Yine bennnn
7 yıl olmuş,kilo al ver al ver
Alış veriş listesi hazırlayayım.Hangi listeyi yapıcam kararsızım.Ona karar vereyim.
İlk hedef 66,olur muuu??? Olur olur neden olmasın.Yaptım yine yaparım
İnşaallah inşaallahBu sabah aynı şeyi düşündüm niyet ettim kalpler birmiş ❤ yine yaparsın inş yine olur yeter ki sağlık olsun
İnşaallah inşaallahtamamen duygusal açlık yaşıyorum.En zoru bu bence,en zor başedilen yeme sorunu
Atayım sana uygulamayıNe güzelmiş bu neymiş?
Aynen bitti geldim. Diyete mi başlıyoruz
Aynen bitti geldim. Diyete mi başlıyoruz
Kesinlikle.Baktırmadım hiç ama bu aralar şüpheleniyorum.Kan tahlili vericez aslında,yarın versek güzel olurDuygularımızı bi doyursak zaten mide açlığını daha kolay hallederiz.
Belki sende de insülin direnci vardır negom hiç baktırdın mı?
Çıtır senin ihtiyacın mı varAynen bitti geldim. Diyete mi başlıyoruz
Ameliyat öncesi bir ilaç kulandım sabah 3 kilo vermiştimGramlarını falan vericen heralde calci
Ben destek için söylemiştim amaKesinlikle.Baktırmadım hiç ama bu aralar şüpheleniyorum.Kan tahlili vericez aslında,yarın versek güzel olur
Çıtır senin ihtiyacın mı var
Kesinlikle.Baktırmadım hiç ama bu aralar şüpheleniyorum.Kan tahlili vericez aslında,yarın versek güzel olur
Çıtır senin ihtiyacın mı var
Negocun sen nerden düştün benim ekranimaYine bennnn
7 yıl olmuş,kilo al ver al ver
Alış veriş listesi hazırlayayım.Hangi listeyi yapıcam kararsızım.Ona karar vereyim.
İlk hedef 64,olur muuu??? Olur olur neden olmasın.Yaptım yine yaparım
Hangi ilaç oAmeliyat öncesi bir ilaç kulandım sabah 3 kilo vermiştim
Ben destek için söylemiştim ama
Gerçi oruç tutuyorum o da bir nevi diyet sayılır
Daha önce yazdıysan buraya ondandırNegocun sen nerden düştün benim ekranima
Bu kolonoskopi öncesi veriyorlar. Ay yazarken midem bulandı. İçini yıkıyor bir nevi. Phospoho Soda diye. Ay hayatımda böyle bir şey yaşamadım benHangi ilaç o
Desteği her zaman isterim
Geçmiş olsun canım,bir daha olmasın inşaallahBu kolonoskopi öncesi veriyorlar. Ay yazarken midem bulandı. İçini yıkıyor bir nevi. Phospoho Soda diye. Ay hayatımda böyle bir şey yaşamadım ben
Her zaman gelirim ben de
Amin Allah razı olsunGeçmiş olsun canım,bir daha olmasın inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?