Sağlıklı düşünemiyorum

Dönülmez akşamın ufkundasın. Geçmiş olsun, kazasız belasız.

Baştan abisi calismasina ve kendine hayat kurmasına izin vermemiş biraz da bu durum kocasının suçu malesef keşke çalışıp kendini gecindirecek bı kadın olsaydı
Yok hayır izin vermiş anlattıklarına göre. Daha önce bir yerde çalışmış orda kendi davranışlarından ötürü birkaç vukuat yaşanınca eşim izin vermemiş. Yoksa kız emek vermiş okumuş çalışmaması olmaz. Çalışmasını istemeyen adam okutmazdi da .

Universite mezunu olan kardesi calistirmayan adam mi bir sorun oldugunda onunu kesecekmis? İnanmadim. Bu adamla nasil omur gececek peki hadi senede sekiz ay kv ile gecti. Cok ariyor musunuz boyle adamlari yani diyesim geldi.

Dediğiniz gibi çağırıyorum zaten ama artık ondan da skldm ne minnet edicem diyorum. Her seferinde kalk kalk denlmezki insan düşünür kendi kalkar yapar. Hastalık hastası konusunda da aynen öyle dediğiniz gibi bizim hasta olmamıza bile fırsat vermez. Benim birkaç gün midem kötüydü, her midem bulanıyor dediğimde benim de basım ağrıyor benimde belim ağrıyor vs derdi. Artık tiksiniyorum yani

[QUOTE="darkmore, post: 61574889, member: 53612Universite mezunu olan kardesi calistirmayan adam mi bir sorun oldugunda onunu kesecekmis? İnanmadim. Bu adamla nasil omur gececek peki hadi senede sekiz ay kv ile gecti. Cok ariyor musunuz boyle adamlari yani diyesim geldi.
[/QUOTE]
Eşim in objektif bir insandır. Kardeşinin çalışmasına izin vermedi çünkü daha önce ağızları yanmış soyledigine göre ve bu yüzden çalıştığı iş yerinden çıkarmış. Nasıl bir insan kurguladiniz kafanızda bilmiyorum ama bazı yasakların gelmesine görümcem sebep olmuş

Ama abi baba gibidir bizim kulturde deyip bu evde misafir demek olmaz.
Evleri ayirmak gerekir, abi izin vermiyorsa maddi yardimi da yapmali.

Boyle anlatinca size hak verdim o zaman bilmiyor demek ki nerde nasil davranacagini sizde ablasi gibi davranip ogretin ama kizmadan kirmadan yapin. Rabbim kolaylim versin aslinda sunda da size hak veriyorum insan bazen kendine bile tahammul edemiyor yalnizlik istiyor evde biri varken bu imkansiz oluyor.

Ama abi baba gibidir bizim kulturde deyip bu evde misafir demek olmaz.
Evleri ayirmak gerekir, abi izin vermiyorsa maddi yardimi da yapmali.
Henüz yeni evli olduğumuz için borç vs var yardım edemiyorum doğal olarak onlara bir yandan borcumuzu ödemeye calsyoruz. Evleri ayır ma fikrini bende sundum ama kardeşim başka bir işe girmek ister ben onda düzelme görene kadar başka bir işte çalışmasını istemiyorum dedi

Kesinlikle öyle ben yalnızlığı seven bir insanım ama o oldukça yalnız kalamyorum. Ki zaten bunun yanı sıra gezmesi tozmasi da cabası. İnanın sabah sekizde gidip onda eve geliyor kahvaltı yapıyor bulaşığı bırakıyor (şükür ki kahvaltılık malzemeleri dolaba yerleştiriyor) gezmeye gidiyor. On iki de tekrar servise çıkıyor üçte eve gelip uzanıyor. Ben sinir krizi geçiriyorum. İç çamaşırlarını bile ben utuluyup katılıyorum.

