Afiyet olsun canım sen onu dengelersin ve Maşallah aşırıya kaçmazsın.Tavuk tarifi hoşuna gittimi,?Dn öğleden sonra herkesin işi vardı. Benim de canım sıkıldı. İstinyepark a gittim. English Home indirime girmiş. Yatak bazası için ucu dantelli bir etek aldım. 25 TL., 2 adet yastık kılıfı 7,5 TL., iyi kalitede tek parça 110X65 banyo paspası da 75 TL. Banyo paspasımın ipleri çıkmaya başlamıştı artık. İsabet oldu. Baya bir mağaza gezdim. Yorulunca da yaramazlık yaptım. İşte dün öğleden sonraki menüm:
Ara (saat 17.15):
1 kazandibi
2 bardak çay
Akşam:
2 parça tavuk (Sevgi' nin tarifi)
1 bardak ayran
3 mürdüm eriği
20 ad. taze Antep fıstığı
Bu sabah:
400 ml. su
Kahvaltı
1 dl. karpuz
2 dl. ekmek
1,5 dl. peynir
Kolay gelsin canım,sana yeni bir iş daha çıkmış.Senin azmine ve kontrollü yemene hayranım.Tekrar merhaba
Sabah yürüyüşe çıkamadım,ama akşam 1 saat yürüyeceğimbize çaya gelen misafirler ancak saat 12 de kalkınca sabah uyanamadım oturduğum binada kapıcı yok her cumartesi sırayla herkes kendi katının merdiveni yıkıyor yan komşu evde olmadığı için ben yıkadım :) ilk defa yıkadığımda çok özendim,bezle basamakları sildim beni gören alt komşun,güldü bana al bir kova su dök dedi,ardından da süpürge ile süpür yeter dedi:44:bugün aynen yaptım
Neyse,gelelim menüye:
Sabah:2 haşlanmış yumurta,hindi salam,biraz peynir
Ara:yoğurt
Öğlen :tavuk
....sonrası bilmem...akşama yine davetliyiz,ama yok,bozmayacağımbir şey bulamazsam 1 kase yoğurt yerim
,,,,şimdi temizlik zamanı..öpüldünüz
Tebrikler canım devam,doğru yoldasın....Selam.. İnsallah en guzel sekilde kilolarinizi verirsiniz.. Bende 6ci gunumdeyim.. :) cok zorlaniyordum sanki yavas yavas alistim.. Bazilari "solmussun" diyor. sevgilim "suzulmussun" diyor.. kilo vermisim mutluyum pes etmek yok:)
Sağlığın için büyük bir yatırım yapıyorsun,yürüyüş yaparak .Sakın pes etme,devam,yediğin şebitleri eritmişsindir merak etme.selam kızlar
kahvaltımı yaptım annemin elceğizleriyle yaptığı ekmek haricinde kaçamak yok
sabah kahvaltım 2 yumurta ve ev ekmeği (gözleme gibi ama içsiz ekmek, yuvarlak yufkanın kalını diyim)
domates salatalık
ara öğün yapmadım sabah baya erken yemiştik
hala aç değilim
öğlen ne yeriz bilmiyorum
ama bugün en az 1 saat yürüyeceğim
artık bunu hayat prensibim haline getirdim
kesinlikle acil işim veya yetişecek yerim yoksa minübüs otobüs kullanmıyorum ve her yere yürüyerek gidiyorum
yaklaşık 3 tl de cebime kalıyo :)
3 tlyle zengin olunmaz belki ama ay hesabına vurunca 90 tl yapıyor :)
bir de yürürken açıyorum tlfumun adımsayarını 10 bin adıma tamamlamaya çalışıyorum
iştahım çok açık olmasa bu yürüyüşlerle verirdim ben bu kiloları
ama sizlerle sağlıklı beslenerek vereceğimi ümit ediyorum kızlar
Topiğiniz hayırlı olsun..Tam bana göre beni aranıza alın lütfen..Yaş ortalaması da iyiymiş..
