Günaydın Serapcım,bende sana güzel bir gün dilerimGunaydin Dallidacım, guzel bir gun diliyorum
Dizin icin fazla bekleme bence. Dinlendigin zaman agri zaten gececek.. Evet, evet... Ben de cok merak ettim bu karabugdayi. Sadece gulutensiz diye mi bu kadar fark hissettiriyor? Bir de bazi sitelerde kilo aldirmaz diyor, ama kalorisi bugdayla ayni.
Arkadasin Berrin Yigit' e gitse keske. Cok olumlu biri oldugunu duydum gidenlerden. Yeniden motive olabilir belki de...
Tesekkur ederim canimbaya gezdik buz gibi havada ..
Afiyet olsun canim.. Evde yeterince hareket ettiginden eminim
İnce, dusunceli arkadasim benim
Afiyet olsun canımDun yediklerim:
Ogle:
İzgara kofte
Salata
Ayran
Ara:
1 fincan sahlep ( sogukta iyi geldi)
Aksam:
2 yk. Taze fasulye
1 tane kofte
2 yk. Yogurt
Bu sabah henuz kahvaltimi yapmadim. Ama hafif tutacagim. Bugun sela vakti komsumun evinde kuran-ı kerim okunacak. İkram olarakta bulgur pilavi yapacakmis. Sabah ve aksami afif tutmakta fayda olacak
Dallidacım, cok opuyorum seni canimGorusmek uzere
Bu arada kilom hala 63.8 ... Ama inceldim. 4 cm. Belden, 3 cm. Gobekten, 3 cm. Kalcadan. Dallidacim sanirim senin yolundayim, kas yapiyorum
Dallidacim gunaydin
Hafta sonunu keyifle gecirmeni diliyorum. Umarim hedefledigin yuruyusu gerceklestirirsin
Bu sabah esimle birlkte fabrikaya geldim. Biraz sonra esim icin doktora gitmek uzerecikacagiz. Karsiya gececegiz, sonra da orada toplantisi varmis. Ben de cadde de gezerim, coktandir gitmiyordum.
Sekercim opuyorum seni, gorusmek uzere... Sevgiler
Sevgi abla
Gurbetçiçeği
Gülfuren
Selamlar
Dun:
Kahvaltı:
1 yumurtadan omlet
1/4 portakal
1/2 kivi
1 dl. Peynir
Öğle:
Karışık tost
1 ayran
Ara:
2 dl. Baklava
Aksam:
1 çb. Meyve suyu
1 avuç fıstık
Yeni bir katı meyve presi + blendir aldık. Onu hemen denemek istedim. Portakalı hatta narı da kabukları ile attık. Tadı biraz acı oldu ama içilebilir durumda. Meyve suyunu tadına bakmak icin ictim yani.... Kacamaktan saymazsın di mı?
Doktora gittim Dallidacim. Şimdiye kadar hic bir doktorun öngörmedigi bir durumunu tespit etti. endometriyozis. Cok sancılı gecen regl döneminin altında yatan sebepmis. Ayrıca poli kıstık over tanısı konuldu. Şubat sonuna dogru kucuk bir operasyon geçirmem gerekecek. Sabah gidip aksama eve döneceğim, Allah kısmet ederse... Bu operasyondan sonra kendiliğinden gebeliğin oluşmasını bekleyeceğiz bir süre. İyi haber su, yasıma gore yumurta rezervleri cok iyi durumdaymış
Simdi kahvaltımı yapacagım. Birazdan gelip kahvaltımı yazarım Dallidacim..
Merhaba Dallida
Merhaba Serap
Azminize hayranım vdisiplininize .. Küçük oğlum sağ olsun bilgisayar hep onda ara ara telefondan okuyorum..Ama sizi unutmadım gelip bir merhaba demek istedim..Ben 54-55 arası hala gidip geliyorum..Eşimde 89 da hala.. Kiloyu korumayı öğrendik şükür..Sizi kocamannn öpüyorum..Allah sağlık,huzur ve mutluluk versin..
Günaydın Serapcım,bende sana güzel bir gün dilerimhayırlı cumalar olsun
Evet,doğru diyorsun...doktora gitmeye hiç sevmiyorum,bu aralar fazla gittimbir arada bende karabuğday kullandım,ama ne zaman hatırlamıyorum...o kadar diyet denedim ki arada yesek de bir değişiklik olur
Arkadaşım o kadar umutsuz ki artık mide kelepçesi taktırmaya düşünüyor...40 000 tl civarında tutuyormuşeşi zayıfla diye çok baskı yapıyormuş...
