günaydın arkadaşlar benide alırmısınız aranıza bende kilo vermek istiyorum. 27 yaşındayım 71 kiloyum sürekli oturarak çalışıyorum zayıflamak istiyorum yaza kadar 55 inmek istiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim.
Diyetisyenimdem geldim
Kilo :74,6 kg..ama 2 kg yağdan vermiştimzaten tartıdaki kiloya çok takılma dedi...
Sonuçtan memnunuz..benim yaşındakiler ayda 3-4 kilo vermeliler..ben 3,4 kg verdim,ortalardaymışım
Yalnız benden D3,B12,hemogram istedi...yarın hastaneye gidip,tahlili yaptıracağım..unutmadan,ödem varmış...bol maydanozlu salata yemeliyimlistemde çok değişiklik yapmadı,bazı ilaveler var....
Kahvaltıda + 2 ceviz var,yumurta haftada 2 sefer idi,4 e çıktı....1 dilim ekmek yerine 3 yk bulgur yiyebilirim...ikindi vaktindeki ara öğünüm biraz değişik, kuru kayısı var,kahve var...gece da 2 meyve var.
Şimdilik plates yapmamamı istedi,sadece yürüyüş...haftada 3 günü...
Günaydın Serapcimmutlu bir gün dilerim nasılsın?
Dün,yemeklerden sonra ,canın yine tatlı istedi mi?bazen bana da oluyor...yarın jinekolog doktoru ile görüştükten sonra,görüşebilirsen eğer diyetisyenle de görüş :) belki bir yol gösterir..dün diyetisyenime dedim ki artık onlara hiç inanmıyorum...hele ünlü diyetisyenlere...biri yap dediğini,öteki yapma diyor...gülümsedi ve dedi ki bu işin ticari boyutu çok büyük...fikir ayrılığı bu yüzden çıkıyormuş...şükür olsun ki bu çocukla tanıştım,gerçekten hem çok insanidir,hem işini çok iyi yapıyor...kendisine de söyledim,özele gittiğimde bile bu kadar iyi davranılmadı bana....
Sabah hastaneye gidecektim,gidemedim...oğlum bütün gece ateşlendi....şiddetli baş ağrısı var...heme hemen hiç uyumadı,uyutmadı da...biraz uyumaya çalışıyor...galiba ortada dolanan mikrobu yakaladı...uyandığında doktora götüreceğim...
Merhaba :) yine ben:) oğlumu doktora götürdüm,boğazı iltihaplanmış...grip olmasın da...
Öğlen yemeğim:40 gr çikolata
Ben burada söz verdim,bir daha kaçamak yapmayacağımı söyledim... bu son olsunçocuklar gibi rezil oldum....
Akşam yemeğim:1 kepçe çorba,100 gr tavuk,salata,ayran
Ara:2 elma...
1 Saat yürüdüm....of,şu çikolata yemeseydim ya....
günaydın arkadaşlar benide alırmısınız aranıza bende kilo vermek istiyorum. 27 yaşındayım 71 kiloyum sürekli oturarak çalışıyorum zayıflamak istiyorum yaza kadar 55 inmek istiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim.
Günaydın canım,iyiyim benGunaydin Dallidacim, nasilsin? Seni yalnız bıraktım, hem bilgisayarımda hem de bağlantıda problem çıktı. Bilgisayarımın durumu kotu, esimin tabletine el koydum
Şekercim harika bir haber bu, tebrik ederim75 direncini de kırmış oldun böylece. Ödem icin bol bol su içmeni de tavsiye ederim canım. Listen cesitlenmis, cok guzel.. O zaman soz dinleyip sadece yürüyüş yapacağız yürüyüş tüm vücut ve özellikle karin yağlarının yakılması icin en iyi spor , o yüzden haklı diyetisyenin.
Yemekten sonra tatlı hmmmm. Gercek su dünden önceki gun öğle yemeğimde koca bir tabak makarna yedim. Dun doktordan sonra da esimin yanına gittim. 2 dilim baklava yedim.aynen senin gibi ben de sözümü tutamadım...
Zahide Yetişti ATV de program yapiyor ya, 4 kisi farklı beslenme uzmanları ile kilo veriyor. Farklı yöntemlere rağmen kilo vermeyen yok. Herkesin yöntemi calisiyor aslında, aynen diyetisyeninin söylediği gibi tartışarsak dikkat çekmeye çalışıyorlar.
Gecmis olsun.. Simdi nasil oldu?
Bazen oluyor iste. Sıkma canını...
Afiyet olsun. Bir sey olmaaaaaz. Yakarsın sen o çikolatayı
Dun:
Kahvaltı:
1 yumurtadan omlet
1/4 portakal
1/2 kivi
1 dl. Peynir
Öğle:
Karışık tost
1 ayran
Ara:
2 dl. Baklava
Aksam:
1 çb. Meyve suyu
1 avuç fıstık
Yeni bir katı meyve presi + blendir aldık. Onu hemen denemek istedim. Portakalı hatta narı da kabukları ile attık. Tadı biraz acı oldu ama içilebilir durumda. Meyve suyunu tadına bakmak icin ictim yani.... Kacamaktan saymazsın di mı?