Güle güle giy, hedef koyman çok güzel.dünakşamı yazayım önce
1 bardak süt
4-5 tane eşimin kızarttığı hamsi(sütten 2 saat sonra)
2 tane tatlı(cok üzgünüm)
bugün sabah
1kk peynir
domates salatalık
3 çatal sucuklu yumurta
2 çatal reçel
1 dilimekmek
sonra 2 saat çarşıda yurudum
alacaklarım vardı aldım.
ara 1 şeftali
öğle 2 islimkebabı
1 kaşık patates püresi
ara yine 1 şeftali
bugün kendime 2 tane etek aldım.hafif dar kendime hedef koydum
bu hafta onun içine rahat girmek istiyorum
sizinde böyle hedefleriniz varmı
İştahla benimde başım dertte,ona da bir çare olsa...inşallah canım hepbırlıkte veririz.yurumek gerçekten ise yarıyor.bende okula giderken sürekli yurumeye çalışıyorum.benımde iştahım cok.tutabılsem ahh
çok güzel görünüyor menün kısa zaamnda sonuç alırsın inşallah
Gulfurenim yeni evin hayırlı uğurlu olsun.Allah huzurlu ve mutlu yaşamayı nasip etsin.Size uğur getirsin inşAllah.Troid problemi bende de var .auna eşofman benimde var aslında evde giyebilirim.Sen biraz kullan bakalım faydası olacakmı?Merhaba Sevgi-liebe,serap,dallida,gurbetçiçeği ve diğer arkadaşlar..5 .sayfaya kadar okudum.. Bence çok güzel olmuş..Sevgi ablanın tavuk tarifini bende mutlaka deneyeceğim..
Bu arada Dallida yeni evin hayırlı olsun..Ben de yeni evime 1 ay oldu taşındım..Şükürlr olsun bu evimde içimde huzur var..
Bu arada ben 56 kg düştüm ve daha sonra yine 59 kg çıktım..Şimdi 57-58 arası gidip geliyorum..Kendime adımsayar aldım hatta adım sayarak 20 günde 4 kilo topiği var orada uzun süre bulundum..Devamlı hareketli olmama rağmen gördüm ki 4000-5000 adımı zor geçiyorum..Benim de yürüyüşe başlamam lazım..Troidlerim çalışmadığı için az terliyorum ve çok ödem oluyor..Ödem atıcı çaylar içiyorum ama terlemek adına sauna eşofmanı aldım..Bu gün temizlik yaparken giydim ve ben böyle ter görmedim çok mutluyum..
Ayça Kayanın kitabını aldım..Yaşa-kiloya göre formüller vermiş..Ben onu uygulamaya başlayacağım..Bana çok mantıklı geliyor tam sağlıklı beslenme..Beni de listenize ekliyor musunuz bayanlar????
Canım en doğru kararı vermişsin,bak ben şifa orucuyla verdiğim kiloları geri aldım.İnşAllah verdiğin kilo kalıcı olur.Günaydın arkadaşlarhayırlı pazarlar
Bugün ben ataktan vazgeçiyorum,etin yanında sebze de yiyeceğim.Aslında dukan yapmak istiyordum ve 7 gün atak yapacaktım ama iki gündür canım hep tatlı istiyor(reglı değilim)...verdiğimden fazla kilo almaktan korkuyorum...böyle bir deneyimim daha oldu,3 kilo verdim,4 kilo aldım.....yarın diyetisyenimin verdiği listeleri uygulamaya başlayacağım...Serapcım,bir kere daha haklı çıktınneyse,zararın nerden dönersem kardır...bugün tartıldım,1 kilo verdim ama sebze eklenince herhalde onu geri alacağım tartı gününde bakkalım ne olacak sizler ne durumdasınız?dün akşam et ve yoğurt yedim:)sevgiler
Yediğin böreği eritmişsindir diye düşünüyorum.gunaydin kizlar.bugun sabah borek yaptim esime ve ogluma.1 dilim yedim ondan sonrada ver elini temizlik simdi yeni oturuyorum cok yorgunum cooook
Bence de tartı günü perşembe veya cuma olsun.Yeni listende kolay gelsin.Afiyet olsun
Merhaba,tartı günü için kızlarla konuşalım,bir karar alalım.Bu sayfa perşembe günü açıldığı için ben perşembe günü tartılıyoruz sandım:44::44:evet,dukanı bırakıyorum....daha önce böyle bir deneyim oldu,1 hafta saf protein yaptım,3 kg verdim...sonraki hafta iştahım öyle açıldı ki 4 kilo geri aldım.Canım şekerli şeyleri istemeye başlamıştı,korktum açıkçası...bir de kabızlık faktörü da var....bugün eski diyetisyenimin verdiği listelere başlayacağım.Birinci liste 1350 kalori.Her listeyi 2 hafta uygulayacağım...
