Zayıflamak için sadece spor yeterli değil...keşke olsa...evinin oğlu o kadar tatlıya düşkün iken,maşallah sen iyi diyet yapabiliyorsun...eşin de tatlı sektöründeTeşekkür ederim
Sağ ol canım... Umarım, zamanla geçmesini bekliyorum ben de. Bağışıklık sisteminin kendi hafızası var. Hoşlanmadığı moleküllerle karşılaşıp ona karşı antikor ürettiğinde o molekülü hafızaya alıyor ve uzun süre ona karşı savunmada oluyor. Unutturmak çok zor ama bir süre sevmediği molekülü görmezse belki de unutur diye düşünüyorum. Tıpkı senin kayısı ile yaşadığın tecrübede olduğu gibi. O yüzden üzerine gitmemeyi, zorlamamayı seçtim
Hadi bakalım şimdiden iyi eğlenceler size
Teşekkürler.. İnşaallah, bazen diyet de neymiş, spor yapmak lazım diyor. Bazen yediklerinden pişman olup bana diyet yaptır diyorOğlan bu evde kek, poğaça yok mu, neden eve tatlı gelmiyor diyor
Dediğin gibi bu hafta sebze azalacak ve pahalı olacak pazarda. Kerevizlerin de içleri boşalmaya başlar artık. Don vurmamıştır inşaallah. Dışı ıslak gibi olanların don vurmuş olduğunu söylüyorlar ama, ne derece doğru bilmiyorum :26:
Yazık yaaa, hayvanların hasta olmasına çok üzülüyorum. Konuşamıyorlar da anlatsınlar... Elimize bakıyorlar yardım edelim diyeHepsinin senin gibi duyarlı sahipleri olsa keşke. Büyük hayır yapıyorsun arkadaşım, yüreğine sağlık
Öyleydi değil mi, yaşı büyük olunca tuhaf gelir onlara
Afiyet olsun Dallidacım
SüperÖğleden sonra sabahki manzaradan eser kalmadı. Karlar baya eridi derken, şu dakika yeniden kar yağmaya başladı. İnanılmaz...
Öğle saatlerinde salatamı yedim. Eşim bir belge istemişti, nüfus md. ne gidip belgeyi aldım. Sonra arkadaşım geldi. Çay içip sohbet ettik. Karnım aç değil ama ruhum aç.. Sanki bir şeyler yesem iyi gelecekmiş gibi hissediyorum. Bugünkü kaçamağım 1 kuru kayısı şimdilik. Süt geldi bugün, azıcık daha soğusun onu mayalacağım inşaallah.. Kalkayım da azıcık pilates yapayım bari. Yarın sabah eksileri görmek için tartıda biraz çalışmak lazım değil mi
Hoş geldin Gurbetimevet bu hafta gene cok yogundum, pazartesi bütün gün temizlik sali günü 18 kisi geldi tupperware icin onlari gönderdim kizimla disciye gittik ordan geldim arkadasa mantiya gittim dünde gene sabah disciye gittik, kizimin dislerine tel takildi, düzenlemek icin adina ne deniyor türkiyede bilmiyorum ama, disleri düzenliyor. nihayet takildi, bugünde kendimi dinlenmeye aldim, 12 ye kadar uyumusum bir güzel dinlendim, iki gündür oruc tutuyorum iki ögünede alistim gibi , eski istahim yok artik, pazartesi ve sali biraz düzensiz beslendim, birazda kacamaklarim oldu ama dün ve bugün daha iyi , az önce iftarimi köfte, salata ve ayranla yaptim, sabahlari kahvaltim ayni biliyorsunuz
Bende böyle kizlar, serapcim, masallah baslamissin diyete, gercektende sok bir diyet bu hizli kilo vereceksin eminim, basarilar canim, ama ben yapammam böyle diyetleri , senin masallahin var acikmiyormusun, sporada baslamissin masallah keske bende baslasam, ayin ve yildizlarin enerjilerinin hayatimizda etkileri varmis, ahmet marankiden duymustum , bilimsel aciklamalari var yani, bence batil degil , ben dikkat etmemeistim, iyi bir zamanda baslamisiz süper valla
