Bebeğime bakmak için görümcem, dershaneye yaşadığımız sehirde gittigi icin de kaynım bizde kalıyor yaza kadar da böyle devam edecek. Size tavsiyem esinizi araci olarak koymayin, iki dinleyip üçüncü de sen abartıyorsun deyip sizin şikayet ettiginiz hicbir şeyi karşı tarafa söylemeyecek, söylediğini zannettiginiz konular hic konuşulmamış olacak aralarında. O yuzden kime ne soylemek istiyorsanız kendiniz söyleyin, ben en bastan esime de söyledim sıkıntım olur bir konuda rahatsiz olurum kendim onlarla konusup hallederim haberin olsun dedim oyle de yapiyorum. Kaynım zeytin çekirdeklerini en son kahvaltidan kalkarken cay bardağının icine atiyordu mesela, ondan cay içiyoruz icine atmasan daha iyi olur dedim, banyodan çıkarken cekpasla suyu temizleyip çıkın, giderde yerde sac görmek istemiyorum, çıkardığınız kiyafetleri katlayip yerine kaldirin, masadan kalkarken sandalyeleri iceri sokup orayi öyle terk edin diye söylüyorum. Gördüğünü gördüğün an söyle ona gore zaten dikkat ederler artik. Kayinvalideme de oyleyim yatılı misafir yönlendirmişti bana ben çalışan cocuklu bir kadınım evimin nüfusu zaten fazla yatılı misafirle de hic ugrasamam bir daha bunu bilerek birilerini bize gonder dedim o gün bugündür kimseye bir sey demiyor