Evet,gerçekten sıkıntı:)2 gün internetim yoktu,çok sıkılmıştımNe buyuk sıkıntı oluyor degil mi, oyle alışmışız ki..
Teşekkür ederim
Real'imizde bittikten sonra ilk hafta icinde yapılacakmış. Bu aralar zaten 35 gunu geciyor. O yüzden tam tarih belirleyemedik. Hastalandığımda arayacağım, onlar da işlemleri başlatacaklar.
Teşekkürler
Afiyet olsun. Yürüyebilin mı? Ben de sasirdim, vitamin testleri, özellikle de d vit. gec çıkar. Olsun, yürüyüş yapmis oldun
Gurbet insallah guzel sonuçlarla gelirben de merak ediyorum açıkcası..
Afiyet olsun arkadaşımÖğle yemeğim:
175 gr. Haslanmis tavuk
1 buyuk kase salata (1yk. Zeytinyağı ile)
Aksam:
1 buyuk kase Bulgurlu nohutlu sebze çorbası
Çorbayı yine SelahattinDonmez den kopya çektimOnun tarifinde karnibahar yerine Enginar vardi, havuç eklenmiyordu.
Pirasa, karnibahar, brokoli, soğan, sarımsak, havuç hepsini birden düdüklerde pişirdim. Blendirdan geçirip 5 yk. Bulgur, 5 yk. haslanmis nohut ekledim. bulgurlar pisinde ocaktan aldım. Zeytinyağını isitip pul biber ilave ettim, servis ettikten sonra kaseme 1 tk. Yağdan ekledim.
Aksam yemeğimden once acıkırsam süt ya da yoğurt tüketirim.
Dallidacim, görüşmek üzere. Sevgiler
Günaydın SerapcımGünaydın Dallidacım
Arada hepimizin kafasi karisir, bos ver.... 25 dk. Yuruyus de gayet iyi bence
Gofret de bir sey mi ben dun gece tatli yedimbirakamiyorum tatliyi yaaaa....
KK da infertilite bolumunde bilgi paylasmislar sag olsunlar. Endometriyozis te beslenmeyle ilgili, tatli kesinlikle yasakmis.
Operasnyonun regl sonrasini bekleme amacini bu acidan dusunmemistim.. Akilli arkadasim benim
Birazdan kahvaltimi yaparim:
1 sb. Sut
1 kivi
Saat 11 de 1 saat yoga. Aksam da kulube yuzmeye gidecegim.. Karsi komsum ogretmen, tatile girdigi icin her sabah birbirimizi harekete gecirip sporumuzu yapiyoruz neyse ki..
Sen de sanirim ogleden sonra burada olabileceksin. Gorusmek uzere Dallidacim, sevgiler
Günaydın Serapcım
Gerçekten de öyle...bu arada benim de canım çok tatlı,şekerli şeyler istiyor...tarçınlı su içiyorum,işe yaramıyor...
Kahvaltını çok hafif tutun,afiyet olsun
Sporun da tamam..vücudun çok sıkılaşmış olmalı
Ne güzel,keşke benim de böyle komşularım olsaydı...kime gel yürüyelim desem,yürüyemem diyor...biz bakkala bile araba ile gidiyoruz diyor
Saat 1:30 da hastaneye gideceğim...sonra nasip ise 1 saat yürüyeceğim...
Görüşürüz canım,öptüm
Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2 domates,2 ceviz içi
Öğlen:1 kepçe çorba,100 gr tavuk,salata,ayran
Ara:1 büyük ayran...
Merhaba Serapcım,şimdi dışarıdan geldim....vitaminlerim iyi çiktı çok şükür...D3, 25 çıkmış...
Bacaklarım ağrıyor,onu için de tahlil istedim,bir şey çıkmadı..ağrı devam ederse yine gel dedi,ultrasondan bakacakmış...
Serapcım,buralarda da masaj yatakları var...yeşim taşı ile masaj yapıyorlar....bazıları bu yataklar iyi diyor,bazıları kötü...sen ne düşünüyorsun??
1,5 saat yürüdük:)
Buralarda yüzme havuzu var,gidecektim ama hava soğuk olur diye vazgeçtim...sana iyi yüzmeler dilerim
İyi geceler SerapcımMerhaba Dallidacım
Tarçın midemi agritiyor, ne zaman toz ya da yogun olarak kullansam mide ilacina basvuruyorum ..
Baya iyi geldi bu spor isi. Bir ayda 3-4 cm. incelmisim, dun sabah olctum..
Haklisin canim yaaaa, arkadasin olsa daha iyi olurdu.. Bence kendine uygun, iyi bir insanla karsilasacaksinAllah iyilerle karsilastirsin
Afiyet olsun, gayet iyi gidiyorsun
Cok sevindim canimD vit. i 90 civarında tutmak iyiymis. Gerci sonucu doktorun degerlendirmistir ya.. Bacaklarindaki nasil bir agri, yuzeye yakin ya da yuzeyde kilcal ya da daha buyuk damar goruyor musun?
Şekercim, ilk defa duyuyorum yesim tasi ile masaji..