6 Afiyet olsun Alışverişte kolay gelsin güle güle kullan . Artık kabus mu görmeye başladın ?Günaydın arkadaşlarhepinize mutlu bir hafta dilerim
(bu arada,neredesiniz?)
1 saat yürüdüm geldim.Birazdan kahvaltımı yapacağım:
2 dilim kepekli ekmeği ile tost,1 yumurta,domates,salata(hafta da 2 günü yumurta yiyeceğim-pazartesi ve perşembe)
ara:1 elma...
Sonraki öğünleri daha sonra yazarım.Bugün da çarşıda işimiz var...gidip bir halı,bir perde ve bir avize almam lazım...dün gece rüyamda şişmanladığımı gördümhiç bir şey olmuyordu üstüme kabus eşim ve oğlum hala uyuyor,gidip kahvaltımı edeyim,geç kalmadan öpüldünüz
Gurbet Allah kızına kavuştursun . Oğlunun da daha iyi olmasına sevindim. Gözün aydın kilo vermissin bunda olacak galibacok cok cooookk dolu bir hafta sonu gecirdim, az öncede kizimi Berline ugurladim. bütün 10. siniflar gitti, cumaya gelecekler insallah. Uctu biricik kusuuuummmRabbim sag salim gidip gelmeyi nasip etsin insallah.
Arkadaslar dolu dolu iki günde sayfamiza yazma firsati bulamadim, menülerime gelince sadece aksam yemeklerini 9 - 9:30 arasi gibi gec saatte yememin disinda iyidi. ben tarti günümüzü pazartesi olarak biliyordum ve bu sabah tartildim gecen hafta 1,5 kilo vermistim, bu haftada aslinda tam olarak bir hafta olmadi bile 1 kilo daha vererek toplamda 2,5 kilo vermisiminsallah böyle devam edebilirim.
Dallidacim dukani birakmana sevindim, dogru karar verdin, serapcim herzamn hakli cikiyor, trti gününe gelince hafta sonlari ister istemez programlarimiz , gezmeler felan oldugu icin , bence cuma günü tarti günümüz olsun, hafta sonu sadece bir gün cumartesi vea pazar hangi gün programimiz varsa o gün kacamak günümüz olsun , pazartesiden itibaren tam gaz cumaya kadar kacamak yapmaksizin diyetimizi uygulasak cumada tartida yüzümüz gülse iyi olmazmi? eger pazartesi tarti günümüz olursa hafta sonu yapilan kacamaklar arti olarak tartiya yansidiginda kilo verememis olur ve motivasyonumuz düser.
serapcim , sevgi ablacigim ve diger bütün arkadaslarim gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok tesekkürler ederim, cok sükür oglum daha iyi, bugün okula gitti. Bu arada gülfurencim hosgeldin canim yaaa nerelerdeydin, bir kayboldun , pir kayboldun, iyisin insallah, cocuklarin nasillar,
Geçmiş olsun şimdi daha iyi olmana sevindim kaçamaklarımı yazdım cezayı bekliyorum .Günaydın Kızlar, mutlu bir hafta diliyorum
Yarısı iyi, yarısı kötü bir hafta sonu geçirdim. Cuma gecesi başlayan migrenim cumartesi günü ağırlaştı. Bütün gün ve gece yattım. Pazar sabahı daha iyi uyandım. Arkadaşlarımıza davetliydik. Sabah hazırlanıp gittik. Gece 23.30 gibi döndük. Tabi ki de türlü yaramazlık yaptım. Cezama razıyım
Dallidacım, eminim bir süre sonra bu su döküp süpürme işi senin içine sinmez. Bütün komşularını merdiven siler duruma getirirsin
Menü güzel şekerim.
