Sağlıklı düşünemiyorum

Anladimda, daha cok sinir olursun bu gidisle

Bide ufak defek herseyi gidip surekli eşine söyleme.. kendin konus halletmeye calis.
Surekli eşine soylersen gicik kapar sana.
Koskoca insanlarsiniz birlikte cok vaktiniz gecicek ona gore birbirinizi anlamaya calisicaksinz. Eşine gidip herseyi söyleme.. o görur gozlemler zaten.

Kesinlikle öyle bende aram kötü olsun istemiyorum sonuçta yüzyüze bakcaz aynı evde yasiycaz belli bir dönem Allah kolaylık verir inşallah

Abla başka ne yapablrm bilmiyorum ki gorumcemle konuşuyorum o beni pek dikkate almıyor ama eşimden çok korkuyor bende mecburen görümcem beni hizmetçi gibi görmesin rahat rahat hareket etmesin diye eşime uyarması için söylüyorum. O uyarınca biraz ayarlarını dizginliyor. Ama farkındayım eşimde çok bunaliyor hatta bazen bana sende ona taktın kafayı diyor bu erkekler neden böyle umursamaz

Üff canim ya.. butun gun calissin gorumcen en iyisi bu sanirim. Seni nasil kaile almiyor?
Sen onun hizmetcisimisin. Kalksin yapsin.
Sen telkinle hadi şunuda halledelim beraber diye filan rahat birakma.
Ama boylede işin zor.Arada dersin esine ama sureklide soylemen sıkar onu erkekler boyle maalesef. Onun calismasi konusunda sen eşinle konus daha iyi sanirim :)
Allah yardimcin olsun

Öyle yaptım abla konuştum bir hafta daha gözlemle böyle devam ederse çıkartırım işten dedi ama bilmiyorum artık. Bende ona sürekli sürekli kalk şunu yapalm kalk bunu yapalım demek istemiyirum misafir değil sonuçta o da biliyor evdeki herşeyin yerini evin kurallarını ama gel gör. Hatta ben sabah uyandigim sıra mutfak dezgahin in üstünde bulaşık görünce çıldırırm gün boyu üşengeç pimpirikli biri olurum bu yüzden de gece uyumadan bir su bardağı dahi bırakmam ki sabah temiz bulayım (temiz olunca nedense çok neşeli oluyorum o gün düzen güzel şey ondan sanrm) ama görümcem geldi geleli benim gece mutfağı bal dök yala yapmama rağmen sabah uyanınca o dezgahin üzerinde kase bardak vs görüyorum ve çıldırıyorum. Ya insan iki dk durular makineye atar ama nerde içiyor bırakıyor yiyor bırakıyor

Reactions: H M
Işte söyle söyle nereye kadar. Tabiki bende oyleyim mutfagima her baktigimda temiz temiz gorucem.ama tek olduğundaki gibi olmuyor maalesef.kalabalik olunca daginiklikta oluyor herseyde.

Işte söyle söyle nereye kadar. Tabiki bende oyleyim mutfagima her baktigimda temiz temiz gorucem.ama tek olduğundaki gibi olmuyor maalesef.kalabalik olunca daginiklikta oluyor herseyde.
Öyle abla inşallah Allah hayırlı kapılar açar da evlenir hayirlisiyla o zaman kayinvalidem bende kalır ama arada bir gidip başkasında da kalıyor o. Hem ayrıca o kalkıp temizlik vs. Yapmayınca alinmiyorum , yaşlı ona yaptırmam zaten. Ama görümcem olunca zoruma gidiyor.

Reactions: H M
Bebeğime bakmak için görümcem, dershaneye yaşadığımız sehirde gittigi icin de kaynım bizde kalıyor yaza kadar da böyle devam edecek. Size tavsiyem esinizi araci olarak koymayin, iki dinleyip üçüncü de sen abartıyorsun deyip sizin şikayet ettiginiz hicbir şeyi karşı tarafa söylemeyecek, söylediğini zannettiginiz konular hic konuşulmamış olacak aralarında. O yuzden kime ne soylemek istiyorsanız kendiniz söyleyin, ben en bastan esime de söyledim sıkıntım olur bir konuda rahatsiz olurum kendim onlarla konusup hallederim haberin olsun dedim oyle de yapiyorum. Kaynım zeytin çekirdeklerini en son kahvaltidan kalkarken cay bardağının icine atiyordu mesela, ondan cay içiyoruz icine atmasan daha iyi olur dedim, banyodan çıkarken cekpasla suyu temizleyip çıkın, giderde yerde sac görmek istemiyorum, çıkardığınız kiyafetleri katlayip yerine kaldirin, masadan kalkarken sandalyeleri iceri sokup orayi öyle terk edin diye söylüyorum. Gördüğünü gördüğün an söyle ona gore zaten dikkat ederler artik. Kayinvalideme de oyleyim yatılı misafir yönlendirmişti bana ben çalışan cocuklu bir kadınım evimin nüfusu zaten fazla yatılı misafirle de hic ugrasamam bir daha bunu bilerek birilerini bize gonder dedim o gün bugündür kimseye bir sey demiyor

