Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Tabi benim bu 5.doktorum kürtaj yapan doktor hastaneye bağlı çalışmıyordu kendi yerinde kürtajı yaptı sonra betalarımı vermek için söyledikleri yere gidiyordum aynı şekilde 30 tl sonra düşmeye başlayınca gerek yok devlette baktır dedi,şu an ki doktorumda Prof.ama Araştırma hastanesinden emekli olmuş kendi yeri var mecbur veriyorsun bebek olsa ben de acımam ne gerekiyorsa veririm inşallah vericez de,hastaneyi aradım 67 tl ye geliyor smear testi :44:

Offf sorma benim de gitmem gerek gebelik olunca kalmıştı iyi hatırlattın evet bütün kontrollerini yaptır canım ama bence özele git devlettekiler hiç sallamıyorlar yani benim öyle olmuştu gebelik öncesi neler yapmam gerek dedim test vs.yooo gerek yok böyle kaale almayan tavırlar

Açıkçası Hatice bebekten önce git bir kadın doğuma yapsın testlerini diş felan varsa onları da yaptır sonra kalıyor

aynen yapmayı istediğim 3 şey vardı birincisi kilo vermekti onu yapıyoruz zaten ikincisi tüm sağlık kontrolleri üçüncüsüde dişçi Allah korusun hamilelikte diş problemi çekmektense şimdiden önlem almak lasım

Diyorum ya iki yıl önce 70 tl verdim.

Kendi doktoruma bende ne kadar ise ödüyorum ama kürtajdan sonraki kontrolden ücret almadı bir ay sonra gideceğim o zaman alır muhtemelen. Ama testlere devlete gdiyorum artık.

Ben bebek öncesi gittiğimde özele bana da smear hariç bir test yapmadılar. Tiroid felan genelde bir kısım doktor yapıyor bir kısım yapmıyor doktoruna göre. Mesela ben hamile kaldım doktoruma bana gene yapmadı kan / idrar testlerini ilk aylarda gerek yokmuş senden istemişler miydi?

Yaaa dişşş bende de var önce korkumdan gitmedim tam randevu alıp gideceğim hamile olduğumu öğrendim şimdi de korkumdan gidemiyorum gene

Benim betam çok düşüktü yani normalde 5 haftalıkken benimki 3,5 haftalık gb görünüyordu acaba düşük mü olacak ne olacak diye düşündükleri için nerdeyse 2 günde bir kan verdim canım ben kollarım delik deşik olmuştu yani

Beta hariç diğerlerini kastettmiştim ama muhtemelen sende stand by da kaldıkları için istemediler diye bir yorum yaptım.

Beta hariç diğerlerini kastettmiştim ama muhtemelen sende stand by da kaldıkları için istemediler diye bir yorum yaptım.

Aynen canım ben o kısımlara gelemedim gebelik haftası içinde ne zaman ki kürtaj oldum sonra kandaki herşeyi bakıldı senin uzun sürdüğü için gebeliğin bakılmış benim 7.hafta başında sonlandırıldı

kızalar gebelik son adet olduğun tarihten itibaren sayılıyomuş oyle mi? yani yumurtanın döllendiği tarih değil

Yok bakılmadı işte diyorum ya klasik yapılan kan idrar testlerine de gerek yokmuş başta ama çoğu doktor yaptırıyor

kızalar gebelik son adet olduğun tarihten itibaren sayılıyomuş oyle mi? yani yumurtanın döllendiği tarih değil

Evet canım nedeni de ne zaman döllendiğini bilemedikleri içinmiş ama gebelik haftanla bebeğin haftası arasında 1 hafta fark oluyormuş,sen 5 haftalık gebeysen bebeğin 4 haftalık oluyormuş

Kızlar size doyum olmaz ama ben biraz çıkıyorum netten bu arada beni de tahmin edin nasıl biriyim

Kızlaarr ben geldim ama siz yoksunuz :97: buarada sabah 64.6 idim dün pek bişey yiyemedim sanırım ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…