Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Gunaydin Kizlar, guzel bir gun diliyorum Bugun disarida islerim var, girebilir miyim bilmiyorum. Giremezsem yarin gorusmek uzere. Opuldunuz sekerler

günaydın kızlarrr
bu sabah kızımı okula götürdüm sonra geldim kahvaltımı hazırladım
1 parca beyaz peynir 2 dilim uno light salatalık domates ve 1 yumurta
kalori sepetinden hesap ettim 400e yaklaşıyodu kalori
ben de yumurtamı yemedim 320 kalori almış oldum
hazır haşlanmış ve soyulmus yumurtayı yemedim afferin bana
dün 7000 adım yaptım evde
bugün hedef 10 bin
cumaya 70lerden kurtulmak istiyorum

hastaneye gittim sigara icin
ama ilacı almadım
hep erteliyorum
kilo almaktan korkuyorum
60 kiloya inince bırakıcam diye sartlandırdım kendimi

cok güzel bilgiler canım
diyet yaparken pizza bile yiyebiliriz
ama ben o hakkımı ödül günüme saklıyım en iyisi

kahvaltimi yeni yapiyorum , sabah disarda islerim vardi. gülfurencim merhaba canim, listelerin gercekten cok güzel, secenek cogaltilabilir, benim boyum ve kiloma görede listen varmi merak ettim, boy 175 kilo 91 bir bakarsan sevinirim kitaptan bizde faydalanmis oluruz.

Bu gün için listemi yaptım...

SABAH

1 bardak süt

2 kaşık müsli

yarım elma

10 badem

1 tahıl,1 süt,1 meyve,1 yağ

ÖĞLE

1 dilim ekmek

1 dilim peynir

şekerli çay

domates,salatalık,acı biber

2 tahıl,1 et

İKİNDİ

1 Kase yoğurt

şeftali

10 badem

1 süt,1 meyve,1 yağ

AKŞAM

Kıymalı taze fasulye

cacık

2 kaşık pilav

1 et,1 tahıl,1 süt

TOPLAM

4 tahıl,2 et,3 süt,2 meyve,3 yağ

Yiyecekleri istediğimiz gibi yer değiştirebiliyoruz yani,bu çok güzel.Gülfurenim çok teşekkür ederim canım benim liste için.arada bize besinlerin içerik değerinden yazarsan çok sevinirim.Liste çok güzel ve doyurucu.Yeni evinde inş. her şey yolunda gider,insanlar kendileri çocuk yetiştirmedilermi acaba,neden bu kadar musahamasız oluyoruz biliyorum.ALLAH yarve yardımcın olsun.
Gunaydin Kizlar, guzel bir gun diliyorum Bugun disarida islerim var, girebilir miyim bilmiyorum. Giremezsem yarin gorusmek uzere. Opuldunuz sekerler
Kolay gelsin canım,bende aynı dilekleri sana diliyorum.
Maşallah bu azimle cumaya istediğin şekilde inersin.Bravo hazırladığın yumurtayı yememende başarı.Kaloriyi nereden hesaplıyorsun?
İstediğin kiloya inince inş. bırakabilirsin.Dikkat et beynin o kiloya inmene engel olabilirve blokaj yaratabilir.Benim öyle bir blokaj kilom var ve o kiloya geldiğimde tekrar kilo almaya başlıyorum.

Son düzenleme:
sabah : 2 haslanmis yumurta, bir parca peynir, 2 yesil biber, salatalik, 1 kücük elma ve badem.

kahvaltiyi gec yaptigim icin bugün becerebilirsem iki ögün yapayim, yada ögleden sonra belki bir kase yogurt aksmada kiymali kabak yemegi olabilir. yogurduma bir kasik yulaf kepegi ve bir kasik keten tohumu ekleyecegim.

Güne erken başlamışsın,afiyet olsun canım.

Listen güzel kolay gelsin.Bence öğleden sonra ki yoğurdu ye.Aksi halde akşam fazla kaçırabilirsin.
Dalida neredesin,alış veriş bitmedi mi hala? Aldıklarını güle güle kullan.....
Gulfuren 1 dilim ekmek 2 tahıl mı ediyor?
Kahvaltımı da yazayım:
2 dilimtam buğday ekmeği
1 parça keçi peyniri
5 zeytin
domates
acı sivri biber

Merhaba arkadaşlar,özür dilerim,ancak girebiliyorum
Dün ben evde yokken misafirler gelmiş,internete girmişler,oyun oynamışlar..ve ben dünden beri bilgisayarımı açamadım bugün bir akrabam geldi,ilgilendi sağ olsun....