Baştan düzen yanlış kurulmuş. Kaç sene böyle idare edeceksiniz ki aynı evde. Zor bence. Allah kolaylık versin..
Bu düzende olacaksa onun da yavaş yavaş işin ucundan tutması lazım madem abisinden korkuyor. Mesela yemek yaparken onu da çağırın yardım isteyin. Çamaşırları astirin vs
Hastalık hastası olması sanırım takıntı onunla ilgili yapacak pek biseyiniz yok bazı insanlar böyledir hiç de duzeldiklerini gormedim

Baştan abisi calismasina ve kendine hayat kurmasına izin vermemiş biraz da bu durum kocasının suçu malesef keşke çalışıp kendini gecindirecek bı kadın olsaydı

çalışmak okumak gibi zamanlı değil ki... yani demek istediğim okuyor olsa ne zaman gidecek gelecek bilirdiniz ama çalışmak ömür boyu süren bir durum. şimdilik güllük gülistanlık olabilir ama yarın çocuk isteyeceksiniz belki eşinizle baş başa olmak isteyeceksiniz bunlar hep sıkıntı olacak. kardeşi çalışmak için abisinden izin istediğini çünkü doğulu olduğunuzu ama evinizde kalması için sizden izin alındığını çünkü bir birey,evde söz hakkınız olduğunuzu söylediniz. bu çok garip ve çelişkili geldi bana
Görümcenizin bir hayat kurmasını eşiniz engelliyor ve böyle devam ederse siz de görümceniz de ömür boyu huzursunuz ve mutsuz olursunuz... görümcenizin yanına kendi ailesi gelemiyor mu yeni bir ev tutulup ailesiyle yaşayamaz mı?

Aslı fasli sofraya bi tabak daha fazla koyacaksiniz o tabagi da kendisi kaldiriyorsa daha ne bekliyorsunuz anlamadim.

Görümceme ben kendim bazı şeyleri söylüyorum da bir nevi beni pek umursamıyor ama dediğiniz gibi eşime söyleyince sklyor bikiyor. Ama dediğiniz gibi artık gördüğüm yerde uyaririm veya eşimin önünde uyaririm belki o zaman bir hal çaresi olur

Ailesi derken sadece annesi var babaları yok vefat etmiş. Ama eşim onun çalışmasını engellemek zorunda çünkü pek olgun davranan biri değil nerde ne soylycegini nasıl hareket edeceğini bilmiyor bu yüzden de çok sıkıntı çıkarıyor. Daha önce çalışmış biraz vukuat yaşanınca eşim de yasaklams. Aslinada eşimin yaptığı kötülük değil iyilik

Baştan abisi calismasina ve kendine hayat kurmasına izin vermemiş biraz da bu durum kocasının suçu malesef keşke çalışıp kendini gecindirecek bı kadın olsaydı
Çok haklısınız. Yetişkin insanların kimseden izin almaması lazım. Bu kültürler zamanla değişir umarım.

Aslı fasli sofraya bi tabak daha fazla koyacaksiniz o tabagi da kendisi kaldiriyorsa daha ne bekliyorsunuz anlamadim.
Kendisi kaldırmıyor işte. Ayrıca bu bir tabaktan ibaret değil ki. Bir insan kendi evi dışında bir yerde kalıyorsa o evin kuralina göre hareket eder. Belki tiksineceksnz ama duşa girdikten sonra bonyodaki saç tellerini bile ben temizliyorum ve uyardigim zaman tamam diyor gerisi gelmiyor. Ben yatılı hizmetçi değilim ki bu evin sahibiyim. Misafir gibi davranmamali ki bir misafir bile böyle yapmaz, aman ev sahibine Yük olmym der ortalığı temiz tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…