Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Günaydın Serapcım,bende sana güzel bir gün dilerimhayırlı cumalar olsun
Evet,doğru diyorsun...doktora gitmeye hiç sevmiyorum,bu aralar fazla gittimbir arada bende karabuğday kullandım,ama ne zaman hatırlamıyorum...o kadar diyet denedim kiarada yesek de bir değişiklik olur
Arkadaşım o kadar umutsuz ki artık mide kelepçesi taktırmaya düşünüyor...40 000 tl civarında tutuyormuşeşi zayıfla diye çok baskı yapıyormuş...
Dün pek hareket etmedim...misafirlerim geç gidince,geç yattım...kendimi çok yorgun hisettim...

Afiyet olsun canımsoğuk havada sahlep iyi geldiğini eminimAllah kabul etsin
Bu arada kilom hala 63.8 ... Ama inceldim. 4 cm. Belden, 3 cm. Gobekten, 3 cm. Kalcadan. Dallidacim sanirim senin yolundayim, kas yapiyorum

Bu çok güzel bir gelişmegenelde 1 cm 1 kiloya denk gelirkas olsun,yağ olmasın
Bende seni çok öpüyorum

Kahvaltımı yazayım:
1 dilim ekmek
3 parmak kadar peynir
2 domates
2 ceviz içi

Öğlen:3 köfte,1 kepçe çorba,salata,ayran...

Bugün öğlenden sonra amcamıza gideceğiz,akşam döneriz:)

1 saat yürümeye çalışacağım:)

Canlı tavuk buldum 3 kiloya yakın geliyor ve sadece 20 tl...onlar kesiyorlar,derisini soyiyorlar,poşete koyup veriyorlar

İyi akşamlar Serapcımbiz ancak geldikoğlan tatilde ya,geziyoruz
Ara öğünüm:1 ayran

Akşam:1 kepçe kelle çorbası,2 içli köfte(haşlama,ceviz kadar),yoğurt,salata

Ara:1 bardak yoğurt

1 saat yürüyemedim,40 dakika yürümüştüm

Hayırlı geceler canım

Günaydın Serapcım nasılsın?mutlu hafta sonları dilerim
Bugün kahvaltı ettikten sonra yürüyüşe çıkacağım .) hava oldukça güneşli :)hava güzel iken yapabilirsem biraz temizlik yapmak istiyorum....

Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,2 domates

Öğlen:7 yk ıspanak,1 dilim ekmek,salata,ayran

Ara:1 bardak ayran...

Sonra görüşürüz canım,öpüldün

Dallidacim gunaydin
Hafta sonunu keyifle gecirmeni diliyorum. Umarim hedefledigin yuruyusu gerceklestirirsin

Bu sabah esimle birlkte fabrikaya geldim. Biraz sonra esim icin doktora gitmek uzerecikacagiz. Karsiya gececegiz, sonra da orada toplantisi varmis. Ben de cadde de gezerim, coktandir gitmiyordum.

Sekercim opuyorum seni, gorusmek uzere... Sevgiler

İyi akşamlar Serapcımteşekkürlerhepimiz inşallah
Evet,2 saate yakın yürüdüm...yani oğlumla birlikte yürüdük
Eşin iyi olduğunu umarım :)
Caddede yürümek güzel...gönlünce gezmişsin inşallah
Bende öptümhayırlı geceler

Hayırlı akşamlar olsun...
Bugün yürüyüş yaptım,temizlik yaptım...temizliğe kendimi o kadar kaptırdım ki akşam yemeğimi bir buçuk saat sonra yedim
Ara olarak ayran değil,2 ceviz içi,1 elma yedim,1 kupa çay...doğadan ''roibos,vanilyalı çay''aldım...tadına bayıldım
Akşam:1 kepçe çorba,100 gr tavuk,salata,1 ayran
Gece:2 elma...
Yarın görüşmek üzere.....

Günaydın Serapcımnasılsın?
Bugün hava soğuk ama güneşli...acaba bu güneş kar mı topluyor?
Kahvaltımı yaptım:1 dilim ekmek,1 yumurta,2 ceviz içi

Ara:1 kupa çay...