Oh, neguzel. İyi gelmistir yuruyus.. Aslinda cikarken guzelce giyinirsen sorun olmayabilir, tabi sen bilirsin canim
Tesekkur ederim. Opuyorum seni cook
Ogle yemegimi bira gec yedim. Aksamla birlesti gibi oldu. Aksam yuzerken acikacagim kesin, yanima yesil elma aliyorum
Ogle yemegim:
1 tabak karabugday kısırı
Yesillik.
Aksam :
1 yesil elma
4-5 ad. Altinbasak biskuvi
İyi geceler Serapcımgeç oldu,misafirlerim vardı,ancak gittiler :)çok güzel incelmişsin amin,hepimizi
Ama benim D vitaminim 24....haftaya diyetisyene gideceğim,bakkalım o ne diyecek?
Bacaklarımda herhangi bir damar görmüyorum..ama gizli varis olmasından şüpheleniyorum...daha çok dizimin altında ağrıyor,şişiyor...geceleri kramp giriyor...
Aslında İstanbulda'iken bir kaç seansa gitmiştim...bu yataklar çok rahatlatıcı...bir çok hastalığa şifa olduğunu iddia ediyorlar...bilemiyorum...bende çok öptüm
Afiyet olsun Serapcımkarabuğday kısırı nasıl oldu?bugün migros'a gittim,orada değişik bir bakliyat gördum...türkçesi ginua galiba...ama pahalı geldi...ufak bir paket 22 tl...bu da çok faydalıymış kısırı falan yapıyorlar...
Öptüm,hayırlı geceler olsun....
Günaydın Serapcım,nasılsın?dün akşam yüzmeye gidebildin mi?burada sabah çok yağmur yağdı...ama merkezde hala kar yok
Kahvaltım:
1 dilim ekmek
2 ceviz içi
3 parmak kadar peynir
2 küçük domates
Ara:1 fincan türk kahve...
Dün akşam İstanbulda'ki arkadaşımla görüştüm...120 kilo oldum diyor...çok üzüldüm...
Görüşürüz canımsevgiler
Teşekkür ederim değerli arkadaşımGunaydin Dallidacım
Baya gec bir saat olmus senin icin, neyse ki tatile girdi oglun.
Tsk. Ederim
D vit. icin 24 alt sınır dır aslında. Diyetisyenine de danisirsin, bence takviye gerekiyor. Dizinin altinda sislik olmasi diz ekleminde bir sorun olmasini isaret edebilir. Bazen de bilek diz arasindaki bir sorun kendini dizde gosterebiliyor. Bende iyi bir ortopedi uzmanina gorunmende fayda var. Kramplar buna bagli olabilir. Ca, magnezyum, potasyum dengesi de gozetilmeli bence. O yataklar gecici cozum olur dolayisiyla..
Karabugday kısırı inanılmaz derecede iyi oldu. Normalde kısır yedigimde karnım siserdi, inan doydum ama hic sismedi karnim.. Kesinlikle tavsiye ederim. Kinoa yı duydum. Ender Saraç bahsediyordu. Demir icerigi yuksekmis. Ama bu kadar pahali iken almak anlamli degil benim acimdam.
Gunaydin
Evet, dun aksam surekli yuzmesek de 1 saati havuzda gecirdik. İyi geldi. Aksam acikmadim, dolayisiyla yemek de yemedim. Sadece 1 kuru kayisi ve 1 ceviz. Kar subatta gelecek diyorlar ama, belki orada daha erken yagar.. Afiyet olsun canim ..
Aaaa, ben de cok uzuldum. Maddi durumu nasil? Dogru duzgun bir diyetisyene gitse keske... Allah yardimcisi olsun.
Bugun ogle saatlerinde disari cikacagim Dallidacım. Hem biraz terzi islerim var, hem de komsumla gezmis olacagiz. Arabasiz, butun gun yurume halinde yaniogle yemegim disarida olacak. Saray Muhallebicisinde Selahattin Donmez in hazirladigi menuden sececegiz yemegimizi. Yaramazlik yok
Bu sabah:
Su
Kahvalti:
2 yumurtadan omlet
1 dl. peynir
1 kivi
Ara:
1 sade kahve
Öğle yemeğim:
1 kepçe çorba,100 gr tavuk,salata,ayran
Ara: 1 büyük ayran...
Sonra görüşürüz
Teşekkür ederim değerli arkadaşım
Meniküs yırtığım var ama bu menisküs ağrısı değil...geçmezse gideceğim
Haftaya ben de diyetisyene karabuğdayı soracağıminşallah kar gelir,özledik :)
Arkadaşımın madddi durumu iyi ama kendine olan inancını kaybetmiş...amin...
1saat havuzda olmak çok güzel..ve keyifli
Şimdiden iyi gezmeler dilerimafiyet olsun Serapcım
Afiyet olsunbesleyici,hafif bir kahvaltı
Öğle yemeğim:
1 kepçe çorba,100 gr tavuk,salata,ayran
Ara: 1 büyük ayran...
Sonra görüşürüz
Ara olarak ayran değil,3 kuru kayısı yedim...
Akşam :6 yk ıspanak yemeği,1 dilim ekmek,salata,ayran
Ara:2 elma..
Bugün hareket 0...resmen evden çıkmadım...yarın 1,5 saat yürüyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?