Gülfurencim bana diyorsun ama sende masallah cok dolusun, Allah yardimcin olsun , isin cok, cocuklarinda var, biraz zorlandin galiba canim benim kiyamam sana üzme kendini o kadar zamanla alisiyor insan , hakkinizda hayirlisi olsun canim
Dallidacim senide tebrik ediyorum kilo vermissin, cok iyisin, aynen devam yeni listende cok güzel basarilar canim, benimde kusum var evde ama benimki tek yasiyor kafesinde, aldigim arkadas, benimkini yeni almis, evdekinin yanina koymus, gecinememisler , o yüzden bize verdi,hastalandigini nasil anladiniz, :44:
Sevgi ablacigim, hosgeldin, ic sesini dinlemene cok sevindim, hep beraber basaricaz bu sefer insallah, zaten karatay kahvaltisini yapinca 5 saat acikmiyorum ben , iki ögünede alistim cok sükür, bak bu gün iftarda, önceden olsa saldirirdim resmen, ama simdi hic normal yedim, aclik hissetmemistim bile, leptinim bol bol calismistir insallah. karnimi güzelce doyurdum, simdi daha bir sey yemem, bol bol su, birde spor yapsam iyi olacakya bakalim simdilik iyi
amiiiin sagolasin dallidacigimRabbim oruçlarını kabul etsin canım!
-5 derecedemi yürüdünüz iyiki donmadiniz dallida masallah sana kadinda azim fiskiriyor yaaaMenümü tamamlayım:
Ara:1 portakal,1 sütlü kahve
Akşam: 1 kepçe çorba,1 alabalık,kırmızı lahana salatası,1 çb yoğurt
Ara:1 çb elma,1 bardak yoğurt..
Bundan sonra akşamları yoğurt yerine süt tercih edeceğim,sanki daha hafif oluyor..
1 saat eşimle yürüdük...2 fincan yeşil çay içtim...ve 2 l su...
Herkese hayırlı geceler....hava buz gibi...don var... sözde -5 derece...hafif kar yağıyor
aynen ablaaaaa sabah tarti günü kizlar ben hafiften aciktim en iisi kacamak yapmadan yatayim görüsürüzzzSevgi abla,seni bekliyoruz
amiiiin sagolasin dallidacigim
-5 derecedemi yürüdünüz iyiki donmadiniz dallida masallah sana kadinda azim fiskiriyor yaaa
aynen ablaaaaa sabah tarti günü kizlar ben hafiften aciktim en iisi kacamak yapmadan yatayim görüsürüzzz
evet bu hafta gene cok yogundum, pazartesi bütün gün temizlik sali günü 18 kisi geldi tupperware icin onlari gönderdim kizimla disciye gittik ordan geldim arkadasa mantiya gittim dünde gene sabah disciye gittik, kizimin dislerine tel takildi, düzenlemek icin adina ne deniyor türkiyede bilmiyorum ama, disleri düzenliyor. nihayet takildi, bugünde kendimi dinlenmeye aldim, 12 ye kadar uyumusum bir güzel dinlendim, iki gündür oruc tutuyorum iki ögünede alistim gibi , eski istahim yok artik, pazartesi ve sali biraz düzensiz beslendim, birazda kacamaklarim oldu ama dün ve bugün daha iyi , az önce iftarimi köfte, salata ve ayranla yaptim, sabahlari kahvaltim ayni biliyorsunuz