A-aaa aynı yaşta mıyız yoksa?Tanışmış mıydık acep
Kendine bir liste yaptın mı? Yani genel olarak... Listen olmadığı için menüne çok fazla yorum yapamayabiliriz. Yani sabah reçel, 2 gün üst üste patates püresi....
Bende bi sürü hedef var36 bedenleri verdim, tekrar 36 olamam diye. Ama 38 beden kıyafetlerim duruyor. Arada giyip deniyorum. Şu an 40 bedenim. Sanırım 1 ay sonra 38 leri giyebileceğim Allahın izniyle...
Hoş geldin şekerim.
Sen ilaç almıyor musun? Tiroidin çalışmıyorsa dr. un sana ilaç vermeli.
Ayça Kaya' nın kitabını ben de aldım ama daha okumaya fırsatım olmadı. Uygulayacağın listeyi yazar mısın Gülfurencim. Menülerine yorum yapabilmemiz için. Bir de boyun kaçtı? Bilgilerini verirsen seni de listeye eklerim canım
Bi şi demiceeeem
Afiyet olsun
Bence pazar olsun. Pazar kaçamakları hepimizin canını sıkıyor aslında ama engel olamıyoruz çoğu zaman. Pazar sabahı tartılırsak bir sonraki haftaya kadar telafi edip üzerine kilo verme şansımız olabilir. Sizlerin fikri nedir kızlar???
Teşekkürler Dallidacım, sana da mutlu haftalar
Afiyet olsun şekerim.
Ooof of, rüyaya bak. Canım arkadaşım takma bu kadar kafana, sen azimli ve becerikli bir kızsın. Başlarsan sonuç alacağını hepimiz biliyoruz
Kolay gelsin, güzel alış verişler diliyorum sana. İyi günlerde kullanYakışıklı oğlunu öp benim için Görüşmek üzere
Hemen okuyacağım .Hala kahvaltımı yapamadım. Gidip kahvaltı edeyim. Daha sonra ilk sayfanın ilk mesajına kurallarla ilgili ekleme yapacağım. Kızlarcım, sizler de okuduktan sonra eklemek istediklerinizi yazarsanız sizin maddelerinizi de eklerim. Öpüyorum sizi şekerler, görüşmek üzere....
günaydın kızlar...
maşallah topiğimiz çok hareketli
inşallah hep böyle devam eder
bu sabah itibariyle evimdeyim ve sağlıklı beslenmeye başlıyorum
diyetimi şöyle yapmayı düşünüyorum
sabah 2 dilim uno light denge 2 yumurta domates salatalık
ara öğün yok
öğlen sebze yemeği veya köfte tavuk gibi protein artı salata 1 dilim ekmek
ara öğün yok akşam da öğlenin aynısı gibi ama akam ekmek eklemiycem
tipik diyet listesi ama ara öğünleri kaldırıcam
uygun olursam da pazartesi perşembe günler sahursuz oruç tutmayı düşünüyorum
hedefim ayda 3 kilo. verebilirsem mükemmel olur benim için
meyvemi öğle yemeğinin arkasından yicem
5 saat aç kalmaya ve ağzıma bisey koymamaya çalısıcam
sabah aç karnına 70 kilo 300 gramdım
memleketten kilo almadan döndüm
önceden en az 2 kilo alarak dönüyordum
bu sefer almamamın sebebi 10 bin adımlık yürüyüsler
yoksa yine çok yemistim
bismillah diyip baslıyorum
sabah markete gidip uno light dengemi de aldım
2 yumurta ve 1 dilim uno denge light yiyerek güne baladım 1 tane de salatalık
ara öğün yapmadım
öğlen tavuk yicem
günaydın kızlar...
