- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Canım app ler var kısa süreli egzersizler yapabilirsin onlar aracılığıyla. Telefonun ne bilmiyorum her Telefonda var mıdır ama ben mesela "Sworkit Lite" diye bir app buldum ordan egzersizler yapıyorum. İstediğin bölgeyi seçip süre ayarlıyorsun. 5 dk bile olsa bir başlangıç olur. Nike training de güzel. Daha bir sürü ver eminim bulursun kendine göre bir şeyler.Günlükcüüüüm :) İyi gidiyorum gibi bakalım. :)
Ama hala spora başlayamadımHamlıktan ölücem galiba...
Canım app ler var kısa süreli egzersizler yapabilirsin onlar aracılığıyla. Telefonun ne bilmiyorum her Telefonda var mıdır ama ben mesela "Sworkit Lite" diye bir app buldum ordan egzersizler yapıyorum. İstediğin bölgeyi seçip süre ayarlıyorsun. 5 dk bile olsa bir başlangıç olur. Nike training de güzel. Daha bir sürü ver eminim bulursun kendine göre bir şeyler.
Günlüğüüm günlüğüüm, güzel başladım haftaya çok şükür.
Sağlam bir kahvaltı ettim, uzun süredir yapamıyordum. :)
5 günlük bir temiz beslenme planım var, ayrıca öğleden sonrası ara öğünüme activia ekleyeceğim. Karnım çok şişiyor, öyle böyle değil. Sindirim sorunu olabileceğini düşünüyorum. O yüzden bir gözlemleyeceğim yoğurdu vs kullanarak 5 gün boyunca. Cumartesi sonuçları yazarım inşallah. :)
Eki Görüntüle 1716936
Günlüük
Dün, 25 dk yürüyüş+6 min to sexy thighs+8 min bikini thighs workout +1 dk high knees+I Really Like You Squat Challenge! yaptıım.
Videolara tekrar el atmak çok sevindirdi. 15- 20 dk da olsa ertesi gün çalışan kasların ağrısını hissetmek paha biçilemez. !
Bu sabah yulaflı hurmalı pasta yaptım resmen kendime
3 yk yulafı sütle ıslattım geceden, sabaha kadar şiştilerÜstüne 1 hurmayı yaydım bir güzeel, sonra hindistancevizi ve tarçın serptim. Resmen pasta!
Annem bile tatlı mı yaptın sabah sabah dedi :) Her sabah yumurta yenmeyebiliyor, bıkmamak adına çeşit gerek. Zaten hepsini bitiremedim bile 1/4ü falan kalmıştır.
Mis gibi başladım güne, çok şükür.
2 gündür planladığım şekilde beslenebiliyorum, umarım daim olur.
Günaydın tatlım ay canım çekti şimdi ben de yapayım hatta akşama yapayım ki böylece tatlı yeme riskim azalsıninsan bir foto alır oldu mu şimdi
Maşallah nazar değmesin yeter ki iradeni koru
Günaydın tatlım afiyet olsun :)
Canını sıkma bence. Bak hani biz diyet yapmayalım, sağlıklı beslenelim kafasındayız ya o yüzden yavaş ilerliyoruz gibi hissediyorum. Dediğin gibi koruma evresini zayıflama sürecine taşıdık. Ben geçen hafta tüm hedeflerimi yerine getirince kilo verdiğimi gördüm. Sadece 1 gün çikolata iznimi kullandım düşün ve hemen kilom eksileri gördü. Şimdi yılbaşına kadar bir 10 gün sıfır kaçamak, ciddi bir diyet yapacağım. Sen de mutlaka yapmalısın o kadar iradesiz olamayız!! Bana katıl, beraber yapalım.
Dediğin gibi sıfır kaçamak, en az 30 dk hareket, mümkünse yoğurt kürü yapmak, hiçbir şekilde dışarda yememek, yersem bile ev yemeklerini tercih etmek. Ben çorba, sebze, salata ağırlıklı bir diyet düşünüyorum. Ciddi bir diyet. Benim amaçlarım bunlar.! 10 gün sonra özgür bir gün geçirebiliriz böylece :) ne dersin ?
Günün Motivasyonu
Bugünden 3 ay sonra kendimize teşekkür edeceğiz!
Keşke demek yerine, iyi ki diyebiliriz bence de. :)
GirLookingForLove B BitterCikom
Süpersin süper!!!!
Düzenli motivasyon paylaşımı isterim artık
Nazar boncuğumuz eksik olmasın
Sıkı takipteyim bu sefer ayağını denk al Vernacığım
B BitterCikom zaten uçtu bizi solladı örnek alalım
Günün Motivasyonu
Bugünden 3 ay sonra kendimize teşekkür edeceğiz!
Keşke demek yerine, iyi ki diyebiliriz bence de. :)
GirLookingForLove B BitterCikom
Süpersin süper!!!!
Düzenli motivasyon paylaşımı isterim artık
Nazar boncuğumuz eksik olmasın
Sıkı takipteyim bu sefer ayağını denk al Vernacığım
B BitterCikom zaten uçtu bizi solladı örnek alalım
Evet motivasyon önemli, özellikle akşam saatlerinde daha önemli, tam kaçamaklık saatler! :) Valla seve seve paylaşırım kuzucum :)
Aynen ayağımı denk almalıyım!
Bitter zaten mükemmel ya, o pankekler falan aman Allah'ım dedim. Süper gidiyor maşalah, azmi ve iradesi örnek alınası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?