Bende böyle kizlar, serapcim, masallah baslamissin diyete, gercektende sok bir diyet bu hizli kilo vereceksin eminim, basarilar canim, ama ben yapammam böyle diyetleri , senin masallahin var acikmiyormusun, sporada baslamissin masallah keske bende baslasam, ayin ve yildizlarin enerjilerinin hayatimizda etkileri varmis, ahmet marankiden duymustum , bilimsel aciklamalari var yani, bence batil degil , ben dikkat etmemeistim, iyi bir zamanda baslamisiz süper valla
Zayıflamak için sadece spor yeterli değil...keşke olsa...evinin oğlu o kadar tatlıya düşkün iken,maşallah sen iyi diyet yapabiliyorsun...eşin de tatlı sektöründearamızda en iradelisi sensin
Ya,sorma...bizim kuş hep konuşuyor,konuşamaz oldu..yemek yiyemez oldu...yeni aldığımız kuş da hep yanında..hiç yalnız bırakmıyor onu...çok şaşırdım:44::44:çok şükür şimdi her ikisi de biraz daha iyi
Süperkar yağsın,kar berekettir galiba sen hala reglısın,bu yüzden acıkmak doğal ama tebrikler arkadaşım,1 kuru kayısı ile durumu kurtardın Taylan hanım acıktığınızda 2 kuru kayısı +1 bardak yeşil çay tüketin diyordu..küçük küçük ısırın...gerçekten işe yarıyor
Yarın bombayı sen patlatacaksın yani
Hoş geldin Gurbetimteşekkür ederim canım,evet 2 kilo verdim evet,kuşlar çok zor eş seçiyorlarmış...başta konuşamadı,sonra hep kabarık durmaya başladı,sürekli uyuyordu...üç gün bu şekilde geçti,sonra ishal başladı...ilaç aldık,ama çok halsiz düştü için ve yiyemez duruma olduğu için ilacını şiringa ile gagasına püskürtüyorum...ama şimdi daha iyi çok şükür
Menümü tamamlayım:
Ara:1 portakal,1 sütlü kahve
Akşam: 1 kepçe çorba,1 alabalık,kırmızı lahana salatası,1 çb yoğurt
Ara:1 çb elma,1 bardak yoğurt..
Bundan sonra akşamları yoğurt yerine süt tercih edeceğim,sanki daha hafif oluyor..
1 saat eşimle yürüdük...2 fincan yeşil çay içtim...ve 2 l su...
Herkese hayırlı geceler....hava buz gibi...don var... sözde -5 derece...hafif kar yağıyor
İnşallah kızının dişler de düzelir
Evet,yürüdükdonmadık ama çok üşüdük eşim gece çok öksürdü galiba artık yalnız yürüyeceğim
Sana da maşallahyarın tartıda inşallah istediğin rakamı görürsün
Günaydındışarısı -5 derece,hafif kar yağıyor...ev ısınmıyor bir türlü İstanbul'dayken kombiyi o kadar çalıştırmıyordum ve evim sıcacıktı burada ise hem yüksek derecede yanıyor,hem evim soğuk..burada kalmaya karar verirsek,ki öyle görünüyor,evi baştan yenileyeceğim ellerim üşüdü ya
Neyse,hayırlı cumalar olsuninşallah bugün hepimiz tartıda - görürüz
Ben iki haftadır 2 kilo verdim,bu da demek ki hafta da 1 kilo verdimyani -1 kilo
Menümü da yazayım:
sabah:3 parmak kadar peynir,1 dilim ekmek,2 ceviz içi,maydonoz,çay...ceviz eklediği için zeytinden oldum
ara:1 orta boy elma
Öğlen:1 kepçe çorba,8 yk patlıcan yemeği,salata,1 ayran...
Küşüm iyileşmiş görünüyor,çok şükür
Sonra görüşürüz sevgili arkadaşlarım
Maşallah09.12.2013 Pazartesi : 65.6 kg.
13.12.2013 Cuma: 63.9 kg.
Fark: 1.7 kg.
Kış zamanı böyle işte. Burada fırtına dindi çok şükür. Rüzgar var ama dünden önceye göre yaz geldi sayılır :) Aralıklı kar yağışı devam ediyor. Fırtına bugün yarın orada da diner sanırım..
