tamam canımm sen suanda kaç kgsin yakınmı kilolarımız boy kaçayça kaya kanald doktorum programında gelinleri zayıflatıgı bir diyet internete gelin diyeti yazarsanız çıkar
aynendiyet yaparken bir numaralı yardımcım yoğurt çok faydasını gördüm tavsiye ederim
68 kg 1.60 boytamam canımm sen suanda kaç kgsin yakınmı kilolarımız boy kaç
en yakınn rakibimsin canım ne diyeti yapiorsunuz 21 günlük canım benimde yüzüm zayıf insan kastan kaybetti zaman yüzden önce zayıflamaya başlar zaten yüzden zayıfım zayıfladıkça kemikler görüncek iste zayıflığın igrenç tarafıyeni arkadaslar aramiza hosgeldiniz bu tartilma olayi cok güzel ama ben 21 günlük yarismaya katildim orda tartilip her carsamba kilolarimizi resimli olarak yayinlicaz ve benim yarin tartilma günüm be napicam simdiben 1.62 boyundayim gecen hafta 64.500 basladim bakalim yarin kac kiloyum ben size yarin bildiririm
Bazen insanlar cok patavatsiz olabiliyorlar ah keske o insanlar ilk önce dönüpte söyle bir kendilerine baksalarbende meyva çayi içiorum hem sıvı olsun vucuda hem süt ama sekersiz :) kızlar bu işe ben buğun acı bir laftan sonra karar verdim zaten istiordum ama bir sey sebep olmalıydı ve pazartesi falan demedim direk başladımm 65.5 le çarşamba yazacgum kilomu bu sabh çok yemiştim bu kararı almadan önce
Size benden tavsiye kendinize kücük rakamlar verin ilk önce 3 kilo sonra 3 ulasinca biraz daha yükseltin cünkü büyük rakamlar herzaman insanin gözüne cok gelir hemde bunu mecburiyetten degil kendinizi mutlu etmek icin yaptiginizi söyleyin aksi kendinize eziyet oluren yakınn rakibimsin canım ne diyeti yapiorsunuz 21 günlük canım benimde yüzüm zayıf insan kastan kaybetti zaman yüzden önce zayıflamaya başlar zaten yüzden zayıfım zayıfladıkça kemikler görüncek iste zayıflığın igrenç tarafıhedefim 50 kg bakalım neler olcak :) protin almamız lazım bol bol kas oranını korumamız lazım en düşük protein haşlanmış ve az pişmiş yumurtadan ve kefirden geçer
Benim günlügümü geriye bakip okursan ben cok meyva sebze tavukSize benden tavsiye kendinize kücük rakamlar verin ilk önce 3 kilo sonra 3 ulasinca biraz daha yükseltin cünkü büyük rakamlar herzaman insanin gözüne cok gelir hemde bunu mecburiyetten degil kendinizi mutlu etmek icin yaptiginizi söyleyin aksi kendinize eziyet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?