iki gündür bende misafir agirladim, temizlkti, hazirlikti derken baya bir yoruldum , sabahlari sahurda kahvaltimi karataya uygun yapabildim ama aksamlari misafir olunca tam karataya uymadi ama, onun yerine iki gündür sözverdigim üzere spora basladim aksam yatmadan önce yapabildim orucluyken yapmak istemedim, fakat sunu anladimki ben ne yapmisim kendime, önceden 45 dakika bisiklet cevirrirdim, simdi 20 dakika zor dayandim, fazlada zorlamak istemedim kendimi, sonra yarim saat kadarda yerde göbek hareketi , plates felan youtube dan bakarak yapayim dedim, ebru salli egiliyor bükülüyor, ben bir türlü yapamiorum, gülünecek bir halim vardi , en sonunda sinirlendim kendime ve biraktim, cok hantallasmisim spor bile yapamiyorum. oglumun dogumundan sonra 8 kilo vermistim ama sabah ve aksam spor yapiyordum, birazda yediklerime dikkat ediyordum, yalniz mekik hareketini yanlis yapmisim o gün bugündür boyun agrisi cok cekerim ben. iki gündür biraz mekik yaptim, gülemiyorum bile karnim aciyor fakat gene boynum cok agriyor, daha yapmam galiba zorluyorum boynumu sadece kariyo ve diger hareketleri yaparim, mekik yapmadan göbek hareketi yokmu acaba, ya bugün boynum cok agriyor, bas agrisida var gene , pisman oldum yaaa
Meerhaba Gurbetim, hayırlı cumalar olsunmerhaba dallidacim gene yalniz kalmissin iki gündür, ben dün sabah kermes icin manti bükmeye gittim, ordan sonra bannkada islerim vardi, onlari hllettim, ögleden sonrada kizimin dislerine takilan tel icin kontrolumuz vardi, doktora gittik derken eve aksam gelebildik, hal böyle oluncada diyet miyet kalmiyo bende, bu cuma gene kilo veremedim malesef, bu haftada karmakarisik, hergün bir seyler cikti, normal beslenme düzenine giremedim, evdekiler hepsi bir gün kurabiye, bir gün pizza , bir gün lahmacun isterken ve yapilirken ben nasil diyet yapacagim yaaa offfffsonucta nefis denilen bir sey var , yapipta kac gün yemeden durabilirki insan, tek basima birsey yapamiyorum galiba, yine ümitsizlige düstüm. dün disciye giderken oglum okuldan gelmemisti daha, kapinin önüne kagit yazdim, disciye gittigimizi ve mutfakta kuru fasulye var , sen ye yazmistim, kagidi gelince okumus ve parcalamis resmen kapinin önüne atmis, eve geldimki, kagit paramparca kapinin önünde, topladim ve girdim , dedim oglum niye böyle yaptin, sen benim kurufasulye yemedigimi bilmiyormusun , birde yazmissin kurufasulye yaptim ye diyee demezmi bana, güleyimmi, kizaayimmi bilemedim. sorun cocuklar sebze hayatta yemiyorlar, ya et yada hamurisi olacak , esimde evde cola bitmeyecek hep olacak, bisküvi, cips , kraker gibi seyler hic eksik olmayacak neymis, cocuklar aranipda bir seyler bulamayinca beyefendi cok üzülüyormus, sanki iyilik ediyor cocuklara, doldurup geliyo eve ne varsa zararli, söyleyin simdi ben tek basima ne kadar mücadele edebilirim
arkadaslar, saglikli beslenerek uzun zamanda kilo vermek en güzeli aslinda ama bunada sabirli olmak gerekiyor, ben galiba biraz sabirsizim, hemen kilomu vereyim gitsin diyorum, oda olmuyor, 10-15 gün icindede pes ediyorum, birakiyorum. Bazen diyorum, söyle siki bir diyet yapayim sagliksizda olsa iki haftada 3-5 kilo vereyim hemen diyorum ama sok diyetleride yapamamki , hic denemedim aslinda ama gözüm korkuyor, bilemiyorum, moral sifir yerlerde gene
Aramızda tekrar hoş geldinselam arkadaşlar,ben geldim sonunda.internet sorunumuz çözüldü.ama kaynanam vardı evde pek bilgisayarı elime alamadım.gene grip oldum bu arada.ama bugün ufak ufak beslenmeme dikkat etmeye başlayacağım.herkes iyi gibi sanki vakit bulunca göz atıcam yazılanlara. kahvaltımıda yazayım
3 küçük dl tam buğday ekmeği
1,5 yumurta
3 zeytin
azcık bal
azcık ezme
kızlar kış mevsimi hareketim çok azaldı çocuğu hasta ederim diye iyice eve tıkıldık.her tarafım yağ bağladı((
yardım edin azcık zayıflayayım
herkese iyi sabahlar iyi günlerrr
Hoş geldin canımMerhaba sevgili arkadaslarım
Bu hafta salı ve persembe misafir ağırladım. Haliyle pazartesi ve Çarşamba hazırlıklar gecti. Otuzdan burada yazma fırsatı bulamadım. Bu arada bilgisayarım da çoktu. Kullanılamayacak durumda neredeyse. İçindeki dosyaları kurtarabilmeye umuyorum.