Aynen dediğin gibi, kilo verdikçe bağımlılık yapıyor bu diyet. Ama bazen çok aç hissediyorum. Mesela dün bütün gün toktum. Ama bir önceki gün inanılmaz aç hissettim. Eşinin devam etmesi çok güzel, sen de dikkat et canım
Kolay gelsin canım. Güzel olacak inşaallahÇocuğum yok ama çocukluk dönemi tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim, çocuk bu zaman zaman ilgisi yoğunlaşır, zaman zaman azalır. Hatta bazı derse artar bazısına azalır. Bu çok normal. Coğrafyadan nefret ederdim ama fiziğe bayılırdım. Tarih hiç ilgimi çekmedi ama inkılap tarihi dersinde harikalar yaratıyordum. Üstelik bu son 2 derse aynı öğretmen geliyordu. Diyeceğim o ki ağlayıp kendini harap etme. Tepki alan bir öğretmen ise (ki hiç bir öğretmenin hatta hiç bir canlının böyle bir olaya muhatap kalması çok çirkin) zaten çocuk da sevmediği için derse ilgisiz kalmış olabilir.
Senin sinirlerin bozulmuş. Strese girmişsin. Eşin gündüz evde olduğu için şanslısın. Emirhan da senin çalışmana alışacaktır. Yetememek, yetişememek korkusuna yenik düşmemelisin. İçten içe kendini suçluyor olabilir misin? Evine, çocuklarına ayırman gereken zamanı çaldığını mı düşünüyorsun? Belki de yaptığın iş seni zorluyor ya da mutsuz ediyor olabilir mi? Gerçekten bu işi yapmak istiyor musun, yoksa mecbur mu hissediyorsun? Teklif gelince heyecanlandın mı yoksa reddedemeyeceğin için mi kabul ettin? Bunları ben sana sormadım. Sen kendine sor diye yazdımBuraya cevap yazmak zorunda değilsin. Belki de sadece ne hissettiğini yazmak istersin.. Olan biteni anlatmak aslında biraz da ne hissettiğini paylaşamamaktan kaynaklanıyor olabilir mi??
Zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederimKolay gelsin arkadaşım
Elbette elimden geleni yapmaya çalışacağım. Anneme ve kız kardeşime söyleyeceğim. Annem pek dışarıdan almayı tercih etmeyebilir ama kardeşim çalıştığı ve çok seyahat ettiği için ihtiyaç duyabilir ve çevresine haber verebilir. Üstelik yakınsınız. Annem-babam bildiğin gibi Güzelbahçe' de, kardeşim de Urla' da..
İnşaallah canım, Allah işlerinizi rast getirsin ..
Dün akşam ani bir misafir çıkınca dışarıda ağırlamaya karar verdik. Balıkçı restoranına gittik. Ama anafilaksiden (şiddetli alerjik reaksiyon) sonra ne zaman deniz ürünü denesem hep boğazımda farklı yerlerde ödem oluştu. Demek ki balık yeme hayatım bitti. Aslında köfte yemem gerekiyordu. Orada yiyeceğim köfte çok yağlı olacağı için ben de yağsız yeşillik ve peynir yedim. Son olarak masaya gelen kabak tatlısı ve baklavanın ise ucundan gerçekten de minicik parça aldım.
Bu sabah ki tartıldığımda -.... gr. daha oldu. Sürpriz olsun, yarın sabah bildirimde total kilo bildireceğim.
Gülfurencim çok teşekkür ederim arkadaşım. İyi ki böyle bir diyetin varlığından haberdar ettin
Bugünkü menüme gelirsek...
Sabah:
1 bardak su
1 fincan sade filtre kahve
Kahvaltı:
Zeytinli salata
(maydanoz, dereotu, fesleğen, kiraz domates, 4 zeytin, 10 gr. beyaz peynir. Tarifte peynir yoktu ben ekledim.)
Ara:
1 sade kahve
Öğle:
Göbek salata+ hindi füme
(Aslında ton balıklı olmalı ama balık alerjim yüzünden hindi füme ekleyeceğim)
Ara:
Meyve çayı (yeşil elma, karanfil, tarçın,limon, ıhlamur ... Evde geçen seneden kalan kuşburnu vardı bozulmuş... )
Akşam:
Keçi peynirli, semizotlu salata
Ara:
Rezene çayı
Eşini tebrik etmek lazıminşallah o da verir
Teşekkür ederim,bu sefer kabızlıktan dolayı,posayı biraz artırdı...buralarda beyaz lahana hep dondu...kuşumuz biraz daha iyi gibi...şimdi ishal oldu,ötekine de geçtişiringa ile ilaç içirmeye çalışıyorum...