maşallah topiğimiz çok hareketli
inşallah hep böyle devam eder
bu sabah itibariyle evimdeyim ve sağlıklı beslenmeye başlıyorum
diyetimi şöyle yapmayı düşünüyorum
sabah 2 dilim uno light denge 2 yumurta domates salatalık
ara öğün yok
öğlen sebze yemeği veya köfte tavuk gibi protein artı salata 1 dilim ekmek
ara öğün yok akşam da öğlenin aynısı gibi ama akam ekmek eklemiycem
tipik diyet listesi ama ara öğünleri kaldırıcam
uygun olursam da pazartesi perşembe günler sahursuz oruç tutmayı düşünüyorum
hedefim ayda 3 kilo. verebilirsem mükemmel olur benim için
meyvemi öğle yemeğinin arkasından yicem
5 saat aç kalmaya ve ağzıma bisey koymamaya çalısıcam
sabah aç karnına 70 kilo 300 gramdım
memleketten kilo almadan döndüm
önceden en az 2 kilo alarak dönüyordum
bu sefer almamamın sebebi 10 bin adımlık yürüyüsler
yoksa yine çok yemistim
bismillah diyip baslıyorum
sabah markete gidip uno light dengemi de aldım
2 yumurta ve 1 dilim uno denge light yiyerek güne baladım 1 tane de salatalık
ara öğün yapmadım
öğlen tavuk yicem
Bugün evde çok iş var,daha sonra geçmişi okuyup size döneceğim.Her türlü kendimi çok yorgun hissediyorum......Kaçamak olarak biraz kuruyemiiş ve cumartesi yediğim bisküvi pastası var.Normall yemekleri yedim,düğünde ve nişanda tatlı ve pasta yemedim.Menülerde zaten kararlı oluyor.Sabah tartıldım aynı kilomdayım,ama ödem var .Elim yüzüm şiş......Sonra görüşürüz cezaya razıyım.......
Boy 1.58 Kilo :58.7 Yaş :38
Tartılma günü bence de cuma olsun..Hafta sonu ailemiz ile muhakkak kaçamak oluyor ve pazartesi moral bozukluğu oluyor..Cuma hayırlı gün güzel seçim..
Elinde kitap varmışş.Her bölümde güzel diyet listeleri verilmiş..Onlardanda seçim yapabilirsin..Ben günlük liste yapıyorum kendime her gün istediğim şekilde yiyebiliyorum..
SABAH
1 dilim çavdar veya tam buğday yediğinizde 1 tahıl yedim diye düşüneceksiniz
1 dilim peynir veya 1 yumurta yediğinizde 1 et yedim diye düşüneceksiniz
çiğ sebzeler; salatalık, domates, roka, maydonoz sınırsız, bunları saymıyouz
5 zeytin 1 tatlı k. kaymak ya da 2 bütün ceviz yediğinizde 1 yağ hakkınızı kullanmış oluyorsunuz
1 tahıl 1 et 1 yağ hakkınızı kullanmış oluyorsunuz
ÖĞLEN
1 dilim ekmek veya 1 kepçe çorba veya 2 yemek k. pilav ya da makarna yediğinizde 1 tahıl hakkınızı kullanmış oluyorsunuz.
5-6 etsiz sebze yemeğini düşünmeden yiyebilrsiniz
1 kase yogurt ya da 1 bardak ayran tüketirseniz 1 süt tükettim diye düşüneceksiniz
1 tatlı k. yağ eklenmiş salata tükettiğinizde 1 yağ kullandınız
bu durumda öğlen 1 tahıl, 1 süt, 1 yağ hakkınızı kullandınız demektir
İKİNDİ
1 bardak süt veya ayran içerseniz 1 süt hakkınızı kullandınız demektir.
1/2 diyet bisküvi veya 2 grissini ya da 2 y.k yulaf ezmesi yediğinizde 1 tahıl hakkınızı kullandınız demektir
1 büyük elma veya 2 mandalina ve 1 kivi yediğinizde 2 meyve yemiş oluyosunuz
bu durumda 1 tahıl, 1 süt, 2 meyve hakkınızı kullandınız demektir.
AKŞAM
1 dilim ekmek veya 1 kepçe çorba veya 2 yemek k. pilav ya da makarna yediğinizde 1 tahıl hakkınızı kullanmış oluyorsunuz.
1 tavuk baget veya avuç içi büyüklüğünde köfte veya 4-5 y.k kıymalı sebze yemeği yediğinizde 1 et hakkınızı kullandınız demektir.
1 kase yoğurt ya da cacık yediğinizde 1 süt hakkınızı kullandınız demektir
bu durumda 1 tahıl 1 et 1 süt 1yağ tüketmiş oldunuz.
yani günlük olarak 4 tahıl, 2 et, 3 süt, 2 meyve, 3 yağ hakkın var.
