bende sana katılmak istiyorummmm günlük arıyorum ama tam bir yer tutturamadım herkes kaçıyor br süre sonra. ben 70 le başlıyorum...tabiki memnun olurum
Katilsana bizebende sana katılmak istiyorummmm günlük arıyorum ama tam bir yer tutturamadım herkes kaçıyor br süre sonra. ben 70 le başlıyorum...
Nerdesiniz sizde bizimle beraber günlük tutmucakmiydinizbende sana katılmak istiyorummmm günlük arıyorum ama tam bir yer tutturamadım herkes kaçıyor br süre sonra. ben 70 le başlıyorum...
bende sabah 1 dilim kmek omlet peynir domates salatalıkVeeee 30 dk Spor yaptim az ama hic yoktan iyidir
Günaydin hic merak etmeyin Vücudunuz eninde sonunda pes edicek Spor yapiyorsunuz saglikli besleniyorsunuz aradan zaman gecince kilo vermeye basliyacaksiniz PES ETMEK YOK yogurt yiyin yogurt Vücuttaki yaglari eritiyor günde 2 bardak yesil cay icin ve günde olmassa olmazimiz 2 litre SUbende sabah 1 dilim kmek omlet peynir domates salatalık
akşam ıspanak yoğurt
1 yeşil elma 1 mandalina 40 dk yürüyüş 50 mekik çektim birazdan bir 50 daha çekicem ama bende gram klo gitmiyorrr napcam bilemedim
Günaydin Rolla hos geldin günlügünesabah
4yemek kaşığı müsli
1bardak süt
hoş bulduk sabah işe gelirken yarım saat yürüyüş pes etmek yokkkkkGünaydin Rolla hos geldin günlügüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?