Rica ederimTeşekkür ederim
Senin burcun ne Dallida?? Aaaa bak kan grubunu biliyorum ama burcunu bilmiyorum
Tatlı yenir valla. Yarın akşam eşimin yeğenine gideceğiz, kızların sevdiği bir tatlı türü var. Sanırım yarın 2 dl. yiyeceğimŞimdiden pazarlığımı edeyim
Bence de değiştirerek kullan. Bak bakalım hangisi ne hissettiriyor ve ertesi gün nasıl etkiliyor. Yoğurdu mayalarken içine prebiyotik atıyor musun?? Ben 1 kapsül boşaltıyorum mayaya.. Sanki yoğurdumun çok sulu olmasını engelliyormuş gibi geldi.
Gece detoks yapıyor bedenimiz, eşin ne yapsınAma sigarayı bıraktırırsan giderek azalır öksürükleri ve sonunda biter Geçen bir akraba anlattı. O da eşine sigarayı bırak filan derken sigarayı bırakma hattını söylemiş. Eşi de " tamam gece sigaram biterse ararım bırakılar" demiş :26:
Dallida geliyor, Dallida geliyor, Dallida geliyor :13:
Teşekkür ederimEvet, Gurbet gelene kadar şampiyon benim
Afiyet olsun.
İyi yürüyüşler canım.
Kıyamam ben sana canım yaa... Allah senin ve ailenin de karşısına hep merhametli insanlar çıkarsın
Görüşmek üzere şeker
Ben yay burcuyum
O tatlı çok güzel olduğuna eminim,ama sadece 1 dilim yesen olur mu?
Yok,yoğurt içinde prebiyotik koymuyorum,benimki maşallah sert oluyor :)
Eşime de bahsetsem mi acaba sigara bırakma hattında?
Amin,hepimizi
Afiyet olsunDün gece 12 ye kadar oğlumu bekledim. Sabah da erken kalkınca bütün gün uykulu uykulu gezindim evde. Başımın ağrısı da cabası.. Bugün mütemadiyen yaramazlık yaptım. Sanırım kilo vermek beni şımarttı. Sanki hedefime varmışım gibi davranıyorum. Oysa daha yolum var. Aşağıda yediklerimin yanı sıra o öğünde aslında yemem gerekenleri yazacağım.
Sabah:
Su
Kahvaltı:
1/2 tost
1/2 sb. süt
Yemem gereken:
1 domates
1/4 avakado
Öğle:
Kıymalı pazı (yemem gereken de buydu)
(120 gr. yağsız kıyma,1 küçük kuru soğan,1/2 domates (yazdan dondurduklarımdan), 15 ad. pazı,1 tk. zeytinyağı (kıyma sıfır yağ olunca mecburen ekledim)
3 yk. ev yoğurdu (kaçamak)
Ara (saat 15.30):
2 kuru kayısı
1 kuru incir
1 kupa yaseminli yeşil çay
(sadece çay içmeliydim)
Ara Saat 17):
1 kuru incir
5 badem
1 dl. tam buğday ekmeği
2 çk. bal
1 dl. kaşar
1/2 sb. süt
1 petibör, 1 burçak bisküvi
Akşam:
Henüz yemedim. Aslında yemesem daha iyi bu koşullarda. Yemek istersem eğer öğleden kalma kıymalı pazı var onu yerim.
Yemem gereken:
100 gr. taze fasulye, 1 domates ve 1 kuru soğan ile yağsız yemek.
Öpüyorum hepinizi
Akşam yemeğini yedin mi?
Allah kabul etsin Gurbetimbugün gene niyetliydim ve bütün gün basim agridi, iftarimi ettikten sonra hap ictim ama genede gecmedi, az önce sicak bir banyo yaptim, yeni yeni kendime geliyorum, arkadaslar süpersiniz valla tebrikler, ben gecen haftadan bu pazartesiye 2200 gr, vermistim,fakat pazartesi ve sali kacamaklarim oldu, temizlikti , misafirlerdi , birazda kilo verebilmenin getirdigi simarikliktan olsa gerek, kilo verememisim ayni kilodayim, yani serap arkadasim sampiyon sensin masallahsakin simarma bak beni görüyorsun, ama kiloda almamisim buda birseydir. bugün sabah karatay kahvaltisi, aksamada keskek ve tursu yedim. haftasonu oruc tutmayacagim, haftayada tutayim yeter diyorum bakalim Allahtan birsey olmazsa
GÜLFURENCIM IYI OLMANA SEVINDIM;
dallidacim senide tebrik ediyorum masallah iyi gidiyorsun, kusunda iyilesmis, bizimki konusmuyor daha
Sevgi abla nerdesin yaa
Haaa serap, ayin ve yildizlarin hayatimiza etkileri oldugunu biliyorum, nasil orucu aya göre tutuyorsak oda bir nevi detoks gibi yilda bir ay vücudumuzu temizliyor, falcilik ayri birsey, yildizlar ayri , mesela ben akrep burcuyum ve özelliklerinide tasiyorum, buna inaniyorum fakat bu hafta su olacak, bu olacak diye söylüyorlarya, gaybi Allahtan baska kimse bilemez, onlara inanmiyorum, mesela ahmet marankide lavman ve vücut temizliginide ayin durumuna göre yapilmasi gerektigini söylüyor, ay kücülürken istahimiz azaliyor, büyürkende artiyor
Teşekkür ederim,sende çok iyi gidiyorsun
Çizelge süperbu arada kilo cizelgemi nasil buldunuz, cok tatlilar degilmi, diger sayfadaki gül abla sayesinde yapabildim, insallah cizelgeyi asagiya dogru cekebilirim.