Öğlen:100 gr tavuk,1 kepçe çorba,salata,ayran

Ara:1 ayran

Akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum...öğlenden sonra eşimin kuzenime gideceğiz...bana göre bir şey bulamasam bile,1 dilim ekmek,1 bardak yoğurt,salata yerim :)) çevremdekiler herkes kilo alıyor eşimin kuzeni 5 ay önce emekli oldu...ve tam 11 kilo aldı...onunla birlikte hem eşi hem çocukları kilo alıyor...diyet yapmaları ikna edemiyorum..

Srapcım,bugün giremiyebilirim....mutlu bir pazar geçirmeni dilerim

Oğlanın sınavları nasıl geçti?eşinin sağlığı nasıl?

Hayırlı geceler olsun:))
Akşam yemeği olarak 1 kase yoğurt yedim...yapılan yemekler çok yağlı olduğu için hiç biri yiyemedim:44:kendi yemeğimi yanımda götürmeye üşendim....ara olarak 2 elma....

Günaydın Serapcım,nasılsın? mutlu,hayırlı haftalar dilerim
Okullar açılmasını 1 hafta kaldı....hava güzel olursa bu hafta oğlumu biraz gezdirmek istiyorum...bugün öğlenden sonra sinemaya gideceğiz...ama önce kahvaltımı edip,sonra dışarıya çıkıp faturaları ödemek lazım...sonra pazar :))
Galiba yine kilo veremedim...dün ölçülerimi aldın,değişen bir şey yok....sabit duruyor...acaba neden? perşembe günü diyetisyene gideceğim,bakkalım ne diyecek...kaçamak da yapmadım bu seferde:44::44:
Kahvaltım: 1 dilim ekmek,1 yumurta,1 domates,2 ceviz içi

Öğlen:1 kepçe çorba,100 gr tavuk,salata,ayran...
Ara:1 bardak ayran....

Sonra görüşürüz Serapcımöptümsevgiler

Hayırlı akşamlar Serapcım
Sinemaya gittik geldim...filmin konusu güzeldi..ama küçük çocuklara pek uygun değildi...
Akşam yemeğim:4 yk ıspanak(bu kadar kalmıştı),1 dilim ekmek,salata,ayran,1 elma,1 mandalina...sebze yemeğiaz olunca meyvelere saldırdım...hala da aç gibiyim bu yüzden ara olarak 2 elma yiyeceğim
Hayırlı geceler canım,öptüm

Sevgi abla
Gurbetçiçeği
Gülfuren

Selamlar

Merhaba Dallida
Merhaba Serap

Azminize hayranım v disiplininize .. Küçük oğlum sağ olsun bilgisayar hep onda ara ara telefondan okuyorum..Ama sizi unutmadım gelip bir merhaba demek istedim..Ben 54-55 arası hala gidip geliyorum..Eşimde 89 da hala..Kiloyu korumayı öğrendik şükür..Sizi kocamannn öpüyorum..Allah sağlık,huzur ve mutluluk versin..

Şimdi gördüm geçmiş olsun..İnşallah kolaylıkla atlatırsın..Gönlümden geçen operasyondan sonra isteğine kavuşacaksın canım..Gönlü güzel bir insansın inşallah gönlündeki dileğin en kısa zamanda hayrınıza gerçekleşir..

