Rolla senin ögünlerin cok güzel galiba o kitabi bende alicamyarın ki menüm
sabah
1yumurta ile az yağlı omlet
2dilim ekmek
1tatlı kaşığı tahin pekmez
ara
sütlü kahve şekersiz
yarım paket diyet bisküvi
öğle
kıymalı kabak yemeği
1dilim ekmek
salata yoğurt
1kuru incir
ara
sütlü şekersiz kahve
4kuru kayısı
akşam
tavuk sote 3yk
1dilim ekmek
salata yoğurt
gerçekten kitap çok faydalı ne yediğinin farkında olmayı öğretiyor kitaptaki bilgiler çok işime yaradıRolla senin ögünlerin cok güzel galiba o kitabi bende alicam
hangi kitap?gerçekten kitap çok faydalı ne yediğinin farkında olmayı öğretiyor kitaptaki bilgiler çok işime yaradı
dr ayça kaya kitabın adı sayarak zayıfla 5333hangi kitap?
bende de GI diyetiyle tas devri diyeti kitapları var. aslında biliyorum nasıl beslenicem ama irade meselesi iste...dr ayça kaya kitabın adı sayarak zayıfla 5333
bendeki kitap günlük hayatta daha kolay uygulana bilirbende de GI diyetiyle tas devri diyeti kitapları var. aslında biliyorum nasıl beslenicem ama irade meselesi iste...
canım ne ki o aksam yemegi . ben butun gun cok güzel beslendim. aksam yemegimi yemis sporumu da yapmıstım.esim cıg köfte durum almıs gelmıs:-( ustune sucuk ekme istedi . bu arada saat 22-23 suları... hadi o havuza gitti yuzdu acıktı benim ne zorum vardı acaba.cıg kofteyi yedin sucuk ekmegi neden yiyorsun. gerci dun cok duzenli dengeli beslenmeme ragmen anlam veremediğim bir bicimde halsızdım. sekerim dusecek gibiydi. ara ara basım dondu durdu. gece de gözum döndu. karbonhidrata bogdum kendimi sonunda. sırf karbonhidrat olsa iyi. bir de yaglılar... nedenini anladım sabah. daha erkendi ama regl olmusum...Iyi aksamlar sabah bir dilim ekmek dilim peynir
Araögün 1 bardak keift bir portakal
Öglen 2 yumurta ispanak
Araögün greyfurt
Aksam 2 tane kayniyarik 1 dilim ekmek 7 tane cig köfte yedim aksam yemeklerini kayinbabam yapmis yedim ama pisman degilim kücük bir parca cikolata
Ama yarin Gene dikkat ederim ve 2 litte su
Baya cok yemisim bugün
Rolla baya iyi gidiyoruzbende 600 gr vemişim 67.300 bugün çok meşgulüm kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?