Ya o konuda muzdaribim. Elimden pek birşey gelmez aslında gelir de aklıma çeşit gelmez.
Ee benim koca çok seçiyor öyle böyle değil. Şimdi rahata erdim annem yapıyor biz yiyiyoruz.
ooo süper yemek derdin yok ne güzel benim eşim seçmez yemek de yine de insan ne yapsam diye düşünüyor belli başlı şeyler oluyor sonuçta hep,ben severim yemek yapmayı ,yeni şeyler denemeyi falan
Yemek derdim yok o yönden rahatım ama yeni şeyler deniyorum haftasonları ama misafir ağırlarken çok kasıyorum kendimi nedense bir güven eksiğim var o konuda. Sanki olmayacakmış gibi geliyor yemeklerim, sunumum.
O bende de oluyor canım mesela bişey yapıyorum normal zamanda çok güzel oluyor misafir geleceği gün illa bi yerinde entresan bişey oluyor bu sefer diyorum eyvah güzel olmayacak mı
O var birde strese giriyorum misafir geleceği zaman nedense ödüm kopuyor misafirden
alışık değil ya elin belki ondandır annen yaptığı için pratiklik yoktur belki o da stres yapıyor olabilir ama bence o herkes de oluyor
Muhtemelen o saydığın ihtimallerden zaten.
Bence de canım ben çok memnunum eminim faydası olacaktır.
Karşıyaka senin ailen nerde?
Selam canım dün topiğimiz baya sessizdi bişey kaçırmış değilsinselam kızlar sabahtan beri net yoktu şükür sonunda düzeldi...umarım herkes iyidir....
benim ailem kuşadasında kız kardeşimde bucada yaşıyor..karşıyakada güzel yer..
Offyoruldum ben de yarın da kuzumun gösterisi var yeğenimin ona gidicem öğleden sonra sabah görüşürüz kızlar kimsecikler kalmadı bugün burda :44:
selam kızlar sabahtan beri net yoktu şükür sonunda düzeldi...umarım herkes iyidir....
:118::118:günaydın kızlaarr
Kaç yaşında yeğenin. Evet dün sessizdik ben de yoğunlaşıyorum artık çok fazla katılamaz oldum ama kopmayalım birbirimizden.
Günaydın canım,yeğenim 4 yaşında yıl sonu gösterisi yapıcaklar bugün inşallah onu izlemeye gidicem.Hatice acaba Konya'ya mı gitti yine :44: boşluk bulduğunda girer haber verir bence.
Birbirimizden kopmayız daha bebişlerimizi büyütücez birlikteben hazırlanayım yavaş yavaş canım kolay gelsin sana da
Hatice yok dünden beri gitti mi acaba?
Hatice gittiysen bir haber ver buradaysan bir ses ver.
kızlar nerdesiniz :44:
canım annem dün aradı yarın yatıyorum hastaneye diye bende vakitten kazanmak için geceyi yolda geçirdim çok ani oldu haber veremedim size de şimdi konyadayım annem hastaneye yattı İnşallah yarın ameliyat olacak dualarınızı eksik etmeyin fırsat buldukça gircem öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?