Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

günaydın arkadaşlar benide alırmısınız aranıza bende kilo vermek istiyorum. 27 yaşındayım 71 kiloyum sürekli oturarak çalışıyorum zayıflamak istiyorum yaza kadar 55 inmek istiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba Mavisim,hoş geldin :) tabii ki alırız
Herhangi bir diyet uyguluyor musun?

Son düzenleme:
Öğlen yemeğim:40 gr çikolata
Ben burada söz verdim,bir daha kaçamak yapmayacağımı söyledim... bu son olsunçocuklar gibi rezil oldum....

Akşam yemeğim:1 kepçe çorba,100 gr tavuk,salata,ayran

Ara:2 elma...

1 Saat yürüdüm....of,şu çikolata yemeseydim ya....

Gunaydin Dallidacim, nasilsin? Seni yalnız bıraktım, hem bilgisayarımda hem de bağlantıda problem çıktı. Bilgisayarımın durumu kotu, esimin tabletine el koydum

Şekercim harika bir haber bu, tebrik ederim 75 direncini de kırmış oldun böylece. Ödem icin bol bol su içmeni de tavsiye ederim canım. Listen cesitlenmis, cok guzel.. O zaman soz dinleyip sadece yürüyüş yapacağız yürüyüş tüm vücut ve özellikle karin yağlarının yakılması icin en iyi spor , o yüzden haklı diyetisyenin.

Yemekten sonra tatlı hmmmm. Gercek su dünden önceki gun öğle yemeğimde koca bir tabak makarna yedim. Dun doktordan sonra da esimin yanına gittim. 2 dilim baklava yedim. aynen senin gibi ben de sözümü tutamadım...

Zahide Yetişti ATV de program yapiyor ya, 4 kisi farklı beslenme uzmanları ile kilo veriyor. Farklı yöntemlere rağmen kilo vermeyen yok. Herkesin yöntemi calisiyor aslında, aynen diyetisyeninin söylediği gibi tartışarsak dikkat çekmeye çalışıyorlar.

Merhaba :) yine ben:) oğlumu doktora götürdüm,boğazı iltihaplanmış...grip olmasın da...

Gecmis olsun.. Simdi nasil oldu?

Bazen oluyor iste. Sıkma canını...
Afiyet olsun. Bir sey olmaaaaaz. Yakarsın sen o çikolatayı

Merhaba, elbette. Hoş geldin.. Menülerini yazarsan yardımcı olmaya çalışırız. Boyun kac?

Dun:
Kahvaltı:
1 yumurtadan omlet
1/4 portakal
1/2 kivi
1 dl. Peynir

Öğle:
Karışık tost
1 ayran

Ara:
2 dl. Baklava

Aksam:
1 çb. Meyve suyu
1 avuç fıstık

Yeni bir katı meyve presi + blendir aldık. Onu hemen denemek istedim. Portakalı hatta narı da kabukları ile attık. Tadı biraz acı oldu ama içilebilir durumda. Meyve suyunu tadına bakmak icin ictim yani.... Kacamaktan saymazsın di mı?

Doktora gittim Dallidacim. Şimdiye kadar hic bir doktorun öngörmedigi bir durumunu tespit etti. endometriyozis. Cok sancılı gecen regl döneminin altında yatan sebepmis. Ayrıca poli kıstık over tanısı konuldu. Şubat sonuna dogru kucuk bir operasyon geçirmem gerekecek. Sabah gidip aksama eve döneceğim, Allah kısmet ederse... Bu operasyondan sonra kendiliğinden gebeliğin oluşmasını bekleyeceğiz bir süre. İyi haber su, yasıma gore yumurta rezervleri cok iyi durumdaymış

Simdi kahvaltımı yapacagım. Birazdan gelip kahvaltımı yazarım Dallidacim..

Günaydın canım,iyiyim bensen nasılsın?
Teşekkür ederimevet,yıllar sonra 75 kilo altında indimevet,haftada 3 gün yürüyüş
Afiyet olsun canım,sende sıkma canınıdoktordan iyi haberle döndün inşallah
Sabahları tv seyredemiyorum...aslında bakarsın hiç tv seyretmiyorum...
Şimdi oğlum iyi çok şükür
İnşallah yakarım...

Afiyet olsun arkadaşımmutfak gereçleri da hayırlı olsun,güle güle kullan canım
Çok geçmiş olsundemek ki dr. poli kistik over teşhisi koydu...bildiğim kadarıyla bu rahatsızlık kilo vermeye de engelliyor...yumurta rezervleri çok iyi durumda olmasını iyi haber
Afiyet olsun Serapcim

Kahvaltımı yazayım:3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,2 domates,1 dilim ekmek...
Şimdi merdivenleri yıkamaya gidiyorum

Teşekkür ederim, ben de iyiyim..
Cok daha guzel sonuclar alacaksin. Zaten BKİ nde 25 olmus artik. Yani normal sayılacak kilodasin İdeal kiloya az kaldi
Haber kotu sayılmaz aslında. Allah dert verip derman aratmasın. Bunlar çözülecek sorunlar insallah

Nasil başarıyorsun tv seyretmemeyi ?? Bravo gercekten

Teşekkür ederim uzun zamandır bir meyve sıkacağına ihtiyacım vardi.
Evet, aynen dediğin gibi. Pko kilo vermeye engel. Simdi kan testleri yapılacak. Baska eksikleri de göreceğiz. Sonra da operasyon ve tedavi sürecine geçeceğiz Allah'a ın izniyle..

