Görmezden geleyim dedim ama nafile gözüme gözüme soktun şeker...Yarım tabak mantı aldım ama ekmek yemedim.Şişlikler biraz indi ama hala var .yarın tekrar yürüyeceğim inş.
Menünde ben abartı görmüyorum ama?
Gurbetim Allah hakkınızda ne hayırlıysa onu nasip etsin.Adaçayıkullansana hap yerine,bol otrojen var.Serap daha iyi bilir ama.....
Ne yaptın,dayanabildin mi?
Canım benim siğarayı bırakmaya çalış,zararlarını en bizden daha iyi biliyorsundur.Destek aldınmı hiç,biliyorsun hastanelerde artık özel bölümler var...
Bugünkü menüm:
sabah:2 dilimtam bugday ekm.
3 çok küçük dilim peynir
6 zeytin
domates
acı yeşil biber
Öğlen:
1,5 lahmacun(oğlum yemezsen küserim dedi o ısmarladı
domates,maydonoz
öğleden sonra1 yarım sütlü kahve
1 tuzlu kurabiye
Akşam çok acıkırsam 1 kase yoğurt yiyeceğim...
cezaları bekliyorum....
cok güzel bilgiler canımSenin boyun ve kilona en uygun benim kullandığım formül..İnşallah işine yarar..Mesela sevgi abla lahmacun yemiş onun karşılığı 2 tahıl,1 et yemiş oluyor..Listesini ona göre düzenleyebilir..
Pizza 2 tahıl,2 et,3 yağ..
mantı 2 tahıl,1 et,1 süt,2 yağ
Bu şekilde karşılıları verilmiş..Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.Bence çok mantıklı yediklerinden vicdan azabı duymuyorsun ve gerçekten doyuyorsun..Bugün alışveriş yaptım..Listelerimi yarın yazmaya başlayacağım..Çok uykum geldi oğlumda erken kalkıyor..Hepimize hayırlı bir gün olsun inaşallah..
Yiyecekleri istediğimiz gibi yer değiştirebiliyoruz yani,bu çok güzel.Gülfurenim çok teşekkür ederim canım benim liste için.arada bize besinlerin içerik değerinden yazarsan çok sevinirim.Liste çok güzel ve doyurucu.Yeni evinde inş. her şey yolunda gider,insanlar kendileri çocuk yetiştirmedilermi acaba,neden bu kadar musahamasız oluyoruz biliyorum.ALLAH yarve yardımcın olsun.Sevgi abla senin boyuna ve kilona göre 53333 formülünü uygulaman gerekiyor..Yani
5 tahıl,3 et,3 süt,3 meyve,3 yağ şeklinde..
ÖRNEK LİSTE
SABAH
1 simit (4 tahıl),
1 dilim peynir ( 1 et)
1 yumurta (1 et )
5 zeytin ( 1 yağ)
1 yemek kaşığı bal (1 meyve)
Domates,salatalık,biber ve çiğ sebzeler sınırsız
4 tahıl,2 et,1 meyve,1 yağ yediniz..
ÖĞLE
1 tavuk baget veya 1 küçük kutu tonbalığı (1 et)
bol salata (1 tatlı kaşığı yağ koyunca 1 yağ)
1 bardak ayran (1 süt)
1 et,1 süt,1 yağ tükettiniz..
İKİNDİ
1 fincan sütlü kahve ( 1 süt)
3 kuru hurma veya kayısı ( 1 meyve)
1 meyve,1 süt hakkını tükettiniz.
AKŞAM
1 dilim ekmek veya 1 kepçe çorba ( 1 tahıl)
4-5 kaşık etsiz sebze yemeği saymıyoruz..
1 kase cacık ( 1 süt) 1 tatlı kaşığı yağ konarak hazırlanmış salata ( 1 yağ)
1 tahıl,1 süt,1 yağ hakkınızı tükettiniz..
Toplamda 5 tahıl,3 et,3 süt,3 meyve,3 yağ
Sayılar aynı olma kaydıyla istediğin yiyeceklerin yerini değiştirebilirsin..