Bu benim uyguladığım formül canım..
Geçmiş olsun şimdi daha iyi olmana sevindim kaçamaklarımı yazdım cezayı bekliyorum .
Hemen okuyacağım .
Afiyet olsun . Yürüyüş gerçekten işe yarıyor . Ben üç gündür yoğunluktan ve dizlerimden ara verdim yarın başlayacağım inşAllah.
Doktordan geldim, yemegimi yaptim, ve yedim, Serapcim normal kanser kontrolü ( gögüs kanseri) ve vücudumda hep kirmizi sivilce gibi seyler oluyordu, cilt doktoruna gittigimde beni kadin doktoruna yönlendirdi, kadin doktoruda dogum kontrol hapi verdi, en az 6 ay kullanacakmisim . Ayrica sanada gecmis olsun canim, simdi iyisin insallah, tarti günlerimizin cuma olmasini nasil acikladiysam herkes kabul etmisama kabul edin mantikli degilmi ? hepimizin haftasonu ufak tefek kacamaklari olmus simdi pazartesi tartilincada kilo verilemiyor dogal olarak.
gülfurencim sagol canim, oglumun futbol oynarken kolu kirilmisti ama simdi iyi sen orayi atladin galibaCanim arkadaslarim benimde gene bir yeni ev durumum var, dualarinizi bekliyorum, 4-5 aile icinden tercih yapacakmis ev sahibi. Insallah bizi secer, bu hafta icinde kararini bildirecek. Gülfurencim sende tasinmissin, Allah gönlüne göre vermis, insallah benimde gönlüme göre veriir, güle güle otur canimcim
sagol canim benim insallah, evet gönlümden gecen insallah hayirlisidir, bende öyle dua ettim zaten, eger benim icin hayirliysa Rabbim nasip et dedim. serapcim bu dogum kontrol haplari nin cok yan etkileri var diyorlar, acba vücuttaki sivilceler icin kullanmaya degermiki karar veremedim, hani bir yeri iyilestirirken bir sürüde zarar vermeyelim...Ellerine sağlık ve afiyet olsun...
Geçmiş olsun canım. Şifa diliyorum senin içinTeşekkür ederim, çok daha iyiyim Mantıklı kadınsın tabiki de kabul ettik şekerim
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. Mutlu olacağınız yerde olun inşaallahHz. Ali' nin bir duası var: "Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle" dermiş. Allah senin de gönlündekini hakkında hayırlı eylesin
Boy 1.58 Kilo :58.7 Yaş :38
Tartılma günü bence de cuma olsun..Hafta sonu ailemiz ile muhakkak kaçamak oluyor ve pazartesi moral bozukluğu oluyor..Cuma hayırlı gün güzel seçim..
Elinde kitap varmışş.Her bölümde güzel diyet listeleri verilmiş..Onlardanda seçim yapabilirsin..Ben günlük liste yapıyorum kendime her gün istediğim şekilde yiyebiliyorum..
SABAH
1 dilim çavdar veya tam buğday yediğinizde 1 tahıl yedim diye düşüneceksiniz
1 dilim peynir veya 1 yumurta yediğinizde 1 et yedim diye düşüneceksiniz
çiğ sebzeler; salatalık, domates, roka, maydonoz sınırsız, bunları saymıyouz
5 zeytin 1 tatlı k. kaymak ya da 2 bütün ceviz yediğinizde 1 yağ hakkınızı kullanmış oluyorsunuz
1 tahıl 1 et 1 yağ hakkınızı kullanmış oluyorsunuz
ÖĞLEN
5-6 etsiz sebze yemeğini düşünmeden yiyebilrsiniz
1 kase yogurt ya da 1 bardak ayran tüketirseniz 1 süt tükettim diye düşüneceksiniz
bu durumda öğlen 1 tahıl, 1 süt, 1 yağ hakkınızı kullandınız demektir
İKİNDİ
1 bardak süt veya ayran içerseniz 1 süt hakkınızı kullandınız demektir.