Kahvaltımı yazayım:3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,2 domates,1 dilim ekmek...
Şimdi merdivenleri yıkamaya gidiyorum

Oh, menu guzel. Lezzet yerinde, afiyet olsun arkadasim kolay gelsin gorusuruz

Kahvaltım:
2 dl. Etimek
2 y.yagli karper
1 kivi
1 kupa süt

Ara:
2 çb. Yeşil çay

Öğle yemeğim :
1 kase ton balikli salata
1 bardak ayran

Aksam esimin yeğeninde olacağız. Görümcem geldi, onu göreceğiz insallah. Evde köz patlicandan salata ve kuru börülce piyazi hazırlayıp götüreceğim. Tatlı yok, bu gun icin söz :)) umarım bu kez sözümü tutarım Dallidacim guzel bir hafta sonu diliyorum, sevgiler

Son düzenleme:

Afiyet osun canım,menün yine süperişte ben bunu anlamıyorum,böyle bir menü ile nasıl kilo verilmiyor??

Günaydın Serap mutlu,hayırlı haftalar olsun
Az önce internetim geldi :) çalışmalardan dolayı internet yokmuş....insan bir haber verir ya....
Bu sabah hastaneye gittim,diyetisyenim istediği tahlilleri yaptırdım,b12,d3,glıkoz,hemogram,demir...öğlenden sonra gidip sonucu alacağım......

Kahvaltımı yazayım:
yarım simit(hastaneden çıkınca çok acıktım)
3 parmak kadar peynir
yarım domates
1 fıncan kahve

Ara:
1 bardak çay

Öğlen:
1 kepçe çorba
100 grtavuk etti
salata
ayran

Şimdilik bu kadar...hastaneden çıkınca 1 saat yürüyeceğim....her gün azar azar yürümekten ,gün aşırı 1-1,5 saat yürümek daha iyi

Sevgiler

Yine ben :) doktora gittim,geldim...çok şükür tahlillerim iyi :)) vitaminlerin sonucu yarın çıkacakmış...
1 saat yürüdüm...
Ara:1 büyük bardak ayran,1 elma
Akşam yemeğim:1 kepçe çorba,100 gr tavuk,salata,ayran
Ara:1 bardak ayran....
Bu akşam eşimin kuzenine gideceğiz...yarın görüşmek üzere Serapcım,mutlu bir akşam dilerim

Merhaba Dallidacim
Test sonuclarının iyi çıkmasına sevindim En cok d3 sonucunu merak ediyorum. Gerci her gun sokağa çıkıyorsun, dusuk olmama olasılığı yuksek insülin direncine de bakıldı mı?

Bu aralar bilgisayarımda sorun yasıyorum. Pili sarj olmadıgından sürekli pirinde tutmam gerek, ancak temas sorunu yüzünden sürekli kapanıyor. Tamire yollamam lazim ama bilgi işlemde çalışanlar cok yogun dedi esim. Tablet bana düştükte yazmaya çalışacağım canım.

Hafta sonu baya fazla kaçırdım. Bu da kiloma yansıdı doğal olarak. Dun lesine ile aerobikli yürüyüş yaptık evde :) bugun pitler yapacağız. Bir de bulgur ve nohut ile sebze çorbası hazırladım. Akşamları sadece bu çorba. Baya doyurucu aslında..

Dun:

Kahvaltı:
2 yk. Yoğurt
1 dl. Peynir
1 dl. Ekmek
1 portakal

Öğle:
Ton balikli salata
1 dl. Ekmek

Aksam:
4 kepçe çorba

Bu sabah:
Kahvaltı:
1 dl. Ekmek
1 yumurta
1 portakal
1 fincan kahve

Saat10 da 1 saat plates

Dallidacim, guzel haberlerle gelmeni bekliyorum
Öpüyorum canım

Merhaba Serap,teşekkür ederim canıminsulin direncine bakılmadı...
Benim laptopum da sürekli şarjdadırburalarda elektik kabloları yer altında alıyorlar..ya elektriğimiz olmuyor..ya internet : (
Kahvaltın güzel,afiyet olsun
Şubatta geçireceğim operasyonun tarihi belli mi?
Kolay gelsin canım,bende öptüm

Kahvaltımı da yazayım:
1 dilim ekmek
3 parmak kadar peynir
2 ceviz içi
2 domates
çay
kahve

Ara:1 bardak çay..

Öğlen:
8 yk ıspanak,salata,ayran,1 dilim ekmek...

Sonra görüşürüzhastaneden çıkınca,yağmur yağmazsa 1 saat yürüyeceğim

Doktora boşuna gittim...dr.vitamin tahlilleri çarşamba günü yapılır dedi....şaşırdım :)bugün çarşamba günü olduğunu sandım

Ara öğünüm :1 elma,2 ceviz içi...

Ne buyuk sıkıntı oluyor degil mi, oyle alışmışız ki..
Teşekkür ederim
Real'imizde bittikten sonra ilk hafta icinde yapılacakmış. Bu aralar zaten 35 gunu geciyor. O yüzden tam tarih belirleyemedik. Hastalandığımda arayacağım, onlar da işlemleri başlatacaklar.
Teşekkürler

Gurbeti çok merak ediyorum?inşallah istediği sonuca ulaşır

Doktora boşuna gittim...dr.vitamin tahlilleri çarşamba günü yapılır dedi....şaşırdım :)bugün çarşamba günü olduğunu sandım

Ara öğünüm :1 elma,2 ceviz içi...

Afiyet olsun. Yürüyebilin mı? Ben de sasirdim, vitamin testleri, özellikle de d vit. gec çıkar. Olsun, yürüyüş yapmis oldun

Gurbet insallah guzel sonuçlarla gelir ben de merak ediyorum açıkcası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…