Kolay gelsin canım,bende aynı dilekleri sana diliyorum.Gunaydin Kizlar, guzel bir gun diliyorumBugun disarida islerim var, girebilir miyim bilmiyorum. Giremezsem yarin gorusmek uzere. Opuldunuz sekerler
Maşallah bu azimle cumaya istediğin şekilde inersin.Bravo hazırladığın yumurtayı yememende başarı.Kaloriyi nereden hesaplıyorsun?günaydın kızlarrr
bu sabah kızımı okula götürdüm sonra geldim kahvaltımı hazırladım
1 parca beyaz peynir 2 dilim uno light salatalık domates ve 1 yumurta
kalori sepetinden hesap ettim 400e yaklaşıyodu kalori
ben de yumurtamı yemedim 320 kalori almış oldum
hazır haşlanmış ve soyulmus yumurtayı yemedim afferin bana
dün 7000 adım yaptım evde
bugün hedef 10 bin
cumaya 70lerden kurtulmak istiyorum
İstediğin kiloya inince inş. bırakabilirsin.Dikkat et beynin o kiloya inmene engel olabilirve blokaj yaratabilir.Benim öyle bir blokaj kilom var ve o kiloya geldiğimde tekrar kilo almaya başlıyorum.hastaneye gittim sigara icin
ama ilacı almadım
hep erteliyorum
kilo almaktan korkuyorum
60 kiloya inince bırakıcam diye sartlandırdım kendimi
cok güzel bilgiler canım
diyet yaparken pizza bile yiyebiliriz
ama ben o hakkımı ödül günüme saklıyım en iyisi
Güne erken başlamışsın,afiyet olsun canım.kahvaltimi yeni yapiyorum , sabah disarda islerim vardi. gülfurencim merhaba canim, listelerin gercekten cok güzel, secenek cogaltilabilir, benim boyum ve kiloma görede listen varmi merak ettim, boy 175 kilo 91 bir bakarsan sevinirim kitaptan bizde faydalanmis oluruz.
sabah : 2 haslanmis yumurta, bir parca peynir, 2 yesil biber, salatalik, 1 kücük elma ve badem.
kahvaltiyi gec yaptigim icin bugün becerebilirsem iki ögün yapayim, yada ögleden sonra belki bir kase yogurt aksmada kiymali kabak yemegi olabilir. yogurduma bir kasik yulaf kepegi ve bir kasik keten tohumu ekleyecegim.
günaydın kızlarrr
bu sabah kızımı okula götürdüm sonra geldim kahvaltımı hazırladım
1 parca beyaz peynir 2 dilim uno light salatalık domates ve 1 yumurta
kalori sepetinden hesap ettim 400e yaklaşıyodu kalori
ben de yumurtamı yemedim 320 kalori almış oldum
hazır haşlanmış ve soyulmus yumurtayı yemedim afferin bana
dün 7000 adım yaptım evde
bugün hedef 10 bin
cumaya 70lerden kurtulmak istiyorum
Sabah:2 dilim ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,domates,salata
Ara: 1 ince dilim karpuz
Öğlen:1 kase mercimek çorbası,salata
Bugün yine çarşıya çıkacağım bu yüzden yürüyüşe gitmedim...
Merhaba Sevgi abla,burada mısın?henüz çarşıya gitmedim,bir saat sonra çıkacağım.Balkonda 2 torba reyhan vardı,onları ayıkladım...yemeğimi de yedim..+1 dilim ekmek yedim...
Öğlen yemeğinde aileme senin tavuk tarifini yaptım,çok güzel oldu.Oğlum iki tabak yediSenin diyetin nasıl gidiyor?bende tahmin ettiğim gibi verdiğim 1 kiloyu geri aldım bu hafta tartı ne gösterir bilemem ama haftaya umutluyum
Ara:2 elma
Akşam:tavuk eti,1 su bardağı yoğurt,salata
Ara:karpuz
Bugünün menüsünü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?