Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Birileri bana el atsın. İştahım dev gibi açıldı. Yemeden duramıyorum imdaat! :)

Yarından itibaren multivitamin kullanmaya başlayacağım, iyice iştahımı açarsa ne yaparım ben yaa.

Porsiyonlarımı acilen küçültmem lazım, tatlı yememem lazım, aburcubur yememem lazım, karbonhidratı azaltmam lazım. Lazım da lazım. Ne yapacağımı biliyorum, o zaman uygulamak için ne bekliyorum? Bunları yapmamam için hiç bir neden yok, hadi bakalım, göreyim kendimi!

Günlükcüüüüm :) İyi gidiyorum gibi bakalım. :)
Ama hala spora başlayamadım Hamlıktan ölücem galiba...

Günlükcüüüüm :) İyi gidiyorum gibi bakalım. :)
Ama hala spora başlayamadım Hamlıktan ölücem galiba...
Canım app ler var kısa süreli egzersizler yapabilirsin onlar aracılığıyla. Telefonun ne bilmiyorum her Telefonda var mıdır ama ben mesela "Sworkit Lite" diye bir app buldum ordan egzersizler yapıyorum. İstediğin bölgeyi seçip süre ayarlıyorsun. 5 dk bile olsa bir başlangıç olur. Nike training de güzel. Daha bir sürü ver eminim bulursun kendine göre bir şeyler.

Evet canım biliyorum daha önce indirmiştim ancak kullanmamıştım düzenli :) Lg G3 var bende, herhalde androidde de vardır programlar bakmadım hiç, iphonedayken indirmiştim. Aslında problemim süreklilik. Callan yapmak istiyorum etkili olduğu için. En azından 10 gün bari yapabilsem. Ama sıkılırım diye korkuyorum. :/ Gerçi geçiyor zaman işte bir şekilde, aralık ayının13 günü geçmiş gitmiş bile yani. Dediğin programa bir bakayım. Callan yapsam bile arada 5 dakika 10 dakika açar bir şeyler yaparım belki. Böyle böyle de hayatıma eklemiş olurum hem. :)

Çok teşekkür ederim önerin için güzel bir hafta olsun inşallah :))

Günlüğüüm günlüğüüm, güzel başladım haftaya çok şükür.
Sağlam bir kahvaltı ettim, uzun süredir yapamıyordum. :)
5 günlük bir temiz beslenme planım var, ayrıca öğleden sonrası ara öğünüme activia ekleyeceğim. Karnım çok şişiyor, öyle böyle değil. Sindirim sorunu olabileceğini düşünüyorum. O yüzden bir gözlemleyeceğim yoğurdu vs kullanarak 5 gün boyunca. Cumartesi sonuçları yazarım inşallah. :)

Afiyet olsun tabağın enfes görünüyor. Temiz beslenme planına kendimi de ortak ediyorum haftasonuna kadar!! Hadi bakalım neler olacak :)) sindirim sorunun varsa yoğurduna limon, pul biber de ekle canım limon kürü yap yani. Bayağı alıyor şişkinliği. Sana da iyi haftalar, kolay gelsin kuzum

Günlüük
Dün, 25 dk yürüyüş+6 min to sexy thighs+8 min bikini thighs workout +1 dk high knees+I Really Like You Squat Challenge! yaptıım.

Videolara tekrar el atmak çok sevindirdi. 15- 20 dk da olsa ertesi gün çalışan kasların ağrısını hissetmek paha biçilemez. !

Bu sabah yulaflı hurmalı pasta yaptım resmen kendime

3 yk yulafı sütle ıslattım geceden, sabaha kadar şiştiler Üstüne 1 hurmayı yaydım bir güzeel, sonra hindistancevizi ve tarçın serptim. Resmen pasta!

Annem bile tatlı mı yaptın sabah sabah dedi :) Her sabah yumurta yenmeyebiliyor, bıkmamak adına çeşit gerek. Zaten hepsini bitiremedim bile 1/4ü falan kalmıştır.

Mis gibi başladım güne, çok şükür.

