sağlıklı bir şekilde 68 den55

yoğurt mutlaka tüketiyorum ben. geç kalktık dün neredeyse 12 ydi kahvaltı ettiğimizde 5 tede akşam yemei yedik meyveleri gece tükettik. elma sirekesini ah unutmasam hemen denicem de unutuyorum hep. ama halen vazgeçmedim gram gitmediği halde.
sabah 1 dilim ekmek ve omlet
öğle nohut 3 kaşık pilav
akşam ızgara et salata
3 bardak yeşil çay içtim bugün.
kırk dakika yürüyüş yaptım 20 dk göbek egzersizi yapıcam gece. pilavı 1 aydır yemiyordum bugün öğle yemeğinde çıkınca mecburen yedin

Yediklerin cok saglikli bende ilk zamanlar kilo veremiyordum ama yapmaya devam edersen vericeksin su iciyormusun

canım birşeyler yemek istedi 1yk süzme yoğurt içine baharat salatalıkları batırıp
Iyi Aksamlar Kizlar
Sabah Kahve ictim sütsüz sütüm kalmamis
kahvalti yapamadim saat 11 birde avcumun ici kadar su böregi yedim

Öglen bir bardak kefir ictim
sonra iki tane haslanmis yumurta yedim
ara ögün 2 tane kiwi yedim
Aksam 250g mantarla erbsen 200g Zuckererbsen bir kasik yagla kizarttim onu yedim yarisini kizim yedi birazdan yogurt yerim
2 litre su ictim birazdan birazdan yesil cay icerim

Kizlar benim menüm bugün sacma sapan oldu

Kizlar belki biliyorsunuzdur diyetcenter diye bir yer var oraya bir bakin zayiflayan bayanlarin öncesi sonrasi resimleri var güzel seylerde yazmislar

Yediklerin cok saglikli bende ilk zamanlar kilo veremiyordum ama yapmaya devam edersen vericeksin su iciyormusun
ben çok aşırı su tüketirim canım ya en az 2 lt kesin oluyor. inşallah gider zamanla canım gece de 2 mandalna yedim. böyle hevesim kırılıyor zaten veremiyorum yiyeyim diyorum yani.

G
ben çok aşırı su tüketirim canım ya en az 2 lt kesin oluyor. inşallah gider zamanla canım gece de 2 mandalna yedim. böyle hevesim kırılıyor zaten veremiyorum yiyeyim diyorum yani.
Günaydin aksamlari meyve yeme Canim icinde seker var birzamanlari bende meyve birsey olmaz diye meyva yiyordum inan hic Kilo veremiyordum sonra arkadasim bana söyledi oda aksamlari meyve yedigi günler Kilo verememis
Biz kilolardan daha INATCIYIZ vericez

Canim sözümü tuttum bugün.aksam yürüyüsnyaptim 30 dakika simdide oturdum havuc
Canim sözümü tuttum bugün.aksam yürüyüsnyaptim 30 dakika simdide oturdum havuc yiyorum
Azim azim biz bayanlar istedikten sonra neler basarmiyoruzki su kilolarmi bizi korkutucak onlar bizden korksun inanin hersey beyinde bitiyor biz basaricaz citir kizlar olucaz

Bende sütlü kahve ictim canim kahvalti yapmak istemedi 2 tane portakal yedim öglende Balik ve Salata yicem

himmmm sen o kahveyi icersinde ben altta kalirmiyim bende simdi kendime türkkahvesi yapiyorum gerci en iyi arkadasim bunu duysa sen kahve yapmaktan ne anlarsin derdi cünkü kahvemi hep ona yaptiriyorum

Rollacim istersen burdada arkadaşlar var ya burda yada diger gunlukte hep beraber devm edelim. Isterseniz kilo bildirimi günler yapalım vs ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…