Merhaba canım,bu ne güzel sürpriz
Teşekkür ederim,sende çok disiplinlisinCeyda Coşkun'un listeleri uygulamak kolay değil....eşinle birlikte kilonuzu koruyorsunuz...nr güzel...zoru başarıyorsunuzAmin,hepimize!!bende kocaman öptüm

Dün gezerken rüzgar çarptı galiba...başım çok ağrıyor....
Kahvaltım:1 dilim ekmek,2 ceviz içi,1 yumurta,1 domates....
Sonra görüşürüzkocaman öptüm

Merhaba Dallidacım

Karabugdayi alkali diyette kullanmistin bence. Sevgi de almisti o zaman...
40 bin Lira az para degil. Gercek bir diyetisyen ve ozel spor hocasi tutsa bu kadar harcanmaz. Keske bu yolu tercih etse, cunku operasyon kolay gibi gelse de o kelepce sonsuza kadar orada kalamaz ne yazik ki (

Aaaa gecekten mi, 1 cm. İn 1 kilo oldugunu bilmiyordum. Cok sevindim

Ben de cevreme faydali olmak icin saglikli beslemeyi oneriyordum. Artik vazgectim. Cunku insanlar yanlis anliyor. Sen de cok ustunde durma bosver.. İnan bana kabak sonunda basina patliyor

Sinavlar bitti cok sukur. Gecti derslerini. Persembe gunu arkadaslari ile 5 gunlugune milano' ya gidecekler.. Ben de free shop ve milano siparislerimi hazirladim parfum, kozmetik filan
Esimin ayak bilegine bir kapali yerlestirme uygulanacak, dizine deartroskopi ile girilip diz kapagi yukseltilecek. İslerini ayarlamasini bekleyecgiz operasyon icin. Sordugun icin tesekkurler arkadasim

Hayırlı geceler olsun:))
Akşam yemeği olarak 1 kase yoğurt yedim...yapılan yemekler çok yağlı olduğu için hiç biri yiyemedim:44:kendi yemeğimi yanımda götürmeye üşendim....ara olarak 2 elma....

Aaaaa uzuldum.. Aksam yemegi yiyemedin yani... Neyse Ayca Kaya arada aksam yemegini iptal edin diyor zaten, senin diyetisyen duymasin

Maşallah200.sayıfayı dolduruyoruz

Ben de sana guzel bir hafta diliyorum sekercim
Kilo veremediysen de uzulme bence. Surekli kilo kaybi olmamasi normmal bence. Kaloriyi dusurur bir haftaligina belki. Ama daha once de kilo veremedim dedigin haftalarda kilo vermisligin oldugunu hatirlatirim canim

Hangi filme gittiniz?

Yemegin az oldugunda salata ile tamamlasan ?

Evet, 200 sayfa bitti. Bir de Sevgicim de yazmaya baslasa, Gurbet arada guzel haberler verse cok sevinecegim

Merhaba Gülfurencim
Kilonuzu korumaniza cok sevindim. Nasil basariyorsunuz? Bizimle de paylasirsan cok sevinirim
Cok tesekkur ederim canim, sag ol. İnsaallah guzel gececek. Sonucta bebek olmasa da sagligima kavusmus olacagim, bunun icin bile deger
O senin, sizin guzelliginiz amin Allah hepimizin gonlundekini hakkinda hayirli etsin

Dün gezerken rüzgar çarptı galiba...başım çok ağrıyor....
Kahvaltım:1 dilim ekmek,2 ceviz içi,1 yumurta,1 domates....
Sonra görüşürüzkocaman öptüm

Tesekkur ederim canim, iyiyim Allah' a sukur. Gecmis olsun, dikkat et kendine.
Ben de kocaman opuyorum canim

Dallidacim, karsi komsum tatilde oldugu icin genelde birlikteyiz. Bir de teyzesi hastalaninca, hasta nakli, yatiracak hekim, bos yatak vs. ile ugrastik dun. Allah' a sukur yogun bakimda yer bulduk, bugun yerlestirecekler .

Ben iyiyim cok sukur. Ev hali, hava buz gibi sokaga cikilmiyor.. 2 tane yeni dvd aldim. Biri 30 dk. Da 500 kcal. Diye br dvd, digeri ise zayiflamak icin yoga. 30 dk.lik dvd nin sadece 10 dk. sini yapabildim, canim cikti arkasina yogayi ekledim, sonraki 2 gun boyunca da kas agrisi cektim o da ayri

Hafta sonu tatliyi biraz abarttim yine. Ne olacak bu tatli durumum bilmiyorum :26:
Dun biraz daha duzene girdim.. Bugun daha iyi olaca umarim..

