Sağlıklı düşünemiyorum kızlar bana yardım edin :(

Saçmalığın daniskası
Beş orda, iki burda
Nie evlendiniz???? Ne mecburiyetiniz vardı ?
Acilen ayrılıp kurtulmalısınız
Ayrılın allah aşkına
Bu evlilik asla değil asla
Beş gün orada evlilik olmaz

Aynen öyle durum bu noktaya geleceğini tahmin etmemiştim. Şimdi bana diyorki biz kendi hayatimiza anca yurtdışına çıkınca mutlu oluruz kendimi tamamen sana verebilirim diyor
Al işte itiraf.
Adam kendini tamamen sana veremez tabi
Eski karısı da var
Tabi eskimemiş karısı daha doğrusu
Sen bu adamdan ayrıl yurtdışına mı gidiyor cehennemin dibine mi gidiyor umrunda olmasın
Ailene de yalan söylemişsin zaten böyle bir tip için
Çok yanlış bir yoldasın hemen 180 derece dön ve koşmaya başla

Cvp vermiştim aslında resmi nikah var tabi ki yoksa olanlara katlanmazdim

Evet yorumunuzu sonradan gördüm.
Bence eski eşi sizi biliyor.
Üzgünüm ama belki de eşiniz yurt dışına gitmek ve vatandaşlık almak için sizinle evli kalmaya devam ediyor.
Tahminen yabancı ülke vatandaşlığınız var.
Ve en önemlisi eşiniz yalanlar üstüne bir hayata sahip.
Herkese yalan söylüyor.
Rest çekmeniz lazım.

Yoksa bu hikayeye bir de masum bir çocuk eklenecek.

Nikah var ama koca yok ortada ne için katlanıyorsun bu saçmalığa? Nette tanışıp nasıl aşık olabildiniz orası da ayrı.

Anlattığı herşey yalandan olabilir, dogru düzgün tanıyorsunuz bile adamı.
[/Q
Nikah var ama koca yok ortada ne için katlanıyorsun bu saçmalığa? Nette tanışıp nasıl aşık olabildiniz orası da ayrı.

Anlattığı herşey yalandan olabilir, dogru düzgün tanıyorsunuz bile adamı.
[/QUOTE]
Inanın bana ben böyle bir hata nasıl yaptim bende bilmiyorum sanki aklımı tamamen kaybetmiş içime başka bir ruh girmiş gibi tanimadan etmeden herseyimi en basta canimdan cok sevdiğim ailemi birakip gittim ona
UOTE]

Yani haftanın beş günü o kadınla kim bilir neler yapıyor, bilmiyorum ama erkeklere güven olmuyor emin olun var size demedigi şeyler birden üçüncü ye hamile kalırsa hiç sasma .
Allah'ım bu erkekler ne kadar ilginç
Ayrılmak çözüm gibi gelmiyor mu sizce de

Çalışma kısmını hadi geçtim de, 8 ve 10 yaşındaki çocukların aklı nasıl ermiyor? Ne kadar daha büyüyecekler acaba, onları da evlendirip öyle mi söyleyecek eşiniz?

Nikahızın gerçek olduğuna eminsiniz değil mi?

Evet yabancı ülke vatandaşıyım aynen dediğiniz gibi yalanlara büründüm

Ben size durumu anlatiyim , tabi eger gercekseniz , yani hicbir insanin bu kadar saf olduguna inanmiyorum

Eger resmi nikahiniz var ise , beyefendi eski esine borclar yuzunden bosanalim ama evli kalmaya devam edelim demis
Sonra sizin gibi boyle bir hayati kabullenecek birini bulmus

Aslinda adam eski esi ve cocuklariyla bornal hayatina devam ediyor

Eski esine hafta sonlari is gezisine gidiyorum deyip sizin yaniniza gelip gonlunu eglendiriyor

Ha resmi nikahiniz yok ise zaten siz karisi degil , haftada 2 kere ziyaret ettigi metresi oluyorsunuz

Durum bundan ibaret , valla bravo , sizin gibi kadinlar varken adamlara cok da kizmamak lazim

Bilmiyorum aklinda nasil bisey kurduğunu o yüzden bekledim hep zamani geldi söyler çocuklarına diye ama artik dayanamiyorum sabrim kalmadi. Nikahimiz gerçek elimde belgeler var. Bide o yalan olsaydı artik akıl hastanesine yatardim heralde

Siz resmi nikahtan emin misiniz gerçekten? Bir açın bakın evlilik cüzdanınıza lütfen. Ayrıca boşanmalarda eşler ayrılır çocuklar ayrılmaz evet. Ama baba çocukları annenin yaşadığı evde görecek diye de birşey yok. Ben olsam bırakın 5 gün onlarda kalmayı günübirlik gittiğinde bile o eve girmesine izin vermezdim. Kapıdan alsın çocukları ya dışarıda vakit geçirsinler ya sizin evinize getirsinler. Süre bitince annesine teslim eder. Aynı evde çocuk için yaşamak ne demek?!

