Sen bu çirkin carktan biran önce çık da resmi prosedür uzun olsun...ne farkeder senin için Türkiye'de evli gözüküp 2/3 sene sonra bosansan? Almayada ki hayatın etkilenmez bileEvet almanyadan da bosanma davası acabiliyorum ama burdan yaparsam daha çabuk bir sonuç alırım tabi anlaşmalı boşanma olursa
Değişik bir aile. onlardan yardım destek beklerken böyle bi karşılık aldim normal karşıladıkları bissy galiba bi erkegin 2 3 karısı olmasi
Maalesef anlaşmalı boşanma olmayabilir.Evet almanyadan da bosanma davası acabiliyorum ama burdan yaparsam daha çabuk bir sonuç alırım tabi anlaşmalı boşanma olursa
Bana inanip destek verdiğin için çok tşk ederimMaalesef anlaşmalı boşanma olmayabilir.
Yalancı eşinizin hedefi Alman vatandaşlığı almak veya en kötü ihtimal Almanya'ya eş durumundan kapağı atmak.
O yüzden sizi kolay kolay bırakmak istemeyecektir.
Ondan aile desteğine ihtiyacınız var.
Yani nerede boşanma davası açacaksanız onu siz bilirsiniz ama ailenize mutlaka her şeyi anlatın.
Onlar aileniz mutlaka size destek olacaklardır.
Hele anneniz, önce o yalancı eşinizi sonra da ablasını yıkar geçer. Merak etmeyin.
Hepinize cok tşk ediyorum benim yaşadığım bu duruma zamanınızı ayırıp okuyup ve yazdığınız için. Bu yaşadıklarım şaka gibi gelsede maalesef acı ama gerçek bi durum. Desteğiniz için çok tşk ediyorum hakkınızı helal edin
Diyo tabi ki onunla huzurlu bi yuvamiz olmasini istiyorsam almanya da yaşamamız gerekiyor diyorAlmanyaya gidelim demio mu?
Ilk firsatta ailemin yanina gidip onlarla herseyi yüz yüze konuşmak istiyorum telefonda olmaz ondan sonra zaten avukata gidip boşanma dilekcesini veririmNe yapmayı düşünüyorsunuz merak ettim
Çakala bakDiyo tabi ki onunla huzurlu bi yuvamiz olmasini istiyorsam almanya da yaşamamız gerekiyor diyor
Evlenip ayrıldığını cocuklari oldugunu biliyordum. Biz evlendikten yarim sene sonra cocuklarim yanina gidip orda kalmaya başladı ben başta böyle olacağını bilseydim bunu bile bile evlenirmiydim? Asla.
Evet benimle rahat rahat gezemiyordu orda gören olacak diye o yüzden başka bi sehirr yerlesmek istedi işinide orda kurdu ki mecbur gidelim diyeİyi de bu tamamen saçma
Önceki 6 ay çocuklar bunsuz durmuş da şimdi mi kıymete binmiş
Çalışmıyor da neden taşındınız o şehirde olsaydınız gece eve gelseydi bari
Çevirdiği haltlar ortaya çıkmasın diye sizi başka şehire taşımış
Ilk firsatta ailemin yanina gidip onlarla herseyi yüz yüze konuşmak istiyorum telefonda olmaz ondan sonra zaten avukata gidip boşanma dilekcesini veririm
Rica ederim.Bana inanip destek verdiğin için çok tşk ederim
Aminnn inşallahRica ederim.
Yanlış bir kişiyle evlendiniz ama sakın umutsuz olmayın.
Gerçekten düzgün birileri de var.
Bu yalancı eş katmerli yanlış insan, ailesi de çok kötü,çiğ, vicdansız insanlar.
Allah sizi en kısa zamanda kurtarsın.
Gideceğinizi lütfen söylemeyin.Ilk firsatta ailemin yanina gidip onlarla herseyi yüz yüze konuşmak istiyorum telefonda olmaz ondan sonra zaten avukata gidip boşanma dilekcesini veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?