Doktora gittim Dallidacim. Şimdiye kadar hic bir doktorun öngörmedigi bir durumunu tespit etti. endometriyozis. Cok sancılı gecen regl döneminin altında yatan sebepmis. Ayrıca poli kıstık over tanısı konuldu. Şubat sonuna dogru kucuk bir operasyon geçirmem gerekecek. Sabah gidip aksama eve döneceğim, Allah kısmet ederse... Bu operasyondan sonra kendiliğinden gebeliğin oluşmasını bekleyeceğiz bir süre. İyi haber su, yasıma gore yumurta rezervleri cok iyi durumdaymış
Simdi kahvaltımı yapacagım. Birazdan gelip kahvaltımı yazarım Dallidacim..
Günaydın canım,iyiyim bensen nasılsın?
Teşekkür ederimevet,yıllar sonra 75 kilo altında indim evet,haftada 3 gün yürüyüş
Afiyet olsun canım,sende sıkma canınıdoktordan iyi haberle döndün inşallah
Sabahları tv seyredemiyorum...aslında bakarsın hiç tv seyretmiyorum...
Şimdi oğlum iyi çok şükür
İnşallah yakarım...
Afiyet olsun arkadaşımmutfak gereçleri da hayırlı olsun,güle güle kullan canım
Çok geçmiş olsundemek ki dr. poli kistik over teşhisi koydu...bildiğim kadarıyla bu rahatsızlık kilo vermeye de engelliyor...yumurta rezervleri çok iyi durumda olmasını iyi haber
Afiyet olsun Serapcim
Kahvaltımı yazayım:3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,2 domates,1 dilim ekmek...
Şimdi merdivenleri yıkamaya gidiyorum
Kahvaltım:
2 dl. Etimek
2 y.yagli karper
1 kivi
1 kupa süt
Ara:
2 çb. Yeşil çay
Öğle yemeğim :
1 kase ton balikli salata
1 bardak ayran
Aksam esimin yeğeninde olacağız. Görümcem geldi, onu göreceğiz insallah. Evde köz patlicandan salata ve kuru börülce piyazi hazırlayıp götüreceğim. Tatlı yok, bu gun icin söz :)) umarım bu kez sözümü tutarım Dallidacimguzel bir hafta sonu diliyorum, sevgiler
Merhaba Dallidacim
Test sonuclarının iyi çıkmasına sevindimEn cok d3 sonucunu merak ediyorum. Gerci her gun sokağa çıkıyorsun, dusuk olmama olasılığı yuksek insülin direncine de bakıldı mı?
Bu aralar bilgisayarımda sorun yasıyorum. Pili sarj olmadıgından sürekli pirinde tutmam gerek, ancak temas sorunu yüzünden sürekli kapanıyor. Tamire yollamam lazim ama bilgi işlemde çalışanlar cok yogun dedi esim. Tablet bana düştükte yazmaya çalışacağım canım.
Hafta sonu baya fazla kaçırdım. Bu da kiloma yansıdı doğal olarak. Dun lesine ile aerobikli yürüyüş yaptık evde :) bugun pitler yapacağız. Bir de bulgur ve nohut ile sebze çorbası hazırladım. Akşamları sadece bu çorba. Baya doyurucu aslında..
Dun:
Kahvaltı:
2 yk. Yoğurt
1 dl. Peynir
1 dl. Ekmek
1 portakal
Öğle:
Ton balikli salata
1 dl. Ekmek
Aksam:
4 kepçe çorba
Bu sabah:
Kahvaltı:
1 dl. Ekmek
1 yumurta
1 portakal
1 fincan kahve
Saat10 da 1 saat plates
Dallidacim, guzel haberlerle gelmeni bekliyorum
Öpüyorum canım
Merhaba Serap,teşekkür ederim canıminsulin direncine bakılmadı...
Benim laptopum da sürekli şarjdadırburalarda elektik kabloları yer altında alıyorlar..ya elektriğimiz olmuyor..ya internet : (
Kahvaltın güzel,afiyet olsun
Şubatta geçireceğim operasyonun tarihi belli mi?
Kolay gelsin canım,bende öptüm
Kahvaltımı da yazayım:
1 dilim ekmek
3 parmak kadar peynir
2 ceviz içi
2 domates
çay
kahve
Ara:1 bardak çay..
Öğlen:
8 yk ıspanak,salata,ayran,1 dilim ekmek...
Sonra görüşürüzhastaneden çıkınca,yağmur yağmazsa 1 saat yürüyeceğim
Gurbeti çok merak ediyorum?inşallah istediği sonuca ulaşır
Doktora boşuna gittim...dr.vitamin tahlilleri çarşamba günü yapılır dedi....şaşırdım :)bugün çarşamba günü olduğunu sandım
Ara öğünüm :1 elma,2 ceviz içi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?