sağlıklı bir şekilde 68 den55

öğle
ıspanak yemeği 6/7 tane misket köfte
1 dilim ekmek
az yoğurt turşu

Tamam tatlım cumartesi olsun ama yoldan dönmek yok tmm mı birbirimize hep destek tam destek
Öğle 6 tane kepekli çubuk kraker
200 gr yoğurt
Yarım muz

canımm merhaba bende katalayım ozaman ama ben sıkı diet yapamam emzirirorum yeni doğdu bebeğim perşembe bir ay olcak ben abur cuburu kesmek ekmegi tere yagını kesmek için geldim yavastan kilo vermek için haftada 1 1.5 versem iyiydir :) bu gelin dieti nasıl bişey buarada ben 165 boyundayım 65.5 kg geliorum aç karnına buğunden başlamış durumdayımm resimle çarşamba günleri bildirim yapıcam inşallahh

ayça kaya kanald doktorum programında gelinleri zayıflatıgı bir diyet internete gelin diyeti yazarsanız çıkar
tamam canımm sen suanda kaç kgsin yakınmı kilolarımız boy kaç

Büyük bir kasik bulgur pilavi yedim 2 litre su ictim

bende meyva çayi içiorum hem sıvı olsun vucuda hem süt ama sekersiz :) kızlar bu işe ben buğun acı bir laftan sonra karar verdim zaten istiordum ama bir sey sebep olmalıydı ve pazartesi falan demedim direk başladımm 65.5 le çarşamba yazacgum kilomu bu sabh çok yemiştim bu kararı almadan önce

Metabolizma hızının kilo alıp vermede önemli etkisi var. Bazal metabolizma hızınız ne kadar düşükse, kilolu olma ihtimaliniz de o kadar yüksektir. Eğer hızlıysa şanslısınızdır, vücudunuz enerji sağlamak için daha hızlı kalori yakıyor demektir. Eğer yavaşsa çok fazla kalori almamalısınız, ihtiyacınızdan fazlası yağ olarak depolanacaktır. Kiloluysanız ilk işiniz metabolizmanızı hızlandırmak olmalı. Bunu yapmak için de kas dokusunu artırmanız gerekli. Kas dokunuz ne kadar fazlaysa metabolizmanız da o kadar hızlanır, ince kalma şansınız artar.

yeni arkadaslar aramiza hosgeldiniz bu tartilma olayi cok güzel ama ben 21 günlük yarismaya katildim orda tartilip her carsamba kilolarimizi resimli olarak yayinlicaz ve benim yarin tartilma günüm be napicam simdi ben 1.62 boyundayim gecen hafta 64.500 basladim bakalim yarin kac kiloyum ben size yarin bildiririm

Hepinize bir sorum var benim yüzüm zayif ama ben kilo verdikce yüzden gidiyor bunun icin bir bilginiz varmi?

en yakınn rakibimsin canım ne diyeti yapiorsunuz 21 günlük canım benimde yüzüm zayıf insan kastan kaybetti zaman yüzden önce zayıflamaya başlar zaten yüzden zayıfım zayıfladıkça kemikler görüncek iste zayıflığın igrenç tarafı hedefim 50 kg bakalım neler olcak :) protin almamız lazım bol bol kas oranını korumamız lazım en düşük protein haşlanmış ve az pişmiş yumurtadan ve kefirden geçer

Bazen insanlar cok patavatsiz olabiliyorlar ah keske o insanlar ilk önce dönüpte söyle bir kendilerine baksalar
Hosgeldin kilon yüksek degil yavas yavas verirsin mühüm olan pes etmemek

Size benden tavsiye kendinize kücük rakamlar verin ilk önce 3 kilo sonra 3 ulasinca biraz daha yükseltin cünkü büyük rakamlar herzaman insanin gözüne cok gelir hemde bunu mecburiyetten degil kendinizi mutlu etmek icin yaptiginizi söyleyin aksi kendinize eziyet olur

Benim günlügümü geriye bakip okursan ben cok meyva sebze tavuk
la besleniyorum ve benim bu siralar olmazsa olmazim günde 2 litre su günde iki bardak yesil cay seker krizine girdigimde 4 kayisi badem yada ceviz
Önceden haftanin 3 günü spor salonuna giderdim bir bucuk saat spor yapardim ama bu siralar yorgunum o yüzden evde yarim saat bisiklet sürüyorum
Normalde bu kadar düzenli degilimdir cünkü bende herkez gibi makarna tatli börek cok severim ama kafama birsey koyarsam sonunu getiririm bu günlügü rolla acti iyiki acmis onun sayesinde bende günlük tutuyorum ve birbirimize yardimci oluyoruz ve 21 günlük bir yarismaya katildim tartili yarin tartilip kilomuzu resimli yayinlicaz bence buda insani cok motivasyon ediyor bakalim kac kilo verdim yarin görcez gene roman yazdim
Ama pes etmek yok yoksa gercekten dikkat etmezsek hizli sekilde kilo aliyoruz neyazikki okadar cabuk veremiyoruz

ara ögün gene birtane portakal yedim 30 dk spor yaptim simdi balli tarcinli bir bardak süt icicem nedenini bilmiyorum canim yemek yemek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…