Sağlıklı düşünemiyorum kızlar bana yardım edin :(

Evet almanyadan da bosanma davası acabiliyorum ama burdan yaparsam daha çabuk bir sonuç alırım tabi anlaşmalı boşanma olursa
Sen bu çirkin carktan biran önce çık da resmi prosedür uzun olsun...ne farkeder senin için Türkiye'de evli gözüküp 2/3 sene sonra bosansan? Almayada ki hayatın etkilenmez bile

Değişik bir aile. onlardan yardım destek beklerken böyle bi karşılık aldim normal karşıladıkları bissy galiba bi erkegin 2 3 karısı olmasi

Eşinizle SMS üzerinden yazışın ve buna razı olmadığınızı, hiçkimsenin böyle bir şeye izin vermeyeceğini vs yazın. “Eski karınla 5 gündür aynı evde kalıyorsun. Benim yanımda 2 gün kalıyorsun. Bu ne biçim evlilik. Beni kandırdın” vs yazın. Sonra bu kanıtlarla birlikte iyi bir avukata gidin. Manevi tazminat davası açın. Yaptıklarının bedelini ödesin.

Evet almanyadan da bosanma davası acabiliyorum ama burdan yaparsam daha çabuk bir sonuç alırım tabi anlaşmalı boşanma olursa
Maalesef anlaşmalı boşanma olmayabilir.
Yalancı eşinizin hedefi Alman vatandaşlığı almak veya en kötü ihtimal Almanya'ya eş durumundan kapağı atmak.
O yüzden sizi kolay kolay bırakmak istemeyecektir.
Ondan aile desteğine ihtiyacınız var.
Yani nerede boşanma davası açacaksanız onu siz bilirsiniz ama ailenize mutlaka her şeyi anlatın.
Onlar aileniz mutlaka size destek olacaklardır.

Hele anneniz, önce o yalancı eşinizi sonra da ablasını yıkar geçer. Merak etmeyin.

Hepinize cok tşk ediyorum benim yaşadığım bu duruma zamanınızı ayırıp okuyup ve yazdığınız için. Bu yaşadıklarım şaka gibi gelsede maalesef acı ama gerçek bi durum. Desteğiniz için çok tşk ediyorum hakkınızı helal edin

O degilde bunca zaman nasil icin aldi kocanin eski karisiyla ayni evde yatip kalkmasini? Hicmi aklin bulanmadi ? Her haftanin 5gunu orada kaldiktan sonra 2gunu eve nasil aldin? Konuda hersey cok saçma bosanmakta baya gec kalmışsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana inanip destek verdiğin için çok tşk ederim

Reactions: 000

Ne yapmayı düşünüyorsunuz merak ettim

Ne yapmayı düşünüyorsunuz merak ettim
Ilk firsatta ailemin yanina gidip onlarla herseyi yüz yüze konuşmak istiyorum telefonda olmaz ondan sonra zaten avukata gidip boşanma dilekcesini veririm

Evlenip ayrıldığını cocuklari oldugunu biliyordum. Biz evlendikten yarim sene sonra cocuklarim yanina gidip orda kalmaya başladı ben başta böyle olacağını bilseydim bunu bile bile evlenirmiydim? Asla.

İyi de bu tamamen saçma

Önceki 6 ay çocuklar bunsuz durmuş da şimdi mi kıymete binmiş

Çalışmıyor da neden taşındınız o şehirde olsaydınız gece eve gelseydi bari

Çevirdiği haltlar ortaya çıkmasın diye sizi başka şehire taşımış

Sizin yerinizde ben olucam asla izin vermem çocukların psikolojisi bozulacakmış banane onu düşünen insan boşanmayacaktı hadi onu da geçtim yeniden evlenmeyecekti hadi hadii onu da geçtim 1 çocuk oldu diyelim illaki evliliğin yürümeyeceği bellimiştir 2.çocuğu yapmayacaktı safsın kardeşim alınma adam iki tarafı da idare ediyor adın kadar emin ol bundan 5 gün kalmak nedir 1 gün kalsın dönsün 2 ye çıkaralım taviz verelim yeter annesi de çocuklara babanız çalışmaya gidiyor desin biraz büyüyünce çocuklar psikolog eşliğinde boşandıkları anlatılır 5 gün nedir yahu sen de buna inandın mı bebeye söylesen güler be ortada Bi tuhaflık var yalan konuşuyor eşiniz diyelim ki çocuklara zarar vereceğinden korkuyor kadın psikopat olsa bu adam asla boşanamazdı sen boşan yolunu çiz yakında sana kalan 2 gün de kalmaz hiç bekleme adama bak ya hiç yalan söylemede profesyonel değiller tam bir Türk tipi erkek

Evet benimle rahat rahat gezemiyordu orda gören olacak diye o yüzden başka bi sehirr yerlesmek istedi işinide orda kurdu ki mecbur gidelim diye

Ilk firsatta ailemin yanina gidip onlarla herseyi yüz yüze konuşmak istiyorum telefonda olmaz ondan sonra zaten avukata gidip boşanma dilekcesini veririm

Gidene kadar mesaj yoluyla delil toplayın ve belli etmeyin eşinize. Ne olur ne olmaz zarar görmeyin engel olmaya kalkmasın. Nasılsa beş gün yokmuş onun gittiği ilk gün çıkar gidersiniz..

Bana inanip destek verdiğin için çok tşk ederim
Rica ederim.
Yanlış bir kişiyle evlendiniz ama sakın umutsuz olmayın.
Gerçekten düzgün birileri de var.
Bu yalancı eş katmerli yanlış insan, ailesi de çok kötü,çiğ, vicdansız insanlar.

Allah sizi en kısa zamanda kurtarsın.

Aminnn inşallah

Gideceğinizi lütfen söylemeyin.
Engellemeye çalışabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…