2 gündür planladığım şekilde beslenebiliyorum, umarım daim olur.​

Günaydın tatlım ay canım çekti şimdi ben de yapayım hatta akşama yapayım ki böylece tatlı yeme riskim azalsın insan bir foto alır oldu mu şimdi
Maşallah nazar değmesin yeter ki iradeni koru

Günaydın tatlım ay canım çekti şimdi ben de yapayım hatta akşama yapayım ki böylece tatlı yeme riskim azalsın insan bir foto alır oldu mu şimdi
Maşallah nazar değmesin yeter ki iradeni koru

Yap, yap, yap kesinlikle! :) Fotoğraf çekmiştim ama aslını yansıtmadı bence, bir dahakine cam kasede yapıp iç katmanları görünür şekilde çekerim

İnşallah canım, iyi hissettiriyor iradeli olmak, sağlıklı beslenmek, hareket etmek. İnsanın kendi için bir şeyler yapması çok güzel bir duygu bence

Sevgili günlük.

Şimdi yine problemlerle döndüm ama devamlılık sağlayamadığım için sonuç alamıyorum. Yani koruma evresinde yapmam gereken şeyi, kilo vermeye çalıştığım dönemde yapınca olmuyor, bir gıdım ileri gidemiyorum. Haftaiçi dikkat, haftasonu eline ne geçerse ye, oldu paşam! Bundan sonra haftasonları haftaiçinden daha da iyi geçmeli artık.

İlk hedef 10 gün 0 kaçamak, en az 8 günü sporla geçecek! Kilo kaybı konusunda hedef belirleyemeyeceğim :)

1. GÜN
Güzel bir kahvaltı ile başladım, suyumu yudumluyorum. :)

Günaydın tatlım afiyet olsun :)
Canını sıkma bence. Bak hani biz diyet yapmayalım, sağlıklı beslenelim kafasındayız ya o yüzden yavaş ilerliyoruz gibi hissediyorum. Dediğin gibi koruma evresini zayıflama sürecine taşıdık. Ben geçen hafta tüm hedeflerimi yerine getirince kilo verdiğimi gördüm. Sadece 1 gün çikolata iznimi kullandım düşün ve hemen kilom eksileri gördü. Şimdi yılbaşına kadar bir 10 gün sıfır kaçamak, ciddi bir diyet yapacağım. Sen de mutlaka yapmalısın o kadar iradesiz olamayız!! Bana katıl, beraber yapalım.
Dediğin gibi sıfır kaçamak, en az 30 dk hareket, mümkünse yoğurt kürü yapmak, hiçbir şekilde dışarda yememek, yersem bile ev yemeklerini tercih etmek. Ben çorba, sebze, salata ağırlıklı bir diyet düşünüyorum. Ciddi bir diyet. Benim amaçlarım bunlar.! 10 gün sonra özgür bir gün geçirebiliriz böylece :) ne dersin ?

Aynen canım harfi harfine katılıyorum yazdıklarına. O koruma evresine daha var ve biraz daha iradeli olmalıyız bu noktada. Ki dikkat edince olabildiğini görmemize rağmen yapmamak ayıp olur. :)
Tamamdır hadi bakalım, her gün raporlama yapalım durumu görelim. Yoğurt kürüne ben de eşlik ederim. Varım diyoorr!

Evet motivasyon önemli, özellikle akşam saatlerinde daha önemli, tam kaçamaklık saatler! :) Valla seve seve paylaşırım kuzucum :)
Aynen ayağımı denk almalıyım!

Bitter zaten mükemmel ya, o pankekler falan aman Allah'ım dedim. Süper gidiyor maşalah, azmi ve iradesi örnek alınası :)

Günün Motivasyonu

Bugünden 3 ay sonra kendimize teşekkür edeceğiz!

Keşke demek yerine, iyi ki diyebiliriz bence de. :)

GirLookingForLove B BitterCikom

Aynen çok haklisin !! Bende bu sureler hep kendime bunlari diyorum, bir anlik zevk veya istek için hayalerimden vaz gecicek degilim ! :)

Gelsin motivasyon !!

Bende pek yazmasamda buralara, tekrar pasliyali 15 gün oldu heyoooo !! :)

Hahaha estafurullah efenimmm :)
Elimizden geldigi kadar yapioruz birseyler :)

Saka maka su siralar motivasyon tavan, insallah dusmez :)

Cok tesekkur ederim canimm :)

Ya ben seni çikaramadim ig'den haha kimsin? hangisisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…