yoğurt mutlaka tüketiyorum ben. geç kalktık dün neredeyse 12 ydi kahvaltı ettiğimizde 5 tede akşam yemei yedik meyveleri gece tükettik. elma sirekesini ah unutmasam hemen denicem de unutuyorum hep. ama halen vazgeçmedim gram gitmediği halde.Günaydin hic merak etmeyin Vücudunuz eninde sonunda pes edicek Spor yapiyorsunuz saglikli besleniyorsunuz aradan zaman gecince kilo vermeye basliyacaksiniz PES ETMEK YOK yogurt yiyin yogurt Vücuttaki yaglari eritiyor günde 2 bardak yesil cay icin ve günde olmassa olmazimiz 2 litre SU
Ben normalde sabahlari bir bardak ilik su icine 2tatli kasigi elma sirkesi 1 tatli kasigi bal koyup iciyorum yaglari ertiyor saclarin dökülmesini engelliyor ve cildinizi sacinizi parlatiyor cogu insan tadini sevmiyor bence tadi okadar kötü degil
isterseniz deneyin.
Birsey sorcam öglen yemek yemedinizmi ve meyveleri yemegin yanindami yediniz?
Eyer öyleyse yanlis ögün atlamayin sabah öglen aksam aralarda meyva yiyin ben seker krizine girince hep 4 kayisi 4 5 tane ceviz yada badem yerim faydasi var
Aksama görüsürüz
Yediklerin cok saglikli bende ilk zamanlar kilo veremiyordum ama yapmaya devam edersen vericeksin su iciyormusunyoğurt mutlaka tüketiyorum ben. geç kalktık dün neredeyse 12 ydi kahvaltı ettiğimizde 5 tede akşam yemei yedik meyveleri gece tükettik. elma sirekesini ah unutmasam hemen denicem de unutuyorum hep. ama halen vazgeçmedim gram gitmediği halde.
sabah 1 dilim ekmek ve omlet
öğle nohut 3 kaşık pilav
akşam ızgara et salata
3 bardak yeşil çay içtim bugün.
kırk dakika yürüyüş yaptım 20 dk göbek egzersizi yapıcam gece. pilavı 1 aydır yemiyordum bugün öğle yemeğinde çıkınca mecburen yedin
Iyi Aksamlar Kizlarcanım birşeyler yemek istedi 1yk süzme yoğurt içine baharat salatalıkları batırıp
Canim sözümü tuttum bugün.aksam yürüyüsnyaptim 30 dakika simdide oturdum havuc yiyorumKizlar belki biliyorsunuzdur diyetcenter diye bir yer var oraya bir bakin zayiflayan bayanlarin öncesi sonrasi resimleri var güzel seylerde yazmislar
ben çok aşırı su tüketirim canım ya en az 2 lt kesin oluyor. inşallah gider zamanla canım gece de 2 mandalna yedim. böyle hevesim kırılıyor zaten veremiyorum yiyeyim diyorum yani.Yediklerin cok saglikli bende ilk zamanlar kilo veremiyordum ama yapmaya devam edersen vericeksin su iciyormusun
Günaydin aksamlari meyve yeme Canim icinde seker var birzamanlari bende meyve birsey olmaz diye meyva yiyordum inan hic Kilo veremiyordum sonra arkadasim bana söyledi oda aksamlari meyve yedigi günler Kilo verememisben çok aşırı su tüketirim canım ya en az 2 lt kesin oluyor. inşallah gider zamanla canım gece de 2 mandalna yedim. böyle hevesim kırılıyor zaten veremiyorum yiyeyim diyorum yani.
Canim sözümü tuttum bugün.aksam yürüyüsnyaptim 30 dakika simdide oturdum havuc
Azim azim biz bayanlar istedikten sonra neler basarmiyoruzki su kilolarmi bizi korkutucak onlar bizden korksun inanin hersey beyinde bitiyor biz basaricaz citir kizlar olucazCanim sözümü tuttum bugün.aksam yürüyüsnyaptim 30 dakika simdide oturdum havuc yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?