Binadakiler yaşlı...dışarda çıkınca bile soruyorlar:bu soğukta nereye gidiyorsun?
evet bu hafta gene cok yogundum, pazartesi bütün gün temizlik sali günü 18 kisi geldi tupperware icin onlari gönderdim kizimla disciye gittik ordan geldim arkadasa mantiya gittim dünde gene sabah disciye gittik, kizimin dislerine tel takildi, düzenlemek icin adina ne deniyor türkiyede bilmiyorum ama, disleri düzenliyor. nihayet takildi, bugünde kendimi dinlenmeye aldim, 12 ye kadar uyumusum bir güzel dinlendim, iki gündür oruc tutuyorum iki ögünede alistim gibi , eski istahim yok artik, pazartesi ve sali biraz düzensiz beslendim, birazda kacamaklarim oldu ama dün ve bugün daha iyi , az önce iftarimi köfte, salata ve ayranla yaptim, sabahlari kahvaltim ayni biliyorsunuz
Gülfurencim bana diyorsun ama sende masallah cok dolusun, Allah yardimcin olsun , isin cok, cocuklarinda var, biraz zorlandin galiba canim benim kiyamam sana üzme kendini o kadar zamanla alisiyor insan , hakkinizda hayirlisi olsun canim
Dallidacim senide tebrik ediyorum kilo vermissin, cok iyisin, aynen devam yeni listende cok güzel basarilar canim, benimde kusum var evde ama benimki tek yasiyor kafesinde, aldigim arkadas, benimkini yeni almis, evdekinin yanina koymus, gecinememisler , o yüzden bize verdi,hastalandigini nasil anladiniz, :44:
Sevgi ablacigim, hosgeldin, ic sesini dinlemene cok sevindim, hep beraber basaricaz bu sefer insallah, zaten karatay kahvaltisini yapinca 5 saat acikmiyorum ben , iki ögünede alistim cok sükür, bak bu gün iftarda, önceden olsa saldirirdim resmen, ama simdi hic normal yedim, aclik hissetmemistim bile, leptinim bol bol calismistir insallah. karnimi güzelce doyurdum, simdi daha bir sey yemem, bol bol su, birde spor yapsam iyi olacakya bakalim simdilik iyi
Günaydındışarısı -5 derece,hafif kar yağıyor...ev ısınmıyor bir türlü İstanbul'dayken kombiyi o kadar çalıştırmıyordum ve evim sıcacıktı burada ise hem yüksek derecede yanıyor,hem evim soğuk..burada kalmaya karar verirsek,ki öyle görünüyor,evi baştan yenileyeceğim ellerim üşüdü ya
Neyse,hayırlı cumalar olsuninşallah bugün hepimiz tartıda - görürüz
Ben iki haftadır 2 kilo verdim,bu da demek ki hafta da 1 kilo verdimyani -1 kilo
Menümü da yazayım:
sabah:3 parmak kadar peynir,1 dilim ekmek,2 ceviz içi,maydonoz,çay...ceviz eklediği için zeytinden oldum
ara:1 orta boy elma
Öğlen:1 kepçe çorba,8 yk patlıcan yemeği,salata,1 ayran...
Küşüm iyileşmiş görünüyor,çok şükür
Sonra görüşürüz sevgili arkadaşlarım
Gülfurencim,daha iyi olduğunu umuyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun
09.12.2013 Pazartesi : 65.6 kg.
13.12.2013 Cuma: 63.9 kg.
Fark: 1.7 kg.
