Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Yaa hareket etmedikçe bir çekiyorum sanki öyle hissediyorum kendimi esnek bir insan olmak istiyorum halen başarabilmiş değilim. Ama ben bu iştahla sporsuz hiç yol katedemem bugünlere sporumla geldim 48 leri sporumla gördüm ben o yüzden o bölgeseller inan ki çok önemli. Bir ara karnım dümdüzdü, bırakınca geri fosss. Düşün yani ne kadar etkili kuzum belim en son 1-2 hafta önce 61 cm idi 70 lerden geldim buraya çok kısa sürede. Bacaklar desen 5-6 cm gidiverdi yazdan beri. Yani sadece diyetle olmadığının açık bir kanıtıyım kuzum ona göre şekillendir programını zaten beslenme düzenin kusursuz maşallah. Ben bir de senin gibi beslensem şimdiye 40 kiloydum galiba ama ben de Verna gibi yine yeniden bozuyorum nazar değdi
Annen haklı ya napsın kadıncağız tatsız tuzsuz mu yesin bir daha mı geleceğiz Dünya'ya işte bu kafadan çıkamadım ben hala darısı başıma senden bir sıçrama falan olsun bana inşallah

Amiiin gonderiyorum sanada positif enerjimden
Sende bana spor yapma istegi onder takas yapmis olalim :)

Cok haklisin canim ya su spor cok onemlii.. Acaba bendemi olculerimi alsam, hiç olaya o bakis acisindan bakmadim, belki motivasyon olur :) Neyseki yuruyuse basladim, bir kac zamana bolgeselede baslarim

Birde sunu soyliyeyim, ben kacamak hakki 10 gunde bir diye kendi kendime bir kural koydum. Tbi bu bir iki gun oyniyabilir onume bir davet veya birsey cikarsa ama mesela 5 gün içerisinde bozmamaya gayret ediyorum çok buyuk bir olay olmadigi surece...

Gecen gun kacamak gunum bi ev davetine denk geldim, tabagimi oyle supurdumki, ben aslinda diyetteyim diye diye Senin diyetin tam olarak nasil oluyor guzelmis bizde yapalim diye dalga gecdiler Yani bekleyince insanin vicdani dahada bir rahat ediyor, sanki o ani gercekden hak etmisim gibi hissediyorum :)

Ay çok hoş Çok güzel bir taktik aslında ben de 5 gün falan yapabildim sonra bozdum maalesef. Ve bir kere bozunca devamını getirmekten nefret ediyorum. Aşırı yemiyorum belki ama o çikolatalar falan yenmeyecekti yine dayanamadım (( ama 5 gün yapan 10 gün de yapar neden olmasın. Senin yöntemi deneyeceğim en kısa zamanda :) zaten yeni yıla girerken yeni kararlar alma düşüncesindeyim. Beslenmeden tut yaşam şeklime kadar o yüzden şuan huzurluyum. Birkaç gün daha böyle idare edebilirim sanırım. Beni motive ettin çok teşekkür ederim

Aynen yeni yil insallah butun guzellikleriyle beraber gelir <3

Ne demek arkadasim, bir birimizi motive etmek için variz ! Az kaldi ama, istedigimize ulasicaz, ve bir yasam boyunca saglikli ve dinç olucaz ! :)

Aynen yeni yil insallah butun guzellikleriyle beraber gelir <3

Ne demek arkadasim, bir birimizi motive etmek için variz ! Az kaldi ama, istedigimize ulasicaz, ve bir yasam boyunca saglikli ve dinç olucaz ! :)
İnşallah canım benim. Mutlu, huzurlu senelerin olsun inşallah bu sene senin için dönüm noktalarından biri olacak gibi duruyor. Hep Mutlu ve fit olman dileğimle :)

Ay kızlar, resmen enerjim motivasyonum tavan yaptı! Süpersiniz. :)

Zaten bitterin menüler mükemmel. İçimden diyorum buralarda boşuna ağlanmış bozuyorum toparlanamıyorum vs diye, isteyince çatır çatır yapıyormuş maşallah :)
Sen bu gazla spora da başlarsın tamamen, hiç kuşkum yok.

O zaman hepimize kocaman bir maşallah ve bu gazla yola devam.

B BitterCikom GirLookingForLove

Kuzu Biz de en azından yeni yılda artık B BitterCikom un yolundan gidelim ne dersin? Hadi ama bu kadar iradesiz olamayız :)
Ben Cassey ocak ayına başlamaya karar verdim. Sen de en azından 1-2 video yaparsın belki yoğunluğuna göre. Bir dönem bayağı güzel yaptık biliyorsun. Demek ki diğerlerinden daha motive edici. Naçizane önerim efendim

Aynen kuzum olur :) Devamlılık sağlayabilmiştik aslında. Yeni yıl, yeni program, daha sağlıklı beden diyelim o halde.

Ben 1/10 diyorum bugün yine. O ilk 1'im kusursuza yakın olsun. Devamı gelecek. O da bugün olacak
Şöyle bir durum var, düğün diyorum, balayı diyorum, tatiller falan. Eee ocak ayı girdiğinde bızzt diye gelir o zamanlar, ben koca göbek koca popoyla kalakalırım mazallah. O yüzden 1. gün başlasın :) Bitter'in askerleriyiz. Hahahha irade örneği gösterdi hatun kişi bize ya maşallah.