Reactions: 000
Bunu şimdi hakaret olarak üstüme aldim. Ben onu eşinden ayirsam ve onlar şuan resmi olarak evli olsalar son kurduğunuz cümlede size sonuna kdr hak veriyorum. Ama onlar boşanmış ve biz onlar boşandıktan 3 yil sonra evlendik ve benim başta ne çocuklarından nede önceden evlilik geçirdiğinden haberim yoktu

Aynısını bende düşünüyorum bunu yüzüne söyleyince dr sana ihtiyacım yok öyle bi niyetim olsa ben simdi bi başka üzerinden yurt dışında yaşıyor olurdum diyor
Yav he he deseydin. Seni sevdiği için evliyse ona göre davransın yaşasın o zaman. Ne bu böyle bu kadar korkuyorsa anne o kadar kötüyse velayet davası açsın yanına alsın o zaman çocuklarını. Resti çek ya doğru düzgün bir evlilik yaşayacaksınız yada herkes yoluna baksın. Eşi evlendiğini duyunca çocuklara zarar verecek kadar seviyorsa eski kocasını niye boşandı o zaman? İnanma bacım çok büyük oyun dönüyor kaç kurtar kendini.

Bende kabul etmiyorum ayni evde kalmalarına benimde bildiğim cocuklarla dışarda vakit gecirilir yada evine getirebilir ama bunlarda bu şekil oluyor onunda sebebi baba ve annelerini evli bildikleri icin

Bende onu düşünüyorum eski esiyle evli gibi ilişkisi olsa o buna nasıl razı gelir haftanin 2 3 günü evde olmamasina. Başta zaten ayni şehirde kaliyorduk sonra şehir degistirdik

Siz nasıl 5 günü evde olmamasına razıysanız, o da 2-3 gün olmamasına razıdır. Size çocuk demiş, ona da ek iş yapıyorum vs demiş olabilir.

Hakaret olarak almayin , hakaret etmedim ancak bu kadar saf olunabilecegine de inanmiyorum
Yani kocaniz haftanin 5 gunu eski karisiyla ayni evde yasiyor 1 senedir ve siz buna sesinizi cikarmiyorsunuz , bir disardan bakip konuyu baskasi yazmis gibi okur musunuz?

Eminim o kadin kocanizi kocasi olarak goruyor ve kesinlikle bosanmalarinin sebebi borc , haciz vs gibi bir durum

Bunu kendinize yapmayin , ortada igrenc bir adam var , iki kadini da kandirmis hayatini yasiyor , basin tekmeyi ve manevi tazminat davasi acin , gerci hakim bile inanamaz su anlattiginiza

Nikahimiz gerçek elimde belgeler var. Bide o yalan olsaydı artik akıl hastanesine yatardim heralde
Arkadaşım seni tek tutan şey nikah mı?
Peki neyine yarıyor?
Adam 5 gün eski eşiyle aynı evde takılıyor geliyor sense öylece duruyorsun.
Keşke bazı insanlara mantık yüklemesi yapılabilse.

Aynen öyle durum bu noktaya geleceğini tahmin etmemiştim. Şimdi bana diyorki biz kendi hayatimiza anca yurtdışına çıkınca mutlu oluruz kendimi tamamen sana verebilirim diyor
Seninle yurt dışında yaşamak için evlenmiş. Kuvvetle.muhtemel eski es bu durumu biliyor sırf maddi durumun düzeleceğini için danisikli bosanmislardir. Bir araştır bakalım eski es ile aralarındaki boşanma protokolü neymiş. Bosandiklari mahkemeden gerekçeli kararı tanidiğin sana yardimci olacak biri varsa al bak. Büyük. Miktarda boşanma tazminatları nafaka lar donuyorsa kusura bakma kullanılıyorsun. Başka şehire de göz önünde olmamak yakalanmamak için seni taşımış güzelim. Sen yol yakınken bosan, olmadı biraz bekleyeyim dersen de iyice bir bak bakalim.Söylediklerim cikacak Mi çıkmayacak mi ? Kafama takılan ailesi anne baba kardeşleri ne durumda sana el bebek gül bebek mi bakıyorlar arada bilmediğim konuları şifreli mi konuşuyorlar ?

Bence öncelikle ne yapın ne edin yalvarın yakarın ailenizle aranızı düzeltin, sonra da bu adama resti çekin ya sen açıklarsın herşeyi yada ben deyin eğer kabul etmiyorsan da seni boşayıp ailemin yanına döneceğim deyin tek çözüm yolu bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…