Benim de yıldızlara merakım var..burçlara'da...ben burcumun bütün özelikleri taşıyorum :)Yıldızlarla ilgili o kadar çok şeyi merak ediyorum ki.. Ama korkuyorum da günaha girer miyim diye. Bu astrologlar da şirk değil diyorlar ama, yine de kafamda soru işaretleri. Yıldızlara bakarak olumlu durumları oluşturmak falcılık sayılır mı kızlar?? Siz ne düşünüyorsunuz?? Sevgicim senin bu konudaki fikrin benim için çok önemli..
Bence de değil, normal bedeni olduğu gibi korumak için yeterli sadece. Aynen, bıraksam eşim de her gün yiyecek. Yemiyorum fabrikada diyor ama.. Eve getirtmiyorum ki, gelse kesin yerim
Evet, geçen hafta yaza kuraklık mı olacak derken bu hafta Allah' a şükür rahmet yağdı
Bu sefer hem gecikti hem de uzun sürdü. Doğru diyorsun aslında, kasmadan en başta dediğin gibi yapsam iyi olurmuş. 2 kayısı kilo aldıracak değil ya..
Merhametli arkadaşım benim
Afiyet olsun.
Oh, yürüyüş çok güzel olmuş. Yoğurt şişirir gibi görünüyor ama belki sütten daha kolay sindirilebilir. Yine de sen bilirsin.
Eşin üşüdüğü için öksürmemiştir, hem farenjitten hem de ciğerler hava ile dolmaya çalıştığından temizliğe başladı. Bedenimiz bizden akıllı valla. Kendini temizleyip yenilemeye çalışıyor sürekli..
Evin çatı katı bu sefer sanırım. Onun da etkisi olabilir. Yalıtım var mı binada?
Sen çok ideal durumdasın canım. Tebrik ederim1. sayfada güncellemeni yaptım..
Oh, ne güzel kuşlarınızın hastalığı atlatmalarına sevindim
Afiyet olsun.. 1 porsiyon yağ diye hesapladı sanırım. Biraz da böyle olsun, bence iyi olacak..
Sağ ol canımCanım benim kendimi terapiye gitmiş gibi hissettim..Aynen dediğin gibi sanki Emirhana zaman ayıramıyormuşum gibi geliyor..İşi severek yapmıyorum eşime destek olsun diye kabul ettim..Başta da çok kararsızdım..Bakalım başladık Rabbim ne diyecek..Düzene sokmaya çalışıyoruz diğer arkadaş ortağımız olmayan biraz da o bizi gerdi..Çok telaşlı ve ben telaşı sevmiyorum beni sıkıyor..Bir de görüştüğümüz kişileri seçiyorum biliyorsunuz..İnsanlardan çok darbe yediğim ortamlardan çok uzaklaştım birden kalabalığa girmek beni rahatsız etti..Bugün daha iyiyim şükür..Teşekkür ediyorum Serapcım..
Ne demek hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz..Sanki bu diyet vücuttaki kilidi açıyor..Senin adına çok sevindim.
Ayyy kıyamam kuşlar ishal olduklarında çok kötü oluyorlar..
Vallahi hep söylüyorum bu tempoya iyi dayanıyorun..Benim bütün ayarlarım kaçmıştı ama düzelmeye başladı şükür..
Senin adına da seviniyorum Dallidacım çok uğraştın ve sonuç alamadın..Ama artık kilolar yandı Dallida geliyorr.
Sağol canım iyiki varsınız..
Vayyyy vayyyy süpersinnn arkadaşım..Ayakta alkışlıyorum..
Evet arkadaşlar dün köfte ekmek götürdük öğretmenlere maşallah çok iştahlılar.Eşimde sağolsun evde bize yapıyor gibi köfteleri hazırladı karımız çok çok az oldu..Olsun amaç kendimizi tanıtmaktı..Çokkkk beğendiler..Her güne yemek istiyorlar menü hazırlayacağız..Fiyatta da anlaşırsak düzenli yemek pişireceğiz..Pazartesi mantı günü,çarşamba kuru fasulye,pilav günü..Fasulyeyi pastırmalı istediler..Fasulye,pilav,salata ne kadar desek diye araştırıyorum..Dünde mantı ve hingel siparişi vardı onları yaptık..Hafta içi sabahları arkadaş ile buluşup sabahtan mantı yapıp difrize atacağız..Sipariş olunca sıkılmayalım diye..