Bu sabah:
Kahvaktim:
1,5 yumurta
1 dl. Peynr
Yarimdan az greyfurt
Ceyrek portakal
Ceyrek dl. Ekmek
1 tk. Ev kaymagi

Ogle yemegim hazir:
Karabugday salatasi
Ayran

Aksam:
Somon izgara
Brokoli-karnabahar salatasi

Arada yoga yapacagiz insaalah..

Opuyorum sekercim, gorusmek uzere

sizlere güzel haberlerle gelmek isterdim, ama girmedigim iki hafta icinde diyet düsünecek halde olmadim hic, sagolsunlar büyüklerimiz gene durmuyorlar, türkiyedende olsa yapiyorlar yapacaklarini, yapi itibariyle cok sabirliyim, 20 senedirde hep icime atip cektim, kendimden cok fedakarlik ettigim halde , beni almanyaya getirdiler , ayni evin icine , eltimin görümcemin evini bile bana temizlettiler,bütün binanin kölesi yaptilar beni, ama simdi lafa gelince ben ne gelinlik yapmisimki onlara, bunlari yediremiyorum, yaptiklarim aklima geldikce kendime öyle sinirleniyorumki neden yapmisim diye, gene ortaligi karistirdilar, gecen hafta evde sinir krizleri gecirdim, bir haftadir yatiyorum, cok gerginim, kafam cok dolu, arkadaslar ben ne size neler cektigimi anlatabilirim, nede siz anlayabilirsiniz, evdeki hizmetciligim yetmemis gibi , temizlige ise yolladilar ve maasim kaynatamin hesabina geliyordu, düsünün , evdeki telefon kilitliydi, anahtar kaynatamda kendileri konusunca aciliyor ve hemen kapatiliyordu, daha neler neler, bunlari burdan paylasmam dogru degil biliyorum, ama icimi kimseye acamiyorum, olanlari hazmedemiyorum, atilan iftiralara, yalanlara dayanamiyorum artik, gene hic iyi degilim, ben onlari rabbime havale ettim, ama ben de gecmiste yaptiklarim ve karsiliginda gördüklerimi düsünüp, kendimi affedemiyorum, ama sunu cok iyi anladim, kimse icin kendinden fedakarlik yapmayacaksin, eger gercekten gelinlik yapmasaydim, zoruma gitmezdi ama öyle degildi ne cabuk unutuldu hersey, Allah bilsin ne deyim, evlendikten bir hafta sonra, hanimefendinin ve beyefendinin, coraplarini giydirmiyormusum, namaz kilacaklari zaman seccadeyi sermiyormusum diye anneme sikayet etmislerdi, suclarima bakarmisiniz, ben kendi ailemde görmedimki böyle birsey eliniz ayaginiz tutuyor , hangi asirda yasiyoruz, afedersiniz, tirnaklarini bile kestiriyordu, kimsesiz almanyaya getirdik diye bu kadarda insani köle yerine koyamazsiniz, Allah bunun hesabini sorar mutlaka, dinimizde esimizin ailesine bir bardak suyu bile vermek zorunda degiliz, istersek eger saygimizi, sevgimizi gösteriri, hizmetimizi ederiz ama asla mecbur degiliz, ama bunlarinki, iskence, 5 sene boyunca evden disari cikarmadilar, bir tek arkadasim bile yoktu evdeki hizmetciligim bitmeden ise gidiyordum aksam eve gel yemek telasi, bütün binadakiler toplanir, annelerinin evi nede olsa yer icer birakir gider, sen ugras dur, sen kimsinki, neyse arkadaslar kafanizi sisirdim, sabaha kadar anlatsam bitmez, cok doluyum, sizleri kendime yakin hissettigim icin acildim biraz, hakkinizi helal edin, bende durum böyle,, kendimde degilim, insallah toparlanip katilirim araniza, durum böyle oluncada ne diyet yapabildim, nede tartildim, cok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…