Evet,ben haftada 3 gün yürümem lazım...kabus gibiAfiyet olsun canım
Evet, fena değildi kalori yakımım muhtemelen. Sen haftada 3 yürümeyecek miydin, ben mi yanlış hatırlıyorum??
Aslında haklısın. Erken uyanınca daha güzel bir gün oluyor. İşler zamanında bitiyor. Gezmeye daha çok zaman kalıyorAma bugün evden çıkmayacağım. Toz aldım, bir süpürge açarım biraz sonra.
Öğle yemeği için de patlıcan- biber erittim derin dondurucudan. Kış bitti benim patlıcanlar olduğu gibi duruyor :26: Onları hazırlayayım da sonra birden acıkınca saçma şeyler yemeyeyim
Senin yemekler hazır, ne güzel..
Sabah canım bir şey yemek istemeyince meyve+ süt iyi oldu bu ara bana. Eşim de sabah kahvaltıda meyve yemek isteyince paylaştık, iyi oldu
Bu arada bahar havası devam ediyor İstanbul' da. Resmen açtım camı kapıyı oturuyorum :26: Çarşamba yağmur gelecekmiş, inşaallah... Orada havalar nasıl gidiyor??
Evet,ben haftada 3 gün yürümem lazım...kabus gibiben sıkılıyorum evde ama bugün migros'a gitmek istiyorum,bakkalım oralarda neler bulabilirim aslında saçımı boyamak istiyorum...açık kestane renklere bir bakmak istiyorum :)
Benim buzluktaki dondurulmuş patlıcanları,biberleri hemen hemen bitti :)
Ben kendime hep 3-4 günlük yemek yapıyorum...laf aramızda mutfağa girmeye hiç sevmem...hele şimdi,diyet zamanda...
Buralarda da dün çok sıcaktı,güneş baya ısıtıyordu...ama bugün bulutlu,yarın ve perşembe sözde yağmur yağacakmış:44:ama genel olarak hava sıcak :)insanlar diyorlar ki 60 yıldır böyle kış görülmedi....
Öğle yemeğimi yedim şimdi dışarıda çıkacağım..yürüyüş yapmadığım zamanlarda bütün kemiklerim acıyoryarın da diyetisyene gideceğim...inşallah 75 in altında inmiştim...yıllardır inmeye beceremedim
Sana kolay gelsin arkadaşım
Nasılsın Dalida?
Gulfuren geçmiş olsun.
Serap üzülme canım ,biz yeriz.....
Merhaba Sevgi ablacığım,seni görmedimNasılsın Dalida?
Gulfuren geçmiş olsun.
Serap üzülme canım ,biz yeriz.....
Evet,bu hafta daha kısa mesafelerde yürüdüm,yazmadım....ritmimi bulmaya çalışıyorum...Bu hafta pek yürümedin sanki... Ben de tam tersi, evde oturayım hiç çıkmayayım istiyorum.. Yengeç burcu, ev kuşu
İyi fikir, arada marketlere bakmakta fayda varKampanya yakalayıp deterjan filan alırsın belki.. Kestane mi, yakışır aslında. Ama daha açık renk de bakabilirsin. Sana açık renk de gider..
Benimkilerden göndereyim
Hmmm. Ben de diyorum ki Dallida mutfaktan çıkmıyorAaa, nedense şaşırdım Herkesin sevdiği ve sevmediği iş var oysa ki.. Ben de ev temizlemeyi sevmiyorum Diyet zamanı haklısın. Menüler kısıtlı olunca haliyle mutfağın da zevki kalmıyor..
İnşaallah yağmur yağar.. Buğday taneleri boş kalacak yoksa. Şurda hasata ne kaldı ki.. İnanırım, bizim orada olduğumuz 2 kış boyunca buz üstünde düşe kalka okula gittik hepHele ki yılın bu zamanı.
Yürümediğin günler evde biraz esneme hareketleri yapsan. Ya da azıcık pilates?? Hiç olmazsa ağrı olmaz. İnşaallah canım yaaa.. Ben güzel haberlerle geleceğine inanıyorum. Direnç kırılmıştır bence artık
Teşekkür ederim canım
Ah Sevgicim, ne iyi ettin de yazdınÖzlemişim gerçekten, çok sevindim mesajını gördüğüme.
Şekercim, hemen paylaşalım derin dondurucuyu
Öğle Yemeğim:
Köz patlıcan yemeği
100 gr. biftek
1 bardak ayran
1/2 dl. çavdar ekmeği
Tarif:
2 közlenmiş Patlıcan
2 közlenmiş Acı Biber
1 yk. zeytinyağında önce kıyılan biberleri çevirip ardından patlıcanları ekliyoruz. İyice ısınınca 2 diş sarımsak ezip ilave edip azıcık daha çeviriyoruz. Servise hazır ...
400 kcal. lik bir öğle yemeği oldu. Akşama bu porsiyonun yarısını 100 gr. yoğurt ile karıştırmayı planlıyorum. Akşam daha hafif olmasını istiyorum ama evdeki yoğurt tam yağlı koyun yoğurduO yüzden 100 gr. dan fazla kullanmamam lazım..
Evet,bu hafta daha kısa mesafelerde yürüdüm,yazmadım....ritmimi bulmaya çalışıyorum...