Ha bu arada ekliyim, bir kaç günlük sağlıksız beslenme direkt alnımda sivilce olarak tepkisini gösterdi :) Zaten mide göbek vs onların ne hal aldığını biliyoruz ama vücut farklı noktalardan da sinyalleri hemen veriyor artık :)

İşte mesele bu :) bu sıralar lifestyle'mın etkisi sivilce oldu işte. Ama olmayacak artık! :)

Azıcık kendimize zaman tanıyıp, sabretmemiz lazım.

Bir de şu vardı;

Başlamak için mükemmel olmana gerek yok, ama mükemmel olmak için başlaman gerek!

Hahaha guldurdunuz beni kizlaar
Vallaha ben sizdeki o iradeyi daha oncelerde gordum, yapabileceginizdende eminim, dogru zaman bugun !! :)

Casseye yeni yilda bende baslamak istiyorum... Size katiliyorum !

Benim çarsamba ve persembe gunlerinin aksam yemeklerinde kacakmaklar olcak gibi, bu yuzden Cuma'dan ihtibaren yakmaya baslamam gerek !!

Motivasyonun gelmesi gerekdigi andayiz, surda ne kaldi yaza? 5-6 ay, tam bombaya donusebilme suresi

Never give up!
Great things take time

Wuhuuuuu! Çok motive oldum.
Bunlar çok doğru tespitler. Yaşam tarzımın yansımasını bizzat göbek bölgemde görüyorum son günlerde. Bir de yanlış yerlere gidiyor benimkisi keşke biraz popo olsa

Kuzum ya yaza seni de mi gelin ediyoruz yoksa ammaaannnn çok duygulandım ben ilk defa kız evi oluyorum
Ayyyyyy bu seni daha da motive etmeli o Zaman bu yeni senede. Bol hareketli, sağlıklı günlerin olsun

Şekerim sen ona da başlarsın dünyaları yıkarsın istesen onu anladık artıkkkk Başla ve benimle paylaş olur mu ? Sensiz beceremiyorum ben galiba görüyorsun. Beni terk etme
O zaman Last 5 months to be fit!

Aaa hiç terk edermiyimm, tabiki devamli buralardayimm !!
Birbirimize motivasyon oluyoruz her zaman !

Aslinda birbirimizi tamamliyoruz hee siz spor konusunda baya direnclisiniz, bende (bu siralar tabiki ) yeme konusunu beceriyorum... Aah aah sporuda basaricam kafaya koydum arkadas !! :)

GirLookingForLove Evet canım, mayıs sonu beni de gelin ediyorsunuz B BitterCikom canım senin ne zamandı? :)

Bugün yine 1/10.
3 gündür 1/10, 5 günlük dikkat edişimde devamı gelmişti ama bir türlü ikiye geçemedim resmen. Eh geçene kadar da 1/10 :)

Gerçi yılbaşıydı bilmem ne derken yine cozar da bu iş, kalır 1 ocağa :) Ama olsundu.
En güzeli bugünü başarırsam 1/10 diyim ben, ki moralim bozulmasın.

merhaba,
sabah kahvaltı yapmak istemiyorum önerisi olan var mı ?

Merhaba,

Sabah kahvaltı yapmak istemeseniz bile en azından 1 yumurta haşlayıp yiyebilirsiniz tok tutması açısından. En azından ben öyle yapıyorum. Kahvaltı yapmamak uzun vadede kilo almanıza ve metabolizmanızın yavaşlamasına sebep olabilir.
Meyve ile yulaf yiyebilirsiniz. 1 dilim kek ve kahve ile haftada 1 kere değişliklik yapabilirsiniz. Değişik malzemelerle omletler yapabilirsiniz. Yani işin özü, çeşitlendirin kahvaltınızı ki hergün yeni bir şeyler yapıp yiyesiniz gelir.

Benimkide Nisanin basinda :)
2016'nin en fit gelinleri olalim o zaman

Evet benimde su onumuzdeki iki aksam planlar var, illaki kacamaklar olcak, ama olsun, sonra nasil olsa dengeleriz !! :)
Sende merak etme, ve anin tadini cikarmaya bak

Evet benimde su onumuzdeki iki aksam planlar var, illaki kacamaklar olcak, ama olsun, sonra nasil olsa dengeleriz !! :)

Vay benim kızlarım gidici çeyizinize bir şeyler öreyim örgü mü kaldı ben eski kafa napayım bir şey yapasım geldi. Neyse burdan güzel Dilek'lerde bulunayım bari bol bol
Oyyyy çok heyecanlı yaaaa çok az kalmışşşşş. Benim evliliğe daha bir 10 senem daha olduğu aşikarken yemeğe devam edeyim bari 1 sene kala diyete başlarım
Verna'cım 1/10 diye devam et mutlaka bir gün olacak. Ben 1/2 cozutma günü yaptım sonra 1/10 yapacağım hadi bakalım tam gaz devammmm

Kızlar o zaman 1 ocak cuma günü 1/10larımız ile burada olalım :) Şimdi 1/2 cozutma günlerimiz bol bol enerji olsun ama kilo olarak gelmesin, tadını çıkarmaya bakalım. Hepimize musmutlu ve fit bir yıl olsun inşallah.

Güzel dileklerin için sağol GirLookingForLove kuzumm :) İstiyorsan darısı başına diyelim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…