Dün pek hareket etmedim...misafirlerim geç gidince,geç yattım...kendimi çok yorgun hisettim...
Afiyet olsun canımsoğuk havada sahlep iyi geldiğini eminim Allah kabul etsin
Bu çok güzel bir gelişmegenelde 1 cm 1 kiloya denk gelir kas olsun,yağ olmasın
Bende seni çok öpüyorum
Günaydın Serapcımnasılsın?
Bugün hava soğuk ama güneşli...acaba bu güneş kar mı topluyor?
Kahvaltımı yaptım:1 dilim ekmek,1 yumurta,2 ceviz içi
Ara:1 kupa çay...
Öğlen:100 gr tavuk,1 kepçe çorba,salata,ayran
Ara:1 ayran
Akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum...öğlenden sonra eşimin kuzenime gideceğiz...bana göre bir şey bulamasam bile,1 dilim ekmek,1 bardak yoğurt,salata yerim :)) çevremdekiler herkes kilo alıyoreşimin kuzeni 5 ay önce emekli oldu...ve tam 11 kilo aldı...onunla birlikte hem eşi hem çocukları kilo alıyor...diyet yapmaları ikna edemiyorum..
Srapcım,bugün giremiyebilirim....mutlu bir pazar geçirmeni dilerim
Oğlanın sınavları nasıl geçti?eşinin sağlığı nasıl?
Hayırlı geceler olsun:))
Akşam yemeği olarak 1 kase yoğurt yedim...yapılan yemekler çok yağlı olduğu için hiç biri yiyemedim:44:kendi yemeğimi yanımda götürmeye üşendim....ara olarak 2 elma....
Günaydın Serapcım,nasılsın? mutlu,hayırlı haftalar dilerim
Okullar açılmasını 1 hafta kaldı....hava güzel olursa bu hafta oğlumu biraz gezdirmek istiyorum...bugün öğlenden sonra sinemaya gideceğiz...ama önce kahvaltımı edip,sonra dışarıya çıkıp faturaları ödemek lazım...sonra pazar :))
Galiba yine kilo veremedim...dün ölçülerimi aldın,değişen bir şey yok....sabit duruyor...acaba neden? perşembe günü diyetisyene gideceğim,bakkalım ne diyecek...kaçamak da yapmadım bu seferde:44::44:
Kahvaltım: 1 dilim ekmek,1 yumurta,1 domates,2 ceviz içi
Öğlen:1 kepçe çorba,100 gr tavuk,salata,ayran...
Ara:1 bardak ayran....
Sonra görüşürüz Serapcımöptüm sevgiler
Maşallah 200.sayıfayı dolduruyoruz
Hayırlı akşamlar Serapcım
Sinemaya gittik geldim...filmin konusu güzeldi..ama küçük çocuklara pek uygun değildi...
Akşam yemeğim:4 yk ıspanak(bu kadar kalmıştı),1 dilim ekmek,salata,ayran,1 elma,1 mandalina...sebze yemeğiaz olunca meyvelere saldırdım...hala da aç gibiyim bu yüzden ara olarak 2 elma yiyeceğim
Hayırlı geceler canım,öptüm
Merhaba Dallida
Merhaba Serap
Azminize hayranım vdisiplininize .. Küçük oğlum sağ olsun bilgisayar hep onda ara ara telefondan okuyorum..Ama sizi unutmadım gelip bir merhaba demek istedim..Ben 54-55 arası hala gidip geliyorum..Eşimde 89 da hala.. Kiloyu korumayı öğrendik şükür..Sizi kocamannn öpüyorum..Allah sağlık,huzur ve mutluluk versin..
Şimdi gördüm geçmiş olsun..İnşallah kolaylıkla atlatırsın..Gönlümden geçen operasyondan sonra isteğine kavuşacaksın canım..Gönlü güzel bir insansın inşallah gönlündeki dileğin en kısa zamanda hayrınıza gerçekleşir..
Günaydın Serapcımnasılsın?
Dün gezerken rüzgar çarptı galiba...başım çok ağrıyor....
Kahvaltım:1 dilim ekmek,2 ceviz içi,1 yumurta,1 domates....
Sonra görüşürüzkocaman öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?