1/2 diyet bisküvi veya 2 grissini ya da 2 y.k yulaf ezmesi yediğinizde 1 tahıl hakkınızı kullandınız demektir
1 büyük elma veya 2 mandalina ve 1 kivi yediğinizde 2 meyve yemiş oluyosunuz
bu durumda 1 tahıl, 1 süt, 2 meyve hakkınızı kullandınız demektir.
AKŞAM
1 tavuk baget veya avuç içi büyüklüğünde köfte veya 4-5 y.k kıymalı sebze yemeği yediğinizde 1 et hakkınızı kullandınız demektir.
1 kase yoğurt ya da cacık yediğinizde 1 süt hakkınızı kullandınız demektir
bu durumda 1 tahıl 1 et 1 süt 1yağ tüketmiş oldunuz.
yani günlük olarak 4 tahıl, 2 et, 3 süt, 2 meyve, 3 yağ hakkın var.
Bu benim uyguladığım formül canım..
Afiyet olsun canım sen onu dengelersin ve Maşallah aşırıya kaçmazsın.Tavuk tarifi hoşuna gittimi,?
Kolay gelsin canım,sana yeni bir iş daha çıkmış.Senin azmine ve kontrollü yemene hayranım.
Tebrikler canım devam,doğru yoldasın....
Sağlığın için büyük bir yatırım yapıyorsun,yürüyüş yaparak .Sakın pes etme,devam,yediğin şebitleri eritmişsindir merak etme.
Hoş geldin canım,seni aramızda tekrar görmek büyük mutluluk
Görmezden geleyim dedim ama nafile gözüme gözüme soktun şeker...Sevgili klpkrm, sabah kahvaltısında 2 yumurta ve 2 dl. ekmek sanki çok gibi geldi. Öğleyin sebze yediğinde yoğurt ekleyebilirsin. Bu sabah kahvaltın güzel olmuş. Yumurtanın 1 ini arada 1 dl. peynirle değiştirebilirsin. Süt ve süt ürünleri tüketmemen için özel bir sebep yoksa tabii.
Kolay gelsin şekerimBisküvili pasta eridi mi?? Ev işleri de sana enerji harcatmış olmalı Cezayı ona göre veririz
Listen çok güzel olmuş. Başarılar diliyorum Gülfurencim
Ayrıca yeni evin ve eşyaların hayırlı, uğurlu olsunHuzurla, bolluk- bereket ve sağlıkla oturun yeni evinizde
Teşekkür ederim
Kaçamak bu kadar mı? Cuma akşamı mantıyı yedin mi yemedin mi?Tatlım biraz gecikti kurallar kısmı. Benim de evde çok işim vardı bugün. dizlerindeki şişlikler indi mi??
Menünde ben abartı görmüyorum ama?Bugün istediğim gibi gitmedi. Neyse yazayım, siz karar verin:
Sabah:
400 ml. su
Kahvaltı:
2 dl. ekmek
1 dl. peynir
1/2 domat
Öğle:
4 yk. pilav
4 yk. yoğurt
Ara:
1 küçük kupa sütlü kahve
Akşam:
ızgara balık
yeşil salata
erik
Gurbetim Allah hakkınızda ne hayırlıysa onu nasip etsin.Adaçayıkullansana hap yerine,bol otrojen var.Serap daha iyi bilir ama.....Doktordan geldim, yemegimi yaptim, ve yedim, Serapcim normal kanser kontrolü ( gögüs kanseri) ve vücudumda hep kirmizi sivilce gibi seyler oluyordu, cilt doktoruna gittigimde beni kadin doktoruna yönlendirdi, kadin doktoruda dogum kontrol hapi verdi, en az 6 ay kullanacakmisim . Ayrica sanada gecmis olsun canim, simdi iyisin insallah, tarti günlerimizin cuma olmasini nasil acikladiysam herkes kabul etmisama kabul edin mantikli degilmi ? hepimizin haftasonu ufak tefek kacamaklari olmus simdi pazartesi tartilincada kilo verilemiyor dogal olarak.
