80 kişiyiz ama 800 kişilik entrika var
neyi paylaşamıyorlar anlamıyorum
İyiymiş ben en son çalıştığım yerde 10 kişiydik ama 1000 kişiye bedel tipler vardı ayaklarım geri geri gidiyordu işe giderken off sıkıntılı günler
Benimde bir tipitip yüzünden geri geri gitmeye başladı ama mecburum çalışmaya yoksa çok hevesli çalışıyordum 6 aydır soğudum üstüne de gebelik tuz biber oldu.
Ama insanın olduğu her yer aynı isimler değişiyor sadece olaylar aynı
Kesinlikle sorunlu insanlar olunca etrafında nerde olursan ol takma dicem ama 10 saat aynı yerde bulunmak aynı insanlara bakmak çekilmez bi duygu.Hele ki senin kültür seviyende olmayanlarla birlikteysen ayy eski günlerim geldi aklıma dakika sayardım iş bitsin diye neyse güzel şeylerden bahsedelim
Aynı o durumdayım maalesef.
Hadi aç güzel bir konu konuşalım
Ben kafanda nasıl canlanıyorumseni aşağı yukarı biliyor gb.yim sarışınım demiştin demi ki ben ilk zamanlarda koyu saçlı açık tenli olarak düşünmüştüm
Dün Hatice ve sen kafamda hayal etmiştim sizi ama hayalim tutmayınca unuttum onu da dur hatırlayayım.
Uzun dalga dalga saçları olan birisin sankim hani öyle bir geçer ki de müzik öğretmeni vardı ya öyle biri gibi canlandın gözümde.
Bir kez sankim dik kafalısın dediğim dedik birisin ama sanki bu gebelik olayı hayata bakışını değiştirdi gibi. Mücadelecisin sankim özgürlüğüne düşkün biri böyle hissediyorum ben.
Uzun dalga saçlar dışında doğru dik kafalıyımdır çok dinlemem kimseyi hata yapsam da kendim yaptım derim cezamı çekerim kimsenin hayatıma karışmasını istemem,özgürlüğüme düşkünüm uzun süre ailemden uzak yaşadım üniversite ve sonrası,bebek konusu baya bir değişirdi hem de sabırsızımdır bişey istiyorsam olana kadar bırakmam ama bebek olayı sadece benim elimde olmadığı için daha farklı bakmama neden oluyor.Saçlarım uzundu kestirdim kürtaj sonrası klasik değişiklik isteme durumlarımdan dolayı
Sen de geçinilmesi kolay birisin ama senin kurallarına uyulmasını istiyorsun gb.yaşadığın duygu ve düşünceleri çok fazla yansıtmıyorsun etrafına rahat ve güçlü durmaya çalışıyorsun sanki bide çok fazla kilonu gösteren biri değilsin
Doğru tahmin benim için özellikle şuna bayıldım "Sen de geçinilmesi kolay birisin ama senin kurallarına uyulmasını istiyorsun" beni bu kadar iyi ifade edebilecek bir cümle olamazdı herhalde.
Senin için hatta sen neden evlendin diyecektim sanki senin karakterinde birisi için evlilik zor gibi. Birde temizlik yapıyorum diyorsun ya ona sankim sana ters bir durum yani sen eve tıkılıp kalacak biri değilsin anlamında sana göre bir durum değil şu anki hayatın.
Eve tıkılıp kalma konusunda hem fikiriz çok zor geliyor çünkü evlenmeden önce kafama esti mi şehir dışına çıkar arkadaşlarımı görür gelirdim ama şimdi maddi manevi kurallara uymak zorunda kalıyorum her zaman değil ama bazen özlüyorum o günlerimi,temizlik ev düzeni bunlar okuldan kalma alışkanlıklarım ev arkadaşlarım da çok oldu tek kaldığım zamanlarda o nedenle ev düzenine,temizliğine,evdeki düzenin benim kontrolümde olmasına çok alışkınım ama aşka aşık insan derler ya öyleyimdir aşık olduğum zaman fedakarlığımın sınırı olmuyor sanırım ondan evliliği istedim :) ama içimde bazen istediği gb hareket etmek isteyen insan çıkmıyor değil
Sen de çok mülayim değilsin bence ama kontrolün sen de olmasını seviyorsun gb.