Gurbet,kızın uzaklara gitmiş :) Rabbim kavuştursun canım.Ayrıca kilo kaybın için tebrik ederim

Gülfürencim,inşallah yeni evinizde mutlu,huzurlu olursunuz
yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm...ama maalesef gerçek bu...menün çok güzel :) afiyet olsunben halı hennüz alamadım...beğendim halıları ya çok büyüktü,ya çok koyu renkti...bu gün yine çıkıp bakacağım...şehre de yeni taşındım ya...ne, nerde olduğunu da bilmiyorum:44:

Sevgi ablacığım,menün güzel,afiyet olsunnsu orucu ile verdiğin kiloları geri geldi demek...demek ki sadece ödem attırıyor,yağ yaktırmıyor....ama sana hayran kaldım..maşallah
Serapçiğim,bende sana güzel bir gün dilerimkolay gelsin canım

Günaydınafiyet olsun :) inşallah

Sabah:2 dilim ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,domates,salata
Ara: 1 ince dilim karpuz
Öğlen:1 kase mercimek çorbası,salata
Bugün yine çarşıya çıkacağım bu yüzden yürüyüşe gitmedim...

Sabah:2 dilim ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,domates,salata
Ara: 1 ince dilim karpuz
Öğlen:1 kase mercimek çorbası,salata
Bugün yine çarşıya çıkacağım bu yüzden yürüyüşe gitmedim...

Kolay gelsin canım,istediğin halıyı bulursun inşAllah.Çarşıda gezmek insanı çok yoruyor.Menün çok güzel,afiyet olsun.
Gulfuren anladım canım ,şekerli çayı da 1 tahıl kabul etmişsin.

Merhaba Sevgi abla,burada mısın?henüz çarşıya gitmedim,bir saat sonra çıkacağım.Balkonda 2 torba reyhan vardı,onları ayıkladım...yemeğimi de yedim..+1 dilim ekmek yedim...
Öğlen yemeğinde aileme senin tavuk tarifini yaptım,çok güzel oldu.Oğlum iki tabak yediSenin diyetin nasıl gidiyor?bende tahmin ettiğim gibi verdiğim 1 kiloyu geri aldımbu hafta tartı ne gösterir bilememama haftaya umutluyum

Canım kusura bakma görmedim.Kurutacak mısın reyhanı,dolmalara kısıra çok güzel oluyor.Tavuk tarifini beğenmene sevindim,hemde çok pratik. ön hazırlık 1 gün önceden bile yapılabilir. Patlıcanlı olanı da dene eminim seveceksiniz.O ödemdir canım,su kaybı olmuştur, geri almışsındır.Her defasında şok diyetlerle nefsimize eziyet ediyoruz.Şifa orucu yapan bir tanıdığım 3 günde 3 kg vermişti, daha sonraki günlerde de 3 kg daha kendiliğinden gitti dedi.Oya o tanıdık benim gibi kademeli beslenmeye bile geçmedi.Bizlerin metebolizması malesef çok bozulmuş.Endokrine gidiyorsun, bir şey yapmıyorlar.Ben dr gittiğimde en kötü durumumu bile yüzümde yansıtmam,bu yüzden pek ilgilenmezler.Ah vah demek gerekiyor galiba...

Ara:
1sütlü kahve
yarım çay bard. kabak çekirdeği
1 tuzlu kurabiye
3 hurma
öğle yemeği:
tavuk,biber ve soğanla sote
2 dilim tam buğday ekmeği
bol yeşillik
akşam:yoğurt
yarım kaşık kepek
yorumlarınızı bekliyorum kızlar

merhaba kizlar telefondan girdigim icin alinti isini yapamiyorum.ama yazdiklarinizi okuyorum.gulfuren canim ne guzel bilgilet vermissin cok tesekkur ederiz.
insallah bu cuma gunu guzel kilolar veririz.
benim dun misafirler vardi hic bisey yemedim tatli bile.
ammma bugun tatlidan arta kalmisti yedim .
bana en zor cezayi verin cuma gunu aklim basina gelsin artik yoruldum yahu.birazdan tatlinin caezasi olarak yuruyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…