Evet,markete çok indirim vardı :) dediğin gibi,deterjan,yumuşatıcı,saç boyası aldım...şimdi saçımda hem turuncu,hem sarı hem platin rengi var...aslınsa açik kumral istiyorum ama yeşile dönmesinden korktuğum için açik kestane aldım :)
Sağ ol canım
Benimkilere genelde günlük yemek yapıyorum ama kendim için üşeniyorum
İnşallah yağar :)yoksa kuraklık kapıda
Aslında platese başlasam iyi olur...bütün kemiklerim acıyor,inanırmısın....
İnşallah kırılmıştır...sanki 1 kilo verdiğim gibi...
Afiyet olsuntarif için teşekkürler çok hafife benziyor
İşlerini bitirdin mi?
Ben akşam süpüreceğim..
Günaydın SerapcimGünaydın Dallidacım nasılsın??
Hmm, çok bilinçli bir hareket olmuş bu
Markette serbest gezinen tavuk var mıydı ?? Umarım vardır. Çok doğru, yeşile dönmese bile garip bir renk olabilirdi. Kestane yakışır sana canım
Senin yemeklerin yağsız değil di mi??
Dün gece lodostan yağdı yağmur. Sabaha kadar. Bizim yatak odamız güney cephede. Sabaha kadar yağmuru dinledik. Ama şıkır şıkır değil, kova ile cama su atılıyormuş gibiydi sesi
Dün yaptın mı pilates?? Bence vermişsindir. Hatta 1 den fazla da olabilir. Merakla bekleyeceğim seni
Dün canım hiç bir şey yapmak istemedi. Salonun tozunu aldım sadece. Bugün süpürebilmeyi umuyorum. Zamanım olursa
Dün:
Öğle yemeğinden 30 dk. kadar sonra 30-40 gr. şekersiz helva yedim
Akşam:
100 gr. yoğurt
2 yk. yulaf ezmesi
tarçın
Saat 19:
1 saat yoga
Ara:
Baharatlı yeşil çay
50 ml. süt
Bugün komşularımızla kahvaltı günümüz var. Saat 11 gibi gideceğiz. O yüzden öğle yemeği yerine sayacağım..
Sabah:
Su
Kahvaltı:
1 sb. süt
1/2 portalakal
1/2 muz
Dallidacım güzel bir gün diliyorum. Sevgiler
Günaydın Serapcimiyiyim,çok şükür bugün geç kalktım..dün gece geç yatık:)bizimkiler fenerbahçeliler,oturup tv izledik
Marketin o bölümünde bakmadım.Pazartesi günü evimizin yakınındaki markete köy tavuğu bulduk:) 15 tl kilosu..acaba pahalı mıdır?şimdi pişireceğim,bakkalım,nasıl olacak :)
Evet,kestane rengi yakıştı,eşim de beğendi :)
Ben yemeklerime zeytin yağı kullanıyorum...1 kilo sebzeye 3 yk z.yağı..aslında diyetisyenim bu konuda bir şey demedi,sadece tanelerden ye dedi,susuz olsun dedi...
Ben yağmuru çok seviyorum:) uyuyabildiniz mi bari?buralarda hava çok bulutlu...
Yok,pilates yapmadım,bugün diyetisyenime soracağım,bakkalım ne diyecek:)
Selülitim büyük ölçüde azaldı
Diyetisyende gelince sonucu yazarım canım
Sıkma canınıakşamı çok hafif tuttun,bence bir şey olmaz
Afiyet olsunkomşularla iyi vakit geçirmene dilerim kahvaltıda yine meyve var aslında en doğrusu yapıyorsun
Bende sana güzel bir gün dilerimöpüldün
Merhaba :)SerapcimMerhaba canım. Vallahi zor bu isler. Yargılamalar yapılırken adalet en dogru kararı verir diyenler namlunun ucu kendilerine dönünce günahsız yatanlar var, yeniden yargılansınlar demeye başladılar... Adalet gercekten herkese lazim, kirletmemeliydiler..
Tavuk pahalı degil bence burada da 20 Lira. Afiyet olsun
Güzele ne yakışmaz
3 yk. Yağ 3 kisi icin de normal aslında. Senin yemeğini ayırmana gerek var mı?
Ben pek uyuyamadim da, esim gayet uyuyordu
Ne guzel, senin adına cok seviniyorum... Guzel haberlerle gelirsin insallah ..
Acaba seker metabolizmam mı bozuldu diyorum.. Yemekten sonra canım tatlı istiyor sürekli.. Esim Urfa'da her sabah kahvaltıda bir kac dilim portakal ve bir o kadar greyfurt yemiş. Geldiginde göbeğini küçülmüş görünce sasirdim. Normalde kilo alır gelirdi. Sabah c vit. içeren meyve yemek bel çevresindeki yaglanmayi azaltıyor diyor Selahattin Dönmez. Dun okudum.. Arada kahvaltımda meyve oluyordu, bundan sonra hep olsun bakalım sonuc ne olacak.
Öğle kahvaltım:
1 ev pogacasi
1/3 dl. kek
1/2 dl. ekmek
1 dl. kasar peyniri
1 dl. Beyaz peynir
1 yk. Omlet
Koz biber, salata
Çay- kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?