Öyleyim sanki evde herşey kontrolüm altındadır. Ama genelde sessiz biriyim ama o sessizlik ben bitiren birşey oldu hep kazık yedim ailem dahil (eşim hariç çok şükür). İnsanlar sessi güleryüzlü görüp bu kız birşey demez ya da salak / saf bu deyip atmadıkları kazık kalmadı sonra içimdeki canavar çıkınca aa bu kız kötü diyorlar.
Etliyle sütlüyle işim olmaz ama cahil / görgüsüz / sonradan görme / Ağzından çıkanı kulağı / duymayan insana tahammül edemem.
Ben de tahammül edemem,hangimiz kazık yemedik ki canım şu hayatta insanın başına ne geliyorsa karşındakini kendisi gb görmesinden kaynaklı geliyor.Eşinle mutluysan gerisi boş inşallah bebek de oldu mu tam bir aile olmuş olacaksınız.bak şimdi eşinle tanışma hikayeni merak ettim
Birde çok pis kin tutarım. Han kurduğun cümle ondan çok hoşuma gitti "benim kurallarıma göre" hatta bir uzmana bir sordum. İnsanların benim kurallarıma göre davranmasını istiyormuşum o da benim mükemmelliyetçiliğimden kaynaklanıyormuş. Bana uymayanı da ondan direk siliyormuşum uzman görüşü bu.
Bana göre ben kimseye karışmam / terbiyesizlik yapmam / kırmam / incitmem / hava atmam ama karşımdaki sahip olmadığı özellikleriyle bana hava atmaya kalkarsa / ukalalık ederse / terbiyesizlik ederse biter benim için. Bilmiyorum anlatabildim mi?
Bu arada Hatice görünmedi hiç öğleden sonra umarım kötü birşey yoktur.
Eski işyerimde tanıştık. Sevgili olunca o ayrıldı sizinkine benzer bir hikaye yani. Zaten ayrılmayı düşünüyormuş sevgili olunca da ayrıldı işten.
Anlamaz olur muyum seni olması gereken de bu zaten ama etrafta o kadar çok böyle insan var ki temizle temizle bitmezben de kasıntılığı sevmem insan doğal olacak her koşul altında mıy mıy konuşup artistlik taslamıcak.Kin tutmak iyi bişey değil ama canım ya kendine zarar vermiyor mu?Uzman gb yorum yapmışım bak görüyor musun
Hatice nin bence işleri yoğun ondan giremedi nete
Ben eşimle aynı iş yerinde değildim canım ben ani kararla evlendiğim ve biraz çalışan haklarımı iş verenden istediğim için çıkarıldım ortamda beni silmeye çok meraklı vardı zaten patron yalakaları sen öyle olmayınca istenmeyen kişi oluyorsun,ben eşimle dans kursunda tanıştım
Bak çok sinir oldum ben de sinir olurum haklısın bu konuda ama lafımı da esirgemem herkes haddini bilecek.Sorma vermez olur mu?
Ben kimseye birşey yapmadığım için karşımdaki bana yapınca yiyiyorum sinirden kendimi birileri ya da ilahi adalet ona ceza versin istiyorum böyle şimşekler çaksın üzerinde / kafasına sopalar insin insin kalksın gibilerinden. Yiyip yiyip bitiriyorum kendimi bir daha ama değiştiremiyorum.
Mesela evlendik biz işsiz kaldık beş parasızız (ev kira, borç var vb gibi) görümcem karşıma geçti evim var, arabam var, param var vb. o gün bitti benim için. Ya sen kimsin kocanın eline bakan biri, birgün işin yok, (yanlış anlama lütfen ev hanımı kendisi) kimin parasıyla kime hava atıyorsun, felan düşüncesinde olan ben o gün sildim onu defterden bitti benim için. Böyle işte ondan sonra yiyiyorum kendimi sen kimsin bana kendin sahip olmadığın / sana ait olmayan evle arabayla bana hava atıyorsun modunda kin tuttum yedim yedim kendimi.
Onlar memur onların yoğunluğu olmaz gibime geliyor
Hu hu Hatice nirdesin??
Aaa ben sanki aynı işyerindeydiniz gibi aklımda kalmış.
vuuuu romantik bir tanışma haa???*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?