Şimdi bu hafta 54.9 kg ile yola devam ediyorum..55.6 ya çıkmıştım kendiliğinden 54.9 düştüm..Demekki yediklerimi abartmayacağız ve bol hareket kiloları götürüyormuş..
Serap çok acıktığın zaman kayısı,bir meyva yada marul yiyebilirsin..Ben öyle yapıyorum..
Maşallah4 günde 1.7 kg hedefine az kaldı TEBRİKLER
Canım benim kendimi terapiye gitmiş gibi hissettim..Aynen dediğin gibi sanki Emirhana zaman ayıramıyormuşum gibi geliyor..İşi severek yapmıyorum eşime destek olsun diye kabul ettim..Başta da çok kararsızdım..Bakalım başladık Rabbim ne diyecek..Düzene sokmaya çalışıyoruz diğer arkadaş ortağımız olmayan biraz da o bizi gerdi..Çok telaşlı ve ben telaşı sevmiyorum beni sıkıyor..Bir de görüştüğümüz kişileri seçiyorum biliyorsunuz..İnsanlardan çok darbe yediğim ortamlardan çok uzaklaştım birden kalabalığa girmek beni rahatsız etti..Bugün daha iyiyim şükür..Teşekkür ediyorum Serapcım..
Ne demek hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz..Sanki bu diyet vücuttaki kilidi açıyor..Senin adına çok sevindim.
Sağol canım iyiki varsınız..
Vayyyy vayyyy süpersinnn arkadaşım..Ayakta alkışlıyorum..
Evet arkadaşlar dün köfte ekmek götürdük öğretmenlere maşallah çok iştahlılar.Eşimde sağolsun evde bize yapıyor gibi köfteleri hazırladı karımız çok çok az oldu..Olsun amaç kendimizi tanıtmaktı..Çokkkk beğendiler..Her güne yemek istiyorlar menü hazırlayacağız..Fiyatta da anlaşırsak düzenli yemek pişireceğiz..Pazartesi mantı günü,çarşamba kuru fasulye,pilav günü..Fasulyeyi pastırmalı istediler..Fasulye,pilav,salata ne kadar desek diye araştırıyorum..Dünde mantı ve hingel siparişi vardı onları yaptık..Hafta içi sabahları arkadaş ile buluşup sabahtan mantı yapıp difrize atacağız..Sipariş olunca sıkılmayalım diye..
Şimdi bu hafta 54.9 kg ile yola devam ediyorum..55.6 ya çıkmıştım kendiliğinden 54.9 düştüm..Demekki yediklerimi abartmayacağız ve bol hareket kiloları götürüyormuş..
Serap çok acıktığın zaman kayısı,bir meyva yada marul yiyebilirsin..Ben öyle yapıyorum..
Benim de yıldızlara merakım var..burçlara'da...ben burcumun bütün özelikleri taşıyorum :)
Ama tatlı yenilmez mi?
Aslında süt mü,yoğurt mı...kararsız kaldım...acaba bir gün süt,bir gün yoğurt mı yesem....
Eşimin bedeni gündüz temizlense daha iyi olurkaç kere uykumu böldü ya
Sağ ol canımDallida geliyor,değil mi?
Sende iyi ki varsın Gülfurencim
Ellerine sağlık canımkilo kaybın için tebrikler şimdilik haftanın şampiyonu Serap...Gurbeeeeeeet
Ara öğünüm :1 elma
Akşam: 1 kepçe çorba,1 alabalık,salata,1 çay bardağı yoğurt
Birazdan ara öğünümü yiyeceğim,sonra çeşmeye gideceğim,su almaya....sonra yarım saat kadar yengeme uğrayacağım(çok yakınımızda oturuyorlar),sonra 1 saat kadar yürümeye düşünüyorum....
Aslında daha erken yürüyüşe çıkacaktım ama elektrik kesildi...mecburen ocağı açtım,kuşların başında bekledimüşümesinler diye
Sonra görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?