gülfurencim sagol canim, oglumun futbol oynarken kolu kirilmisti ama simdi iyi sen orayi atladin galibaCanim arkadaslarim benimde gene bir yeni ev durumum var, dualarinizi bekliyorum, 4-5 aile icinden tercih yapacakmis ev sahibi. Insallah bizi secer, bu hafta icinde kararini bildirecek. Gülfurencim sende tasinmissin, Allah gönlüne göre vermis, insallah benimde gönlüme göre veriir, güle güle otur canimcim
Ne yaptın,dayanabildin mi?Sabah : 2 pogaca ( kizima yol icin yapmistim dayanamadim) ; 4-5 zeytin
Öglen : bir tabak kabakli tavuk sote , bir kase yogurt
Aksam : Öglenin aynisi belki yanina bir kasede tarhana corbasi olabilir.
aslinda suan canim meyve istiyor ama yesemmiki, normalde ara ögün yapmiyorum ama.....
Canım benim siğarayı bırakmaya çalış,zararlarını en bizden daha iyi biliyorsundur.Destek aldınmı hiç,biliyorsun hastanelerde artık özel bölümler var...iyi aksamlar kızlar
serapcım haklısın 2 yumurta cok ama doymuyorum tek yumurtayla
yarın 1 tane yicem söz
ara öğün yapmamıstım
öğlen 4 bucuk gibi 3 tane tavuk kanat yedim ekmek yok
bir kase de evde yaptığım yoğurttan yedim
aksam mercimek corbası ve salata yicem
bugünü kacamaksız atlatmak istiyorum
ac değilim ama canım biseyler yemek istiyo
ben de sigara iciyorum
kızlar sigarayı da bırakmak istiyorum ah kendimde o gücü bulsam
Bugün istediğim gibi gitmedi. Neyse yazayım, siz karar verin:
Sabah:
400 ml. su
Kahvaltı:
2 dl. ekmek
1 dl. peynir
1/2 domat
Öğle:
4 yk. pilav
4 yk. yoğurt
Ara:
1 küçük kupa sütlü kahve
Akşam:
ızgara balık
yeşil salata
erik
Doktordan geldim, yemegimi yaptim, ve yedim, Serapcim normal kanser kontrolü ( gögüs kanseri) ve vücudumda hep kirmizi sivilce gibi seyler oluyordu, cilt doktoruna gittigimde beni kadin doktoruna yönlendirdi, kadin doktoruda dogum kontrol hapi verdi, en az 6 ay kullanacakmisim . Ayrica sanada gecmis olsun canim, simdi iyisin insallah, tarti günlerimizin cuma olmasini nasil acikladiysam herkes kabul etmisama kabul edin mantikli degilmi ? hepimizin haftasonu ufak tefek kacamaklari olmus simdi pazartesi tartilincada kilo verilemiyor dogal olarak.
Görmezden geleyim dedim ama nafile gözüme gözüme soktun şeker...Yarım tabak mantı aldım ama ekmek yemedim.Şişlikler biraz indi ama hala var .yarın tekrar yürüyeceğim inş.
Menünde ben abartı görmüyorum ama?
Gurbetim Allah hakkınızda ne hayırlıysa onu nasip etsin.Adaçayıkullansana hap yerine,bol otrojen var.Serap daha iyi bilir ama.....
Ne yaptın,dayanabildin mi?
Canım benim siğarayı bırakmaya çalış,zararlarını en bizden daha iyi biliyorsundur.Destek aldınmı hiç,biliyorsun hastanelerde artık özel bölümler var...
Bugünkü menüm:
sabah:2 dilimtam bugday ekm.
3 çok küçük dilim peynir
6 zeytin
domates
acı yeşil biber
Öğlen:
1,5 lahmacun(oğlum yemezsen küserim dedi o ısmarladı
domates,maydonoz
öğleden sonra1 yarım sütlü kahve
1 tuzlu kurabiye
Akşam çok acıkırsam 1 kase yoğurt yiyeceğim...
cezaları bekliyorum....
iyi geceler kizlar.benim bugun yemege misafirim vardi.nerdeyse hic bisey yiyemiyorum misafir agirlarken.hergun misafirmi cagirsam neeee
cok güzel acıklamısın canım ben de bu sistemi uygulamaya calısayım bakayım
ben bugün 1 tahıl 2 et 1 de süt hakkımı kullanmısım akşama bi bardak ayran salata ve corba yesem yeter
tesekkürler bilgi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?