Dallidacim, Cumartesi aksamı bozduğum diyetine hala konsantre olabilmiş degilim. O aksam 3 dilm tatlı yedim. Tabii misafirlerime yediklerimi saymıyorum bile.... Tek iyi bir sey var yaptıgım, Çarşamba hariç her aksa ya yoga ya da plates yaptım 1 saat. Sen her zamanki gibi harika gidiyorsun
Gurbetçim, bu kadar karamsar olma. Sen programına uyduğun sürece haftada ortalama 1,5 kilo veriyorsun. Bu da ayda 5 kilo garanti demek. Dalında yıl kendimize ornek alıp yediklerimize saymayı öğrenmemiz gerek artik. Boyun ağrına gelince, karın kasların güçlendikte boynuna yuklenmemeyi öğreneceksin. Ama bence vazgeçme, hareketi dogru yapmaya çalış. 3 . Defada fark ettigini göreceksin.
Bu arada kilo bildirimimi de yapayım:
Gecen hafta: 63.9 kg.
Bu hafta: 64 kg.
Fark :+ 100 gr.
Cezamı bekliyorum...
Aslında salı sabahı dayanamayız tartışmıştım ve 63.6 kg. Olmuştum. Ama kendimi tutamayi yemem yüzünden geri aldım. Bir de gelenlerin yanında yemeğinde hemen " diyette misin" soruları geliyor. Ne yalan söyleyeyim bu konuya da muhatap olmak istemedim. Aynen Dallida nin karşılaştığı durum gibi çünkü, bozmak icin ciddi caba sarfediyorlar
Güldüren'in, sevgicim öpüyorum sizleri kizlar
Dallidacim bana cepten bir mesaj atar misin, telefonu değiştirdim, butun mesajlar uçtu. İsimler birbirine karıştı, hangisi senin numaran bilemedim...
selam arkadaşlar,ben geldim sonunda.internet sorunumuz çözüldü.ama kaynanam vardı evde pek bilgisayarı elime alamadım.gene grip oldum bu arada.ama bugün ufak ufak beslenmeme dikkat etmeye başlayacağım.herkes iyi gibi sanki vakit bulunca göz atıcam yazılanlara. kahvaltımıda yazayım
3 küçük dl tam buğday ekmeği
1,5 yumurta
3 zeytin
azcık bal
azcık ezme
kızlar kış mevsimi hareketim çok azaldı çocuğu hasta ederim diye iyice eve tıkıldık.her tarafım yağ bağladı((
yardım edin azcık zayıflayayım
herkese iyi sabahlar iyi günlerrr
Aramızda tekrar hoş geldinafiyet olsun,menün güzel :)buralardan ayrılma,eminim ki istediğin kiloya kavuşacaksın hatırla,eskiden ne güzel kilo verirdin...yine verebilirsin
Hoş geldin canımoldukça yoğun bir hafta geçirdin...ama seni tebrik ederim,sporunu hiç bırakmadın sadece 100 gr aldın,bu hiç bir şey sana ceza yok,zaten sporunu yapıyorsun...daha ne olsun?
Merhaba arkadaşlar
Ara öğünüm:1 mandalina,1 küçücük ayva....1 fıncan tarçınlı süt içtim...reglıden mı nedir bilmiyorum ama hep açım....
Akşam:1 kepçe çorba,yarım alabalık,kırmızı lahana salatası,1 çb yoğurt
Ara:1 elma,1 bardak süt
Bu akşam,yarın ve pazar günü hep misafirlikte olacağız:18:sözde akşam çayına davetliyiz:18::18:ama rejimini bozmayacağımne derlerse desinler
Gunaydin kizlar, mutlu bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum
Dun aksam hayli yaramazlıklarım, o yüzden bugün meyve süt detoksu yapmaya karar verdim. Az once de 1 saatlik yoga yaptım. Muhtemelen duş alıp disari çıkacağım.
Bugun:
Sabah:
400 ml. Su
Kahvaltı :
1 bardak süt ( toz zencefil, toz karanfil ve toz tacın ekledim azar azar)
1 muz
Ara:
Yeşil çay
Öğle:
1 bardak süt
1 muz
Ara:
1 muz
Yeşil çay
Aksam:
1 bardak süt
1 muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?