Aaa ne munasebet canim ne utusu ne ic camasiri siz de bu kadar kendinizden ödun vermeyin lutfen size de yazik gunah

Uyarma konusunda da inanın elimden geldiğince kirmamaya özen gösteriyorum benden iki yaş büyük ona rağmen abla derim kendisine. Bizim misafir odasındaki koltukların üzerinde yatıyordu bende sinirlendim o koltukların üzerinde yatilmazki. Geçtim karşısına abla orası misafir odası o koltukların üzerinde yatmasan iyi olur. Daha bugüne kadar biz bile üç dört defa oturduk koltuklarım mahvolur dedim. Tamam dedi gece gitti yine orda yattı. Bı sonraki gün eşimin önünde uyardım ki orda uyumayı kesti

Aaa ne munasebet canim ne utusu ne ic camasiri siz de bu kadar kendinizden ödun vermeyin lutfen size de yazik gunah
İşte ben katlamayinca toplamayinca bı afra tafra yapıyor bende aynı evdeyiz huzursuzluk olmasın diye ne yapacağımı şaşırdım

Ne münasebet siz niye katılıyorsunuz çamaşırını ben onun hizmetçisi değilim diyorsunuz ama yaptığınız açık açık hizmetçilik. Abisinin yanında konuşun, kendi işlerini kendi halletsin, sizinle yaşıyorsa evin işlerine de yardım etsin. Sakin sakin söyleyeceğiniz birşey değil bu, kendi kardeşiniz bile olsa yapılacak şey değil.

Kültürünüzde abi baba gibiyse eşiniz kardeşinin çalışması ile ilgili karar verme merciindeyse sizinle yaşaması da anormal bir durum değil maalesef.

Vallahi isiniz zor ne deyim ins şu 8 ay siz daha fazla yipranmadan gecer gider kurtulursunuz. Ama sizde kendinizi uzmeyin uyarin surekli ogretmeye calisin. Bide yuzunuzu yumusak gormus sizi kullaniyor gibi geldi daha sert durun derim.

Ne yazikki öyle ben artık ne yapym bilmiyorum sabahtan akşama boş duvarlara söylenip duruyorum. Gerçekten kendimi yatılı hizmetçi gibi hissediyorum . Eşime söyledim ben hizmetçi miyim hem senin hem kardeşinin arkanizi topluyorum sizde eve gelip sefa sürüyorsunuz diye. Tamam dedi bir hafta daha bekle düzelmezse yine işten çıkar yapacağımiz bişey yok ben onun önünü keserim dedi. Bende inşallah dedim

Vallahi isiniz zor ne deyim ins şu 8 ay siz daha fazla yipranmadan gecer gider kurtulursunuz. Ama sizde kendinizi uzmeyin uyarin surekli ogretmeye calisin. Bide yuzunuzu yumusak gormus sizi kullaniyor gibi geldi daha sert durun derim.
İnşallah biran önce geçer inanır mısınız bazen yaptığı hareketten ötürü suratımı asarim beni sinirlendirdigini anlasın diye ama hiç oralı olmaz. Üzülmemek elde değil ki eşime birden fazla kez söyleyince sende ona taktın kafayı diyor. Görümceme söyleyince o beni umursamıyor. Ne yapcam bilmiyorum

Yani görümcen iş yapmıyo değil! Akşamları yapmayı tercih ediyo ve sonuç olarak iş yapıyo.

Olaylara pozitif bakmayı basarabilirsek her şey dağa güzel olur bence.

Hasta oldum cok hastaym deyin bi hafta yatin herkes basinin caresine baksin dunyaya 1 kere geliyoruz gorumce bizi ezsin koca bizi hizmetcisi gorsun diye degil kendinize deger verin lutfen uzuldum vallahi size

Yani görümcen iş yapmıyo değil! Akşamları yapmayı tercih ediyo ve sonuç olarak iş yapıyo.

Olaylara pozitif bakmayı basarabilirsek her şey dağa güzel olur bence.
Ama saat üçten sonra evde. Neden ke di çamaşırını yıkayıp katlamyir. Veya elindeki bardağı tabağı hemen o anda durulayp makineye koymuyor. Ben çamaşır yikamadkca toolamadkca onun aklına gelmiyor. Bir hafta aynı kıyafeti giyer ama makineye çamaşır atmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…