaslar süpersiniz valla tebrikler, ben gecen haftadan bu pazartesiye 2200 gr, vermistim,fakat pazartesi ve sali kacamaklarim oldu, temizlikti , misafirlerdi , birazda kilo verebilmenin getirdigi simarikliktan olsa gerek, kilo verememisim ayni kilodayim, yani serap arkadasim sampiyon sensin masallah sakin simarma bak beni görüyorsun, ama kiloda almamisim buda birseydir. bugün sabah karatay kahvaltisi, aksamada keskek ve tursu yedim. haftasonu oruc tutmayacagim, haftayada tutayim yeter diyorum bakalim Allahtan birsey olmazsa
GÜLFURENCIM IYI OLMANA SEVINDIM;
dallidacim senide tebrik ediyorum masallah iyi gidiyorsun, kusunda iyilesmis, bizimki konusmuyor daha
Sevgi abla nerdesin yaa
Haaa serap, ayin ve yildizlarin hayatimiza etkileri oldugunu biliyorum, nasil orucu aya göre tutuyorsak oda bir nevi detoks gibi yilda bir ay vücudumuzu temizliyor, falcilik ayri birsey, yildizlar ayri , mesela ben akrep burcuyum ve özelliklerinide tasiyorum, buna inaniyorum fakat bu hafta su olacak, bu olacak diye söylüyorlarya, gaybi Allahtan baska kimse bilemez, onlara inanmiyorum, mesela ahmet marankide lavman ve vücut temizliginide ayin durumuna göre yapilmasi gerektigini söylüyor, ay kücülürken istahimiz azaliyor, büyürkende artiyor

bu arada kilo cizelgemi nasil buldunuz, cok tatlilar degilmi, diger sayfadaki gül abla sayesinde yapabildim, insallah cizelgeyi asagiya dogru cekebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…